• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشپزی دانشجویی! هر غذایی بلدی بیا تو!

GraduallyMeanin

Registered User
تاریخ عضویت
29 می 2012
نوشته‌ها
223
لایک‌ها
99
یه چیز جالب تازگی فهمیدم اونم اینکه فلفل دلمه ای (Paprika) از گوجه فرنگی هم ویتامین سی بیشتر داره. و یکی از برترین میوه جات (یا شایدم بهتره بگیم صیفی جات) دارای خاصیت آنتی اکسیدان هست. کلا فلفل سبز چه شیرین چه تند خاصیت داره و خوردنش البته نه به حد افراط توصیه میشه. عادت کنید با همه غذاها خوشمزه س.
یکی هم اگه تونستید توی غذا یا هر سالادی که درست میکنید کنجد بپاشید. اصلا ساخته شده واسه تنظیم سوخت و ساز بدن و بویژه کارکرد مغز و اعصاب.
 

Portre.Ir

Registered User
تاریخ عضویت
25 آپریل 2006
نوشته‌ها
2,875
لایک‌ها
1,348
پاپریکا تنقلات منه رنگش فرقی نداره مثل سیب گاز می زدم, این تاپیک منو یاد چیزای خوشمزه می ندازه گشنم می شه :D
 

Portre.Ir

Registered User
تاریخ عضویت
25 آپریل 2006
نوشته‌ها
2,875
لایک‌ها
1,348
نه دیگه، نگفتم از ارادتت به نودل کم بشه. گفتم گاهی و اونم بعنوان یه اسنک میان وعده بخور.
اگه نخوری که به هویت کره ایت خدشه وارد میشه!!!

من فکر می کردم غذای ژاپنیه :D
 

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
13 آپریل 2006
نوشته‌ها
4,063
لایک‌ها
5,176
سن
36
محل سکونت
UAE
داداش به خودت و جوونیت رحم کن.
چطور؟ از چه روی این را میگوئید؟

- -

@ GraduallyMeanin
collapse_40b_collapsed.png

شما کره زندگی میکنید؟ شغلتون آشپزیه؟
سامان گلریز را چگونه میبینید و نظرتون در موردش چیه کلاً :D
 

p30room

Registered User
تاریخ عضویت
14 فوریه 2010
نوشته‌ها
2,375
لایک‌ها
3,562
محل سکونت
IRAN
من زمان دانشجویی خوراک ماش زیاد میپختم چون هم ارزون بود (ولی الان دیگه نیست :D) هم خیلی راحت بود میزاشتم رو گاز خودش میپخت :دی

خوب طبیعتا مقداری ماش رو شب قبلش خیس میکنیم آبش رو عوض میکنیم و میزاریم روی شعله خوب پخته بشه مواظب باشید ماش ها له نشن . روغن و رب و زرد چوبه و فلفل رو تفت میدیم و همراه آبلیمو یا لیموی تازه به ماش پخته شده اضافه میکنیم میزاریم رو شعله تا کمی غلیط تر بشه و خودش رو بگیره .
برای تنوع هم میتونید بهش قارچ تفت داده شده هم اضافه کنید
معمولا هم با ترشی و خیار شور خوش مزه تر میشه
 

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
28 می 2005
نوشته‌ها
804
لایک‌ها
201
محل سکونت
•Tehran▬
بسیار لذت بردیم، خیلی تاپیک خوبی هست
من دقت کردم اکثر دستور پخت غذا ها با پنیر پیتزا و محصولات آماده بی کیفیت مثل سوسیس و غیره بود
بهتر با مواد اولیه طبیعی و ارگانیک غذا رو درست کنیم
 

GraduallyMeanin

Registered User
تاریخ عضویت
29 می 2012
نوشته‌ها
223
لایک‌ها
99
[/QUOTE]

- -

@ GraduallyMeanin
collapse_40b_collapsed.png

شما کره زندگی میکنید؟ شغلتون آشپزیه؟
سامان گلریز را چگونه میبینید و نظرتون در موردش چیه کلاً :D[/QUOTE]

نه عزیز. من عشق کره هستم و کره ای ها را دوست میدارم! کلا غیر از شبکه KBS WORLD هیچ چیز دیگه ای نگاه نمیکنم. یه جورایی زبانم هم خودبخود از فارسی داره برمیگرده به کره ای!!
سامان گلریز رو یه چند بار اون قدیم ندیما برنامه شو نگاه کردم بیشتر تو کار تبلیغ اون کارامل بود سس بود چی بود خلاصه یادم نیس، فقط یادمه آبگوشت هم که میخواس آموزش بده واسه تبلیغ اون شرکت اسپانسر از اون میزد توش! ولی خوب چون دوست ندارم کسی رو ضایع کنم بهتره چیزی درباره ش نگم!
 

amir3408

Registered User
تاریخ عضویت
20 ژانویه 2009
نوشته‌ها
3,251
لایک‌ها
1,416
نیمه اول دانشگاه رو به خودمون میرسیدیم....قرمه سبزی و قیمه و کوفته خونه درست میکردند و میبردیم میذاشتیم توی فریزر حاشو میبردیم.
 

