برگزیده های پرشین تولز

eng.allaei1994

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 جولای 2017
نوشته‌ها
17
لایک‌ها
4
سن
29
محل سکونت
ایلام
یکی از محبوب ترین نوع کیک ها کیک هایی با بافت خیلی نرم یا اصطلاحا کیک های خیس هستند، این کیک ها بافت خیلی نرمی دارند و هنگامی که در دهان گذاشته شوند زود آب می شوند. آنچه که خوشمزگی کیک شکلاتی را دو چندان میکند روکش شکلات آب شده مایعی است که روی کیک میریزیم( البته می توانیم هنگامی که کیک خنک شد با خلال سوراخ های ریزی روی سطح کیک ایجاد کنیم تا علاوه بر روی کیک سطح داخل کیک نیز نرم و لذیذ شود).با ما در ادامه آموزش پخت کیک خیس شکلاتی همراه باشید.

تهیه کیک شکلاتی خیس خوشمزه

مواد لازم:
شکر 1 لیوان

آرد سفید 1 لیوان

بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

تخم مرغ 1 عدد

روغن مایع 1/6 لیوان

قهوه دم کرده 1/3 لیوان

خامه 3 قاشق غذاخوری

کره 50 گرم

پودر کاکائو 5 قاشق غذاخوری

گردو خورد شده مقداری

اسانس وانیل چند قطره

طرز تهیه :
ابتدا آرد ، شکر و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید ؛ قهوه را دم کنید ( مخلوط نصف قاشق غذاخوری قهوه را با نصف لیوان آب روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا زمانی که به جوش آید سپس از روی حرارت بردارید ).

75454chocolate-cake-browny-1.jpg


قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید سپس 1/3 لیوان قهوه دم کرده ، پودر کاکائو ، روغن و کره را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا زمانی که به جوش بیاید سپس از روی حرارت بردارید و آن را کم کم به مخلوط آرد اضافه کنید.

25402chocolate-cake-browny-2.jpg


مواد را مخلوط کنید تا خمیری نرم به دست بیاید ، تخم مرغ را داخل کاسه ای بشکنید و بزنید تا کف کند سپس به خمیر کیک اضافه کنید و مخلوط نمایید ، پس از مخلوط شدن تخم مرغ خامه و اسانس وانیل را اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا خمیر کیک نرم و یکدست شود.

59287chocolate-cake-browny-3.jpg


گردوهای خرد شده را به خمیر کیک اضافه کنید ؛ داخل قالب کاغذ روغنی بیندازید سپس خمیر کیک را داخل قالب بریزید و خوب پهن کنید و قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20 – 30 دقیقه قرار دهید.



آموزش پخت کیک شکلاتی خیس
 

eng.allaei1994

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 جولای 2017
نوشته‌ها
17
لایک‌ها
4
سن
29
محل سکونت
ایلام
یکی از دسرهایی که ما ایرونیا تو ماه رمضون و حتی بقیه ماهای سال درست میکنیم و نوش جان می کنیم حلوا هستش.فکر نکنم کسی باشه که تا حالا حلوای خونگی درست نکرده باشه چه حلوای سیاه چه حلئای خرما و...، امروز می خوام دستور تهیه حلوای زعفرونی رو خدمتتون بگم که بر خلاف آسون بودن تهیه کردنش بسیار خوشمزه هست. تهیه این حلوا نیاز به این نداره که حتما باید یه آشپز حرفه ای باشیم بلکه همه ماها با مواد ساده ای که تو هر خونه ای هست میتونیم تهیش کنیم.

