سلام خسته نباشین
همانطور که از عنوان مشخصه بنده در زمینه گوگل یعنی بالا آوردن مطالب و یا کلمات به صفحه اول گوگل آماده همکاری با یک سایت و یا شرکت هستم تا کنار سایت خودم روی یه سایت دیگه هم کار کنم.
نکته ای که باید عرض کنم کار بنده تغییرات در کد های سایت و سئو این چیزها نیست و باید هر روز یا دو روز یک بار کار انجام بدهم و از طرفی هم چون کار به صورت اصولی انجام میشود کار یک هفته و یک ماه نیست و نیاز به همکاری طولانی مدت داره و مخصوص دوستانی هست که واقعا قصد فعالیت در اینترنت را دارند.
یک سری توضیحات مختصر:
کار به صورت اصولی و تضمینی انجام میشود.
روزانه یا یک روز در میان حدودا روزی 3 تا 4 ساعت وقت گذاشته می شود.
فقط با یک سایت می توانم کار کنم
نمونه کار هم ماه اول به صورت تست انجام می شود و در صورت رضایت یک قرارداد نوشته می شود.
شرکت ها در اولویت هستند
حقوق هم به صورت درامد ثابت ماهیانه به صورت توافقی
و ...
در ضمن من پسر هستم و این نام کاربری قبلا به صورت مشترک بود
برای توضیحات بیشتر پ خ دهید
همانطور که از عنوان مشخصه بنده در زمینه گوگل یعنی بالا آوردن مطالب و یا کلمات به صفحه اول گوگل آماده همکاری با یک سایت و یا شرکت هستم تا کنار سایت خودم روی یه سایت دیگه هم کار کنم.
نکته ای که باید عرض کنم کار بنده تغییرات در کد های سایت و سئو این چیزها نیست و باید هر روز یا دو روز یک بار کار انجام بدهم و از طرفی هم چون کار به صورت اصولی انجام میشود کار یک هفته و یک ماه نیست و نیاز به همکاری طولانی مدت داره و مخصوص دوستانی هست که واقعا قصد فعالیت در اینترنت را دارند.
یک سری توضیحات مختصر:
کار به صورت اصولی و تضمینی انجام میشود.
روزانه یا یک روز در میان حدودا روزی 3 تا 4 ساعت وقت گذاشته می شود.
فقط با یک سایت می توانم کار کنم
نمونه کار هم ماه اول به صورت تست انجام می شود و در صورت رضایت یک قرارداد نوشته می شود.
شرکت ها در اولویت هستند
حقوق هم به صورت درامد ثابت ماهیانه به صورت توافقی
و ...
در ضمن من پسر هستم و این نام کاربری قبلا به صورت مشترک بود
برای توضیحات بیشتر پ خ دهید