برگزیده های پرشین تولز

آموزش پای سیب

madareto.com

Registered User
تاریخ عضویت
24 جولای 2012
نوشته‌ها
153
لایک‌ها
51
سن
31
محل سکونت
Teh
پای سیب و آناناس کیکی دارچینی
%D9%BE%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%DB%8C%D8%A8-%D9%88-%D8%A2%D9%86%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%B3-%DA%A9%DB%8C%DA%A9%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%86%DB%8C%D9%86%DB%8C.jpg


پای یکی از کیک هایی است که مخصوص صبحانه یا عصرانه میباشد این کیک بسیار خوشمزه و خوش طعم است که سرشار از ویتامین های میوه هاست ، این مدل پای سیب در واقع پای کیکی سیب هستش راحت و سریعه و میتونین از میوه های دیگه هم استفاده کنین مثل آناناس که طعم خوبی میدهد.
مواد لازم :
کره ۱۲۵ گرم
شکر ۱۲۵ گرم
تخم مرغ دو عدد
وانیل کمی
آرد ۱۵۰ گرم
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری
سیب و آناناس
دارچین کمی



طرز تهیه :
مثل همیشه مواد رو خارج یخچال میذاریم تا با محیط هم دما بشه
سیب و آناناس رو اسلایس می کنیم
فر رو روی ۱۷۵ درجه میذاریم تا گرم بشه
توی قالب های پای سیب کپسول میندازیم ، قالب پای سیب از مافین بزرگتره
آرد و بیکینگ پودر و نشاسته رو سه بار الک می کنیم
کره و شکر رو پنج دقیقه خوب میزنیم تا کرمی بشه

طرز تهیه پای سیب ساده
pie-apple-pineapple-cakei-cinnamoni01.jpg


تخم مرغ ها رو با وانیل اضافه می کنیم و پنج دقیقه دیگه میزنیم
مخلوط آردی رو اضافه می کنیم

پای سیب قنادی
pie-apple-pineapple-cakei-cinnamoni02.jpg


در حدی هم میزنیم تا یکدست بشه

pie-apple-pineapple-cakei-cinnamoni03.jpg


نصفی از مایه ی کیک رو توی قالب ها پخش می کنیم ، تقریبا ۷ عدد پای سیب میشه که میتونین هر کدوم رو نصف کنین
روش رو سیب و آناناس میذاریم و بعد دارچین میپاچیم

طرز تهیه پای سیب قالبی
pie-apple-pineapple-cakei-cinnamoni04.jpg


بقیه ی مایه ی کیک رو روی سیب میریزیم و روش رو صاف میکنیم

pie-apple-pineapple-cakei-cinnamoni05.jpg


پای ها رو میذاریم توی فر برای ۲۵ دقیقه تا بپزه و کمی دورش طلایی بشه

طرز تهیه کاپ کیک پای سیب
pie-apple-pineapple-cakei-cinnamoni06.jpg


روشون رو بعد از خنک شدن با پودر شکر تزیین می کنیم.

سوال : روی پودر قند رو چجوری انقدر تمیز نوشتی با شابلونه ؟
پاسخ : آره با شابلون هست.

پای سیب خانگی
pie-apple-pineapple-cakei-cinnamoni07.jpg


کالری کلش ۲۱۰۰ کالری میشه که به تعدادی که براتون میده میتونین تقسیم کنین

پای سیب
pie-apple-pineapple-cakei-cinnamoni08.jpg


سوال : در این دستور چه نوع سیبی میتونیم استفاده کنیم ؟ سیب زرد یا قرمز یا نوع دماوندی ؟
پاسخ : این دستور دقیقا پای سیبای بیرونه بهتره سیب زرد باشه.



سوال : اگه بخوام با فر مایکروویو درست کنم همین درجه خوبه ؟
پاسخ : راستش با فر ماروویو کار نکردم و اینکه درجه دقیق هر نوع فری با تجربه ی شخصی حاصل میشه.



سوال : سیب ها رو باید با حرارت کم پخت یا نپخته میزاریم توی کیکامون؟
پاسخ : پختن نیاز نداره همراه مایه ی کیک میپزه



سوال : می شه این دستور رو تو یه قالب کمربندی گرد پخت یا فقط مخصوص پای هست این دستور ؟
پاسخ : امکان داره وسطش خمیر بشه البته میتونین امتحان کنین.



سوال : من یکی دوتا سوال داشتم ، اول اینکه میگید هم بزنیم با همزن دستی منظورتونه یا برقی ؟ دوم اینکه مافین های من مزه کره میده این طبیعیه؟ اخه بیرونیها این مزه رو نمیده ، مزه اش خوبه ولی میخواستم بدونم مال شمام مزه کره میده ؟
پاسخ : باید با همزن زده بشه ، برای اینکه کاپ کیک یا مافین طعم و بوی کره نده باید همون اول با همزن خوب زده بشه و رنگش روشن شه وقتی کم زده میشه اون طعم رو میده البته غیر از کیک های کره ای که میزان کره شون زیاده و ناگزیز این عطر رو داره.



سوال : این مافین ها عالین ، ادم از خوردنشون سیر نمیشه ، جمعا ۲۲۰۰ کالری داره دیگه ؟ با خیال راخت بخوریمشون دیگه ؟
پاسخ : بله



سوال : تفاوت نشاسته ، نشاسته ذرت و آرد ذرت چیه ؟ اصلا باهم فرق دارن ؟
پاسخ : نشاسته ی ذرت سفیده اما آرد ذرت زرد رنگ و زبره اما نشاسته گل یا گندم هست که اون تکه ای هاست.



سوال : میشه به جاری کره از روغن مایع یا جامد استفاده کرد آیا ؟
پاسخ : بهتره کیک هایی اینچنین که کره داره با روغن جایگزین نشه چون بافت کیک به کره هستش.

آموزش آشپزی خوش بگزره ، پای کیک نوش جان.
 
بالا