این بخش جاش خالی بود
دوستان بیان تجربیات خودشون رو در این زمینه به اشتراک بذارن :دی
دوستان بیان تجربیات خودشون رو در این زمینه به اشتراک بذارن :دی
این بخش جاش خالی بود
دوستان بیان تجربیات خودشون رو در این زمینه به اشتراک بذارن :دی
منظورتون از آشپزی کوهستان چیه ؟ منظور غذاهایی هستش که توی پیک نیک درست می کنیم یا غذاهای عشایر و ایلیاتی ها و کوچ نشینان؟! :دی
نه بابا :دی
غذاهای جمع های مجردی :دی
که بیشتر همون جوجه و امثالهم هست .
دور همی :دی
البته نمیشه اسمشو گذاشت آشپزی اما هر چیزی که درست میکنی واسه خوردن میشه آشپزی :دی چی گفتم ...![]()
خب حالا میگم برای شروع این بحث پردامنه و چالش برانگیز اون هایی که دستی در تهیه ی جوجه کباب دارن، بیان بگن جوجه رو توی چه موادی و برای چه مدتی می خوابونن.
خوابوندن مرغ خیلی مهمه ولی مهم تر ازون سسی هست که بهش می زنید!
اگر یه چرتکه ی کوچولوی اشپزی داشته باشین خیلی خوبه برای جوجه!
تو یه ظرف فلزی کوک مقدار کمی کره + ابلیمو + رب و یا سس گوجه + ادویه می ریزید میذارید کنار اتش تا کره باز بشه!
وقتی جوجه ها پخته شدن و نزدیک اماده شدنش بود با چرتکه روی جوجه ها سس بمالید! و بذارید دوباره برای مدتی روی اتش!
طعم جوجه هاتون دگرگون میشه و بسیار خوشرنگ و خوشمزه میشه!![]()
اره، چرتکه، برس! یه چیزی که بشه باهاش جوجه رو به سس آغشته کرد!
با دست بخصوص از نوع نشسته چون همین کثیف کاریاس که غذاهای دورهمی و مجردی رو خوشمزه میکنه:دی
سس جوجه اختراع شده توسط خودم به شماره ثبت 4974087/13183/ع/345
1 دونه گالینا بلانکا مرغ بندازین توی نصف لیوان آب(آب مرغ بهتره ولی وقتی جوجه داری که دیگه مرغ آبپز نمیکنی !!) ،رب گوجه ،کمی سرکه ،نمک و کمی شکر،فلفل سیاه و پودر کاری به میزان لازم ! (یه 5 دقیقه بذار با هم بجوشن )
اما نکتش که شاید تا به حال ندیده باشین ! اینه که باید پوست مرغو که کندین (نندازین دور!!:blink: ) بکشین روی این ! یعنی جوجه هارو سس مالی! میکنین بعد پوست مرغ رو مثه یه لایه میکشین روش ،آتیشتونم باید ملایم باشه !!
آبلیمو آخر !!
بزن به تنو دعا کن !!
وایسا وایسا ! اول پوست مرغارو بردار بعد بکش به نیش !!
پ ن : پوست مرغ وقتی مثه چیپس برشته میشه خیلی خوشمزس ولی بسیییییییییییار ضرر داره !