exchanging

آموزش ساده و راحت آپلود فایل برای شما

شروع موضوع توسط amirepsilon ‏19 دسامبر 2007 در انجمن PHP

  1. amirepsilon

    amirepsilon Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    453
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Iran
    سلام !
    براتون کد های آپلود فایل رو گذاشتم !
    فکر میکنم خیلی راحت باشه ولی اگه سوالی داشتید بگید
    در ضمن تمام حقیق این آموزش هم مال خودمه ! و البته یکمیش هم مال فروم :D


    این کد را با نام upload.html ذخیره کنید :


    HTML:
      <form enctype="multipart/form-data" action="?uploadfile" method="post">
        <input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="1000000"  />
        آپلود فایل : <input name="uploaded_file" type="file" class="matn" />
        <input type="submit" value="آپلود" class="maincss"  />
      </form>
      

    این کد را با نام upload.php ذخیره کنید :

    PHP:
     <?
     
     
    if (isset($_GET['uploadfile'])){
     if((!empty(
    $_FILES["uploaded_file"])) && ($_FILES['uploaded_file']['error'] == 0)) {



      
    $filename basename($_FILES['uploaded_file']['name']);
      
    $ext substr($filenamestrrpos($filename'.') + 1);
      
      if ((
    $ext == "jpg") && ($_FILES["uploaded_file"]["size"] < 51200 ) || ($ext == "gif") && ($_FILES["uploaded_file"]["size"] < 51200 )) { 
            print 
    '<img src="'.'images/news/'.$filename.'" width="150" height="200"> size : '. ($_FILES["uploaded_file"]["size"]).'<br>' ;
             
    $newname dirname(__FILE__).'/images/news/'.$filename;
                  
          if (!
    file_exists($newname)) {
            if ((
    move_uploaded_file($_FILES['uploaded_file']['tmp_name'],$newname))) {
               echo 
    "It's done!<b> ".$newname."</b>";
            } else {
               echo 
    "Error: A problem occurred during file upload!";
            }
          } else {
             echo 
    "Error: File ".$_FILES["uploaded_file"]["name"]." already exists";
          }
          
          
          
      } else {
         echo 
    "Error: Only .jpg and .gif images under '50' are accepted for upload";
      }
      
    } else {
     echo 
    "Error: No file uploaded";
    }
     }

    ?>
    خوب بود ؟ نظر بدین حتمااااااااااا :blink:
     
  2. TehranNet

    TehranNet کاربر فعال فوتبال کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏12 آپریل 2006
    نوشته ها:
    4,448
    تشکر شده:
    541
    محل سکونت:
    Tehran
    فایلهای آپلود شده رو توی کدوم پوشه ذخیره میکنه؟
    توی سورس آدرس images/news قرار داره این پوشه ها هم ساختم اما نه داخل شاخه ای اصلی نه داخل فولدر ذکر شده ذخیره نکرد
     
  3. amirepsilon

    amirepsilon Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏21 ژوئن 2006
    نوشته ها:
    453
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Iran
    دوباره امتحان کن عزیز !

    ارور هم نمیده ؟