آموزش فلش 6

ali

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,101
لایک‌ها
12
سن
35
محل سکونت
tehran
آقا يه كمك مي خوام !
من تصميم دارم يه آموزش كامل فلش درست كنم ...
از َaction script گرفته تا هر چیزی که بدونم ! ;)
البته این کار رو من به روی وب می خوام انجام بدم. یعنی حجم برام مهمه !

حالا به نظر شما همچین چیزی :

<a href='http://www.sefidary.com/flash/mask.htm' target='_blank'>http://www.sefidary.com/flash/mask.htm</a>

گویا تره یا این آموزش های نوشتاری
نظرتونم راجع به فایل بالا اشکالاتش , حجمش و ... بنویسید ! :rolleyes: ممنون میشم ! :oops:
البته این فقط یه تست هستش و ایراد های زیادی داره و ...
 

mammad

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
8 مارس 2003
نوشته‌ها
850
لایک‌ها
7
سن
36
محل سکونت
NoWhere Abad
آقا خيلي كار خوبيه
حجمشم مناسبه اما بزار 50 % لود شه بعد شروع به نمايش كنه.
 

ali

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,101
لایک‌ها
12
سن
35
محل سکونت
tehran
والله اين با يه برنامه درست شده و من نمي تونم perloader بهش اضافه کنم ! :( ولی شاید با dhtml یه کارایی کردم ;)
در هر حال ممنون که وقت گذاشتید و دیدید
 

arash_kh

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
15 ژوئن 2003
نوشته‌ها
563
لایک‌ها
5
اگه شروع كردي, از اول تا آخرش ادامه بده لطفا. ول نكن وسطش. ;)
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,662
لایک‌ها
25
سن
37
محل سکونت
Tehran
با اين برنامه شما وقتي كار كردي اين مشكل نبود كه بعضا از بعضي صفحه ها snapshot خالي بگيره :?: يا شايدم روي حالت دستي کار کرديد که خودمون بايد print screen بزنيم :!:
 

ali

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,101
لایک‌ها
12
سن
35
محل سکونت
tehran
به صورت دستي كار كردم ! ;)
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,662
لایک‌ها
25
سن
37
محل سکونت
Tehran
حالا من خودم بعد از زدن اون پست يه راه حل جالب براش پيدا كردم ctrl-alt-del رو بگير و process اون برنامه رو پيدا كن و priority اون رو اگر بگذاريم روي low اون مشكل كاملا حل ميشه (در واقع باعث به وجود اومدن يه تاخير كوتاه در گرفتن snapshot ميشه و تا اون موقع اون پنجره ما كاملا محتواش ظاهر شده :idea: براي من كه جواب داد ;)
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
اين خيلي عاليه ولي فكر ميكنم يه كم طول بكشه و سخت باشه ساختنش....
به نظر من يه سيستم اتوماتيك براي اين منظرو پيدا كني كه كارها رو ساده تر كنه بهتره... يه چيزي تو مايه هاي swish که سرعت کار هم بره بالا.
 

aaber_piade

Registered User
تاریخ عضویت
19 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,662
لایک‌ها
25
سن
37
محل سکونت
Tehran
علي اين فلش رو با برنامه flashcam ساخته، که در واقع خودکار اين کارها رو مي کنه يه اشکال کوچيک داره که زود snapshot ها رو مي گيره مثلا اگر يه پنجره maximize شه اين برنامه قبل از اينکه محتواي اون پنجره ديده بشه، عکسش رو مي گيره و خوب پنجره هه خالي ميوفته :rolleyes: علي براي رفع اين مشکل توي اين برنامه تنظيم کرده روي حالت دستي که هرجا لازمه خودش print screen ميزنه ولي خوب کپچر حرکات ماوس و غيره کماکان خودکار هست که البته يه راه حلش همونه که بالا نوشتم، خلاصه اينکه با يه برنامه خودکار انجام شده بابا ديگه اينقدر که خنگ نيستيم :D :D :D
 

ali

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,101
لایک‌ها
12
سن
35
محل سکونت
tehran
خوب ديگه آقاي پياده توضيح كامل دادن ;)
ممنون 8)
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
من چه خنگم! :shock: :rolleyes:
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet

taimazflash

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
1 جولای 2003
نوشته‌ها
31
لایک‌ها
0
به نظر من هيچ اشكالي نداره خيلي بهتر از مشابهات خارجي است(البته نه بخاطر زبان فارسي)
بخاطر اينكه هنر نزد ايرانيان است وبس 8) (چه ربطي داره؟)
اينم ببينيد :
<a href='http://www.freewebz.com/taimaz/puzzlecount.html' target='_blank'>http://www.freewebz.com/taimaz/puzzlecount.html</a>
اگه نظري داشتيد با ميل يا همين فروم جئاب بديد(لطفا)
قربون احسان خان و بقيه دوستا ;)
حميد
 

Pixar

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
10 اکتبر 2003
نوشته‌ها
1,400
لایک‌ها
17
محل سکونت
َِChocolate's City
اين دوستمون اين آموزش فلشش چي شد ميشه يك بگه !!!!!؟؟؟؟
آقا حميد اين سايتي كه معرفي كرديد خيلي توپ بود ممنون
موفق باشيد
 

amir

مدیران قدیمی
تاریخ عضویت
15 دسامبر 2002
نوشته‌ها
894
لایک‌ها
1
سلام علي جان
اگه وقت بزاري و همشو اين مدلي در بياري خيلي كار خدايي مي شه، و بعدش مي خواي اين اين هارو همين جوري راه رضاي خدا بزاري رو اينترنت؟! يا بعدا در نظر داري كه يه جوري استفاده از اون رو منوط به پرداخت هزينه كني؟!
 

ali

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 دسامبر 2002
نوشته‌ها
1,101
لایک‌ها
12
سن
35
محل سکونت
tehran
به نقل از amir :
سلام علي جان
اگه وقت بزاري و همشو اين مدلي در بياري خيلي كار خدايي مي شه، و بعدش مي خواي اين اين هارو همين جوري راه رضاي خدا بزاري رو اينترنت؟! يا بعدا در نظر داري كه يه جوري استفاده از اون رو منوط به پرداخت هزينه كني؟!
من وسط هاي ار كه بودم اين برنامه زمانش تموم شد(نسخه كامل نبوود!
بعدشم پول در آوردنومون كجا بود !
از اين استعداد ها ندارم ! ;)
براي مورد هاي :
shap و طريقه ساختن انيميشن باهاش!
motien tween
خط ابزار سمت چپ و دونه دونه منو هاش
طريقه Align كردن و انواع و اقساعهم !
ابزار free transform
guid line و طريقه ساختن انيميشن با اون
طريقه فارسي نويسي در فلش و اينكه چي كار كنيم كه فارسي خونده بشن ...(همه جا)
و خود ماسك كه اينجا گذاشتمش يه همچين چيزي درست كردم !
وقت بشه ميزارمشون همين جا براي استفاده !
 
بالا