نوش جان :دی
این همه واسه یه نفر؟
کلوا واشربوا ولا تسرفوا![]()
کلا مکانیک ها آشپزیشون خوبه
علیرضا![]()
![]()
![]()
چرا زرده؟ سالات الویه ت؟
مرسی. آی چسبید. آی چسبید جان میتی![]()
نه بابا این غذای یه ماهمه. میذارم تو فریزر هی در میارم میخورم (!)![]()
I love Olivier salad![]()
این میتی کی هست حالا :دی؟
بیچاره یکی از یوزرهای همینجاستاینو اون آرمین سه نقطه انداخت تو دهن ما
![]()
اها اونمیتی رو میگی :دی
فهمیدم کیو میگی :دی
پیتزا ماکارونی میگم که خیلی خیلی خوشمزس...
500 گرم ماکارونی رو بر میداری و میذاری تو اب
سس ماکارونی رو هم جدا میذارید..همون رب و گوشت(سوسیس هم میشه) پیاز داغ..
بعد که ماکارونی ها رو آبکش کردی..
نصف می کنی...
(الان دوتا 250 گرمی ماکارونی داری)
به هر کدوم 3 تا تخم مرغ اضاف می کنی و هم میزنی...
هر کدومش رو تو یه ماهی تابه باید درست کنی..چون حجمش بالا میره و پف می کنه
حالا کف ماهی تابه رو با روغن چرب می کنی
بعد یکی از 250 گرم ماکارونی ها+تخم مرغ ها رو که هم زدی..
نصفش رو میریزی ته ظرف..یه لایه سس مایه ماکارونی رو میریزی..یه لایه پنیر پیتزا..قارچ و سوسیس کالباس یا ژامبون میذاری..(سوسیس و کالباس رو باید رنده کنی)ژامبون رو ورقه ای بذارید..
بعد ماکارونی ها رو بریزید روش.
در ظرف رو بذارید.
تهش که یه ذره سفت شد و کفگیر زیرش کردی از هم جدا نشدن....
بر می گردونی تا روش هم سرخ بشه...
بعد عینه پیتزا تیکه تیکه می کنی و می خوری..
بعد با 250 اضافی هم همین مراتب رو تکرار می کنی...
اینو بگم که این غذا خیلی سنگینه..یه بار 4 نفر بودیم...4 تا آدم بخورا :lol:
500 گرمش رو درست کردم...
زیادی اومد...
حتما اینو درست کنید و بخورید...
خیلی خوشمزه هستش
درود
سیب زمینی هاتو اول به شیوه آب پز ، نیم پز می کنی ( کامل نپزه) ، بعد پوستشونو می کنی و به شکل منظم ورقه ورقه می کنی ، ضخامت ورقه ها از 3 سانتی متر بیشتر نشه ، بعد ماهی تابه ات رو برمیداری و کفشو حسابی چرب می کنی ، بعد کمی از خمیر وسط نون باگت که از پوسته نون جدا کردی ولی گوله نشده رو آروم آروم جدا می کنی و مدل ته دیگ میچینی کف ماهی تابه ات( اگه ماست و زعفرون هم داشته باشی که کمی قاطی این خرده نونها کنی خیلی باحال و خوش رنگ میشه) ، بعدش روی نونها یک لایه از ورقه های سیبزمینی می چینی و روش پنیر پیتزا ، میتونی کمی روی پنییرها فلفل سیاه و آویشن بپاشی ، بعدش دوباره یک لایه سیب زمینی و دوباره پنیر ... تا اینکه سیب زمینی ها و پنیرت تموم شه دوباره روی پنیر بالایی آویشن و فلفل سیاه می پاشی و یک کره 50 گرمی هم میذاری روش ، بهتره دو سه تکه کنی کره رو و یه جا نذاریش ، اگه ماهی تابه در داره درشو میذاری اگه نداری با فویلی که چند جاش سوراخه روشو می پوشونی و میذاری روی گاز ، با شعله خیلی خیلی کم ، تکرار می کنم ؛ شعله خیلی خیلی کم ، میذاری حدود 45 دقیقه تا یک ساعت روی همین شعله کم بمونه ، این میشه چیزی شبیه گراتن ، برای تو که فر نداری ، بعدش در میاری و با باواریای ساده و خیارشور نوش جان می کنی
1- یادت نره که نونها رو نباید شلتاقی و گنده بذاری ، خرده نونها زیر فقط برای نچسبیدن سیب زمینی هست ولی یه حالت ته دیگی و برشته میده به غذات که عاشقش میشی
2- میتونی اگه ژامبون داری از اونهم بین قطعات سیب زمینی و پنییرت استفاده کنی
3 - بخور بگو پیمان آدم بدی هست
خدافظ
خوب بعد مدتها من و رفیقم یه حرکتی زدیم رفتیم بال مرغ درست کردیم خیلی جالب شد
خیلی واسم جالب بود یه کیلو گرفتیم حدود 2300 شده
23 تا بال بود به نظرم
کل کاری که باید انجام بدین اینه که با مخلوط پیاز و ابلیمو و ادویه مخلوطش کنین بذارین بمونه یه مدت که موند یکم زعفرون بهش بزنین کلا ببینین میفهمین خوب مواد به خوردش رفته یا نه
یه فویل بندازین کف سینی فر یکم روغن و 20 دقه با درجه 180 فارنهایت و بعدش 10 دقه گریل بعدش هم بزنین به بدن
وسط خوردن یادم افتاد عکس نگرفتم :دی ضمنا واسه 2 نفر یه خورده زیاد بود
اینم عکسش ریسایزش نکردم حجمش 700 کیلو بایته![]()
http://up5.iranblog.com/images/jlrs3hmaqeobul74ku64.jpg
نکته جالب اینه که واقعا از نظر قیمت خیلی به صرفه است و واقعا خوش مزه است
از دوست عزیزم meka1 که در این عملا نقش یانگوم رو بازی میکردن ممنونم![]()
اسمایل اختصاصی حمید ITI در این باب:
![]()