برگزیده های پرشین تولز

آشپزي

Ghamnevis

Registered User
تاریخ عضویت
3 مارس 2005
نوشته‌ها
607
لایک‌ها
16
به نقل از daftarekhaterat :
نقش آبليموي تازه غيرقابل انكاره.
90.gif

من حرف ديگه اي ندارم!
ليمو ترش را ترجيح ميدم :D
 

Bahreyni

Registered User
تاریخ عضویت
12 آپریل 2004
نوشته‌ها
1,733
لایک‌ها
6
سن
43
محل سکونت
کرمان دیار کریمان
منم میتونم توصیه کنم 1/4 یک دونه کیوی تازه رو توش برای 30 دقیقه بذارین بمونه که شدیدا ترد و لذیذ میشه
91.gif
90.gif
 

Ghamnevis

Registered User
تاریخ عضویت
3 مارس 2005
نوشته‌ها
607
لایک‌ها
16
به نقل از Bahreyni :
منم میتونم توصیه کنم 1/4 یک دونه کیوی تازه رو توش برای 30 دقیقه بذارین بمونه که شدیدا ترد و لذیذ میشه
91.gif
90.gif
آره ولي دهن آدم را هم ميكشه :D
 

tiesto

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
15 می 2005
نوشته‌ها
123
لایک‌ها
0
به نقل از amirhoman :
ميتوني يه كم مودب باشي؟ ببينم ميدوني چي ميگي يا هر چي ميدوني رو ميگي ؟

بابا شوخي كردم :D كوتاه بيا .
 

amirhoman

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 آپریل 2005
نوشته‌ها
1,127
لایک‌ها
11
سن
55
محل سکونت
Tehran
دو روز نبودم ها. خودسر شدين.
هر كاري خواستين ميكنين.؟

بابا اگه كار نداشتم كه نميرفتم.
رفته بودم مراسم ختم بابام.

جوش شيرين نه. تحت هيچ عنوان.

ميدونين من شيمي خوندم و ميدونم چه مضراتي داره .

ضمنا پرونده كوبيده بسته نشده هنوز.شلوغ نكنين. هيچ چيزي رو هم ساده نگيرين .و اما سوالات : هركي جواب درست بده از طرف من جايزه داره.

1- درصد تركيب مواد كوبيده( گوشت و چربي و پياز و ...)
2- كدام قسمت از گوشت؟ و از چه حيواني؟ گوسفند - گوساله- بره ....؟
3- درصورت مخلوطي از گوشت ها از كدام قسمت اين حيوانات . ؟
4- ميزان گوشتي كه به هر سيخ كشيده ميشود.
 

Ghamnevis

Registered User
تاریخ عضویت
3 مارس 2005
نوشته‌ها
607
لایک‌ها
16
به نقل از amirhoman :
دو روز نبودم ها. خودسر شدين.
هر كاري خواستين ميكنين.؟

بابا اگه كار نداشتم كه نميرفتم.
رفته بودم مراسم ختم بابام.

جوش شيرين نه. تحت هيچ عنوان.

ميدونين من شيمي خوندم و ميدونم چه مضراتي داره .

ضمنا پرونده كوبيده بسته نشده هنوز.شلوغ نكنين. هيچ چيزي رو هم ساده نگيرين .و اما سوالات : هركي جواب درست بده از طرف من جايزه داره.

1- درصد تركيب مواد كوبيده( گوشت و چربي و پياز و ...)
2- كدام قسمت از گوشت؟ و از چه حيواني؟ گوسفند - گوساله- بره ....؟
3- درصورت مخلوطي از گوشت ها از كدام قسمت اين حيوانات . ؟
4- ميزان گوشتي كه به هر سيخ كشيده ميشود.
اگر جدي ميگي كه تسليت ميگم.. خدا صبرت بده..

اگرم شوخي ميگي كه خدا شفات بده !

حالا همه اين سوالات را يكجا جواب بدم ؟
 

amirhoman

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 آپریل 2005
نوشته‌ها
1,127
لایک‌ها
11
سن
55
محل سکونت
Tehran
به نقل از Ghamnevis :
اگر جدي ميگي كه تسليت ميگم.. خدا صبرت بده..

اگرم شوخي ميگي كه خدا شفات بده !

حالا همه اين سوالات را يكجا جواب بدم ؟


نه بابا جدي گفتم. پنجشنبه چهلمش بود . برا همين سه شنبه به همه گفتم كه ميرم ديگه.


ضمنا جوابها را به همراه سوالها بده تا همه ياد بگيرن .
ممنون
 

amirhoman

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 آپریل 2005
نوشته‌ها
1,127
لایک‌ها
11
سن
55
محل سکونت
Tehran
كجائي اشپز باشي؟
 

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,144
لایک‌ها
2
سن
40
محل سکونت
تهران
اين در مخصوص آشپزهاي گراميست:
درس اول: يک آشپز خوب هرگز و تحت هيچ شرايطي اسرار کاري خود رافاش نمي کند. حتي زير شديدترين شکنجه ها.
 