طرز تهیه حلوای زعفرانی خانگی

مواد لازم:
آرد 1 لیوان

روغن 1/2 لیوان

شکر 3/4 لیوان

مجموع آب، زعفران آب کرده و گلاب 1 لیوان

حلوای زعفرانی" />

طرز تهیه ی حلوا زعفرونی
بهتره قبل از تفت دادن آرد اول زعفران و شهد حلوا را آماده کنید تا بعد راحت تر به کار تفت دادن آرد برسید. و ی نکته درباره درباره درست کردن زعران آب کرده اینکه کافیه چند تکه یخ بیاریم و زعفران را روی یخ بریزیم تا زعفرا ن آب کرده خوش رنگ درست بشه و دیگر نیازی به دم کردن آن نیست. به هرحال بهتره یک بار این روش را هم امتحان کنید و ببینید که نسبت به روش قبلی خیلی بهتر هست.

بعد از اینکه یخ ها به همراه زعفران آب شدند می توان مخلوط زعفران آب کرده را با گلاب و به اندازه ای آب که کلا مخلوط ما به اندازه یک لیوان آب شود. سپس محلول را به همراه شکر داخل یک ظرف بریزید و آنقدر هم بزنید تا شکر داخل محلول حل شود با این روش دیگر نیازی به حرارت دادن محلول نیست.

خب در این مرحله برای اینکه موقع اضافه کردن شهد به آرد دچار کمبود جا نشید ظرف بزرگی رو انتخاب کنید تا به مشکل بر نخورید حالا برید سراغ آرد. سپس آرد را داخل روغن که گرم شده بریزید و حسابی هم بزنید تا خوب تفت بخورد.

وقتی که آرد در روغن رنگش به قهوه ای کم رنگی متمایل شد و بوی مواد در فضا پیچید نشون دهنده این هست که آرد خوب و کافی در روغن تفت داده شده است.

در نهایت با اضافه کردن شهد به آرد تفت داده شده مواد رو روی گاز تفت بدید.

زمانی که مواد حلوا کاملا بافتش نرم شد به گونه ای که کاملا روی دیواره ظرف بلغزد و به آن نچسبد.





آموزش درست کردن حلوای خوشمزه زعفرانی


منبع
 

eng.allaei1994

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 جولای 2017
نوشته‌ها
17
لایک‌ها
4
سن
29
محل سکونت
ایلام
یکی از خوشمزه ترین و لذیذ ترین والبته پرطرفدارترین نوع کیک ها کیکای رولتی هست که بسیار بین ماها محبوب هستن. کیکایی که البته باید در پرخوری توشون توجه کرد به سبب داشتن کالری و چربی بالا. به هر حال امروز طرز تهیه این کیک دوست داشتنی رو براتون گذاشتم که بتونید خیلی راحت تو خونه و با مواد اولیه ساده ای که همه جا پیدا می شن می تونید این کیک رو درست کنید و ازش خوردنش لذت ببرید. با ما در ادامه مطلب همراه باشید.

آموزش تهیه کیک رولتی

مواد لازم:
آرد 3/4 لیوان . تخم مرغ 5 عدد . پودر نشاسته 1/8 لیوان . شکر 1/2 لیوان . پودر کاکائو 1/4 لیوان

قهوه فوری یا نسکافه 1 قاشق چایخوری . نمک 1/4 قاشق چایخوری . پنیر ******* 200 گرم

بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری . شکلات تخته ای 200 گرم . خامه 400 گرم

طرز تهیه:
قبل از هر چیزی جهت از پیش گرم بودن فر آن را در دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا فر ما گرم شود. سپس آرد و بکینگ پودر و قهوه و نشاسته را با هم مخلوط می کنیم.



حال باید زرده و سفیده تخم مرغ رااز هم جدا کنیم، زرده را همراه شکر مخلوط می کنیم و هم میزنیم تا کرم رنگ شود و سفیده را با همزن هم میزنیم تا بافتی شبیه خامه پیدا کند.



سپس برای ترکیب مواد با هم باید مخلوط مواد خشک کم کم به زرده ها اضافه شود و هم زده شود. در این هنگام باید سفیده تخم مرغ به مایه رول اضافه شود.

قبل از ریختن مایع رولت، کف قالب یک لایه کاغذ بذارید و آن را چرب کنید و خوب پخش کنید و سطح ان را صاف کنید، حالا قالب را داخل فر بگذارید به مدت 5 الی 10 دقیقه، ولی مطمئن شوید بافتش خیلی خشک نشود.



سپس هنگامی که خواستید کیک را بعد از پخت از ظرف خارج کنید آن را به همراه کاغذ جدا کنید و رول کنید و گوشه ای بگذارید تا خنک شود.

نصف خامه را به همراه پنیر خامه با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شوند، پس از سرد شدن رولت مخلوط را روی سطحش بمالید و دوباره به حالت رول درارید و به مدت زمان 1 ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود.



بعد از سرد شدن کیک را از یخچال درارید و شکلات های تخته ای را روی حرارت بگذارید و نصف خامه باقی مانده را هم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یک دست شود و مخلوط را روی رول بریزید





طرز تهیه کیک رولتی خانگی


منبع
 

eng.allaei1994

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 جولای 2017
نوشته‌ها
17
لایک‌ها
4
سن
29
محل سکونت
ایلام
یکی از خوشمزه ترین و لذیذ ترین والبته پرطرفدارترین نوع کیک ها کیکای رولتی هست که بسیار بین ماها محبوب هستن. کیکایی که البته باید در پرخوری توشون توجه کرد به سبب داشتن کالری و چربی بالا. به هر حال امروز طرز تهیه این کیک دوست داشتنی رو براتون گذاشتم که بتونید خیلی راحت تو خونه و با مواد اولیه ساده ای که همه جا پیدا می شن می تونید این کیک رو درست کنید و ازش خوردنش لذت ببرید. با ما در ادامه مطلب همراه باشید.

آموزش تهیه کیک رولتی

مواد لازم:
آرد 3/4 لیوان . تخم مرغ 5 عدد . پودر نشاسته 1/8 لیوان . شکر 1/2 لیوان . پودر کاکائو 1/4 لیوان

قهوه فوری یا نسکافه 1 قاشق چایخوری . نمک 1/4 قاشق چایخوری . پنیر ******* 200 گرم

بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری . شکلات تخته ای 200 گرم . خامه 400 گرم

طرز تهیه:
قبل از هر چیزی جهت از پیش گرم بودن فر آن را در دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا فر ما گرم شود. سپس آرد و بکینگ پودر و قهوه و نشاسته را با هم مخلوط می کنیم.



حال باید زرده و سفیده تخم مرغ رااز هم جدا کنیم، زرده را همراه شکر مخلوط می کنیم و هم میزنیم تا کرم رنگ شود و سفیده را با همزن هم میزنیم تا بافتی شبیه خامه پیدا کند.



سپس برای ترکیب مواد با هم باید مخلوط مواد خشک کم کم به زرده ها اضافه شود و هم زده شود. در این هنگام باید سفیده تخم مرغ به مایه رول اضافه شود.

قبل از ریختن مایع رولت، کف قالب یک لایه کاغذ بذارید و آن را چرب کنید و خوب پخش کنید و سطح ان را صاف کنید، حالا قالب را داخل فر بگذارید به مدت 5 الی 10 دقیقه، ولی مطمئن شوید بافتش خیلی خشک نشود.



سپس هنگامی که خواستید کیک را بعد از پخت از ظرف خارج کنید آن را به همراه کاغذ جدا کنید و رول کنید و گوشه ای بگذارید تا خنک شود.

نصف خامه را به همراه پنیر خامه با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شوند، پس از سرد شدن رولت مخلوط را روی سطحش بمالید و دوباره به حالت رول درارید و به مدت زمان 1 ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود.



