برگزیده های پرشین تولز

آموزش تصویری شیرینی نارگیلی در فر

madareto.com

Registered User
تاریخ عضویت
24 جولای 2012
نوشته‌ها
153
لایک‌ها
51
سن
31
محل سکونت
Teh
شیرینی نارگیلی پودری ستاره ای با فر
%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%86%D8%A7%D8%B1%DA%AF%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%BE%D9%88%D8%AF%D8%B1%DB%8C-%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%81%D8%B1.jpg


یه شیرینی خوب برای مهمانی ها و عید و کمی زحمت دار اما نتیجه ی عالی داره ، من برای این شیرینی از فر و قالب ستاره استفاده کردم که خیلی شیک و خوشمزه پخته شد که این دستور پخت برای ۵۰ تا شیرینی هستش امیدوارم لذت ببرید.



مواد لازم :
روغن جامد و کره ۱۲۰ گرم
پودر شکر ۱۱۰ گرم
زرده تخم مرغ یک عدد
پودر هل نصف قاشق چایخوری
پودر نارگیل ۱۰۰ گرم
آرد ۲۰۰ گرم



طرز تهیه :
اول مواد لازم رو آماده کنین ، برای روغن و کره ی این شیرینی از ترکیب سه چهارم روغن جامد و یک چهارم مارگارین استفاده کنین ، برای موندگاری بهتر شیرینی به جای کره حتما از مارگارین استفاده کنین ، روغن نیمه جامد لادن رو بذارین یه جای گرم تا کم کم آب بشه وقتی کاملا یک دست آب شد بذارین توی یخچال تا کامل سفت بشه ، روغن صاف برای شیرینی آماده است.
آرد و پودر نارگیل رو میریزیم توی غذاساز و چند پالس میزنیم تا خوب پودر و یکنواخت بشه
روغن و مارگارین و پودر شکر رو خوب با همزن میزنیم تا کرمی و سبک بشه

شیرینی نارگیلی به سبک قنادی
coconut-biscuit-powder-star-in-oven01.jpg


زرده ی تخم مرغ و هل رو اضافه می کنیم میزنیم تا بوی تخم مرغ از بین بره

طرز تهیه شیرینی نارگیلی بازاری
coconut-biscuit-powder-star-in-oven02.jpg


حالا مخلوط آرد و نارگیل رو اضافه کرده و فولد می کنیم وقتی مخلوط شد خمیر شیرینی رو میذاریم بیست دقیقه توی یخچال تا استراحت کنه

coconut-biscuit-powder-star-in-oven03.jpg


این خمیر خیلی پودری و قالب زدنش کمی زحمت داره اما نتیجه عالیه
فر رو روی ۱۵۰ درجه ی سانتی گراد میذاریم گرم بشه
بین دو تا نایلون خمیر رو باز میکنیم و قالب میزنیم
اصلا فشار نمیاریم به وردنه و با ملایمت وردنه میکشیم تا باز بشه

coconut-biscuit-powder-star-in-oven04.jpg


توی سینی فر میچینیم و برای ۱۰ دقیقه میره توی فر، اونقدری که زیرش خیلی کم طلایی بشه

coconut-biscuit-powder-star-in-oven05.jpg


از فر خارج میکنیم و بعد از چند دقیقه از سینی خازج می کنیم
روش رو با شکلات آب شده و پسته تزیین میکنیم

coconut-biscuit-powder-star-in-oven06.jpg


با این مقدار مواد تقریبا ۵۰ تا شیرینی خواهیم داشت
خیلی طعم و عطر بی نظیری داره

شیرینی نارگیلی با آرد
coconut-biscuit-powder-star-in-oven07.jpg


سوال : عزیزم یک سوال ، یک قاشق مرباخوری در دستورهاتون چه مقدار در قاشقهای اندازه گیری استاندارد شیرینی پزی میشه ؟ آخه خودتون که بهتر میدونین که قاشقهای اندازه گیری یه غذاخوری دارن و بعد چایخوری ؟
پاسخ : قاشق مرباخوری معادله قاشق چایخوری اندازه گیری.



تبدیل پیمانه های ۲۵۰ میلی لیتری به گرم
هر پیمانه آرد گندم ۱۲۵گرم
هر پیمانه شکر ۲۰۰گرم
هر پیمانه روغن مایع ۲۰۰ گرم
هر پیمانه آرد برنج ۱۶۰ گرم
هر پیمانه سر پر آرد نخودچی ۱۲۵ گرم
هر پیمانه پودرقند ۱۷۰۰ گرم



امیدوارم بازم وقت کنم و دسر و آموزش آشپزی جدید داشته باشیم ، نوش جان و شیرینی پزون خوش بگذره.
 
بالا