• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش زبان آلمانی

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
از کجا می دونستی؟o_O من تو فیسبوک به پیجشون پیغام دادم یکی گفت دیگه ایران نیستم و همکاران رو فرستادم آموزشگاه نشر سخن، یعنی همین بوده؟ :)
از اونجایی که من قرار بوده اط...ـی بشم و نشدم! :) ظاهرا ما رو دست کم گرفتید ها گرام! :)
بله همون بوده که همین تازگی ها بهترین کشور دنیا برای عشق و حال رو ترک گفته و رفته به کشور عقب افتاده گدایی مثل آلمان :)

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,629
این کتابا رو هم کسی خواست دانلود کنه، کتابای خود آموزش پرورش هست که بهمون درس می دادن :) بیشتر به درد تمرین دستوری می خوره البته چون مثل انگلیسی راهنمایی و دبیرستان آموزش تلفظ، نوشتار و واژگان توش تعطیله :) :
http://www.chap.sch.ir/books/941
http://www.chap.sch.ir/search/node/آلمانی?page=1

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
اتفاقا خودمم می خواستم بیام اینجا، ولی باز پرسیدم ببینم تو کرج جای دیگه بهتر هست یا نه
پس منم میام همینجا، گفتن بعد تاسوعا عاشورا بیام
متدشون چطوریه؟ کانون زبان پرسیدم (تو دانشکده) یه کتابهای خاصی رو درس می دادن و لایسنس کرده بودن، اینجا هم همینطوریه؟
بعد از پایه پایه درس می دن و یکی دو ترمه اول آموزش های ابتداییه یا یهو آدم رو می اندازن تو عمق چهارمتری؟
من آلمانی تقریبا هیچی بلد نیستم... تفاوتشم که با انگلیسی زمین تا آسمونه. باید یه چیزی باشه در حد آموزش به کودکان ترمای اولیه ش.
اینجا که تا الان کتابای studio d رو درس میدادن فکر کنم میخوان کتاب رو عوض کنن
از صفر درس میدن و ترم اولش 8 جلسه و 15000 تومنه که مقدماتی هستش
اوایل یادگیریش هم از انگلیسی ساده تر هست چون بیشتر کلمه ها همونجوری که نوشته میشن خونده میشن

اون شخصی که بهش پیام دادین اسمش عمو نعیم نبود؟؟ :دی

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
من کمی مکالمه آلمانی بلدم ولی خوندن و نوشتن نه. خیلی تمایل دارم که آلمانی رو بصورت منظم آموزش ببینم. توی تهران حوالی شرق یا مرکز چه موسسه ای پیشنهاد میدین؟ من انگلیسی و فرانسه میدونم و زبان های خارجی زود جذب می کنم.

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,629
اینجا که تا الان کتابای studio d رو درس میدادن فکر کنم میخوان کتاب رو عوض کنن
از صفر درس میدن و ترم اولش 8 جلسه و 15000 تومنه که مقدماتی هستش
اوایل یادگیریش هم از انگلیسی ساده تر هست چون بیشتر کلمه ها همونجوری که نوشته میشن خونده میشن

اون شخصی که بهش پیام دادین اسمش عمو نعیم نبود؟؟ :دی
-شنبه برم می تونم شروع کنم؟
-نه اسمش همون اسم صفحه بود-اینم لینک صفحه ش:
https://www.facebook.com/pages/Deutsch-Abteilung-von-Karaj-DAK/211143028905635

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
-شنبه برم می تونم شروع کنم؟
-نه اسمش همون اسم صفحه بود-اینم لینک صفحه ش:
https://www.facebook.com/pages/Deutsch-Abteilung-von-Karaj-DAK/211143028905635
آقا ببخشید من دیر جواب میدم مسافرت هستم الان
اینجا که دادی دیگه فعالیت نمیکنن.همون درختی روبروی حافظ برو خودشون بهت میگن ترم جدید از کی شروع میشه

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
من کمی مکالمه آلمانی بلدم ولی خوندن و نوشتن نه. خیلی تمایل دارم که آلمانی رو بصورت منظم آموزش ببینم. توی تهران حوالی شرق یا مرکز چه موسسه ای پیشنهاد میدین؟ من انگلیسی و فرانسه میدونم و زبان های خارجی زود جذب می کنم.
به نظرم شما که تهران هستید خود گوته یا OEKF برید بهتره سطحشون بالاتر از جاهای دیگست

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,629
دوستان اگه می شه یه مجموعه کارتونی آلمانی خوب معرفی کنید برای تقویت زبان ببینم...
واسه این می گم کارتون چون حجمش کمتر از سریاله و به این ترتیب تو بهترین کشور دنیا راحت تر می شه دانلودش کرد :)

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
سلام بر دوستان آلمانی ... من قصد دارم در سطح c1 مدرک بگیرم. به نظرتون چند سال زمان لازمه برای این کار؟
ممنون

deutschland13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
سلام بر دوستان آلمانی ... من قصد دارم در سطح c1 مدرک بگیرم. به نظرتون چند سال زمان لازمه برای این کار؟
ممنون

سلام داداش شما اگه بخای به صورت عادی بخونی تقریبا 3 سال طول میکشه تا به این سطح برسی ...

