• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشپزی دانشجویی! هر غذایی بلدی بیا تو!

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان.من دانشجو ام ومجبور به درسن کردن غذا
مشکل دوم هم اینه که گیاهخوارم. و فقط سوسیس رو استثثنا میخورم.تو یکسال 14 کیلو کم کردم بخاطر نبود غذا.اول مهر باز دانشگاه و دوران لاغری.کسی غذای دانشجویی گیاهی بلده؟!؟!؟!؟!؟!

کوکو سیب زمینی

این روشی که می گم خیلی سریع آماده می شه.

سیب زمینی رو رنده می کنی, تخم مرغ می زنی و ادویه های لازم که حداقلش نمک فلفل و اگر ادویه های دیگه داشته باشی می تونی اریگانو, پودر سیر, ادویه کبابی بزنی.
به همین راحتی مایع کوکو آماده شده می ریزی تو ماهیتابه.

روش دوم که کمی طول می کشه به جای رنده کردن سیب زمینی باید اونو بپزی و بعد کاملا له کنی و بقیه مواد رو اضافه کنی.

کوکو سبزی که مثل روش بالا هستش فقط از سبزی پلویی باید استفاده کنی.

ehsαπ

Registered User
لایک‌ها
29
دانشجو بغیر از تخم مرغ مگه غذایی دیگه ای هم داره !!!

به قول معروف

دانشجوها اینقدر تخم مرغ میخورن که حتی خورسها هم بهشون چشمک میزنن :دی

soheyl_ir89

Registered User
لایک‌ها
292
کوکوی سیب زمینی و کوکوی سبزی خیلی راحتن.
---
یه غذای ارزون و سریع :
سالاد الویه آماده + ماکارونی ریز + سس سفید + نان ساندویچی
آب بزار بجوشه، نمک و روغن بریز توش، ماکارونی بریز توش، 15 دقیقه بمونه تا پخته بشه،
ماکارونی ها رو بریز تو صافی و آب سرد بریز روشون تا بهم نچسبن،
بعد بریز تو یه ظرف و از سالاد الویه بهش اضافه کن (هر چه قدر دوس داری)،
بعد بذار تو نان ساندویچی و اگر خواستی سس سفید هم بزن بهش.
نوش جونت
---
ماکارونی ارزونه و خوب سیر می کنه و سالاد الویه خوشمزه س.
خودم اول سالاد الویه با نون ساندویچی می خوردم،
اما ماکارونیو بهش اضافه کردم تا اقتصادی تر بشه
و سیر بشم.

tara1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من نودلو یه جور دیگه درست میکنم خیلی خوب میشه.ابو میذاری جوش میاد نودلو میریزی توش .وقتی نودل نرم شد میریزی توی سبد و ابکش میکنی.بعد یه تابه میزاری رو گاز یه کمی روغن میریزی بعدش رشته های ابکش شده ی نودل رو هم میریزی تو تابه و بهش فلفل قرمز وادویه نودل رو اضافه میکنی و بعد ابلیمو هم میزنی.(ابلیمو مهمه یادت نره)اگه سویا سس داشتی اضافه کن اگه نداشتی مهم نیست.
این جوری خیلی خوب میشه و نودل رو هم یه جور جدید امتحان میکنی دیگه مثله رشته سوپ نیست

linker

Registered User
لایک‌ها
55
ی مدت که در خوابگاه زندگی میکردیم چند تا دوست ترکمن داشتم که غذایی درست میکردن بنام چک درمه که بسیار خوشمزه و ساده بود البته ی ظرف چدنی مخصوص داشتن که اون هم جالب بود... خیلی شبیه استانبولی خودمون بود ولی گوشت مرغ رو لا به لای برنج میزاشتن با حال بود کلا...

tara1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یه غذا هست بهش میگن <خرسیرکن> مخصوص ما دانشجو ها.
همون طوری که سوسیس تخم مرغ درست میکنی درستش میکنی فقط بجای سوسیس از تن ماهی استفاده میکنی.اینو بخوری حالا حالا ها گشنه نمیشی واسه همین بهش میگن <خرسیرکن>:D

ba2ever

Registered User
لایک‌ها
44
من نودلو یه جور دیگه درست میکنم خیلی خوب میشه.ابو میذاری جوش میاد نودلو میریزی توش .وقتی نودل نرم شد میریزی توی سبد و ابکش میکنی.بعد یه تابه میزاری رو گاز یه کمی روغن میریزی بعدش رشته های ابکش شده ی نودل رو هم میریزی تو تابه و بهش فلفل قرمز وادویه نودل رو اضافه میکنی و بعد ابلیمو هم میزنی.(ابلیمو مهمه یادت نره)اگه سویا سس داشتی اضافه کن اگه نداشتی مهم نیست.
این جوری خیلی خوب میشه و نودل رو هم یه جور جدید امتحان میکنی دیگه مثله رشته سوپ نیست

یعنی یه جورایی داری رشته رو سرخ میکنی ؟؟؟؟ تو مایه های ته دیگ ماکارونی ؟

GraduallyMeanin

Registered User
لایک‌ها
99

درسته خوشمزه س ولی خوب دیگه اونجوری بیشتر شبیه ماکارونی میشه. توی کره به شکل همون سوپ یعنی با آبش میخورن. و کره ای ها همیشه باهاش پیازچه هم سرو میکنن. من آب رو که جوش میارم توش سیر و کمی رب انار میریزم هم ترش و خوشمزه میشه هم سبب میشه رشته ها حتی اگه زیاد هم رو شعله بپزن له نشن.

