• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشپزی دانشجویی! هر غذایی بلدی بیا تو!

IvY

Registered User
تاریخ عضویت
20 می 2010
نوشته‌ها
534
لایک‌ها
110
محل سکونت
هواپیما جیمبو
دوستان چرا همش غذاهای سرخ کردنی رو آموزش می دن ، به فکر سلامتیتون هم باشید .
حداقل شب ها رو فقط به خوردن سبزیجات اکتفا کنید.
 

meka1

Registered User
تاریخ عضویت
11 دسامبر 2006
نوشته‌ها
379
لایک‌ها
189
ترم بعد ميام اتاقتون واسم غذا درست کني :پي
شما عزیزم از همین الان برو کلاس اشپزی یا یه کتاب بگیر مطالعه کن :دی پیشاپیش تسلیت میگم :دی
نه من تو این مدت که اونجا بودم نزاشتم کسی دست پخت منو ببینه :دی می خوام گمنام بمونم
این شعار منه تو اشپزی: غذای جدید با طعم جدید:دی
 

alireza_3d

Registered User
تاریخ عضویت
25 اکتبر 2007
نوشته‌ها
435
لایک‌ها
29
والا ما در دوران دانشجوییمون اردک شکم پر هم درست کرده بودیم :D
روزهایی هم که یه مقدار وقتمون آزاد تر بود اغلب زرشک پلو و سبزی پلو همیشگی رو میپختیم، یا خورش های مختلف رو سرو میکردیم
هر از گاهی هم به ماکارونی و اینا متوسل میشدیم :lol:

در کل غذا باید بچسبه به ادم
دانشجویی و غیر دانشجویی نداره :D


دوستان چرا همش غذاهای سرخ کردنی رو آموزش می دن ، به فکر سلامتیتون هم باشید .
حداقل شب ها رو فقط به خوردن سبزیجات اکتفا کنید.
حاچی ما شب چلو نخوریم خوابمون نمیبره
سرخ کردنی که جای خود داره:D
 

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,098
لایک‌ها
23,611
سن
45
محل سکونت
طهران
من اومدم ولي هيچ چيزي بلد نيستم . يعني هيچوقت حوصله نداشتم و بلد نيستم .
 

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 فوریه 2011
نوشته‌ها
5,666
لایک‌ها
6,608
سن
34
یکی طرز تهیه برنج رو از اول توضیح بده
tuzki-bunny-emoticon-032.gif
 

meka1

Registered User
تاریخ عضویت
11 دسامبر 2006
نوشته‌ها
379
لایک‌ها
189
یکی طرز تهیه برنج رو از اول توضیح بده
tuzki-bunny-emoticon-032.gif
اینایی که میگم از روی مشاهدات خودمه و از روی هیچ کتابی نیس و مسئولیتش با خودته :دی
ابتدا برنج رو تو اب میزاری چند ساعت بعد بر میداری میریزی توی یه قابلمه اب و میزاری به جوشه بعد که جوشید توی یه سبد توری میریزی که ابش بره بعد میریزی تو قابلمه تا دم بکشه ! من عاشق ته گیگ تخم مرغی هستم که اونم می تونی بزنی تنگش ! به همین سادگی به همین خوشمزگی :lol:
 

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 فوریه 2011
نوشته‌ها
5,666
لایک‌ها
6,608
سن
34
اینایی که میگم از روی مشاهدات خودمه و از روی هیچ کتابی نیس و مسئولیتش با خودته :دی
ابتدا برنج رو تو اب میزاری چند ساعت بعد بر میداری میریزی توی یه قابلمه اب و میزاری به جوشه بعد که جوشید توی یه سبد توری میریزی که ابش بره بعد میریزی تو قابلمه تا دم بکشه ! من عاشق ته گیگ تخم مرغی هستم که اونم می تونی بزنی تنگش ! به همین سادگی به همین خوشمزگی :lol:

