آژانس هواپیماییdaftare shoma
nexpay

آموزش نصب دراگون فلای در لوکال هاست با استفاده از xampp

شروع موضوع توسط dragonfly ‏2 دسامبر 2005 در انجمن سیستمهای مدیریت محتوای وب سایت

  1. dragonfly

    dragonfly کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    23
    تشکر شده:
    0
    سلام
    از لینک زیر میتونید مقاله ای در مورد نصب دراگون فلای روی لوکال هاست بخونید
    اگر هم اشکالی توی کارم دیدید خوشحال میشم مطرح کنید .
    http://www.meymeh.net/index.php?name...wtopic&p=10#10
     
  2. dragonfly

    dragonfly کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    23
    تشکر شده:
    0
    نصب برنامه مدیریت محتوای دراگونفلای با استفاده از برنامه Xampp
    برای نصب هر سیستم مدیریت محتوا شما ابتدا احتیاج به ایجاد دیتابیس دارید. برای ایجاد دیتابیس بعد از نصب برنامه به آدرس localhost یا 127.0.0.1 با صفحه زیر مواجه خواهید شد.خوب برای ایجاد دیتابیس در این برنامه ما دو روش را داریم. روش اول این است که روی لینک phpmyadmin که با کادر قرمز مشخص شده کلیک کنید و کار های مربوط به ایجاد دیتابیس رو انجام دهید این کار بسیار ساده بوده و از تصاویر هم مشخص میباشد. پس به تصاویر دقت کنید.
    تصویر 1
    www.meymeh.net/uploads...titled.JPG
    تصویر 2
    www.meymeh.net/uploads...itled1.JPG
    اما روش دوم. شما میتوانید به فولدر برنامه رفته و آدرس زیر را دنیال کنید.
    ..\xampp\mysql\data
    تصویر 3
    www.meymeh.net/uploads...itled2.JPG
    حال در این مکان فولدر جدیدی ایجاد کرده و آن را به نامی که برای دیتابیس خود در نظر دارید.تغییر نام دهید. اما برای ما این روش مهم تر است چون به دلیل نوع نصب دراگون روی لوکال هاست ما دیگر دسترسی به phpmyadmin نخواهیم داشت.
    اما نصب
    به فولدر برنامه خود رفته و فولدر htdocs را باز کنید. به دلیل اینکه برنامه دراگون را باید در همین شاخه نصب کنید و نمی توان آن را در فولدر دیگری نصب کرد بر خلاف بسیاری دیگر از برنامه های مدیریت محتوا تمامی فایل های موجود در فولدر htdocs را پاک کنید.
    سپس فایل های موجود در فایل فشرده دراگون را در این محل بصورت غیر فشرده درآورید. توجه کنید که فایل ها و فولدر ها را در خود htdocs کپی نموده و در فولدر دیگری کپی ننمایید.
    خوب حال نوبت پیکربندی فایل config.php میباشد. این فایل را با استفاده از یک ادیتور مناسب باز کرده و دنبال قطعه کدهای زیر گشته و مقادیر مناسب را وارد کنید.
    کد اول مربوط به نام پایگاه داده شما میباشد که به صورت پیش فرض dragonfly میباشد که میتوانید آن را به هر نامی که برای دیتابیس خود انتخاب کرده اید تغییر دهید. البته این کار را باید حتما انجام دهید.
    $dbname = 'dragonfly';
    قطعه کد بعدی برای تعریف کاربر دیتابیس شما میباشد که بطور پیش فرض root میباشد. و این قسمت را به همین صورت رها کنید.
    $dbuname = 'root';
    قطعه کد بعدی برای تعریف پسورد کاربر دیتابیس میباشد که به صورت پیشفرض null میباشد و این قسمت را نیز به همین صورت در نصب لوکال رها کنید.
    $dbpass = '';
    خوب حال با رفتن به آدرس localhost با صفحه زیر مواجه خواهید شد.
    که صفحه اینستالر میباشد.بقیه کار بسیار راحت بوده و مکان حایی که باید کلیک کنید با کادر قرمز دور آنها مشخص شده اند.
    تصویر 4
    www.meymeh.net/uploads...itled3.JPG
    تصویر 5
    www.meymeh.net/uploads...itled4.JPG
    تصویر 6
    www.meymeh.net/uploads...itled5.JPG
    با رسیدن به این صفحه در نصب لوکال ممکن است با ارور زیر مواجه شوید که با دوباره دادن ایمیل کاربر سوپرمدیر باز هم خطایی به صورت invalid cooki setting مواجه خواهید شد.
    تصویر 7
    www.meymeh.net/uploads...itled6.JPG
    که در این جا به آدرس زیر رفته و کاربر سوپر مدیر خود را تعریف کنید.
    localhost/admin.php
    تصویر 8
    www.meymeh.net/uploads...itled7.JPG
    صفحه بالا با چیزی که شما روی سیستم خود برای اولین بار مشاهده میکنید از نظر ظاهر مقداری متفاوت است آن هم به دلیل این است که من قبلا این سیستم را روی سیستم نصب کرده ام. اما مقادیری که در این قسمت وارد میکنیم را به عنوان مثال برای شما آوردهایم. توجه نمایید که در تعریف پسورد از حروف کوچک بزرگ و اعداد استفاده کرده ایم. برای تعریف پسورد سوپر مدیر باید از هر سه نوع فیلد کاراکتر ها استفاده کنید.
    Nickname : admin
    Email: admin @ localhost.com
    Password: ABCdef123
    خوب حالا شما میتوانید وارد سیستم شوید و از آن لذت ببرید.
    تصویر 9
    www.meymeh.net/uploads...itled8.JPG
    تصویر 10
    www.meymeh.net/uploads...itled9.JPG
    در مورد پیام قرمز رنگ
    System message
    Your are running under maintance mod
    این را میتوانیم بگوییم. که این پیام هنگامی بوجود می آید که شما سایت را بصورت موقت بسته اید و این خواسیت هم به این دلیل است که هنگام نصب و به روز رسانی شما با فعال کردن این خاصیت بتوانید با خیال آسوده و امن به کارهای خود بپردازید بدون اینکه مزاحمتی از طرف کاربران و بازدیدکنندگان سایت داشته باشید و همه به غیر از شما صفحه سایت به صورت موقت بسته شده است را میبینند. در صورتی که تحت این حالت از سیستم خارج شدید از لینک زیر مجددا وارد سایت شوید.
    localhost/admin.php
    برای از بین بردن این حالت به منوی مدیریت رفته و به منوی تنضیمات اصلی بروید و با انتخاب گزیننه بستن موقت سایت مقدار فیلد
    فعال را به "نه" تغییر دهید.
    موفق باشید.
     
  3. dragonfly

    dragonfly کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    23
    تشکر شده:
    0
    ببخشید که دیر آموزش رو اینجا گذاشتم
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانی