• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشپزی دانشجویی! هر غذایی بلدی بیا تو!

brainsore

Registered User
تاریخ عضویت
1 مارس 2008
نوشته‌ها
5,886
لایک‌ها
3,189
محل سکونت
دور
شام امشب "خودپخته" ما. این شما و این همه سالاد الویه "مخصوص" سرآشپز
i112833_i145414-animated.gif


i112829_dsc02501.jpg


عکسهایی دیگر از ابعاد فاجعه :D

i112830_dsc02503.jpg
i112831_dsc02504.jpg
 

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 فوریه 2011
نوشته‌ها
5,666
لایک‌ها
6,608
سن
34
این همه واسه یه نفر؟

کلوا واشربوا ولا تسرفوا
rkmr5zzier0h7bdwep.gif
 

brainsore

Registered User
تاریخ عضویت
1 مارس 2008
نوشته‌ها
5,886
لایک‌ها
3,189
محل سکونت
دور

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 فوریه 2011
نوشته‌ها
5,666
لایک‌ها
6,608
سن
34
کلا مکانیک ها آشپزیشون خوبه

علیرضا
10901.gif
10901.gif
10901.gif
 

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
تاریخ عضویت
2 اکتبر 2009
نوشته‌ها
211
لایک‌ها
237
محل سکونت
tehran
چرا زرده؟ سالات الویه ت؟
 

brainsore

Registered User
تاریخ عضویت
1 مارس 2008
نوشته‌ها
5,886
لایک‌ها
3,189
محل سکونت
دور
کلا مکانیک ها آشپزیشون خوبه

علیرضا
10901.gif
10901.gif
10901.gif

سیـــــــد
197.gif
عقش من
197.gif

کلا هر کی مکانیک خونده باشه تاثیر شگرفشو روی همه ابعاد شخصیتی و ذهنی و زندگیش درک می کنه :D

چرا زرده؟ سالات الویه ت؟

جان میتی همیشه که درست می کردم سفید از آب درمیومد نمیدونم این دفعه چرا زرد شد
i145414_animated.gif
فکر کنم از سیب زمینیش بوده.
 

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 اکتبر 2007
نوشته‌ها
11,526
لایک‌ها
1,591
سن
37
محل سکونت
Old Persian Empire

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
5 اکتبر 2007
نوشته‌ها
11,526
لایک‌ها
1,591
سن
37
محل سکونت
Old Persian Empire

ҒarHad

Registered User
تاریخ عضویت
26 سپتامبر 2011
نوشته‌ها
287
لایک‌ها
254
آبگوشت درست کردن هم آسونه :)
 

ҒarHad

Registered User
تاریخ عضویت
26 سپتامبر 2011
نوشته‌ها
287
لایک‌ها
254
من هر موقع که بخام خودم غذا درست کنم
گوشت چرخ کرده و تخم مرغ و گوجه فرنگی و سیب زمینی و پیاز و سیر و ... + کلا هرچی که توی یخچال باشه:D قارچ ، سوسیس ، رب گوجه فرنگی ، سبزی خوردن ، لوبیا سبز ، هویچ ، (بستگی داره کدوماش موجود باشند :D ، هر کدوم بود میریزم هر کدوم هم نبود که هیچی)
توی مهتابه روغن میریزم (حالا اگه کره داشتیم که چه بهتر) بعدش هم همه ی اونا رو میریزم البته به ترتیب
بعد هم نون و خیارشور و ترشی و نمک و فلفل و سفره و همه چی رو میارم و غذا رو میخورم خیلی هم خوشمزه ست
بعدش هم دلستری ، دوغی چیزی ...
 

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 فوریه 2011
نوشته‌ها
5,666
لایک‌ها
6,608
سن
34
خوب بعد مدتها من و رفیقم یه حرکتی زدیم رفتیم بال مرغ درست کردیم خیلی جالب شد

خیلی واسم جالب بود یه کیلو گرفتیم حدود 2300 شده
23 تا بال بود به نظرم
کل کاری که باید انجام بدین اینه که با مخلوط پیاز و ابلیمو و ادویه مخلوطش کنین بذارین بمونه یه مدت که موند یکم زعفرون بهش بزنین کلا ببینین میفهمین خوب مواد به خوردش رفته یا نه
یه فویل بندازین کف سینی فر یکم روغن و 20 دقه با درجه 180 فارنهایت و بعدش 10 دقه گریل بعدش هم بزنین به بدن
وسط خوردن یادم افتاد عکس نگرفتم :دی ضمنا واسه 2 نفر یه خورده زیاد بود
اینم عکسش ریسایزش نکردم حجمش 700 کیلو بایته
91.gif

http://up5.iranblog.com/images/jlrs3hmaqeobul74ku64.jpg

نکته جالب اینه که واقعا از نظر قیمت خیلی به صرفه است و واقعا خوش مزه است

از دوست عزیزم meka1 که در این عملا نقش یانگوم رو بازی میکردن ممنونم
i96780_teef.gif


اسمایل اختصاصی حمید ITI در این باب:
ej4m8mm7pynetzjp4ic5.gif
 

ҒarHad

Registered User
تاریخ عضویت
26 سپتامبر 2011
نوشته‌ها
287
لایک‌ها
254
سلام :rolleyes:


باز هم سرآشپز فرهاد اومده تا براتون یه غذای دیگه یاد بده : دی ;)

با عدس و پیاز و آب و ادویه عدسی درست کنید

و در یک قابلمه ی دیگه سیب زمینی بجوشونید

بعد از پخته شدن این دو سیب زمینی ها رو بکوبونید تا نرم بشند (یعنی حالت خمیری پیدا کنند)
و بعد عدسی رو لابلای این خمیر بریزید و محتوا رو بریزین تو ی یک ماهیتابه (به همراه روغن) تا تف بخورن


موفق باشید
 

ba2ever

Registered User
تاریخ عضویت
18 جولای 2006
نوشته‌ها
822
لایک‌ها
44
سن
38
محل سکونت
Iran,Mazandaran,Amol
پیتزا ماکارونی میگم که خیلی خیلی خوشمزس...
500 گرم ماکارونی رو بر میداری و میذاری تو اب
سس ماکارونی رو هم جدا میذارید..همون رب و گوشت(سوسیس هم میشه) پیاز داغ..

بعد که ماکارونی ها رو آبکش کردی..
نصف می کنی...
(الان دوتا 250 گرمی ماکارونی داری)

به هر کدوم 3 تا تخم مرغ اضاف می کنی و هم میزنی...
هر کدومش رو تو یه ماهی تابه باید درست کنی..چون حجمش بالا میره و پف می کنه

حالا کف ماهی تابه رو با روغن چرب می کنی
بعد یکی از 250 گرم ماکارونی ها+تخم مرغ ها رو که هم زدی..
نصفش رو میریزی ته ظرف..یه لایه سس مایه ماکارونی رو میریزی..یه لایه پنیر پیتزا..قارچ و سوسیس کالباس یا ژامبون میذاری..(سوسیس و کالباس رو باید رنده کنی)ژامبون رو ورقه ای بذارید..
بعد ماکارونی ها رو بریزید روش.
در ظرف رو بذارید.
تهش که یه ذره سفت شد و کفگیر زیرش کردی از هم جدا نشدن....
بر می گردونی تا روش هم سرخ بشه...
بعد عینه پیتزا تیکه تیکه می کنی و می خوری..

بعد با 250 اضافی هم همین مراتب رو تکرار می کنی...

اینو بگم که این غذا خیلی سنگینه..یه بار 4 نفر بودیم...4 تا آدم بخورا :lol:
500 گرمش رو درست کردم...
زیادی اومد...
حتما اینو درست کنید و بخورید...
خیلی خوشمزه هستش

راس میگه منتها من بدون تخم مرغ درست کردم . ماکارونی رو بردم تو ماهیتانه تفت دادم بعد به جای دیگ با پنیر پیتزا و سس و موارد گذاشتم تو فر بپزه . خیلی باحال شد بین ته دیگ و ماکارونی بود :دی
 

ba2ever

Registered User
تاریخ عضویت
18 جولای 2006
نوشته‌ها
822
لایک‌ها
44
سن
38
محل سکونت
Iran,Mazandaran,Amol
درود
سیب زمینی هاتو اول به شیوه آب پز ، نیم پز می کنی ( کامل نپزه) ، بعد پوستشونو می کنی و به شکل منظم ورقه ورقه می کنی ، ضخامت ورقه ها از 3 سانتی متر بیشتر نشه ، بعد ماهی تابه ات رو برمیداری و کفشو حسابی چرب می کنی ، بعد کمی از خمیر وسط نون باگت که از پوسته نون جدا کردی ولی گوله نشده رو آروم آروم جدا می کنی و مدل ته دیگ میچینی کف ماهی تابه ات( اگه ماست و زعفرون هم داشته باشی که کمی قاطی این خرده نونها کنی خیلی باحال و خوش رنگ میشه) ، بعدش روی نونها یک لایه از ورقه های سیبزمینی می چینی و روش پنیر پیتزا ، میتونی کمی روی پنییرها فلفل سیاه و آویشن بپاشی ، بعدش دوباره یک لایه سیب زمینی و دوباره پنیر ... تا اینکه سیب زمینی ها و پنیرت تموم شه دوباره روی پنیر بالایی آویشن و فلفل سیاه می پاشی و یک کره 50 گرمی هم میذاری روش ، بهتره دو سه تکه کنی کره رو و یه جا نذاریش ، اگه ماهی تابه در داره درشو میذاری اگه نداری با فویلی که چند جاش سوراخه روشو می پوشونی و میذاری روی گاز ، با شعله خیلی خیلی کم ، تکرار می کنم ؛ شعله خیلی خیلی کم ، میذاری حدود 45 دقیقه تا یک ساعت روی همین شعله کم بمونه ، این میشه چیزی شبیه گراتن ، برای تو که فر نداری ، بعدش در میاری و با باواریای ساده و خیارشور نوش جان می کنی
1- یادت نره که نونها رو نباید شلتاقی و گنده بذاری ، خرده نونها زیر فقط برای نچسبیدن سیب زمینی هست ولی یه حالت ته دیگی و برشته میده به غذات که عاشقش میشی
2- میتونی اگه ژامبون داری از اونهم بین قطعات سیب زمینی و پنییرت استفاده کنی
3 - بخور بگو پیمان آدم بدی هست
خدافظ

آقا فقط خواستم بگم یه سری از ایرانیا خیلی آشپزن . یکیش پیمان جان. دمت گرم واقعا با دستور پخت و صحنه پردازیش حال کردم :دی
 

ba2ever

Registered User
تاریخ عضویت
18 جولای 2006
نوشته‌ها
822
لایک‌ها
44
سن
38
محل سکونت
Iran,Mazandaran,Amol
خوب بعد مدتها من و رفیقم یه حرکتی زدیم رفتیم بال مرغ درست کردیم خیلی جالب شد

خیلی واسم جالب بود یه کیلو گرفتیم حدود 2300 شده
23 تا بال بود به نظرم
کل کاری که باید انجام بدین اینه که با مخلوط پیاز و ابلیمو و ادویه مخلوطش کنین بذارین بمونه یه مدت که موند یکم زعفرون بهش بزنین کلا ببینین میفهمین خوب مواد به خوردش رفته یا نه
یه فویل بندازین کف سینی فر یکم روغن و 20 دقه با درجه 180 فارنهایت و بعدش 10 دقه گریل بعدش هم بزنین به بدن
وسط خوردن یادم افتاد عکس نگرفتم :دی ضمنا واسه 2 نفر یه خورده زیاد بود
اینم عکسش ریسایزش نکردم حجمش 700 کیلو بایته
91.gif

http://up5.iranblog.com/images/jlrs3hmaqeobul74ku64.jpg

نکته جالب اینه که واقعا از نظر قیمت خیلی به صرفه است و واقعا خوش مزه است

از دوست عزیزم meka1 که در این عملا نقش یانگوم رو بازی میکردن ممنونم
i96780_teef.gif


اسمایل اختصاصی حمید ITI در این باب:
ej4m8mm7pynetzjp4ic5.gif

به روز رسانی :
این قیمت مال قدیم بود الان از 2800 هس تا 4500 .

ولی لامصب خیلی خوشمزس . آماده اش هم بیرون هس . اما این قویل و فر یه کاری باهاش میکنه نگو و نپرس
 

faragig

Registered User
تاریخ عضویت
8 مارس 2012
نوشته‌ها
119
لایک‌ها
40
سن
40
محل سکونت
تهران
طرز طهیه لوبیا چیتی وسترنی :

میری از سر کوچه یه کنسرو لوبیا میخری (لوبیا با قارچ نخر گرون در میاد) با یه نون بربری تازه.. لوبیارو میریزی تو ماهی تابه. توشم یکم آب بریز. وقتی گرم شد تو همون ماهیتابه با قاشق چوبی سر همون گاز بزن به بدن حالشو ببر.

اون بالایی که شوخی بود.. ما دوران دانشجویی اکثرا برنج درست میکردم توشم شیوید میزدم بعدشم یه ماهیتابه گوشت چرخکرده و پیاز و رب سرخ میکردم.. میزاشتم یخچال تا 2 3 روز غذام بود.. آخ رفتم به اون دوران.. بقیمش سانسود...........:blush:
 

Cleeev

Registered User
تاریخ عضویت
6 ژانویه 2010
نوشته‌ها
1,271
لایک‌ها
802
محل سکونت
on the edge of a super-massive black-hole
ماکارونی رو آب پز و آبکشی کرده

پس از آماده شدن٬ روش به مقدار لازم، ادویه جات از قبیل فلفل پاپریکا (پودر فلفل دلمه ای قرمز)٬ فلفل سیاه و قرمز، آویشن، نعناع خشک پودر شده و غیره اضافه کنید.


طرز تهیه سس: 6 قاشق ماست، 2 قاشق سس مایونز، جعفری تازه یا خشک شده، فلفل و برخی ادویه های بالا (به مقادیر لازم!)



این غذای عالی ای هستش...

بدون روغن و با چربی بسیار کم؛ مقوی و خوشمزه


دخل و تصرفات زیادی هم به خصوص در سس و ادویه هاش میتونید ایجاد کرده و به فرمول مورد علاقه ـتون برسید.


میتونید مقدار کمی هم روغن زیتون بیفزایید...




همین درباره ذرت مکزیکی هم صادقه و میتونید با خرید یکی از این بسته های پلاستیکی ذرت تازه منجمد و 15-20 دقیقه جوشاندنش توی آب، یه ذرت مکزیکی خوشمزه درست کنید...
 
بالا