آژانس هواپیماییexchanging

آموزش نصب وي بولتين

شروع موضوع توسط Tehranshahr ‏4 آگوست 2005 در انجمن vBulletin و IPB

  1. Tehranshahr

    Tehranshahr فروشنده معتبر [؟]

    تاریخ عضویت:
    ‏15 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    3,629
    تشکر شده:
    285
    محل سکونت:
    تهران
    با سلام

    درخواستهاي زيادي داشتم در مورد نحوه نصب وي بولتين

    به همين دليل من يك آموزش ساده نصب اين سيستم را در سايتم قرار دادم.

    آدرس: www.tehranshahr.net

    اميدوارم استفاده لازم رو ببريد.
     
  2. N e M e S i S

    N e M e S i S Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    328
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    گرگان
    این آموزش برای نصب روی ویندوز یا روی وب ؟
     
  3. TruthPraiser

    TruthPraiser Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    2,348
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
    برای نصب روی وب.
     
  4. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
  5. Danial-Dabiri

    Danial-Dabiri Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 فوریه 2005
    نوشته ها:
    432
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    نصبش كه بيش از حد سادست، بقول کامی 13 تا کلیک ناقابل

    حاجی جون شما easy php رو بریز، فایلهات رو تو فولدر www اپلود کن، از طریق phpmyadmin دیتابیس بساز و نصب کن!
     
  6. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    [​IMG]
    خوب همينا رو يكم ريزتش كني خيلي خوف ميشه ها [​IMG]
    ميدوني من يكم تو اين موارد بي تعارف كودنم [​IMG]
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Danial-Dabiri

    Danial-Dabiri Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 فوریه 2005
    نوشته ها:
    432
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    easy php رو داری؟

    http://nchc.dl.sourceforge.net/sourceforge/quickeasyphp/easyphp1-8_setup.exe

    اگر نداری دانلود کن و بعدش نصب کن

    بعد از نصب برنامه رو اجرا کن، یه ایکون شبیه حرف e گوشه task bar ظاهر میشه

    روش کلیک راست کن و explorer رو بزن
    (اگر فارسی نبود رو ایکونش دوبار کلیک کن و زبون english رو انتخاب کن )

    حالا فایلهات رو توش بریز

    دوبار ه رو ایکون e کلیک کن و اندفه از منوی Configuration گزینه phpmyadmin رو بزن

    وقتی باز شد اسم دیتابیس مورد نظرت رو بنویس و بزن تا که ایجاد بشه

    حالا دوباره رو ایکون e کلیک راست کن و اندفه گزینه Local web رو باز کن

    مرورگرت باز میشه و یه صفحه میاره، جایی که فایلها رو ریختی انتخاب کن

    صفحه نصب میاد، به ترتیب مشخصات رو بده و اونجایی که مشخصات دیتابیس رو میخواد اینا رو بزن

    database name : همون اسمی که ساختی
    database username: root
    database password : چیزی ننویس

    مراحل next رو طی کن، جایی که ادرس رو میخواد حواست باشه و .....

    نصب تموم شد!
     
  9. hwt

    hwt کاربر قدیمی پرشین تولز*مدیر سخت افزار مدیر انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2004
    نوشته ها:
    15,246
    تشکر شده:
    1,685
    محل سکونت:
    Mashhadshops.com
    [​IMG] [​IMG]
    امدي جانم به قربانت ولي دير امدي . ديشب ترتيبش رو دادم . ممنون دانيال جان [​IMG]
     
  10. good_pesar

    good_pesar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    1,044
    تشکر شده:
    0
    آقا برای من موقعه اجرا این ارور رو میده :

    includes/config.php does not exist. Cannot continue.

    PLZ کمک کنید [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  11. Danial-Dabiri

    Danial-Dabiri Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 فوریه 2005
    نوشته ها:
    432
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    ظاهر قضیه اینه که میگه این فایل وجود نداره

    حالا دلیلش رو نمیدونم
     
  12. Danial-Dabiri

    Danial-Dabiri Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏14 فوریه 2005
    نوشته ها:
    432
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    حاجی خیلی مسخره ای :D

    من نشستم این همه تایپ کردم، خوب زودتر میگفتی :D
     
  13. good_pesar

    good_pesar کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    1,044
    تشکر شده:
    0

    نه دیلیش این بود که من یه نمه تاب دارم [​IMG]
    اصلا نه config.php رو rename و edit کردم نه install.php رو اجرا کردم [​IMG]


    الان تمام این کارها رو از روی راهنما کردم ردیف شد .
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right