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,144
لایک‌ها
2
سن
40
محل سکونت
تهران
درس دوم: هر چه کثيفتر, خوش مزه تر!
توضيح اينکه جز مواردي معدود و انگشت شمار, هرگز( تاکيد مي کنم هرگز) غذاي خوش مزه اي نخواهيد يافت که کاملا پاکيزه باشد يا کاملا براي سمتي بي ضرر باشد.
 

amirhoman

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 آپریل 2005
نوشته‌ها
1,127
لایک‌ها
11
سن
55
محل سکونت
Tehran
به نقل از kami :
اين در مخصوص آشپزهاي گراميست:
درس اول: يک آشپز خوب هرگز و تحت هيچ شرايطي اسرار کاري خود رافاش نمي کند. حتي زير شديدترين شکنجه ها.


خودم شرح كامل قيمه قيمه كردن تورو اينجا خواهم نوشت .
 

amirhoman

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 آپریل 2005
نوشته‌ها
1,127
لایک‌ها
11
سن
55
محل سکونت
Tehran
به نقل از kami :
درس دوم: هر چه کثيفتر, خوش مزه تر!
توضيح اينکه جز مواردي معدود و انگشت شمار, هرگز( تاکيد مي کنم هرگز) غذاي خوش مزه اي نخواهيد يافت که کاملا پاکيزه باشد يا کاملا براي سمتي بي ضرر باشد.



بصورت كاملا بهداشتي و زير نظر سازمانهاي مربوطه اقدام به پخت جنابعالي خواهم كرد.
 

amirhoman

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 آپریل 2005
نوشته‌ها
1,127
لایک‌ها
11
سن
55
محل سکونت
Tehran
يكي بياد اشپزي كنه
 

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,144
لایک‌ها
2
سن
40
محل سکونت
تهران
به نقل از amirhoman :
بصورت كاملا بهداشتي و زير نظر سازمانهاي مربوطه اقدام به پخت جنابعالي خواهم كرد.
حاصل يک عمر تجربه رو در اختيارتون گذاشتم. واقع اصل اول آشپزي همينه که گفتم.
 

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 جولای 2003
نوشته‌ها
4,989
لایک‌ها
58
سن
41
محل سکونت
در قلب پاك او
به نقل از kami :
درس دوم: هر چه کثيفتر, خوش مزه تر!
توضيح اينکه جز مواردي معدود و انگشت شمار, هرگز( تاکيد مي کنم هرگز) غذاي خوش مزه اي نخواهيد يافت که کاملا پاکيزه باشد يا کاملا براي سمتي بي ضرر باشد.
24.gif
كامي جان... وزارت بهداشت كه حداقل تاييد ميكنه؟! نميكنه؟!
24.gif
 

Ghamnevis

Registered User
تاریخ عضویت
3 مارس 2005
نوشته‌ها
607
لایک‌ها
16
اه اه اه !
بابا گوشتش تلخه ! نجسه اصلا :D

بخوري همه بدنت زيگيل ميزنه ها !!!

اينها فعلا اداهاشه :D ميخواد بگه آشپزي بلتم :D
 

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
24 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,144
لایک‌ها
2
سن
40
محل سکونت
تهران
به نقل از daftarekhaterat :
24.gif
كامي جان... وزارت بهداشت كه حداقل تاييد ميكنه؟! نميكنه؟!
24.gif
درس سوم:
حتما حتما يک آشنا در وزارت بهداشت پيدا کنيد. هرچه دم کلفتتر موفقيت شما روز افزونتر!
 

amirhoman

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 آپریل 2005
نوشته‌ها
1,127
لایک‌ها
11
سن
55
محل سکونت
Tehran
به نقل از kami :
درس سوم:
حتما حتما يک آشنا در وزارت بهداشت پيدا کنيد. هرچه دم کلفتتر موفقيت شما روز افزونتر!




جمعه راي داديم كه اين موارد پارتي بازي و اشنا بازي جمع بشه .
در هر حال جلو اشنات قيمه قيمه ات ميكنم
 

amirhoman

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 آپریل 2005
نوشته‌ها
1,127
لایک‌ها
11
سن
55
محل سکونت
Tehran
اي جماعت من از گشنگي هلاك شدم

همون غذاي كثيفو هم قبول دارم :f34r:
 

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
2 جولای 2003
نوشته‌ها
4,989
لایک‌ها
58
سن
41
محل سکونت
در قلب پاك او
از آشپزهاي محترم كسي بلده بستني درست كنه؟
 
بالا