• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آمارفا ، جایگزین مناسب های استیت و وبگذر

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
سلام . طبق گفته دوستان ک کدهای مخرب تو histat هست ، این امارگیر رو حذف کردم و الان یک هفتس از آمارفا استفاده میکنم .

همه چیش عالیه ،سرعت سایت ، آمار دقیق ( چک کردم با وبگذر و histat) ، امکانات لازم و ....

کلا هر چی فک میکنین یه امارگیر خوب بهتون میده رو این داره .

پیشنهاد ممیشه کوچ کنید به :

آمـــــــــــــــــــــارفا

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
تنها مشکلش اینه که خزنده گوگل رو جز لیست آنلاین و آمار بازدیدکننده حساب میکنه که خوب نیست.

iran4dl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
به نظر من همون وبگذر خیلی بهتره وبگذر نشون میده که هر روز با چه کلمه هایی وارد شدن ولی امار فا به طور کلی میگه که با چه کلماتی وارد شدن

LordShadows

Registered User
لایک‌ها
843
سرعتش آنچنان که میگین خوب نیست
من الان یه ماه استفاده میکنم بعضا افت سرعت داره واسه باز شدن پنل هم مجبور میشم رفرش کنم تا کامل لود بشه

shopkadeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
سلام

اول تشکر میکنم از دوستانی که اعتماد کردن و سیستم ما رو امتحان کردن. از دوستانی هم که امتحان نکردن خواهش میکنم حتما برای چند دقیقه هم شده سیستم رو تست کنند و نظرشون رو بگن.

در تاپیک معرفی سیستم که چند ماه پیش زده بودم اشاره کردم سیستم طوری نوشته شده که در صورت کمبود منابع امکان افزودن سرور هست. در چند روز اخیر تغییراتی اعمال کردیم که حتما روی سرعت امارگیر تاثیر خواهد داشت. کد آمارگیر ویرایش شده و میتوانید کد جدید را جایگزین کنید. خاصیت async در کد جدید فعال شده است ( اجرا شدن کد جاوا اسکریپت بعد از لود شدن )

تمام خزنده ها رو سعی کردیم فیلتر کنیم اما اگر جزو امار بازدیدکنندگان دیدید اطلاع بدید تا رسیدگی کنیم.

در حال حاظر آمار کامل بازدیدکنندگان در 15 روز اخیر نگهداری میشه و بیشتر از 15 روز رو به طور خلاصه نگهداری میکنیم. برای نمایش آمارها به تفکیک ماه نیاز هست این آمار بصورت 30 روز اخیر ذخیره بشه که امکان فشار روی سرور هست. بعد از انجام تغییرات در سیستم و تست آن حتما اضافه خواهیم کرد.

موفق باشید.

بالا