.............................
Last edited:
وانگهي خدا تخم مرغ رو از ما نگيره
از یه ماه دیگه دوباره دوران دور از خانه شروع میشه ....
من بشخصه جز غذاهای فست فودی و ماکارانی چیزی بلد نیستم بپزم
لطفا دوستان هر دستوری میذارن بدونن دارن واسه چه کسایی میذارن زیاد سخت نباشه خلاصه! و موادشم عجیب غریب نباشه !
توضیح آشپزی هم کامل باشه !
ممنون!
مرسی...همش یه طرف این تیکه آخر سرشار از اعتماد به نفسش یه طرفسوسیس بندری!
سلام. بهونه امروز با شما بودن سوسیس بندری هستش.من عاشق آشپزیم و تو فامیل همه دست پختمو خوردن و تعریف میکنن.غذای دانشجوییم یادمه خیلی درست میکردم، اما از همه بهتر سوسیس بندریام بود.
مواد لازم:
سوسیس - سیب زمینی - پیاز - فلفل دلمه - رب گوجه فرنگی.:happy:
خب اول از همه سیب زمینی ها رو بصورت مربع مربع خرد کرده و خوب سرخ میکنیم. طوری که رنگ قهوه ای لبه هاش دیده بشه. بعضیارو دیدم که سیب زمینی رو قبل از اینکه بریزن تو تابه آبش میکشن که این کار باعث از بین رفتن مقدار زیادی از خواص اون میشه. توصیه میکنم بعد از پوست گرفتن سیب زمینی اقدام به شستنش کنین، نه بعد از خرد کردن. ضمنا استفاده از سیب زمینی به منظور به صرفه تر بودن هستش و در صورت تمایل میتونین اصلا فاکتور بگیرینش.:blush:
بعد از این کار پیاز رو بصورت خلال درشت و متوسط خرد کرده جدا سرخش میکنیم. توجه کنین که پیاز برعکس سیب زمینی نباید زیاد سرخ بشه و یه حالت کرم رنگ پیدا کنه کافیه. همچنین هنگام سرخ کردن بهش مقداری زردچوبه اضافه کنین.
حالا نوبت به سوسیس هاست. سوسیس هم مراحل قبلی رو طی میکنه و باید مثل سیب زمینی سرخ بشه.
در آخر پیاز و سیب زمینی رو هم اضافه میکنیم به همراه فلفل دلمه خرد شده و مربع شده. پس از اینکه خوب مخلوط کردیم با هم، در تابه رو گذاشته و شعله اجاق رو تا آخر کم میکنیم تا غذا با بخار فلفل و پیاز قشنگ پخته شه. بعد از چند دقیقه این بار رب رو اضافه میکنیم. رب مقدارش طوری باید باشه که قشنگ کل غذامون رو قرمز رنگ کنه. (مثل سس ماکارونی). همچنین اگه تند دوست داشتین میتونین فلفل سیاه هم اضافه کنین. من خودم معمولا تند میخورم. یه بار دیگه هم در ظرف رو میذاریم و بعد چند دقیقه غذا آمادس... با سس مایونز میل کنین.:happy:
بازم اگه سوالی بود گوستو در خدمتتون هست.![]()
خوب طرز تهیه همینا رو بگوفست فودی که همه بلدن..
ماکارونی
اولویه
پیتزا ماکارونی(غذای ویژه سر آشپزه)
املت درست میکنم در حد لالیگا...
گوجه و فلفل دلمه ای و واااااااااااااااااای :lol:
خوب طرز تهیه همینا رو بگو
دمت گرمپیتزا ماکارونی میگم که خیلی خیلی خوشمزس...
500 گرم ماکارونی رو بر میداری و میذاری تو اب
سس ماکارونی رو هم جدا میذارید..همون رب و گوشت(سوسیس هم میشه) پیاز داغ..
بعد که ماکارونی ها رو آبکش کردی..
نصف می کنی...
(الان دوتا 250 گرمی ماکارونی داری)
به هر کدوم 3 تا تخم مرغ اضاف می کنی و هم میزنی...
هر کدومش رو تو یه ماهی تابه باید درست کنی..چون حجمش بالا میره و پف می کنه
حالا کف ماهی تابه رو با روغن چرب می کنی
بعد یکی از 250 گرم ماکارونی ها+تخم مرغ ها رو که هم زدی..
نصفش رو میریزی ته ظرف..یه لایه سس مایه ماکارونی رو میریزی..یه لایه پنیر پیتزا..قارچ و سوسیس کالباس یا ژامبون میذاری..(سوسیس و کالباس رو باید رنده کنی)ژامبون رو ورقه ای بذارید..
بعد ماکارونی ها رو بریزید روش.
در ظرف رو بذارید.
تهش که یه ذره سفت شد و کفگیر زیرش کردی از هم جدا نشدن....
بر می گردونی تا روش هم سرخ بشه...
بعد عینه پیتزا تیکه تیکه می کنی و می خوری..
بعد با 250 اضافی هم همین مراتب رو تکرار می کنی...
اینو بگم که این غذا خیلی سنگینه..یه بار 4 نفر بودیم...4 تا آدم بخورا :lol:
500 گرمش رو درست کردم...
زیادی اومد...
حتما اینو درست کنید و بخورید...
خیلی خوشمزه هستش
چی درست کردی پسمن همیشه وقتی قصد دارم غذا درست کنم سعی می کنم ایده جدید بزنم رو غذامثلا میام یه چیز جدید بهش اضافه می کنم ببینم چی میشه
یه سری اومدم کوکو سیب زمینی کسی خونه نبود درست کنم گفتم سیب زمینی رو که گذاشتم پخت وقتی خواستم بیام با تخم مرغ مخلوط کنم گفتم بیام بر حسب قانون نیتون :hmm: از همزن استفاده کنم اقا فقط نزدیک 10 مین با همزن برقی اینو لهش کردم فکر می کردم هرچی بیشتر له بشه بهتره :lol: بعد اومدم چند تا ادویه جدید اضافه کردم گفتم این به نظرم طعمش رو بهتر می کنه
اقا بعد اومدیم بپزیم مگه این یه جا وامیستاد همش پخش میشد کلا تنها چیزی که شبیه نشد کوکو بود
مامانم که اومد اشک در چشماش جمع شد وقتی دید من چه قدر در زمینه اشپزی مهارت کسب کردم
پ .ن : همیشه سعی کنید مثل من رو غذا به چیز جدید پیاده کنید ببیند طعمش چه طور میشههمه اشپز های بزرگ از همین کارا شروع کردن
![]()
ترم بعد ميام اتاقتون واسم غذا درست کني :پيمن همیشه وقتی قصد دارم غذا درست کنم سعی می کنم ایده جدید بزنم رو غذامثلا میام یه چیز جدید بهش اضافه می کنم ببینم چی میشه
یه سری اومدم کوکو سیب زمینی کسی خونه نبود درست کنم گفتم سیب زمینی رو که گذاشتم پخت وقتی خواستم بیام با تخم مرغ مخلوط کنم گفتم بیام بر حسب قانون نیتون :hmm: از همزن استفاده کنم اقا فقط نزدیک 10 مین با همزن برقی اینو لهش کردم فکر می کردم هرچی بیشتر له بشه بهتره :lol: بعد اومدم چند تا ادویه جدید اضافه کردم گفتم این به نظرم طعمش رو بهتر می کنه
اقا بعد اومدیم بپزیم مگه این یه جا وامیستاد همش پخش میشد کلا تنها چیزی که شبیه نشد کوکو بود
مامانم که اومد اشک در چشماش جمع شد وقتی دید من چه قدر در زمینه اشپزی مهارت کسب کردم
پ .ن : همیشه سعی کنید مثل من رو غذا به چیز جدید پیاده کنید ببیند طعمش چه طور میشههمه اشپز های بزرگ از همین کارا شروع کردن
![]()