به جان تو مهدی که میخام سر به تنت نباشه ترم بعد از گرسنگی میمیرم

به نظرم ازدواج تنها راه حله
03236IMMgrin.gif
 

M☼HAMMAD

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2007
نوشته‌ها
1,229
لایک‌ها
15
سن
34
محل سکونت
Shiraz
یکی طرز تهیه برنج رو از اول توضیح بده
tuzki-bunny-emoticon-032.gif
آب میگذاری توی کتری تا جوش بیاد ، جوش که اومد ، 2-3 مین بعد میریزی روی برنج خشک + مقداری نمک که به برنج خشک زدی از قبل ( نسبتش رو نمیدونم ) و با چنگال 1 کم به هم میزنی
بعد از 2-3 ساعت آب میگذاری توی قابلمه ، جوش که اومد ، اول آب برنج رو میریزی ت وقابلمه ، بعد باز میگذاری جوش بیاد ، جوش که اومد ، برنج رو هم میریزی تو قابلمه .
بعد سرش رو میبندی و 10-15 مین بسته به میزان و نوع برنج صبر میکنی ، برنج دوباره به جوش میاد ، بالا سرش وایسا که سر نره !!!
بعد جوش که اومد با قاشقی چیزی 1 کم از برنج بردار ، با انگشت اشاره و شصت یا لای دندون له کن ، باید نرم باشه ، نه نرم نرم ها :دی حلواش نکنی ... ، یعنی اون خشکی برنج دیگه نباید باشه !
حالا بریز تو آبکش برنجو ، ته قابلمتو روغن بریز 1 کم ، برنج رو آب کشی کن و بریز توش و توی قابلمه ببرنجو مثل تپه ( کوه ) کن ، با کفیر یا قاشق ، بعد با ته قاشق به صورت عمودی بزن روش تا ته قابلمه برو ، اینطوری سوراخ های ریزی ایجاد میکنی که بخار تا اون ته ته ها بره :دی ... 3-4 تا سوراخ بسه
زیرشو زیاد میکنی که قابلمه ات حسابی داغ شه ، وقتی شد سرش رو بردار ، ببین بخار توش داره یا نه ، اگه نداره 1کم آب سرد بزن به دیواره های داخلی قابلمه و به مقدار کافی هم روغن بده روش ( بعد 1 پارجه هم باید بندازی رو دره قابلمه ) بعد از اینکه بخاار توش پیچید ، 10 مین بعد زیرش رو متوسط کن ، بعد از 20- 30 مین هم زیرش رو کم کن تا دم بکشه :دی

برای 1 پسره 21 ساله دست پختم خوبه .. بیشتر غذاها رو میتونم درست کنم در سطح قابل قبول
 

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 فوریه 2011
نوشته‌ها
5,666
لایک‌ها
6,608
سن
34
دمت گرم

حالا نتیجه کار رو میام اظلاع میدم
03236IMMgrin.gif
 

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
18 می 2010
نوشته‌ها
5,019
لایک‌ها
4,633
سن
34
محل سکونت
یه جای خوب:دی

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 فوریه 2011
نوشته‌ها
5,666
لایک‌ها
6,608
سن
34
ممد جان پسریم برو همون سوسیس با تخم مرغتو بخور بهتره از اینکه از خودت خلاقیت نشون بدی:دی

نوید
cry.gif
ترم بعد میخام ببینمت
cry.gif
سوسیس تخم مرغ رو هم حالیت کنم چیه
126fs4147532.gif
 

IvY

Registered User
تاریخ عضویت
20 می 2010
نوشته‌ها
534
لایک‌ها
110
محل سکونت
هواپیما جیمبو
در مورد پخت برنج ، بستگی به نوع برنج و منطقه ی زندگی شما داره چون میزان آبی که باید برای پخت برنج استفاده کنی به این دو فاکتور بستگی داره.

این دو تا روشی که دوستان گفتن برنج آب کش هست ، ولی برای کته ، اول برنج رو میشوری تا تمیز بشه بعد به تعداد پیمونه ی برنج استفاده شده +2 آب اضافه می کنی بعد میریزی داخل قابلمه و نمک و روغن اضافه می کنی، ابتدا زیرش رو زیاد می کنی تا جوش بیاد بعد که جوش اومد زیرش رو کم می کنی صبر می کنی آبش رو کامل بکشه و حالا آماده ی خوردن است.

