• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشپزی دانشجویی! هر غذایی بلدی بیا تو!

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
یادش بخیر! دوران دانشجویی ما در خوابگاه اونقدر طولانی بود که ماشالا همگیمون یه پا کدبانو شدیم ! اواخرش دیگه ته چین و آرش رشته و خورش مرغ و بادمجون درست می کردیم برای خودمون !

اول تکلیف چند تا نکته رو مشخص کنید تا اینجانب بهتر بتونم تجربیات گرانبهام رو در اختیارتون قرار بدم!

1- اجاق گازتون فر داره یا نه؟ چون یکسری غذاهای راحت و سریع رو میشه توی فر پخت.

2- تا چه حد توان تهیه ی مواد غذایی ای رو دارید که میشه توی فریزر نگه داشت؟ مثلا سبزی کوکو و کلا یکسری از سبزیجات ، گوشت چرخ شده ، مرغ و ماهی.(اگر مادر و خانواده هاتون بتونن این مواد رو براتون تهیه و بسته بندی کنن خیلی عالی میشه! )

فعلا همینا !

1- خونه دانشجویی فرش کجا بود :دی نه

2 - آره

:دی

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
802
on the edge of a super-massive black-hole
به واقع که اشک در چشمان ما جمع شد وقتی دیدیم که کفار صهیونیست پست ما که فقط و فقط در راستای اعتلای عقاید عرفانی کاربران فوروم بود را پاک کردند.

کمرم شکست.

//شیون و فغان حضار//

اول تکلیف چند تا نکته رو مشخص کنید تا اینجانب بهتر بتونم تجربیات گرانبهام رو در اختیارتون قرار بدم!

2- تا چه حد توان تهیه ی مواد غذایی ای رو دارید که میشه توی فریزر نگه داشت؟ مثلا سبزی کوکو و کلا یکسری از سبزیجات ، گوشت چرخ شده ، مرغ و ماهی.(اگر مادر و خانواده هاتون بتونن این مواد رو براتون تهیه و بسته بندی کنن خیلی عالی میشه! )

فعلا همینا !

1- داره ولی خرابه :guilty: لطفاً یکم وقتشو بیشتر کنید چون من تنور برقی دارم مثل فره فقط با المنت برقی کار میکنه (چیز خوبیه؛ دولنگی ایتالیاییه)

2- اندازه یه طبقه بالای یه یخچال که تن علیلی داره (s: جایخی)

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
دوستان عزیز لطف کنید و از زدن پست های اسپم گونه و غیر مربوط به این تاپیک و کلا تاپیک های این بخش جدا خودداری کنید. ممنون

Behzad

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی<br>کاربر فع
کاربر فعال
لایک‌ها
912
سوسيس تخم مرغ
تن ماهي تخم مرغ
سويا تخم مرغ
البته با كمي گوجه يا رب بهترم مي شه!:p

مقوي و سالم و ارزان اگر رگونتر خواستي اشپزخونه ها در خدمتند دي:

خوراك مرغ
خوراك سوسيس
سوپ جو
املت دي:
اينا هم هستند:happy:

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
یادش بخیر! دوران دانشجویی ما در خوابگاه اونقدر طولانی بود که ماشالا همگیمون یه پا کدبانو شدیم ! اواخرش دیگه ته چین و آرش رشته و خورش مرغ و بادمجون درست می کردیم برای خودمون !

فعلا همینا !

آرش کیه؟
sheikhHessam.gif

1-فر داریم ولی استفاده نمیکنیم
%da%a9%d8%b1%db%8c%d8%b2%db%8c%20%da%a9%d8%a7%d9%88%d8%a8%d9%88%db%8c.gif

2-اینا رو داریم استفاده هم میکنیم

آشپزخانه نوشت:خوب کلاس آموزش آشپزی منم از امروز شروع شد
03923IMMwh1670vwnxj2x1hp8jvr.gif
جلسه اول ماکارونی
p3s9yrtx9vks6vwkrfvl%5B1%5D.gif
حالا گذاشتم دم بکشه ببینم چی میشه اگه جالب از آب درومد عکسش رو میذارم
p3s9yrtx9vks6vwkrfvl%5B1%5D.gif
فعلا که دستم سوخت
cryingbig.gif
وانگهی امروز دستیار بودم هفته بعد باید کامل خودم درست کنم
%da%a9%d8%b1%db%8c%d8%b2%db%8c%20%da%a9%d8%a7%d9%88%d8%a8%d9%88%db%8c.gif

اینو یه بار بپخید و بیاین نظرتون رو بگید
خیلی خیلی اوممزه(oma maze)...(به زبون داداش کوچیکه گفتم)

صبر کن دوران دانشجویی دوباره شروع شه
cryingbig.gif

Last edited by a moderator:

_Love_Coder_

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
128
سلام
یه غذایی هست خیلی سریع و خوشمزه وباحال :D
مواد مورد نیاز : تن ماهی + کنسرو لوبیا
جدا جدا اینا رو جوش بیارین
بعد بریزین تو یه ظرف و باهم قاطی کنین،بزنین به تن
انصافا با فلفل خیلی خیلی خوشمزس.
:happy:

این یکی از محبوت ترین غذاهای من و رفقام هست غذای خوشمزه ای هستش

تا گشنمون میشه سریع یک لوبیا با قارچ میگیرم یکم اب میریزم توش + روغن 10-15 جوش می خوره تا ابش بخار بشه و مغز پز بشه لوبیا
بعد یک تن ماهی قاطی می کنیم 5 دقیقه بعد اماده خوردن هست

فقط بپا دهنت نسوزه که لوبیا داغ داغ و مغز پز شده :دی

میشه بدون اب هم درست کرد کلا 5-10 دقیقه هم زمان نمیبره

یک تن ماهی و یک لوبیا می تونه قشنگ دو نفر رو براحتی سیر سیر کنه

راستی اگر بعد از اینکه ماهی رو اضافه کردید یکی دو تا تخم مرغ هم اضافه کنید محشر میشه :دی

اگر هم سس قرمز هم بزارید کنارش + یک نوشیدنی + پیاز + کمی ماست یا سالاد دیگه تکمیل می کنه

ما با دو تا تن ماهی دو تا لوبیا و 5 تا تخم مرغ + دو تا بربری 5 نفری بزور تونستیم بخوریم کلش رو 5 تا ادم از 75 کیلو تا 120 کیلو ورزشکار

این غذا بدرد جاهای می خوره که یک ملت شدیدا گشنه و تعداد زیاد باشن و پول غذا هم کم باشه :دی

Altima

Registered User
لایک‌ها
0
نوشیدنی هم قبوله ؟ من بیام طرز تهیه مارگایتا آموزش بدم

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
اینم حاصل تلاش شبانه روزی بچه ها :p
300920111855.jpg300920111857.jpg
و اینم گند گاری هنگام اشپزی : :D
300920111860.jpg300920111861.jpg
با تشکر از سراشپز meka1 عزیز

Sh!vA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
یه غذایی هست خیلی سریع و خوشمزه وباحال :D
مواد مورد نیاز : تن ماهی + کنسرو لوبیا
جدا جدا اینا رو جوش بیارین
بعد بریزین تو یه ظرف و باهم قاطی کنین،بزنین به تن
انصافا با فلفل خیلی خیلی خوشمزس.
:happy:

بسی خوشمزست ولی یه روش دیگه رو هم من درست میکنم خوشمزه میشه . سیر و پیاز رو تفت بدید . بعد کنسرو لوبیا و تن ماهی و کنسرو بادمجون رو بریزید داخلش و با ته استکانی ، لیوانی هر چی که دم دستتون اومد (اگه خوابگاهید) :blink: و اگه خونه اید با گوشت کوب بکوبید و بذارید روغن بیوفته . خیلی خوشمزه ناک میشه :rolleyes:

mehran_286

Registered User
لایک‌ها
3
تن و تخم مرغ هم جادوییه برای خودش
سه تا تخم مرغ با یک تن میریزی تو ماهیتابه و دو دقیقه بعد غذا آماده است .
اگر فلفل سبز خرد کنی داخلش هم خیلی توپ تر میشود.

اوهههههههههههه

پیش به سوی سرطان کبد :D

آدم اگه بلد باشه برنج درست کنه بقلش میتونی همه چیز بزنی حتی خورش های کنسروی

ما فقط شب های جمعه برنج میزدیم چون وقتمون زیاد بود

اون دوستی که حرف از سبزیجات و سلامتی میزده فکر نکنم دوران دانشجویی رو سپری کرده باشه

تا ترم اول تموم نشه همه تخم مرغ میزنن:D

ولی الان ماکارانی - کوکو سیب زمینی - تخم مرغ (در 3 جور مختلف) - بندری رو یاد گرفتیم

ولی از همه سریع تر تخم مرغ هستش در 3 دقیق حاضر میشه در 2 دقیق خورده میشه در 1 دقیقه شسته میشه = کلا 6 دقیقه:D

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

Altima

Registered User
لایک‌ها
0
ماهی : ماهی بگیرید ادویه جات بزنید بهش. بگذارید توی فر . نیم ساعتی بمونه . برنج هم جدا درست کنید. حالا بخورید .

قارچ: گوشت و پیاز رو تفت بدید با ادویه جات لازم . قارچ رو حسابی بشورید . همشون رو بریزید توی هم بپزه یک ساعتی. برنج هم جدا درست کنید. حالا بخورید

ماکارونی: گوشت و پیاز رو تفت بدهید. رب گوجه رو رقیق کنید بریزید روش. ماکارونی ها رو بعد از اینکه آب جوش اومد 10 دقیقه جوش بدهید. آب بکشید. آن ظرفی که گوشت بود رو با ظرفی که ماکارونی بود قاطی کنید نیم ساعتی روی دمای کم بپزه . حالا بخورید.

کباب: گوشت بخرید کباب کنید. حالا بخورید . ( ورژن من: قارچ و فلفل و بلال هم کباب کنید باهاش. گوشت رو در کمی آبجو بخوابانید بهتر مبشه) .

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
به به. جمع دوستان جمعه ما کمیم :دی

عدس پلو
برنجو بار میاری با عدس که پلوش اوکی بشه. آبکش کنین کته کار نکنین بهتره

از اونور گوشت چرخکرده اگه داره. اگه نداری سویا . با پیاز و زردچوبه و ن رب تفت بده. اگه حال میکنی توش از فلفل قرمز پورد شده استفاده کن + ادویه . و اینکه اگه من باشم پیازمو بصورت خلالی یا رشته رشته میکردم که توپ میشه واقعا
(اگه دوست داشتی اینا رو که آماده کردی کشمشم یه تابی بهش بده تا حدی که نچیزی توش که حروم بشه کشمش. بعد با موادت قاطی میکنی )
یه همسایه داشتیم همه این تفت دادن ها رو با روغن حیوانی انجام میداد. بوی غذاش داغونت میکرد:دی

حالا . دو روش هست . یه روش اینکه برنج و جدا آماده میکنی و موادی که آماده شده روش میریزی . و حتی بصورت بشقابی بیاری وسط سفره هرکی هرچقدر خواست برداره
روش دیگه اینه که طبق طبق موادتو بذاری با برنج دم بکشه که وای وای وای وای چه شود... البته اگه وارد نیستی این روش رو انجام ندی بهتره:دی

نکته بعدی اینکه من اینو با گوشت مرغ تست نکردم ، اما اگه **** داری سراغ گوشت مرغ نرو. سویا بریز جای گوشت خیلی باحال میشه.