بعد از سرد شدن کیک را از یخچال درارید و شکلات های تخته ای را روی حرارت بگذارید و نصف خامه باقی مانده را هم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یک دست شود و مخلوط را روی رول بریزید





طرز تهیه کیک رولتی خانگی


منبع
 

eng.allaei1994

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 جولای 2017
نوشته‌ها
17
لایک‌ها
4
سن
29
محل سکونت
ایلام
لازانیا یکی از محبوب ترین غذا ها در بین ماها به خصوص جوان تر ها است. غذایی که خیلی خوشمزه هست اما نباید تو این غذا به دلیل کالری بالا پرخوری کنید. امروز با آموزش یکی از هزاران نوع لازانیا، یعنی لازانیای گوشت و قارچ در خدمتتون هستم. امیدوارم تا پایان آموزش با ما همراه باشید و نهایت استفاده رو از این آموزش کنید. لطفا با نظراتتون مارو در بهبود هرچه بهتر آموزش های آشپزی باری کنید. با مادر ادامه مطلب همراه باشید.

آموزش تهیه لازانیای گوشت و قارچ

مواد لازم:
گوشت چرخ‌کرده یک کاسه ماست‌خوری

رب گوجه‌فرنگی یک قاشق غذاخوری

پیاز یک عدد

لازانیا ده ورق

روغن نصف فنجان

پنیر پیتزا سیصد گرم

فلفل دلمه‌ای یک عدد

آرد گندم یک و نیم قاشق

کره یک بسته صد گرمی

قارچ دویست گرم

خامه پنجاه گرم

شیر یک لیوان

نمک و فلفل به میزان لازم


طرز تهیه:

ایتدا پیاز را با نصف فنجان روغن خوب تفت می دهیم، سپس روغن را کامل گرفته و 200 گرم از گوشت را به پیاز داغ می افزاییم و هم می زنیم.

8106020140827144822427_lazania-2.jpg


سپس به مخلوط یک قاشق رب و قارچ ها و نمک و فلفل به میزان دلخواه می افزاییم و تفت می دهیم.

3509620140827144822446_lazania-3.jpg


سپس فلفل دلمه ای خرد شده را هم به این مخلوط می افزاییم.

317720140827144822476_lazania-4.jpg


سپس شیر را به آردی که در یک ظرف تفلون ریخته ایم کم کم اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم.

آنقدر هم می زنیم تا جوش بیاید و غلیظ شود، سپس50 گرم کره اضافه می کنیم و هم میزنیم تا کره کامل ذوب شود.



3030820140827144822496_lazania-6.jpg


سپس با اضافه کردن 50 گرم خامه به این ماده وهم زدنش سس سفید آماده است.

9110120140827144822515_lazania-7.jpg


سپس با اضافه کردن نصف سس سفید به مواد گوشت و .. مواد لازانیا آماده می شود.

359820140827144822533_lazania-8.jpg


ابتدا داخل یک تابه بزرگ آب میریزیم و روی اجاق می گذاریم هنگامی که آب جوش آورد دو قاشق نمک و یک قاشق روغن می ریزیم. حال لایه های لازانیا را در این محلول می ریزیم.

820420140827144822551_lazania-9.jpg


مدت پخت ورقه ها در آب 6 تا 8 دقیقه است کهبعد از خروجشان از آب جوش باید رویشان آب سرد بریزیم.
9978920140827144822246_lazania-10.jpg


قبل از چیدن لازانیا ها در ته تابه ابتدا ته تابه را با روغن چرب می کنیم و لازانیا ها را به محض خروج از آّ، آب آن هارا می گیریم.

7470120140827144822271_lazania-11.jpg


به این ترتیب که ابتدا پنیر پیتزا بعد مایه گوشت و دوباره پنیر پیتزا و یک ورقه لازانیا.

تا اتمام ورقه های لازانیا این کار را ادامه می دهیم.

3736020140827144822290_lazania-12.jpg365.jpg


روی آخرین ورقه لازانیا هم سس باقی مانده را می ریزیم.

8962520140827144822317_lazania-13.jpg


در این مرحله مقداری از پنیر پیتزارا روی سس می ریزیم و کره با قیمانده را روی پنیر، سپس آن را به مدت 15 دقیقه با دمای 140 تا 150 درجه سانتی گراد در طبقه وسط فر می گذاریم. برای سرخ شدن روی لازانیا باید شعله بالایی هم به مدت 5 دقیقه در آخر روشن شود و روی لازانیای ما سرخ شود.

76120140827144822383_lazania-14.jpg


لازانیای ما آماده است.نوش جان

5932920140827144822404_lazania-15.jpg




طرز تهیه لازانیای گوشت و قارچ


منبع
 

eng.allaei1994

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 جولای 2017
نوشته‌ها
17
لایک‌ها
4
سن
29
محل سکونت
ایلام
همه ما ایرانیا دوس داریم در مهمونیامون ی سفره خوش رنگ با غذاهای عالی و خوشمزه داشته باشیم که لذت مهمونی رو دو چندان کنه. زرشک پلو با مرغ شکم پر و ته چین مرغ دوتااز بهترین انتخابا هستن، در این مطلب شمارو با طرز تهیه ی مرغ شکم پر و خوشمزه آشنا میکنم امیدوارم این غذارو درست کنید و از خوردنش نهایت لذت رو ببرید.

تهیه مرغ شکم پر خانگی

مواد اولیه :
مرغ 1 عدد . مغز گردو 1/2 لیوان . پیاز 2 عدد . سیر 2 حبه . زعفران دم کرده 2 قاشق چایخوری

سبزی معطر ( جعفری یا گشنیز ) 2 قاشق غذاخوری . رب گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری

رب انار 2 قاشق غذاخوری . زرشک 1 قاشق غذاخوری . کره مقدار لازم . نمک و فلفل مقدار لازم

طرز تهیه :
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید ، پیاز و سیر را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس سبزی معطر را اضافه کنید و تفت دهید تا سبزی سرخ شود ، در ادامه گردوهای خرد شده ، زرشک ، زعفران دم کرده ، رب گوجه فرنگی و رب انار را اضافه کنید ، کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

56830morgh-shekam-por-1.jpg


موادی که آماده کرده اید را داخل شکم مرغ بریزید و با دست خوب پخش کنید تا تمام سطح داخلی مرغ به این مواد آغشته شود سپس با نخ کوک یا هر نوع نخ ضخیمی که دارید مرغ را جمع کنید.

43114morgh-shekam-por-2.jpg


ابتدا نخ را از پشت گردن مرغ به سمت جلوی سینه ها بیاورید و زیر استخوان سینه نخ را بپیچانید سپس دو طرف نخ را به بخش انتهایی پای مرغ 2 بار بچرخانید و گره بزنید ( در زمان پیچاندن نخ را بکشید تا مرغ جمع شود ).

65042morgh-shekam-por-3.jpg


نخ های اضافی را قیچی کنید ، کره را آب کنید سپس با دست تمام سطح مرغ را با کره آب شده ماساژ دهید ( میتوانید برای آبدار ماندن مرغ زیر پوست سینه مرغ را به آرامی بلند کنید و فاصله میان پوست و گوشت را نیز به کره آغشته کنید ).

39006morgh-shekam-por-4.jpg


پس از اماده شدن مرغ روی آن مقداری نمک و فلفل بپاشید ، مرغ را داخل ظرف پیرکس یا سینی فر قرار دهید و 2 لیوان آب داخل ظرف بریزید ( میتوانید به جای آب با سبزیجاتی مانند سیب زمینی ، هویج و … زیر مرغ را پر کنید ).



مرغ داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 1 ساعت قرار دهید تا مرغ پخته و روی آن طلایی شود ( ممکن است زمان بیشتری لازم باشد ) سپس نخ های اطراف مرغ را جدا کنید و مرغ را سرو نمایید.

