منتخب بازارچه

برگزیده های پرشین تولز

آموزش دسر کیک فرانسوی

madareto.com

Registered User
تاریخ عضویت
24 جولای 2012
نوشته‌ها
155
لایک‌ها
51
سن
28
محل سکونت
Teh
کیک توت فرنگی فرانسوی با کرم و سس
%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D8%AA%D9%88%D8%AA-%D9%81%D8%B1%D9%86%DA%AF%DB%8C-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%88%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%B1%D9%85-%D9%88-%D8%B3%D8%B3.jpg

کیک دسر فرانسوی خوشگل خوشمزه پروفشنال و بی نظیر که با توت فرنگی هستش و بمب کالری ، یکم کارش زیاده اما می ارزه چون بسیار خوشمزه هست ، از سه قسمت تشکیل شده یک کیک اسفنجی و نازک بعد کرم موسلین و توت فرنگی و یک رویه خوشمزه ، من عاشق کیک هاییم که کرم دارن و تزیین شیک هم دارند.
این آموزش شامل دو بخش هست بخش اول کیک ، بخش دوم کرم موسلین خواهد بود.
فغز در زبان فرانسوي يعني توت فرنگي ، لو فغزيه و فغزيه fraisier كيكي هستش كه با توت فرنگي درست ميشه و همينطور كه ميبينيد نماي بسيار جالب از توت فرنگي ها داره و برشش هم خيلي خوشگل ميشه ، يه شربت روي كيك ماليده ميشه و يك كرم داره به نا كرم موسلين که در آموزش کامل توضیح دادم.

دسر فرانسوی
cake-strawberry-french-cream-sos-le-fraisier-dessert01.jpg


مواد لازم کیک :
تخم مرغ چهار عدد
پودر شکر ۱۲۵ گرم
وانیل مقدار کمی
کره پنجاه گرم
آرد ۱۲۵ گرم
بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری



طرز تهیه کیک :
کار اول این هست که همه مواد رو داخل محیط آشپزخانه قرار می دیم
فر رو روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد میذاریم گرم شه
آرد و بیکینگ پودر رو سه بار الک می کنیم ، قالب رو آماده می کنیم میتونید از دو تا قالب گرد یا سینی فر استفاده کنید
تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو خوب می زنیم تقریبا پنچ دقیقه تا حسابی کشدار و سبک بشه

cake-strawberry-french-cream-sos-le-fraisier-dessert02.jpg


بعد کره نرم شده رو اضافه می کنیم و باز خوب می زنیم
آرد رو تو مایه کیک فولد میکنیم یا هم می زنیم ، وقتی مواد یکدست شد توی قالب می ریزیم

cake-strawberry-french-cream-sos-le-fraisier-dessert03.jpg


من نصف این مواد رو تو دو تا قالب گرد ریختم و ده دقیقه توی فر بود و آماده شد حتما چک کنید
از فر بیارین بیرون تا خنک بشه.



مواد لازم کرم موسلین :
شیر ششصد میلی لیتر
تخم مرغ پنج عدد
وانیل کمی
پودر شکر ۱۸۰ گرم
نشاسته ذرت صد گرم
کره ۱۵۰ گرم



طرز تهیه کرم موسلین :
شیر رو با نصفی از پودر شکر میذاریم تا بجوشه
تخم مرغ ها رو با وانیل و باقی شکر می زنیم به مدت ۵ دقیقه تا حسابی کشدار بشه بعد نشاسته رو اضافه می کنیم و میزنیم تا حل بشه

cake-strawberry-french-cream-sos-le-fraisier-dessert04.jpg


شیر که جوشید در حین هم زدن به تخم مرغ ها اضافه می کنیم
مایه کرم رو به قابلمه بر می گردونیم و روی حرارت هم میزنیم تا غلیظ بشه

cake-strawberry-french-cream-sos-le-fraisier-dessert05.jpg


وقتی غلیظ شد به یه کاسه ی بزرگ منتقل می کنیم و می زنیم تا فرم بگیره و سرد بشه ، نصفی از کره رو می ریزیم و خوب میزنیم

طرز تهیه کیک توت فرنگی
cake-strawberry-french-cream-sos-le-fraisier-dessert06.jpg


روی سطحش رو نایلون میکشیم و میذاریم خوب سرد بشه
بعد از سرد شدن نصف دیگه ی کره رو اضافه کرده و خوب میزنیم تا پفکی و فرم دار بشه



مواد لازم دسر خوشمزه فغذیه :
کیک بالا
کرم موسلین بالا
توت فرنگی نیم کیلو
مارمالاد سه قاشق
آب جوش چهار قاشق
سس توت فرنگی یا خمیر مارزیپان برای روی دسر

cake-strawberry-french-cream-sos-le-fraisier-dessert07.jpg


طرز تهیه دسر فغذیه :
کیک رو کف قالب میذاریم ، مارمالاد رو با آب جوش رقیق می کنیم و نصفیش رو روی کیک میدیم و مرطوبش می کنیم
تعدادی از توت فرنگی ها رو نصف می کنیم و دور تا دور به دیواره میزنیم

کیک توت فرنگی
cake-strawberry-french-cream-sos-le-fraisier-dessert08.jpg


تا نصف ارتفاع توت فرنگیا کرم میریزیم و روش یه لایه توت فرنگی خورد شده میریزیم

دسر توت فرنگی
cake-strawberry-french-cream-sos-le-fraisier-dessert09.jpg


یک سوم دیگه ی کرم رو روی توت فرنگیا میریزیم
لایه ی بعدی کیک رو میذاریم و با بقیه مارمالاد رقیق شده مرطوبش میکنیم

cake-strawberry-french-cream-sos-le-fraisier-dessert10.jpg


مابقی کرم رو روی کیک میریزیم و کامل صافش میکنیم
میذاریم برای ۵ ساعت توی یخچال تا خوب ببنده

دسر فرانسه
cake-strawberry-french-cream-sos-le-fraisier-dessert11.jpg


برای سرو دور دسر رو جدا میکنیم و کمربندشو باز میکنیم روی دسر از سس توت فرنگی یا مارزیپان یا شکلات آب شده و توت فرنگی استفاده می کنیم

دسر کیک
cake-strawberry-french-cream-sos-le-fraisier-dessert12.jpg


توی قالب کمربندی یا ظروف شیشه ای مرتفع درستش کنید
هر چی بیشتر تو یخچال باشه بهتره میبنده و تمیزتر برش میخوره

cake-strawberry-french-cream-sos-le-fraisier-dessert13.jpg


سوال : میخواستم بپرسم دستور آموزش آشپزی این دسر برای چند نفره؟ من مهمون دارم به تعداد ۱۸ نفر و میخوام اینو درست کنم.
پاسخ : این دسر خیلی سنگینه و این طرز تهیه کیک شاید برای شش تا هشت نفر کافی باشه

کیک نوش جان.​
 
بالا