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
26 ژوئن 2012
نوشته‌ها
8,304
لایک‌ها
10,372
محل سکونت
مِشـــHaD
من که دانشجوی شهرستان نیستم تو خونمون غذا هست من درست نمیکنم
ولی دوس داشتم که شهرستان باشم
 

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
13 آپریل 2006
نوشته‌ها
4,063
لایک‌ها
5,176
سن
36
محل سکونت
UAE
نه عزیز. من عشق کره هستم و کره ای ها را دوست میدارم! کلا غیر از شبکه KBS WORLD هیچ چیز دیگه ای نگاه نمیکنم. یه جورایی زبانم هم خودبخود از فارسی داره برمیگرده به کره ای!!...
نشنال جئوگرافی نشون میداد کره ای ها هشتپا و اختاپوس رو زنده زنده میخوردن
wacsmiley.gif
یا دست و پاشو قطع میکردن و همینجور که داشت وول میخورد میخوردنش
weirdsmiley.gif
 

ba2ever

Registered User
تاریخ عضویت
18 جولای 2006
نوشته‌ها
822
لایک‌ها
44
سن
38
محل سکونت
Iran,Mazandaran,Amol
میبینم که باز فصل دانشگاه شدو بروبچ گل اومدن کرکره رو حسابی بردن بالا

داداش به خودت و جوونیت رحم کن.

والا راس میگه داداش .:D

نه دیگه نداره چون در رسته هیدروکربن جات! قرار میگیره. مثل این میمونه هر روز فقط برنج خالی بخوری. خوب دیگه نه ویتامین میرسه به بدنت نه پروتئین و نه هزار کوفت و زهرمار دیگه....

مهندس جان دستورات بیشتر خب بزار اینجا بهره مند بشیم . یه سری نودل هست رشته ای با هویج و کاهو میزنن . خیلیم رنگی رنگیه .اونو بگو . طرز تهیه اسپرینگ رول رو اگه بلدی بگو :rolleyes:

این که خیلی هم غذای سالمیه. ما دوران دانشجویی گاهی تن ماهی رو با مربای 10 ماه مونده تو یخچال قاطی میکردیم جای صبحونه.
ناهارم مثل این بنده خدا کارگرهای بینوای افغانی اکثرا کیک پیپسی تیلیت میکردیم مثل آبگوشت میخوردیم.

داداش تن ماهی با مرباااااااااااااااااااا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:blink: زنده ای ؟;)

چطور؟ از چه روی این را میگوئید؟

- -

@ GraduallyMeanin
collapse_40b_collapsed.png

شما کره زندگی میکنید؟ شغلتون آشپزیه؟
سامان گلریز را چگونه میبینید و نظرتون در موردش چیه کلاً :D

سامان که هییییییییییچی ولش کن . ساندویچ دانشجویی بوقلمونش تو فیس بوک ترکوندتش

بسیار لذت بردیم، خیلی تاپیک خوبی هست
من دقت کردم اکثر دستور پخت غذا ها با پنیر پیتزا و محصولات آماده بی کیفیت مثل سوسیس و غیره بود
بهتر با مواد اولیه طبیعی و ارگانیک غذا رو درست کنیم

والا صفحات قبل به غیر فست فودا بودا مثل آبگوشت ، قلیه ماهی و ......... به نظرم بچه ها بیشتر منظورشون از دانشجویی اینه که خسته و کوفته از دانشگاه میای جون نداری سریع یه چیزی درست کنی بزنی به بدن



راستی کسی اینجا طرز تهیه ناچو رو بلد نیست ؟ Nachos یه جور اسنکه . اگه من دستورشو بزارم کسی حس و حال درست کردن داره ؟ ملت خارجه باهاش کلی حال میکننا
 

Juzani

Registered User
تاریخ عضویت
22 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
142
لایک‌ها
11
محل سکونت
کــــــــــــــــرج
دوره قبل که شهرستان بودیم این منوی ما بود
------ترم اول:----(معمولا ترم اول کله ها باد داره یه کمی هم جیبا وضعش خوبه)
صبح ها=نون داغ از نون وایی؛کره و مربا؛شکلات صبحانه
ظهرها(البته فقط روزای تعطیل)=برنج با>>تن ماهی؛کنسرو خاویار یا خورشت ها و. . .
شب ها(روزای تعطیل)=همبرگر 202؛کباب لقمه ؛و. . .
------ترم دوم:
صبح ها=نون داغ نون وایی,کره و مربا؛پنیر
ظهرها=برنج با تن ماهی،استمبلی(شاید اسمبلی بود),. . .
شب ها=غذای های سریع مثل کتلت آماده یا کوکو آماده و. . .
------ترم سوم:
صبح:نون بسته ای از مغازه با پنیر
ظهرها:برنج با تن ماهی و یا استمبلی
شب ها:غذای مونده ظهر رو با نون میخوردیم
-------ترم چهار:
صبح :نون خشک با پنیر
ظهر:برنج با تخم مرغ
شب:ته دیگ قابلمه ظهر رو لیس میزدیم
 
Last edited:

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
13 آپریل 2006
نوشته‌ها
4,063
لایک‌ها
5,176
سن
36
محل سکونت
UAE
راستی کسی اینجا طرز تهیه ناچو رو بلد نیست ؟ Nachos یه جور اسنکه . اگه من دستورشو بزارم کسی حس و حال درست کردن داره ؟ ملت خارجه باهاش کلی حال میکننا

بذار ببینیم چیه
crazy.gif
 

ba2ever

Registered User
تاریخ عضویت
18 جولای 2006
نوشته‌ها
822
لایک‌ها
44
سن
38
محل سکونت
Iran,Mazandaran,Amol
[/INDENT]

[/COLOR][/RIGHT]
بذار ببینیم چیه
crazy.gif

علی الحساب اینو داشته باشین تا خودم یا درست کنم یا دستور انگلیسیشو ترجمه کنم
(اووکادو اخه دانشجوییه :دی .... ! در ضمن به شکلش نگاه کنین فکر کنم بشه با نون لواش و ابتکار درست کرد )
13052266091.jpg
ارد ذرت 200 گرم
اب 100 سی سی
نمک نصف ق غ
فلفل بدلخواه
روغن کمی
همه مواد رو باهم مخلوط کنین و تا خمیربدست بیارین بذارین 10 دقیقه در دمای اشپزخونه بمونه بعد با ودرنه باز کنین و هر مدلی که میخواین برش بزنین و در روغن فراوان و داغ سرخشون کنین
نکته : اگه دوست داشتین یه مقدارپودر فلفل قرمز تند رو هم بهش اضافه کنین

سس آواکادو
پیاز خرد شده 1 عدد
سیررنده شده 1 حبه
فلفل قرمز تند 1 دونه
اب لیمو 10 سی سی
اووکادو پوره شده 3 عدد
نمک و فلفل
گوجه فرنگی خرد شده 1 عدد

همه مواد رو خوب با هم مخلوط کنین و نوش جونتون
منبع
 

saeed025

Registered User
تاریخ عضویت
3 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
141
لایک‌ها
21
من که تا حالا نشده خودم یه غذا درست کنم یا بیرون بخرم..

همیشه آویزون بچه ها بودیم...:cool:
 

fereydoon1

Registered User
تاریخ عضویت
18 آگوست 2008
نوشته‌ها
1,028
لایک‌ها
895
سن
34
محل سکونت
بهشهر
بادمجون سرخ کرده(در آخر له لشه) +گوجه فرنگی +پیازو سیر سرخ شده بعد همه رو باهم بریزین بزارین سرخ بشه

میشه همون کنسر بادمجون

---------------------------------------
ما تو خدمت کنسرو لوبیا رو با تن ماهی + آب لیمو قاطی میکردیم خیلی باحال میشد

-----------------------------------------------------
 

ba2ever

Registered User
تاریخ عضویت
18 جولای 2006
نوشته‌ها
822
لایک‌ها
44
سن
38
محل سکونت
Iran,Mazandaran,Amol
بادمجون سرخ کرده(در آخر له لشه) +گوجه فرنگی +پیازو سیر سرخ شده بعد همه رو باهم بریزین بزارین سرخ بشه

میشه همون کنسر بادمجون

---------------------------------------
ما تو خدمت کنسرو لوبیا رو با تن ماهی + آب لیمو قاطی میکردیم خیلی باحال میشد

-----------------------------------------------------

اصولا کنسرو لوبیا و تن ماهی از روش های قدیمیه . توصیه میشه به همه علاقه مندان :دی فقط خیلی سنگینه بعدش آبلیمو نکته خوبیه
 

fereydoon1

Registered User
تاریخ عضویت
18 آگوست 2008
نوشته‌ها
1,028
لایک‌ها
895
سن
34
محل سکونت
بهشهر
سیب زمنی آب پز هم در کنار تن ماهی و آب لیمو قاطی بشه خیلی باحال میشه

--
 
بالا