پ.ن : سید آواتارت قشنگ نیست عوضش کن...
 
Last edited:

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 فوریه 2011
نوشته‌ها
5,666
لایک‌ها
6,608
سن
34
از همه دوستان ممنونم
97uk19evn9qujy8r7cln.gif
 

sabzsib

Registered User
تاریخ عضویت
15 فوریه 2006
نوشته‌ها
312
لایک‌ها
14
محل سکونت
تهران
تن و تخم مرغ هم جادوییه برای خودش
سه تا تخم مرغ با یک تن میریزی تو ماهیتابه و دو دقیقه بعد غذا آماده است .
اگر فلفل سبز خرد کنی داخلش هم خیلی توپ تر میشود.
 

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 اکتبر 2007
نوشته‌ها
11,526
لایک‌ها
1,591
سن
37
محل سکونت
Old Persian Empire
ممنون از دوستان

ادامه بدین
 

pooria-ir

Registered User
تاریخ عضویت
7 جولای 2011
نوشته‌ها
6,492
لایک‌ها
2,424
محل سکونت
Tehran
سلام
یه غذایی هست خیلی سریع و خوشمزه وباحال :D
مواد مورد نیاز : تن ماهی + کنسرو لوبیا
جدا جدا اینا رو جوش بیارین
بعد بریزین تو یه ظرف و باهم قاطی کنین،بزنین به تن
انصافا با فلفل خیلی خیلی خوشمزس.
:happy:
 

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
18 می 2010
نوشته‌ها
5,019
لایک‌ها
4,633
سن
34
محل سکونت
یه جای خوب:دی
سلام
یه غذایی هست خیلی سریع و خوشمزه وباحال :D
مواد مورد نیاز : تن ماهی + کنسرو لوبیا
جدا جدا اینا رو جوش بیارین
بعد بریزین تو یه ظرف و باهم قاطی کنین،بزنین به تن
انصافا با فلفل خیلی خیلی خوشمزس.
:happy:
اینو نخوردم
ولی تن ماهی با کنسرو بادمجون فوق العادیه
فقط یک بار امتحان کنید چیزیو از دست نمیدید:happy:
فقط 5 دقیقه وقت میخواد:rolleyes:
 

pooria-ir

Registered User
تاریخ عضویت
7 جولای 2011
نوشته‌ها
6,492
لایک‌ها
2,424
محل سکونت
Tehran
اینو نخوردم
ولی تن ماهی با کنسرو بادمجون فوق العادیه
فقط یک بار امتحان کنید چیزیو از دست نمیدید:happy:
فقط 5 دقیقه وقت میخواد:rolleyes:

اره
جفتش باحاله،من امتحان کردم ;)
 

lilyrose

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
24 جولای 2010
نوشته‌ها
4,270
لایک‌ها
8,207
محل سکونت
My Sweet Home
یادش بخیر! دوران دانشجویی ما در خوابگاه اونقدر طولانی بود که ماشالا همگیمون یه پا کدبانو شدیم ! اواخرش دیگه ته چین و آرش رشته و خورش مرغ و بادمجون درست می کردیم برای خودمون !

_____________________

اول تکلیف چند تا نکته رو مشخص کنید تا اینجانب بهتر بتونم تجربیات گرانبهام رو در اختیارتون قرار بدم!

1- اجاق گازتون فر داره یا نه؟ چون یکسری غذاهای راحت و سریع رو میشه توی فر پخت.

2- تا چه حد توان تهیه ی مواد غذایی ای رو دارید که میشه توی فریزر نگه داشت؟ مثلا سبزی کوکو و کلا یکسری از سبزیجات ، گوشت چرخ شده ، مرغ و ماهی.(اگر مادر و خانواده هاتون بتونن این مواد رو براتون تهیه و بسته بندی کنن خیلی عالی میشه! )

فعلا همینا !
 
بالا