• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش مکالمه عربی بصورت گام به گام

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
پیرو تاپیک مکالمه فرانسه بصورت گام به گام که استقبال خوبی ازش شد (که درس های جدید رو داریم آماده دوبله میکنیم) گفتم یه تاپیک هم برای زبان عربی بزنم. این آموزش مربوط به زمان عربی Eastern هست که در خاورمیانه متداول هست مثل کشورهای امارات، عمان، عراق، سوریه و عربستان و کاربرد زیادی داره و با عربی مصری فرق داره. بهش عربی حجازی هم میگن و با زبان عربی که در جنوب ایران تکلم میشه هم شباهت بسیاری داره و کلا عربی بین الملل هست.

فقط 3 دقیقه اولش رو میزارم دانلود کنید و گوش کنید ببینید اصلا گویا هست. این روش دقیقا روش پیمسلر (نصرت = کپی از پیمسلر) هست. اگه دوستان استقبال کنن احتمال داره درس های کامل عربی هم اضافه بشه. با این روش بعد از 3 ماه براحتی عربی صحبت میکنید.

مشاهده پیوست 01 Eastern Arabic I - 01.zip

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
بسیار بسیار ممنونم . همینم گوش میدم 99% گویا هست . . آلمانی رو هم دارید ؟ بنده به زبان آلمانی هم علاقه وافری دارم .

راستی عزیز اون کار ما هم فراموش نشه . بی صبرانه منتظرم و لحظه شماری میکنم .

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
در آینده نزدیک 100% آموزش زبان آلمانی که زبان فن و صنعت بین الملل هست رو هم در تاپیکی مجزا میزاریم و شاید ترکی استامبولی

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
بسیار بسیار ممنونم . من ترکی استامبولی را کاملا متوجه میشم و راحت حرف میزنم . ولی لهجه تابلویی دارم خب ! ولی انصافا خیلی خوب حرف می زنم .

من تورنت بلد نیستم دانلود کنم و نمی دونم به چه شکلی هست . به دنبال کسی هستم که پیمسلر را برام دانلود کنه و بده با هزینه ! اگه کسی میتونه اعلام کنه که هزینه اش چقدر میشه ....

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
بسیار بسیار ممنونم . من ترکی استامبولی را کاملا متوجه میشم و راحت حرف میزنم . ولی لهجه تابلویی دارم خب ! ولی انصافا خیلی خوب حرف می زنم .

من تورنت بلد نیستم دانلود کنم و نمی دونم به چه شکلی هست . به دنبال کسی هستم که پیمسلر را برام دانلود کنه و بده با هزینه ! اگه کسی میتونه اعلام کنه که هزینه اش چقدر میشه ....

من خودم سرعت بالایی ندارم ولی یکی از دوستان هست که در صورت پرداخت هزینه میتونه مجموعه های کاملش رو دانلود کنه روی DVD بفرسته. البته فرانسه رو من برات میفرستم. اگه میخوای میتونم خودم ترتیب دانلود تمام زبان هاش رو بدم

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
من خودم سرعت بالایی ندارم ولی یکی از دوستان هست که در صورت پرداخت هزینه میتونه مجموعه های کاملش رو دانلود کنه روی DVD بفرسته. البته فرانسه رو من برات میفرستم. اگه میخوای میتونم خودم ترتیب دانلود تمام زبان هاش رو بدم

هزینه دانلود و رایت تمام زبانها چقدر میشه ؟ چقدر زبانه ؟ حجم کل فایلها و تمام زبانها چقدر میشه ؟ ممنون میشم به من کمک کنید . فقط شما هستید که در این زمینه اطلاع دارید .

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
هزینه دانلود و رایت تمام زبانها چقدر میشه ؟ چقدر زبانه ؟ حجم کل فایلها و تمام زبانها چقدر میشه ؟ ممنون میشم به من کمک کنید . فقط شما هستید که در این زمینه اطلاع دارید .

دقیقا نمیدونم ولی شاید حدود 20 گیگی بشه که هزینه نهایی هم برای هر گیگ حدودا 1000 تومن فکر میکنم بشه با مدیا. البته این مجموعه ها قیمت های خیلی بالایی دارند و هر زبانش حداقل 200 دلار قیمت دارند ولی در ایران چون کپی رایت وجود نداره ما میتونیم استفاده کنیم وگرنه خرید قانونی تمام زبان ها (حدود 30 زبان) پیمسلر فکر میکنم حداقل 3-4 هزار دلار هزینه داره

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590
ببخشید ولی فقط نظرمو میگم:
من حالم از عربی بهم میخوره -- آلمانی - ایتالی - اسپانیش خیلی بهتره سگ شرف داره به عربی
(ببخشید یکم نژادپرستانه گفتم :دی)

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
ببخشید ولی فقط نظرمو میگم:
من حالم از عربی بهم میخوره -- آلمانی - ایتالی - اسپانیش خیلی بهتره سگ شرف داره به عربی
(ببخشید یکم نژادپرستانه گفتم :دی)

نظر شما محترمه. بنده خودم 10-12 سال پیش (زمان کنکور) به شدت از عربی متنفر بودم و همیشه با نمره 10-11 پاس میکردم. بعد حدود 7-8 سال کانالهای پکیج MBC رو نگاه کردم (زبان انگلیسی + زیر نویس عربی) و از اون زمان علاقمند شدم به زبان عربی و حدود 2-3 سال قبل پیمسلر عربی (برای انگلیسی زبان ها) رو گوش کردم و خیلی پیشرفت کردم. و همینجوری علاقه ام بیشتر شد. یادگیری عربی برای من اصلا هم ارتباطی به قرآن و ... نداره و صرفا از این اعتقاد درونی میاد که میگه "هر زبان به منزله یک انسان متفاوت است". من به زبان های خارجی علاقه دارم و انگلیسی رو در حد ادونس میدونم و فرانسه و آلمانی و عربی هم در کنارش یاد گرفتم و هروقت اوقات فراغتی داشته باشم ترکی استامبولی یا هر زبان دیگه ای رو یاد میگیرم. نمیشه انکار کرد که عربی یه زبان پرکاربرده و یادگرفتنش بخاطر داشتن خط الرسم و الفبای شبیه به زبان فارسی، برای فارسی زبانان بسیار راحته

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
دقیقا نمیدونم ولی شاید حدود 20 گیگی بشه که هزینه نهایی هم برای هر گیگ حدودا 1000 تومن فکر میکنم بشه با مدیا. البته این مجموعه ها قیمت های خیلی بالایی دارند و هر زبانش حداقل 200 دلار قیمت دارند ولی در ایران چون کپی رایت وجود نداره ما میتونیم استفاده کنیم وگرنه خرید قانونی تمام زبان ها (حدود 30 زبان) پیمسلر فکر میکنم حداقل 3-4 هزار دلار هزینه داره
Pimsleur رو حدود 12.9 گیگ هست من عربی وفارسیش رو کامل دانلود کردم
البته فارسی رو برای اینکه با روش کارش آشنا بشم ولی هنوز هیچ کدوم از فایلهاش رو گوش نکردم
من میزارم کامل دانلود بشه تا دوشنبه آماده میشه
تهران هم که هستید میزنم رو دی وی دی براتون میارم هزینه هم لازم نیست بکنید

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
Pimsleur رو حدود 12.9 گیگ هست من عربی وفارسیش رو کامل دانلود کردم
البته فارسی رو برای اینکه با روش کارش آشنا بشم ولی هنوز هیچ کدوم از فایلهاش رو گوش نکردم
من میزارم کامل دانلود بشه تا دوشنبه آماده میشه
تهران هم که هستید میزنم رو دی وی دی براتون میارم هزینه هم لازم نیست بکنید

سلام . خیلی ممنونم از لطف شما . واقعا بی نهایت ممنون و سپاسگزارم . من کاملشو میخواستم که مثلا سایر زبانها هم باشه ( المانی ، روسی ، اسپانیایی ، ژاپنی و ...) آیا همه اینها 12.9 گیگه ؟ متاسفانه من تهران نیستم ولی اگر لینک بدید میتونم دانلود کنم . یا اینکه اگر شما مجموعه کاملشو دارید بفرمائید هزینه پستی ، و DVD و رایت و دانلود و ایاب ذهاب به پست و غیره کلا هر هزینه ای داره بنده تقبل کنم واسه منم بفرستید . ! بی نهایت ممنونم از شما .

NavidNor

Registered User
لایک‌ها
1
لینک زبان انگلیسی رو ندارید شما؟

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
سلام جناب آوانگارد مجموعه کامل دانلود شد
آدرس بدید براتون ارسال کنم
سلام . خیلی ممنونم از لطف شما . واقعا بی نهایت ممنون و سپاسگزارم . من کاملشو میخواستم که مثلا سایر زبانها هم باشه ( المانی ، روسی ، اسپانیایی ، ژاپنی و ...) آیا همه اینها 12.9 گیگه ؟ متاسفانه من تهران نیستم ولی اگر لینک بدید میتونم دانلود کنم . یا اینکه اگر شما مجموعه کاملشو دارید بفرمائید هزینه پستی ، و DVD و رایت و دانلود و ایاب ذهاب به پست و غیره کلا هر هزینه ای داره بنده تقبل کنم واسه منم بفرستید . ! بی نهایت ممنونم از شما .
بله 57 زبان هست که چندین زبان با گویش مختلف هم هستش مثل عربی (2 گویش) ارمنی (2 گویش) چینی (4 گویش) و پرتغالی (2 گویش)
ادامه بحث داخل پی ام باشه بهتره تا این تاپیک مسیر خودشو ادامه بده

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
آقا ممنون بابت تاپیک و وقتی که گذاشتی
آموزش انگلیسی اگه لینک لطف کنی ممنون میشم؟ من هرچی گشتم چیزه کاملی پیدا نکردم

موفق باشید

tohin

Registered User
لایک‌ها
27
داداش کارت خیلی درسته :happy:
اگه واسم لینک همه آموزش هایی که دارید بفرستید ممنون میشم.
ترکی استامبولی انگلیسی آلمانی و عربی :rolleyes:

Strans

Registered User
لایک‌ها
63

دوست عزیز ضمن تشکر فراوان به خاطر زحماتت میخواستم بپرسم هزینه تهیه DVD زبان فرانسه چقد میشه؟ تو این دی وی دی ها به زبان انگلیسی، فرانسه تدریس میشه دیگه آره؟

ممنون

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
سلام جناب آوانگارد مجموعه کامل دانلود شد
آدرس بدید براتون ارسال کنم

بله 57 زبان هست که چندین زبان با گویش مختلف هم هستش مثل عربی (2 گویش) ارمنی (2 گویش) چینی (4 گویش) و پرتغالی (2 گویش)
ادامه بحث داخل پی ام باشه بهتره تا این تاپیک مسیر خودشو ادامه بده

میشه در مورد این توضیح بدین چی هست اموزشش در چه حدی هست؟
لینک سایتشو میدی؟

Strans

Registered User
لایک‌ها
63
خیلی روش آموزشی خوبی هست. همین که از شرِّ گرامر و قواعد خلاص میشیم خودش کلی ارزش داره. ممنون

بالا