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
من به نودل اعتیاد دارم, نودل پخته شده رو با قارچ تفت داده شده می خورم. به به :D

GraduallyMeanin

Registered User
لایک‌ها
99
بنده در زمینه نودل بسیار پیشرفته و خارجکی میباشیم:cool:
طرز پخت: کمی آب میزاری بجوشه. بعد نودلایی که از سوپری خریدی رو باز میکنی ومیذاری تو آب. ادویه هم خواستی میریزی. 3 دقیقه بعد با چوب چینی میخوریش.

یاد گرفتی عزیزم؟
4bhn7et.gif
خیلی سخت بود نه؟
crazy.gif

کامساهامنیدا!

GraduallyMeanin

Registered User
لایک‌ها
99
من به نودل اعتیاد دارم, نودل پخته شده رو با قارچ تفت داده شده می خورم. به به :D

فقط یادت باشه زیاد ارزش غذایی نداره. یعنی که کلا بعنوان غذا روش حساب نکن. وقتی هم میخوری دستکم یه چیز مغذی مثل سیر خرد شده و پیازچه بریز توش.
سی سال تجربه در زمینه اغذیه کره ای.

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
فقط یادت باشه زیاد ارزش غذایی نداره. یعنی که کلا بعنوان غذا روش حساب نکن. وقتی هم میخوری دستکم یه چیز مغذی مثل سیر خرد شده و پیازچه بریز توش.
سی سال تجربه در زمینه اغذیه کره ای.

جدی؟ ما به عنوان غذای اصلی می خوردیم! حالا اون قارچ ارزش غذایی مفیدی نداشته دلمون به قارچ خوش باشه؟ :D

GraduallyMeanin

Registered User
لایک‌ها
99
جدی؟ ما به عنوان غذای اصلی می خوردیم! حالا اون قارچ ارزش غذایی مفیدی نداشته دلمون به قارچ خوش باشه؟ :D

نه دیگه نداره چون در رسته هیدروکربن جات! قرار میگیره. مثل این میمونه هر روز فقط برنج خالی بخوری. خوب دیگه نه ویتامین میرسه به بدنت نه پروتئین و نه هزار کوفت و زهرمار دیگه....

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
یهویی یادم اومد که شام نخوردم
سیب زمینی خلال کردم ریختم تو آب در حال جوش
سویا خیسوندم و آبکش کردم و بهش اضافه کردم
مقادیری فلفل سیاه و زردچوبه و سبزی خشک و نمک و یک قاشق رب گوجه و یک فروند لیمو خشک ریختم قاتیش
خود گوجه (بدون پوست) و پیاز رو هم رنده کردم داخلش
بیست دقیقه جوشید خاموشش کردم و حمله
حالا نمیدونم واقعا خوشمزه شده یا من خیلی گرسنمه به هدفونمم به چشم خوراکی نیگا میکنم :D کسی هم از اهل خانه بیدار نیست که مزشو امتحان کنه. جغدام بیدارن که متاسفانه با غذای گیاهی حال نمیکنن.
این غذایی که نوشتم و الان درستش کردم میتونه موادش به دلخواه تغییر کنه. کلاً روش من تو آشپزی اینه که هر چی دم دستم اومد رو استفاده کنم. دنبال دستور خاص و تست شده ای نمیگردم. اینم با این ترکیب، اولین بار بود

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
یهویی یادم اومد که شام نخوردم
سیب زمینی خلال کردم ریختم تو آب در حال جوش
سویا خیسوندم و آبکش کردم و بهش اضافه کردم
مقادیری فلفل سیاه و زردچوبه و سبزی خشک و نمک و یک قاشق رب گوجه و یک فروند لیمو خشک ریختم قاتیش
خود گوجه (بدون پوست) و پیاز رو هم رنده کردم داخلش
بیست دقیقه جوشید خاموشش کردم و حمله
حالا نمیدونم واقعا خوشمزه شده یا من خیلی گرسنمه به هدفونمم به چشم خوراکی نیگا میکنم :D کسی هم از اهل خانه بیدار نیست که مزشو امتحان کنه. جغدام بیدارن که متاسفانه با غذای گیاهی حال نمیکنن.
این غذایی که نوشتم و الان درستش کردم میتونه موادش به دلخواه تغییر کنه. کلاً روش من تو آشپزی اینه که هر چی دم دستم اومد رو استفاده کنم. دنبال دستور خاص و تست شده ای نمیگردم. اینم با این ترکیب، اولین بار بود

داداش به خودت و جوونیت رحم کن.

GraduallyMeanin

Registered User
لایک‌ها
99
داداش به خودت و جوونیت رحم کن.

این که خیلی هم غذای سالمیه. ما دوران دانشجویی گاهی تن ماهی رو با مربای 10 ماه مونده تو یخچال قاطی میکردیم جای صبحونه.
ناهارم مثل این بنده خدا کارگرهای بینوای افغانی اکثرا کیک پیپسی تیلیت میکردیم مثل آبگوشت میخوردیم.

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
نه دیگه نداره چون در رسته هیدروکربن جات! قرار میگیره. مثل این میمونه هر روز فقط برنج خالی بخوری. خوب دیگه نه ویتامین میرسه به بدنت نه پروتئین و نه هزار کوفت و زهرمار دیگه....

از علاقم به نودل به شدت کاسته شد, پس بهتره به عنوان عصرونه و اینجور چیزا خورده بشه :D

GraduallyMeanin

Registered User
لایک‌ها
99
از علاقم به نودل به شدت کاسته شد, پس بهتره به عنوان عصرونه و اینجور چیزا خورده بشه :D

نه دیگه، نگفتم از ارادتت به نودل کم بشه. گفتم گاهی و اونم بعنوان یه اسنک میان وعده بخور.
اگه نخوری که به هویت کره ایت خدشه وارد میشه!!!

بالا