• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آماده همکاری با یک سایت و یا شرکت در زمینه گوگل به صورت اصولی و تضمینی

nazi_73

Registered User
لایک‌ها
39
سلام خسته نباشین
همانطور که از عنوان مشخصه بنده در زمینه گوگل یعنی بالا آوردن مطالب و یا کلمات به صفحه اول گوگل آماده همکاری با یک سایت و یا شرکت هستم تا کنار سایت خودم روی یه سایت دیگه هم کار کنم.
نکته ای که باید عرض کنم کار بنده تغییرات در کد های سایت و سئو این چیزها نیست و باید هر روز یا دو روز یک بار کار انجام بدهم و از طرفی هم چون کار به صورت اصولی انجام میشود کار یک هفته و یک ماه نیست و نیاز به همکاری طولانی مدت داره و مخصوص دوستانی هست که واقعا قصد فعالیت در اینترنت را دارند.

یک سری توضیحات مختصر:
کار به صورت اصولی و تضمینی انجام میشود.
روزانه یا یک روز در میان حدودا روزی 3 تا 4 ساعت وقت گذاشته می شود.
فقط با یک سایت می توانم کار کنم
نمونه کار هم ماه اول به صورت تست انجام می شود و در صورت رضایت یک قرارداد نوشته می شود.
شرکت ها در اولویت هستند
حقوق هم به صورت درامد ثابت ماهیانه به صورت توافقی
و ...

در ضمن من پسر هستم و این نام کاربری قبلا به صورت مشترک بود
برای توضیحات بیشتر پ خ دهید

kateb

Registered User
لایک‌ها
199
سلام
من درست متوجه نشدم شما الان میخواهید روی یک سایت کار کنید برای بالا اوردن اون سایت یا اینکه میخواهید با شرکتی کار کنید جهت سفارشات سئو؟

babak13633

Registered User
لایک‌ها
728
منم منظور شما رو متوجه نشدم!

nazi_73

Registered User
لایک‌ها
39
سلام

من درست متوجه نشدم شما الان میخواهید روی یک سایت کار کنید برای بالا اوردن اون سایت یا اینکه میخواهید با شرکتی کار کنید جهت سفارشات سئو؟

منم منظور شما رو متوجه نشدم!

میخواهم روی یک سایت کار کنم
منظور از شرکت این بود که سایت هایی که به صورت شرکت اداره می شوند و میشه به صورت طولانی مدت باهاشون کار کرد در اولویت هستند.

در کل خودم قصد کار کردن دارم نه اینکه نیاز به کارمند داشته باشم

بالا