• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش اجرای بازی های رایتی روی سگا ساترن بدون مودچیپ

mohsen_csharp

Registered User
لایک‌ها
132
با سلام

این یک مقاله آموزشی برای اجرای بازی های رایتی روی سگا ساترن بدون مودچیپ می باشد.

در ابتدا لازم به ذکر است که پیش نیاز این مقاله، مطالعه دو مقاله قبلی بنده می باشد.
http://forum.persiantools.com/threads/آموزش-تغییر-زبان-بایوس-سگا-ساترن-sega-saturn-از-ژاپنی-به-انگلیسی.696267/

http://forum.persiantools.com/threads/آموزش-نصب-سویچ-درب-برای-سگا-ساترن-ژاپنی-مدل-یک.696941/

1 – ابزار های مورد نیاز ما عبارتند از سگا ساترن همراه با سویچ درب، یک سی دی اورجینال، سی دی قفل شکن و تعدادی بازی های رایتی.
01.png

2 – درب سی دی ساترن را باز گذاشته و سویچ درب را در وضعیت صفر قرار دهید.
02.png

3 – ساترن را بدون سی دی روشن نمایید و تنظیمات تاریخ و ساعت و زبان آن را انجام دهید و وارد منوی بوت شوید.
03.png

4 – سی دی قفل شکن را قرار دهید. اطلاعاتی داخل این مینی سی دی رایت شده که می تواند سیستم بررسی اورجینال بودن بازی را غیرفعال نماید.
04.png

5 – سی دی اورجینال را برداشته و آماده عملیات می شویم.
05.png

6 – سویچ درب را در وضعیت یک قرار می دهیم و پس از دو ثانیه سی دی قفل شکن را با سی دی اورجینال تعویض می کنیم.
06.png

7 – توجه فرمایید که این تعویض بسیار راحت انجام می شود و اصلا به سختی Swap Trick نیست. چون ما از مینی سی دی استفاده کردیم هنگامی که ساترن اطلاعات اولیه مینی سی دی را لود کرد، لنز را به قسمت خارجی مینی سی دی منتقل می کند و چون سی دی را دیگر نمی بیند موتور را رها می کند و موتور یا متوقف می شود و یا در وضعیت خلاصی به آهستگی می چرخد. این همان زمان مناسب تعویض با سی دی اورجینال می باشد.
07.png

8 – حال که عملیات تعویض سی دی را انجام داده ایم، اطلاعاتی وارد رم ساترن شده است که دیگر تمام سی دی های رایتی را، اورجینال تصور می کند و همه را به راحتی اجرا می کند.
08.png

9 – برای اینکه مطمئن شویم همان مینی سی دی قفل شکن را در دستگاه قرار می دهیم و آن را اجرا می کنیم.
09.png

10 – سی دی قفل شکن اجرا شده و پس از به نمایش درآمدن لوگوی سگا، یک علامت تعجب در گوشه بالا سمت چپ تصویر به نمایش درمی آید.
10.png

11 – حال که قفل ساترن غیرفعال شده است سویچ را در وضعیت صفر قرار می دهیم و از درب اصلی سی دی استفاده می کنیم و دیگر کاری با سویچ نداریم.
11.png

12 – حال ساترن خیال می کند که درب باز شده و به منوی بوت بازمی گردد.
12.png

13 – حال برای تست یک بازی رایتی را در دستگاه قرار می دهیم. بنده برای بازی های رایتی مورد علاقه ام از عکس رو سی دی و قاب استفاده می کنم.
13.png

14 – پس از قرار دادن بازی رایتی درب دستگاه را می بندیم و دیگر نیاز به استفاده از سویچ نداریم.
14.png

15 – بازی را اجرا می کنیم.
15.png

16 – بله بازی اجرا می شود.
16.png

17 – حال درب دستگاه را باز کرده و سی دی رایتی دیگری را امتحان می کنیم.
17.png

18 – تا زمانی که دستگاه روشن است هرچقدر که خواستید می توانید بازی کرده و سی دی تعویض نمایید و حتی می توانید دستگاه را ریست نمایید. ولی با خاموش کردن دستگاه باید دوباره مراحل بالا را طی نمایید.
18.png

مقایسه با روش Swap Trick : این روش بسیار از روش Swap Trick راحت تر می باشد. چونکه ما از مینی سی دی استفاده کردیم و فقط یک بار عملیات تعویض سی دی را انجام می دهیم ولی در روش Swap Trick موتور دستگاه نمی ایستد و شما باید به زور موتور را متوقف کنید و سی دی را تعویض نمایید. در ضمن روش بالا را فقط یک بار تا زمانی که دستگاه روشن است انجام می دهید ولی در روش Swap Trick به ازای هر بازی باید عملیات تعویض سی دی را انجام دهید. نکته مهمتر از همه این است که بعضی بازی ها چون چند باز قفل سی دی را چک می کنند عملا با روش Swap Trick قابل اجرا نیستند ولی روش بالا روی همه بازی ها کار می کند.

