GraduallyMeanin
Registered User
- تاریخ عضویت
- 29 می 2012
- نوشتهها
- 223
- لایکها
- 99
یه چیز جالب تازگی فهمیدم اونم اینکه فلفل دلمه ای (Paprika) از گوجه فرنگی هم ویتامین سی بیشتر داره. و یکی از برترین میوه جات (یا شایدم بهتره بگیم صیفی جات) دارای خاصیت آنتی اکسیدان هست. کلا فلفل سبز چه شیرین چه تند خاصیت داره و خوردنش البته نه به حد افراط توصیه میشه. عادت کنید با همه غذاها خوشمزه س.
یکی هم اگه تونستید توی غذا یا هر سالادی که درست میکنید کنجد بپاشید. اصلا ساخته شده واسه تنظیم سوخت و ساز بدن و بویژه کارکرد مغز و اعصاب.
یکی هم اگه تونستید توی غذا یا هر سالادی که درست میکنید کنجد بپاشید. اصلا ساخته شده واسه تنظیم سوخت و ساز بدن و بویژه کارکرد مغز و اعصاب.