• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش راه اندازی سایت پاپ آپ

sinaalavis

Registered User
لایک‌ها
30
سلام
قصد دارم یک سایت پاپ آپ راه بندازم.می خواستم اگه ممکنه مرحله به مرحله راهنماییم کنید یعنی بگید که هاست از کجا بگیرم اسکریپت از کجا بخرم و غیره
اگه ممکنه راجع به مکانیزم این اسکریپت های پاپ آپ هم توضیح بدید یعنی بعد از اینکه من سایت رو راه انداختم از کجا باید تبلیغ بگیرم تا بتونم پول کاربران رو بدم
در نهایت از تمامی کسانی تجربه این کار رو دارن خواهش می کنم تجربیاتشون رو به اشتراک بذارن و اگر توصیه ای دارن حتما مطرح کنن
با تشکر

Tak-Graph2

Registered User
لایک‌ها
893
میری از دو اسکریپت فروش معروف که همه میشناسند تهیه میکنید .
رایگان هم موجود هست که هیچ وقت توصیه نمیشده و نخواهد شد .
xdev , winux
یاعلی

ansoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
از دو اسكريپت بالا يكي رو انتخاب كن و بخر

بعد از اون سعي كن پشتيباني قوي و خوبي داشته باشي و از همه مهم تر پرداخت ها رو حداكثر تا 2 روز انجام بدي

بعد از مراحل بالا شما صاحب يك سايت پاپ آپ ميشي
نگران كاربران هم نباش ، اگه بد حسابي نكني و كيفيت كارت خوب باشه خودشون ميان
يا علي

sinaalavis

Registered User
لایک‌ها
30
دوستان مثل اینکه متوجه سوال من نشدند
سوال من اینه که بعد از راه اندازی سایت من از کجا باید پول بیارم تا بدم به کسانی که عضو شدن؟باید با این سیستم های عمکاری در فروش همکاری کنم یا باید اسپانسر بگیرم؟اگه اسپانسر یا فروشگاه خوب سراغ دارید معرفی کنید
نحوه پرداخت وجه به کاربران به چه شکل است یعنی من چجوری میتونم دستمزد اعضا را پرداخت کنم؟

Tak-Graph2

Registered User
لایک‌ها
893
دوستان مثل اینکه متوجه سوال من نشدند
سوال من اینه که بعد از راه اندازی سایت من از کجا باید پول بیارم تا بدم به کسانی که عضو شدن؟باید با این سیستم های عمکاری در فروش همکاری کنم یا باید اسپانسر بگیرم؟اگه اسپانسر یا فروشگاه خوب سراغ دارید معرفی کنید
نحوه پرداخت وجه به کاربران به چه شکل است یعنی من چجوری میتونم دستمزد اعضا را پرداخت کنم؟
دوستم راه اندازی نکن .
باش ؟
اونایی که اطلاعات داشتند و بقول خودشون POP GOD (خدای پاپ !دی: ) توش موندن و شمایی که نمیدونی چجوری در بیاری .... :|
تازه بهترینشم اینه که شما سایت همکاری در فروش (فروشگاه) داشته باشی و مستقیم کار کنی نه واسطه که زمین گیر میشی .
خود دانی.
به امضامم دقت کن (خط آخر) :p:D
یاعلی

sinaalavis

Registered User
لایک‌ها
30
دوستم راه اندازی نکن .
باش ؟
اونایی که اطلاعات داشتند و بقول خودشون POP GOD (خدای پاپ !دی: ) توش موندن و شمایی که نمیدونی چجوری در بیاری .... :|
تازه بهترینشم اینه که شما سایت همکاری در فروش (فروشگاه) داشته باشی و مستقیم کار کنی نه واسطه که زمین گیر میشی .
خود دانی.
به امضامم دقت کن (خط آخر) :p:D
یاعلی
به پیشنهادتون فکر می کنم

asadira

Registered User
لایک‌ها
707
میشه بفرمایید چرا نباید این کار رو بکنم؟
یه نیگاه بندازی می بینی که نصف سیستم ها دارند کلاه بردار از آب در میاند ، فک می کنی واسه چیه ؟ چون که پول ندارند که تصفیه کنند .
بازم میل خودتون اگه همه جوانبو سنجیدید بهتره شروع کنید .

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
آقا راست میگه راه اندازی نکن
من خودم مدیر سایت های پاپ هستم حدود 300 هزار تومن ضرر کردم
الان هم دنبال مشتری هستم سایت رو با دامنه و هاست صد هزار تومن بدم
و هر مشتری که میاد خودم بهش میگم اگه میتونه منابع مالی رو تامین کنه و به کاربرا پول بده بخره
درسته مشتری با این حرف جا میزنه و سایت منو نمیخره ولی وجدانم راحته که بهش راست گفتم
در ضمن با یه نفر دیگه هم مشورت کردم البته بعد از ضرر بزرگم اونم بهم گفت که همینجا یعنی به حالت ورشکستگی سایتو رها کنم
دیدم راست میگه حداقل دیگه بیشتر ضرر نمیکنم اگه خواستی حاضرم باهات چت کنم آیدی منم اینه [email protected]

بالا