برگزیده های پرشین تولز

آموزش شیرینی پزی بادامی با فر

madareto.com

Registered User
تاریخ عضویت
24 جولای 2012
نوشته‌ها
153
لایک‌ها
51
سن
31
محل سکونت
Teh
شیرینی لیمویی با لیمو و بادام در فر
%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D9%85%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%84%DB%8C%D9%85%D9%88-%D9%88-%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D8%B1.jpg


یک شیرینی لیمویی خوشمزه با عطر بی نظیر لیمو ، شیرینی هایی با عطر عالی لیمو بسیار لذیذ و ترد که درون فر پخت می کنیم و دستور پخت ساده ای نیز دارد که برای تزیین هم می توانید از آجیل هایی مثل بادام و پسته استفاده فرمایید.



مواد لازم :
کره ۶۵ گرم ، یک چهارم پیمانه + یک قاشق کره کمی سر پر
روغن جامد ۵۰ گرم ، یک چهارم پیمانه
پودر قند ۸۰ گرم ، تقریبا نصف پیمانه
تخم مرغ یک عدد
رنده ی پوست یک عدد لیمو
وانیل کمی یا اسانس لیمو چند قطره
آرد ۲۲۰ گرم ، دو پیمانه که یک و نیم قاشق ازش بردارین
پودر بادام ۵۰ گرم ، دو قاشق پر



طرز تهیه :
مواد رو به پیمانه گفتم اما برای شیرینی بهتره با گرم کار بشه تا نتیجه ی دلخواه بدست بیاد
مثل همیشه مواد شیرینی رو بیرون نگه میداریم
کره و روغن و پودر قند و رنده ی پوست لیمو رو در ظرف میریزیم و خوب میزنیم تقریبا پنج دقیقه تا خوب کرمی و سبک بشه

شیرینی بادامی
almond-lemon-cookies-pastry-in-oven-limooyi01.jpg


بعد تخم مرغ و وانیل رو ریخته و باز هم خوب میزنیم
آرد و پودر بادام رو هم مخلوط میکنیم تا خمیر لطیف و کمی چسبناک به دست بیاد
باید سه چهارم ارد رو بریزیم و قسمت آخر رو بسته به آرد و خمیر اضافه می کنیم ، چسبندگی خمیر رو نگیرین با یخچال درست میشه و آرد زیادی اضافه نمی کنیم

almond-lemon-cookies-pastry-in-oven-limooyi02.jpg


خمیر رو میذاریم برای نیم ساعت در یخچال استراحت کنه
فر رو روی ۱۵۰ درجه گرم می کنیم
بین دو نایلون خمیر رو باز میکنیم تقریبا نیم سانت و قالب میزنیم ، کاتری رو که دوست دارین

almond-lemon-cookies-pastry-in-oven-limooyi03.jpg


توی سینی میچینیم
برای رومال از یک زرده ی تخم مرغ و یک قاشق زعفران و کمی رنگ آبی استفاده می کنیم تا یه سبز ملایم داشته باشیم ، روی شیرینی ها رو با برس از رومال میزنیم و روشون کمی پودر بادوم میپاشیم

رومال چیست ؟ طلایی شدن روی نان و شیرینی را به کمک مالیدن موادی روی آنها رومال گوییم.

almond-lemon-cookies-pastry-in-oven-limooyi04.jpg


و برای ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که زیرش خیلی کم طلایی بشه دیگه بستگی به فر خودتون داره
از فر درمیاریم و بعد از ۵ دقیقه از سینی فر برداشته و روی توری سیمی خنک میکنیم
برای روش کمی پودر قند میپاشیم

almond-lemon-cookies-pastry-in-oven-limooyi05.jpg


سوال : برای شیرینی اگر تمام مواد رو نصف کنم که حدود نصف شیرینی بهم بده مشکلی پیش میاد ؟
پاسخ : اگر دقیق نصف کنید نه مشکلی نیست.



سوال : من همیشه با رومال تخم مرغی شیرینیها و نانها مشکل دارم ، هر موقع که زدم شیرینی یا نان بوی بد تخم مرغ گرفت به اصطلاح بوی زهم تخم مرغ ، آیا راهی برای از بین بردن این بو هست یا جایگزینی برای تخم مرغ ، چون وقتی رومال را اصلا نمی زنم طلایی و خوشگل نمیشه .
پاسخ : رومال انواع مختلف داره اما از زعفران استفاده کنید و کمی بزنید اون بو از بین میره.



شیرینی خوشگل و خوش عطریه ، شیرینی هایی با عطر عالی لیمو آماده است
امیدوارم از این آموزش آشپزی استفاده کرده باشید و شیرینی های خوبی داشته باشید.
 
بالا