50105morgh-shekam-por-5.jpg






تهیه مرغ شکم پر عالی و خوشمزه


منبع
 

eng.allaei1994

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 جولای 2017
نوشته‌ها
17
لایک‌ها
4
سن
29
محل سکونت
ایلام
شاید بتونیم بگیم به اندازه تارهای موی سر ما طرز تهیه پخت انواع کیک وجود داره که هرکدوم طرفدارای خاص خودشون رو دارن شاید خیلی از ماها از پخت کیک های تکراری خسته شدیم و به دنبال پخت یک کیک جدید هستیم ما در این آموزش طرز تهیه کیک لامینگتون رو بهتون اموزش می دیم یک کیک ساده و خوشمزه استرالیایی که بسیار خوشمزس و میتونه بهترین انتخاب برای یک عصرونه یا یک مهمونی باشه پس با ما در ادامه این مطلب همراه باشید.

طرز تهیه کیک لامینگتون

مواد لازم جهت تهیه کیک لامینگتون :
کره 190 گرم

شکر 1 پیمانه

وانیل 2 قاشق چایخوری

تخم مرغ 3 عدد

آرد 350 گرم

شیر 1 پیمانه

شکلات تلخ 220 گرم

خامه 1 پیمانه

پودر نارگیل 1 فنجان

طرز تهیه کیک لامینگتون :
ابتدا قبل از هر کاری باید فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنیم واجازه دهیم خوب گرم شود. ابتدا شکر و کره را با هم مخلوط می کنیم و همزن را روی دور تند قرار می دهیم و شکر و کرهرا به مدت زمان 2 دقیقه هم میزنیم.

حال تخم مرغ ها و 1 قاشق چایخوری وانیل را به مخلوط می افزاییم و دوباره هم میزنیم تا خوب مواد با هم ترکیب شوند. حال آرد و شیر را مرحله به مرحله و متناوب به مخلوط می افزاییم و خوب هم میزنیم.

حال یک قالب به ابعد 20 در 20 و کم عمق تهیه می کنیم و کفش را چرب می کنیم و مخلوط را داخل قالب می ریزیم و داخل فر می گذاریم به مدت 50 الی 60 دقیقه.

حال خامه و شکلات و وانیل را روی حرارت بخار اب قرار می دهیم و به مدت بیست دقیقه اجازه می دهیم تا شکلات کاملا ذوب شود.

حال کیک را از فر در می اوریم و می گذاریم مقداری خنک شود و مواد را روی کیک می مالیم و درنهایت پودر نارگیل را روی کیک میپاشیم.



آموزش تهیه کیک لامینگتون

منبع
 

eng.allaei1994

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 جولای 2017
نوشته‌ها
17
لایک‌ها
4
سن
29
محل سکونت
ایلام
همه ما چه تو مهمونیامون و چه اگه بخوایم ی غذا رو که بیشتر تو طبیعت و کوه و کمر خوردنش از همه لذت بخش تره قطعا کبابه که در انواع مختلف و مزه های گوناگون تهیه میشه شاید خیلیامون تنبلیمون بشه و فقط به درست کردن کوبیده قناعت کنیم و حوصله نداشته باشیو نوع دیگه کبابا رو امتحان کنیم امروز آموزش تهیه کباب برگ رو براتون آماده کردم که مطمئنم به یک بار درست کردنش مشتری دائمش می شید. پس لطفا ادامه این آموزش رو از دست ندید.

آموزش طرز تهیه و درست کردن کباب برگ خوشمزه در خانه و مواد لازم برای پخت

آموزش طرز تهیه و درست کردن کباب برگ خوشمزه در خانه و مواد لازم برای پخت
مواد لازم :
گوشت راسته یک و نیم کیلو

پیاز دو الی سه عدد

روغن زیتون 1 لیوان

فلفل به مقدار کم

طرز تهیه :
ابتدا گوشت راسته را روی یک تخته چوبی می گذاریم و کباب ها را با پهنای دلخواه مثلا چهار انگشت میبریم حال قطعات بریده شده را کنار هم قرار می دهیم نکته اینکه باید قطر این گوشت ها نیم سانتی متر باشد. حال پیاز ها را رنده می کنیم و فلفل و روغن زیتون یا در صورت دلخواه زعفران را به پیاز رنده شده می افزاییم، سپس گوشت ها را در مخلوط موردنظر می خوابانیم به مدت 24 ساعت.

بعد از این مدت باید گوشت ها را به سیخ بکشیم سپس با یک وسیله مثل کارد گوشت ها را مقداری می کوبیم و گوشت ها را کباب می کنیم. نکته اینکه گوشت ها باید آبدار باشند و در عین اینکه باید خوب بپزند نباید خشک باشند.

حال کباب های پخته شده را درون ظرفی قرار می دهیم و مقداری نمک روی آن ها می پاشیم و سپس کره روی آن ها می مالیم و می توانیم برای تزئین کباب ها از جعفری و پیاز استفاده کنیم.

نکته مهم اینکه از خوردن کباب برگ به صورت ساندویچی خودداری کنید زیرا آب کباب ها جذب نان می گردد و باعث خشک شدن کباب ها می گردد.

طرز تهیه کباب برگ خوشمزه خانگی


منبع
 

eng.allaei1994

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 جولای 2017
نوشته‌ها
17
لایک‌ها
4
سن
29
محل سکونت
ایلام
هممون با انواع و اقسام تهیه کیک های خانگی تا حدودی اشنا هستیم از کیک های شیفون گرفته تا اسفنجی و کره ای و کیکای خیس و ******* و ... امروز در واقع اموزش ما تهیه کیک نیست بلکه نحوه تزئین و رنگ بندی کیک هست تا هم کیک جذاب تر بشه و هم شیک تر برای گذاشتن جلوی مهمون. روش کار خیلی خیلی ساده هستش و شما می تونید فقط با خوندن یک با این اموزش این کار رو انجام بدید و نشون بدید که ی کدبانوی درجه یک هستید پس با ما همراه باشید.

طرز تهیه کیک چند رنگ

آموزش تصویری :
ابتدا باید بدنید که این تزئین و چند رنگ کردن کیک مختص کیک خاصی نیست و شما این کار رو می تونید با کیک شیفون یا اسفنجی یا ساده انجام بدید . اما چون در کیک کره ای احتمال ترکیب مواد کمه بهتره این تزئین و رنگ زدن کیک رو با کیک کره ای انجام بدید.

ابتدا قالب کیک مورد نظر را چرب می کنیم سپس داخل قالب را آرد پاشی می کنیم البته در صورتیکه جنس قالب مورد نظر تفلون است فقط با روغن چربش کنید و نیازی به پاشیدن ارد نیست . قالب مورد نظر ما یک قالب است که وسطش خالی است و گرد می باشد.

ابتدا امر نصف خمیر کیک را به رنگ سفید تبدیل می کنیم و نیم دیگر نصفش را قرمز و بقیش را سبز می کنیم مانند شکل زیر

35218tasvirezendegi-ir-334.jpg


حال نصف مخلوط سفید رنگ را داخل قالب می ریزیم مشابه شکل زیر

15179tasvirezendegi-ir-335.jpg
حال با قاشق مخلوط قرمز را روی مخلوط سفید به ارامی می ریزیم دقت شود که مخلوط ها با هم ترکیب نشوند مشابه شکل زیر

36810tasvirezendegi-ir-336.jpg


حال مخلوط سبز را دوباره با قاشق به ارامی روی مخلوط قرمز می ریزیم فقط دقت شود تا با هم ترکیب نشوند مشابه شکل زیر

96649tasvirezendegi-ir-337.jpg


حال بقیه مواد سفید را هم روی بقیه مخلوط میریزیم

76067tasvirezendegi-ir-338.jpg


حال کیک را داخل فر می گذاریم و مثل بقیه کیک ها می پزیم

بعد از خنک شدن کیک می توانیم با شکلات اب شده رویش را تزئین کنیم

البته می توانیم از باقی مونده رنگ ها روی کیک بریزیم و تزئینش کنیم و در نهایت روی کیک ترافل بریزیم

2468tasvirezendegi-ir-344.jpg


منبع
 

eng.allaei1994

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 جولای 2017
نوشته‌ها
17
لایک‌ها
4
سن
29
محل سکونت
ایلام
مواد لازم جهت تهیه کیک لامینگتون :
کره 190 گرم

شکر 1 پیمانه

وانیل 2 قاشق چایخوری

تخم مرغ 3 عدد

آرد 350 گرم

شیر 1 پیمانه

شکلات تلخ 220 گرم

خامه 1 پیمانه
پودر نارگیل 1 فنجان
19142940143074.jpg


لطفا جهت مشاهده ادامه آموزش به ادامه مطلب مراجعه نمایید با تشکر فراوان
ادامه مطلب
 

eng.allaei1994

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 جولای 2017
نوشته‌ها
17
لایک‌ها
4
سن
29
محل سکونت
ایلام
مواد لازم جهت تهیه کیک کاکائویی :
کره 3/4 پیمانه

شکره 1 به علاوه 1/4 پیمانه

تخم مرغ 3 عدد

آرد دو و نیم پیمانه

نمک کمی

وانیل به مقدار لازم

کاکائو 3 قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری

آب سرد 1 پیمانه

3362622280images-6-2.jpg

لطفا جهت مشاهده ادامه این آموزش به ادامه مطلب مراجعه کنید سپاس
ادامه مطلب
 

eng.allaei1994

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 جولای 2017
نوشته‌ها
17
لایک‌ها
4
سن
29
محل سکونت
ایلام
مواد لازم :
سبزی مخصوص قرمه سبزی 1 کیلو

لوبیا چیتی 1/3 لیوان

پیاز 1 عدد

شنبلیله خشک 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم

لیمو عمانی 4 یا 5 عدد

گرد لیمو به مقدار کافی

9363015578capture.jpg22222222222222222222222222.jpg

لطفا جهت مشاهده ادامه این آموزش به ادامه مطلب مراجعه نمایید..با تشکر فراوان
ادامه مطلب
 

world15

Registered User
تاریخ عضویت
30 آپریل 2015
نوشته‌ها
736
لایک‌ها
837
کاش هرکی دستور پخت غذا میذاره جوری ک خودش درست میکنه رو کامل توضیح میداد :general210:
 

eng.allaei1994

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 جولای 2017
نوشته‌ها
17
لایک‌ها
4
سن
29
محل سکونت
ایلام
کاش هرکی دستور پخت غذا میذاره جوری ک خودش درست میکنه رو کامل توضیح میداد :general210:

راستش من آشپز نیستم ی سری مطلب آشپزی دارم تو سایت http://persiane.ir/?zir=4081 که بابت هر ورودی ی پورسانت دریافت می کنم دار حال پخش لینک جهت افزایش ورودی هستم دوست خوبم
به شمام پیشنهاد میکنم از این لینک بالا ثبت نام کنید بابت هر مطلب تو هر زمینه ای 5200 ریال دریافت می کنید و هرچه ورودی گوگلتون زیاد باشه پول بیشتر دریافت می کنید....موفق باشید
 
Last edited:

saeed.bp

Registered User
تاریخ عضویت
5 جولای 2017
نوشته‌ها
128
لایک‌ها
12
سن
38
واقعا یکی از خوشمزه ترین کیک هاست کیک کاکائویی.ممنون
 

saeed.bp

Registered User
تاریخ عضویت
5 جولای 2017
نوشته‌ها
128
لایک‌ها
12
سن
38
سلام .مگه لازانیا هم خامه داره مثل پاستا ؟
 

saeed.bp

Registered User
تاریخ عضویت
5 جولای 2017
نوشته‌ها
128
لایک‌ها
12
سن
38
ما یبار درست کردیم اما به خوش مزگی بیرون نشد فک کنم زیادی چرب شده بود
 

saeed.bp

Registered User
تاریخ عضویت
5 جولای 2017
نوشته‌ها
128
لایک‌ها
12
سن
38
سلام ممنون بابت آموزش . رولت یکی از بهترین شیرینی ها هستش به نظر من
 
بالا