اگه دانشجویید و حال درست کردن در این حد رو ندارید . عدس پلو رو بار بذارید و برید از سر کوچه یه مایع ماکارونی بگیرید باهاش میل کنین. این یکی واقعا جواب میده:D

پ.ن: ای آقایی که ماکارونی رو درست کردی عکساشو گذاشتی تو اسپویلر. دلم غش رفت جان تو :D:D:D جای ما رو خالی کن

Altima

Registered User
لایک‌ها
0
به به. جمع دوستان جمعه ما کمیم :دی

عدس پلو
برنجو بار میاری با عدس که پلوش اوکی بشه. آبکش کنین کته کار نکنین بهتره

از اونور گوشت چرخکرده اگه داره. اگه نداری سویا . با پیاز و زردچوبه و ن رب تفت بده. اگه حال میکنی توش از فلفل قرمز پورد شده استفاده کن + ادویه . و اینکه اگه من باشم پیازمو بصورت خلالی یا رشته رشته میکردم که توپ میشه واقعا
(اگه دوست داشتی اینا رو که آماده کردی کشمشم یه تابی بهش بده تا حدی که نچیزی توش که حروم بشه کشمش. بعد با موادت قاطی میکنی )
یه همسایه داشتیم همه این تفت دادن ها رو با روغن حیوانی انجام میداد. بوی غذاش داغونت میکرد:دی

حالا . دو روش هست . یه روش اینکه برنج و جدا آماده میکنی و موادی که آماده شده روش میریزی . و حتی بصورت بشقابی بیاری وسط سفره هرکی هرچقدر خواست برداره
روش دیگه اینه که طبق طبق موادتو بذاری با برنج دم بکشه که وای وای وای وای چه شود... البته اگه وارد نیستی این روش رو انجام ندی بهتره:دی

نکته بعدی اینکه من اینو با گوشت مرغ تست نکردم ، اما اگه **** داری سراغ گوشت مرغ نرو. سویا بریز جای گوشت خیلی باحال میشه.

اگه دانشجویید و حال درست کردن در این حد رو ندارید . عدس پلو رو بار بذارید و برید از سر کوچه یه مایع ماکارونی بگیرید باهاش میل کنین. این یکی واقعا جواب میده:D

پ.ن: ای آقایی که ماکارونی رو درست کردی عکساشو گذاشتی تو اسپویلر. دلم غش رفت جان تو :D:D:D جای ما رو خالی کن

چی شد بالاخره؟ تند گفتی نفهمیدم!
کل عدس و گوشت و باقی مواد رو همگی کلهم اجمعین میریزیم توی برنچ آبکش شده تا با هم بپرند؟ زیره نمیخواد؟

Sh!vA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ماهی : ماهی بگیرید ادویه جات بزنید بهش. بگذارید توی فر . نیم ساعتی بمونه . برنج هم جدا درست کنید. حالا بخورید .

قارچ: گوشت و پیاز رو تفت بدید با ادویه جات لازم . قارچ رو حسابی بشورید . همشون رو بریزید توی هم بپزه یک ساعتی. برنج هم جدا درست کنید. حالا بخورید

ماکارونی: گوشت و پیاز رو تفت بدهید. رب گوجه رو رقیق کنید بریزید روش. ماکارونی ها رو بعد از اینکه آب جوش اومد 10 دقیقه جوش بدهید. آب بکشید. آن ظرفی که گوشت بود رو با ظرفی که ماکارونی بود قاطی کنید نیم ساعتی روی دمای کم بپزه . حالا بخورید.

کباب: گوشت بخرید کباب کنید. حالا بخورید . ( ورژن من: قارچ و فلفل و بلال هم کباب کنید باهاش. گوشت رو در کمی آبجو بخوابانید بهتر مبشه) .

خو برا تماشا خو نیست :blink::lol:

Altima

Registered User
لایک‌ها
0
Triple Delight چینی ها :

خیلی ساده! برنج رو پخته در گوشه ای بنهید!.
سبزیجات زیر رو هم آبپز کنید یا در روغن سرخ کنید: هویچ . براکلی . قارچ . پیاز . همان چیزی که اسم فارسیش یادم رفته و اسم انگلیسیش هم بلد نیستم و کلا به قیافه میشناسم! .
میگو چند عدد به دلخواه . گوشت مرغ چند تکه به دلخواه. گوشت قرمز چند تکه به دلخواه . : سرخ کنید همگی با هم .
حالا گروه سبزیجات رو با گروه گوشت جات مجددا یک سرخی بکنید همگی با هم . سس سویا هم بزنید .

حالا بخورید. خالی یا با برنج .

بالا