برگزیده های پرشین تولز

آموزش دسر پارفه فرانسوی

madareto.com

Registered User
تاریخ عضویت
24 جولای 2012
نوشته‌ها
153
لایک‌ها
51
سن
31
محل سکونت
Teh
پارفه فرانسوی با کدو حلوایی
%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D9%81%D9%87-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%88%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%AF%D9%88-%D8%AD%D9%84%D9%88%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AF%D8%B3%D8%B1.jpg


پارفه یک دسر فرانسوی هست که در واقع مشابه همون ترایفل انگلیسی هست اما با ورژن فرانسوی.
پارفه یا پارفی نوعی دسر سرد است ، پارفه تلفظ انگلیسی این کلمه هست ، Parfait یا پغفه در اصل یک کلمه فرانسوی به معنی کامل و بی عیب و نقص است که از سال ۱۸۹۴ به نوعی دسر سرد اطلاق شد.
این دسر در فرانسه با خامه و تخم مرغ و شیره شکر ساخته شده و در آمریکا از لایه هایی چون خامه ، بستنی ، ژله ، گرانولا ، آجیل ها ، ماست ، شربت و انواع میوه تازه تشکیل شده است ، با این حال پارفه ای که این روزها مرسوم است تا این حد سنگین و پر و پیمان نیست.
کم کم به مهمونی ها داریم نزدیک میشیم و همه دوست دارن که کمی تنوع و خلاقیت انجام بدن توی این مهمونی ها ، این دسر یکی از هموناس که طعم عالی ای داره.
این دسر نیازی به پخت ندارد و بعد از استراحت چند ساعته در فریزر ، آماده است ، در طعم های مختلف این دسر را تهیه کرده و در روزهای گرم سال از آن لذت ببرید.



مواد لازم برای دو جام :
زرده ی تخم مرغ یک عدد
شکر نصف پیمانه
پوره ی کدو حلوایی ۲۲۰ گرم
پودر ژلاتین ۱ قاشق چایخوری
آب یک هشتم پیمانه
دارچین و جوز هندی
بیسکوییت دلخواه
خامه ی فرم گرفته



طرز تهیه دسر :
ژلاتین رو روی آب میریزیم و میذاریم اسفنجی بشه و بعد میذاریم روی بخار آب تا حل بشه و مایع شفافی داشته باشیم.
زرده ی تخم مرغ و شکر و دارچین و جوز هندی و پوره ی کدو حلوایی رو خوب مخلوط می کنیم و در آخر پودر ژلاتین رو اضافه میکنیم.

طرز تهیه پارفه
pumpkin-parfait-french-kadoo-halvayi01.jpg


بیسکوییت رو خورد می کنیم
خامه فرم گرفته رو هم به هر روشی که دوست دارین آماده کنین

دسر پارفه
pumpkin-parfait-french-kadoo-halvayi02.jpg


ظرف شیشه ای ، جام و یا لیوان رو آماده میکنیم
اول یه مقدار بیسکوییت خورد شده میریزیم بعد از مایه ی کدوحلوایی میریزیم و روی اون خامه ی فرم گرفته میریزیم
به ترتیب تا ظرفمون پر بشه لایه لایه میریزیم

پارافه
pumpkin-parfait-french-kadoo-halvayi03.jpg


روشم من کمی نسکوییک ریختم
میذاریم یخچال برای چند ساعت تا خوب دسر مزه دار بشه و جا بیوفته

پارفه چیست؟
pumpkin-parfait-french-kadoo-halvayi04.jpg


نظر دوستان : بار سومه که این دسر رو درست میکنم. واقعا عالی بود. خیلی خیلی ممنونم از شما.
برای اینکه فرق این سه واژه و سه نوع دسر ورین و پارفه و ترایفل را بتوانیم متوجه شویم باید ابتدا از هر کدام تعریف متداول را بررسی کنیم :
ورین :
Verrine در زبان فرانسه واژه ور یا Verre به طور عموم به شیشه یا جام و به صورت خاص به نوعی دسر اطلاق میشود که در گیلاس یا لیوان شفاف و بلوری تهیه میشود و از چندین لایه تشکیل میشود این لایه ها به طور عمده از پوره میوه ، ژله ، کارامل ، شهد ، سس های متنوع شکلاتی یا میوه ای و خامه فرم گرفته و خشکبار و به سلیقه افراد از مواد دیگر تهیه می شود ، به طوری که حتی اگر تیرامسو را نیز در گیلاس تهیه کنید اسم ورین را به دنبالش خواهد داشت و ورین تیرامیسو نامیده خواهد شد.
نوعی ورین هم وجود دارد که پیش غذاست و شیرین نیست و تقریبا از ترکیب نوعی دیپ و پوره مواد پروتئینی و سبزیجات تهیه می شود.
ترایفل :
واژه Trifleدر زبان انگلیسی به دسری گفته می شود که از چندین لایه و از پوره میوه و ژله و کرم کاسترد و کیک اسفنجی و خامه فرم گرفته و نظایر آن تشکیل و در جام بزرگ و پهنی تهیه و سرو می شود.
پارفه :
در لغت در زبان فرانسه Parfait به perfect تکمیل بودن اشاره دارد و به دسری گفته میشد که از لابه های متعدد یخمکی و از شهد و تخم مرغ و خامه و میوه و خشکبار و گاهی هم الکوهول و ژله و بستنی و کارامل و سس های شکلاتی و خامه تشکیل می شود و معمولا در گیلاس و لیوان های بلند تهیه و سرو می شود.
تا اینجا وجه تشابه این دسرها رو متوجه شدیم و اینکه ظاهرا فرق و تفاوت زیادی بین اونها نیست ، همگی از لایه های میوه و شهد و مواد متفاوت تشکیل شده اند ، ترایفل در ظرف بزرگی تهیه میشود و البته احتمال دارد در ظرف یکنفره هم تهیه شود.

آموزش آشپزی و شب خوبی داشته باشین ، نوش جان.
 
بالا