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
سلام داداش شما اگه بخای به صورت عادی بخونی تقریبا 3 سال طول میکشه تا به این سطح برسی ...
ممنون من امروز رفتم موسسه گوته مسکو ثبت نام کردم همینو گفتن تقریبا . به نظرتون اگر من معلم خصوصی بگیرم میرسم خودم با معلم بخونم و قبلو بشم 3 ساله؟

deutschland13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
ممنون من امروز رفتم موسسه گوته مسکو ثبت نام کردم همینو گفتن تقریبا . به نظرتون اگر من معلم خصوصی بگیرم میرسم خودم با معلم بخونم و قبلو بشم 3 ساله؟
داداش روسیه ای ؟؟؟؟؟
خخخخخخخ منم میخام روسی یاد بگیرم بعد آلمانی :) بیا یاد بدیم به هم :D

گوته کلاس هایه مختلفی داره (عادی - فشرده - فوق فشرده ) من عادیو گفتم 3 سال طول میکشه ....
شما به نظره من A1رو عادی بخونید تا پایتون قوی بشه بعدش بقیه سطوح رو میتونید فشرده یا فوق فشرده بخونید ..... البته بستگی به خودتون داره که چقدر وقت آزاد دارید میتونید وقت بزارید ....
به نظرم خصوصی خوب نیست چون مثله کلاس چند نفر باهم نیستند تا با هم حرف بزنند شاید خسته کننده هم باشه ... البته این نظره منه شاید یکی برعکس فکر کنه ...

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
داداش روسیه ای ؟؟؟؟؟
خخخخخخخ منم میخام روسی یاد بگیرم بعد آلمانی :) بیا یاد بدیم به هم :D

گوته کلاس هایه مختلفی داره (عادی - فشرده - فوق فشرده ) من عادیو گفتم 3 سال طول میکشه ....
شما به نظره من A1رو عادی بخونید تا پایتون قوی بشه بعدش بقیه سطوح رو میتونید فشرده یا فوق فشرده بخونید ..... البته بستگی به خودتون داره که چقدر وقت آزاد دارید میتونید وقت بزارید ....
به نظرم خصوصی خوب نیست چون مثله کلاس چند نفر باهم نیستند تا با هم حرف بزنند شاید خسته کننده هم باشه ... البته این نظره منه شاید یکی برعکس فکر کنه ...
سلام اره پزشکیمو 3 سال پیش تموم کردم الان دارم کار میکنم اسنجا اما از دوستان اطالاعات دارم اینه که تخصص المان بخونی هم زمان 4 هزار یورو حقوق هم میدن اما باید سی 1 داشته باشی . اره چند نوع داشت من ثبت نام کردم یه سیمیتر 800 دلار ببینیم چی میشه به امید خدا بریم المان :general601:

PG co

Registered User
لایک‌ها
660
زبان فقط زبان ژاپنی چون کاملترین زبان دنیاست حتی برای صدا ها حرف دارند

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,629
کسی می دونه چجوری می شه زبان آلمانی روی ویندوز 7 نصب کنم که اوملائوت ها و شرفس اس تو برنامه های آلمانی مثل دیکشنری نمایش داده شن و جاشون حروف عجق وجق نیاد؟
تو سایت ماکروسافت قسمت بسته های زبان هم لینک دانلودش نیست:
http://windows.microsoft.com/en-us/windows/language-packs#lptabs=win7

Nigga

Registered User
لایک‌ها
4,018
سلام اره پزشکیمو 3 سال پیش تموم کردم الان دارم کار میکنم اسنجا اما از دوستان اطالاعات دارم اینه که تخصص المان بخونی هم زمان 4 هزار یورو حقوق هم میدن اما باید سی 1 داشته باشی . اره چند نوع داشت من ثبت نام کردم یه سیمیتر 800 دلار ببینیم چی میشه به امید خدا بریم المان :general601:
wollen Sie Deutsch Mädchen lieben? :D:general707:

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
اينجا کسى هست که دنبال پارتنر زبان باشه سطح b2 ؟ روزى ١ ساعت چت کنيم

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 4

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,629
@barool
میگم گوته میری؟
سخت میگیرن امتحانا؟
به نظرت مدرک c1 رو یک ساله میشه گرفت؟ من خونه و محل کار دارم جنگی میخونم اینجور پیش برم طبق برنامه یک ساله سی 1 ام :p:D
-نه گوته نمی رم یه جای دیگه تو کرج.
-اصلا فکر گرفتن C1 ظرف یه سال رو نکن. بذار بری ترم 2 خودت می فهمی چرا.
بعد یه سال خیلی تلاش کنی به B1 می رسی.

amir.tabatabai

Registered User
لایک‌ها
1,252
عالی بود فقط که پیشنهاد دارم اگه صوتی بود خیلی بهتررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر بود.برای تلفظ هر کلمه

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
این تاپیکو میدیدم اوایلش عجب تاپیکی بوده :general503:.هم به هم کمک میکردن هر کسی مشکلاتشو همین جا حل میکرده . هر چی رفته جلو تر شده مسخره بازی (با عرص معذرت) .
زده به سرم از امشب شروع کنم منم اموزش بنویسم یوا یواش. انشالله از امشب یا فردا شروع میکنیم از پایه . اساتید هم کمک میکنن ان شالله:general601:

بالا