مقایسه با موچیپ : مسلما استفاده از مودچیپ راحت تر می باشد ولی به علت کمیاب بودن و گران بودن مودچیپ توصیه نمی شود. اول اینکه مودچیپ روی همه انواع ساترن جواب نمی دهد و در ثانی مودچیپ اگر یافتید، حدود 300 تومان هزینه در بردارد در حالی که این روش را بسیار ارزان تر می توانید استفاده نمایید.

نکته بسیار مهم : بازی های سگا ساترن برای اینکه با این روش اجرا شوند با قلق خاصی باید رایت شوند وگرنه ممکن است که اجرا شوند یا اجرا نشوند. هم اکنون که این مقاله را می نویسم حدود 280 تا بازی ساترن دارم که همگی با این روش قابل اجرا هستند. جهت اطلاعات بیشتر با شماره 09367347651 تماس حاصل نمایید. با تشکر محسن شاهد

Last edited:

@mahmoud

Registered User
لایک‌ها
30
سلام و خسته نباشید.میدونم این تاپیک قدیمیه ولی کسی لینک دانلود این cd قفل شکن رو نداره ؟ بعد اینکه این قلق خاص برای رایت بازیها چیه دقیقا ؟ ممنون میشم توضیح بدید.

mohsen_csharp

Registered User
لایک‌ها
132
سلام. بنده حقیر یه برنامه نویس و هکر هستم. سابقا هم کارمند شرکت همکاران سیستم بودم. در زمینه قفل سگا ساترن خیلی مطالعه و تحقیق نمودم. بیش از دو سال. این سی دی قفل شکن و نحوه عملکرد آن حاصل تحقیقات بنده می باشد. الان هم که یه ماهه به دلیل جراحی دیسک کمر خانه نشین شدم روی فری ریجن کردن بازی های سگا ساترن کار کردم و به موفقیت 95 درصد رسیدم. فقط تعداد بالا باید تست کنم تا صددرصد بشه. تو ایران که اولین و شاید هم تو دنیا چندمین نفری باشم که تونستم بازی های سگا ساترن رو فری ریجن کنم. البته نرم افزار تغییر ریجن وجود داشت ولی فری ریجن نمی کرد. بنده انتظار حمایت از سوی دوستان گرامی رو دارم. با مبلغ اندکی این سی دی قفل شکن و هر بازی که دلتون بخواد رو براتون آماده می کنم.
در مورد نحوه رایت بازی ها هم عرض کنم که ابتدا باید بازی رو از سایت های معتبر خارجی دانلود کنید. حالا ممکنه چندین فرمت مختلف باشه مثل فرمت bin , cue یا فرمت iso با ترک های صوتی یا .. که با کمک نرم افزارها باید این ایمیج بازی رو استاندارد کنید تا قابل اجرا روی دستگاه باشه. بعد از این کار باید ریجن بازی مورد نظر رو بر طبق دستگاه خودتون تغییر بدید تا روی ساترن شما اجرا بشه. توصیه میشه بعد از این کارها بازی رو با امولاتور تست کنید تا مطمئن شوید. سپس با سرعت پایین و با سی دی های با کیفیت عملیات رایت رو انجام بدید. اینجا هم توصیه می شود از سی دی رایتر به جای دی وی دی رایتر استفاده نمایید. این موارد حاصل تجربیات حقیر در مورد رایت بازی هاست. موفق باشید.

ndavat

Registered User
لایک‌ها
39
سلام
واقعا کار شما تحسین برانگیزه، من خودم تاحالا ساترن نداشتم وبازی هم نکردم ولی وقتی یه همچین استعدادی دیدم نتونستم جلوی خودمو بگیرم، حداقل کاری بود که تونستم انجام بدم، واقعا دست مریزاد ،امیدوار هرچه زودتر بهبودیتون حاصل بشه

ps.javid

Registered User
لایک‌ها
30
سلام
با تشکر از دوست عزیزم
من این بوت را تهیه کردم وبه خوبی جواب داد
خودشون هم به خوبی پشتیبانی کردند تا دستگاه فعال شد

mohsen_csharp

Registered User
لایک‌ها
132
سلام
با تشکر از دوست عزیزم
من این بوت را تهیه کردم وبه خوبی جواب داد
خودشون هم به خوبی پشتیبانی کردند تا دستگاه فعال شد
با سلام.
خواهش می کنم. نظر لطف شماست. امیدوارم مثل بنده از بازی های ساترن لذت ببرید.

بالا