آقا مشکل این چیه؟ کشته منو

شروع موضوع توسط neo2 ‏25 دسامبر 2005 در انجمن PHP

  1. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    177
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    سلام. من یه اسکریپت رو وب نصب کردم. اسکریپتش هم کاملا استاندارد هست و از سایت Farsiprojects.com

    گرفتم. ولی یه اشکال میگیره :

    خطاي مهم: مقدار register_globals در فايل پيكربندي php.ini غيرفعال مي باشد, لطفا آنرا فعال كنيد!

    چیکار باید بکنم ؟ لطفا کمک کنید. فایلهای لوکال رو هم ادیت کردم و مقدار Register_globals رو هم On کردم.

    فکر نکنم مربوط به اون باشه. لطفا کمک کنید. منتظرام. :eek:
     
  2. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    سیستم خریده ؟
    باید register_globals رو on کنی!
    خوب همینه دیگه!
     
  3. first saeed

    first saeed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏25 آگوست 2005
    نوشته ها:
    813
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    PubliC_HtmL
    ورژن php شما چنده؟ ورژن هاي پايين register _globals رو پشتيباني نمي کنن
     
  4. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    177
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/

    والا Register Global رو هم on کردم. اما بازم مشکل داره . !! ÷یغام خصوصی ات رو بخون. لینکش رو واست

    می فرستم.
     
  5. shikopick

    shikopick کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    71
    تشکر شده:
    0
    تو بعضی از php.ini ها اشتباها دو تا خط register_global داره یه چکی بکن شاید مال اون باشه البته بیشتر موقع ها یکیش کامته
     
  6. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    177
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    والا من هر دو خط رو On کردم. ولی بازم اشکال میده.

    می تونید کمک کنید ؟
     
  7. shikopick

    shikopick کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    71
    تشکر شده:
    0
    ببینم php.ini سرور رو ادیت کردی ؟ ( یعنی دسترسی داری ؟ یا از طریق کد نویسی ؟ ) :blink: :blink:

    نکنه php.ini لوکالتو ادیت کردی ؟؟؟؟ :D
     
  8. artin

    artin کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 می 2004
    نوشته ها:
    2,112
    تشکر شده:
    2
    یه phpinfo بگیر ببین اونجا چی نشون می ده
    اونجا مسیر درست php.ini رو هم نشون می ده درصورتی که اشتباه ادیت شده
     
  9. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    177
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/

    نه بابا. اگه لوکال رو ادیت کنم که دیگه شوت شوت ... :lol:
     
  10. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    177
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    ممنونم. فهمیدم اشکالش کجاست. :)
     
  11. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    هنوز رفع نشده ها !

    بهتره با htacsses این کارو بکنی اگه دسترسی به پی اچ پی آی ان آی نداری
     
  12. neo2

    neo2 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,645
    تشکر شده:
    177
    محل سکونت:
    /cat/etc/passwd/
    نه میدونم چیکارش کنم. مرسی
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal