خو برا تماشا خو نیست :blink::lol:
اول تماشایش کنید که تحریک شود ....ذائقه تان.
سپس بخوریدش.
از خوردن خود لذت ببرید!
خو برا تماشا خو نیست :blink::lol:
درسها در چه حاله سید؟یه نیمرو درست کردم خوب از آب درنیومد![]()
سیـــــــــــــد؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ آبروی هر چی دانشجوِ بردی!آخه دیگه نیمرو هم کاری داره؟!دانشوها بهترین نیمروپزانِ دنیان..البته من به تخم مرغ حساسیت دارم و نمیتونم بخورمیه نیمرو درست کردم خوب از آب درنیومد![]()
درسها در چه حاله سید؟
اسم؛ چیپس و پنیر!
مواد لازم: سیب زمینی فرنچ فرایز (نیمه آماده یا همون پریس)، پنیر پیتزا، هر چی به دستتون رسید (فلفل دلمه ای و کالباس و ذرت و قارچ و زیتون و ... اگه موجود بود)!
سیب زمینی ها را سرخ می کنید یا با گریل مایکرویو کبابی می کنید. میریزید تو یه ظرف مسطح و پنیر پیتزا و بقیه مخلفات را هم میریزید روش و دوباره میذارید گریل بشه و با قاشق چنگال و سس کچاپ و اینا میزنید به بدن
پ.ن: بعد از پست دادن دیدم ظاهرا سامی هم از همینا درس می کنه. چه تفاهمی![]()
منشیش یه خانومه به اسم سپیده اس.اینقـــــــد مهربونه.
درسها در چه حاله سید؟
![]()
سیـــــــــــــد؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟ آبروی هر چی دانشجوِ بردی!آخه دیگه نیمرو هم کاری داره؟!دانشوها بهترین نیمروپزانِ دنیان..البته من به تخم مرغ حساسیت دارم و نمیتونم بخورم
:wub:
خداییش بعض نیمرو نیست؟!خب دیگه چی؟![]()
دوستان یه غذا بگید بشه با اینا درست کرد:
سیب زمینی + پنیر پیتزا :دی
وسائل موجود : ماهی تابه تفلون!
ممنون
هاهاااااا! "بعض" تو دایره واژگان شما نیست؟! چه جالب :lol: منظور همان "بهتر" است برادرچی؟
بعض؟
متوجه نشدم..
هاهاااااا! "بعض" تو دایره واژگان شما نیست؟! چه جالب :lol: منظور همان "بهتر" است برادر![]()
اگه ماهیتابه را بذاری تو فر یا گریل چرا که نهآره خدایی ..من نیمرو زیاد دوس ندارم..ولی سیب زمینی خیلی! ولی تا حالا از پنیر پیتزا استفاده نکردم میخوام بدونم میشه توی ماهی تابه؟
اگه ماهیتابه را بذاری تو فر یا گریل چرا که نهالبته قبلش دستشو باز کن که نسوزه یه وخ!
فکر نکنم بشه آخه! باید از رو حرارت ببینه. یه فر رومیزی معمولی بخر 50-60 تومن بیشتر نیستا! با این کیک پز ها هم میشه راستی. از رو حرارت میده. قیمتی هم نداره.نه فر و گریل ندارم!
هعمون جوری بذاری روی سیب زمینی هایی که داره سرخ میشه چی میشه؟:دی
فکر نکنم بشه آخه! باید از رو حرارت ببینه. یه فر رومیزی معمولی بخر 50-60 تومن بیشتر نیستا! با این کیک پز ها هم میشه راستی. از رو حرارت میده. قیمتی هم نداره.
هیچی دیگه..دوسته فقط :دیخب دیگه چی؟![]()
دوستان یه غذا بگید بشه با اینا درست کرد:
سیب زمینی + پنیر پیتزا :دی
وسائل موجود : ماهی تابه تفلون!
ممنون
کلا یه ترم مونده با 11 واحد که تابهمن تمومه ارزش نداره آخه
نمیشه در ماهی تابه رو بذارم؟![]()
راس میگی نمیشه!
اینم حاصل تلاش شبانه روزی بچه ها
مشاهده پیوست 77142مشاهده پیوست 77143
و اینم گند گاری هنگام اشپزی :
مشاهده پیوست 77144مشاهده پیوست 77145
با تشکر از سراشپز meka1 عزیز