• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش پخت کباب تابه ای

letvc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
[h=1]آموزش پخت کباب تابه ای[/h] آموزش پخت کباب تابه ای مخصوص بانوان کدبانوی ایرانی

مواد لازم برای پخت کباب تابه ای:

۵۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده
یک عدد پیاز کوچک
یک حبه سیر
۲ قاشق سوپ‌خوری رب گوجه‌فرنگی
یک پیمانه خمیر نان فانتزی خشک‌شده
یک عدد تخم‌مرغ
یک قاشق چای‌خوری پودر آویشن خشک
۲ قاشق چای‌خوری جعفری خردشده
یک عدد گوجه‌فرنگی متوسط
نمک و فلفل به میزان لازم
یک دسته کوچک پیازچه
۳ قاشق سوپ‌خوری روغن مایع

طرز تهیه کباب تابه ای:

اگر به دنبال یک خوراک گوشتی هستید که نامی بر سر زبان‎ها دارد کباب تابه‏‎ای گزینه خوبی است. عجله نکنید.

ابتدا کاسه بلوری بزرگی آماده کنید و گوشت چرخ کرده را در آن بریزید و پیاز را پس از پوست کندن در آن رنده کنید.

سیر را نیز پوست کنده و ریز خرد کنید. گوجه‌فرنگی را هم با پوست به قطعات خیلی کوچک تقسیم کنید.

همه سبزیجات خردشده را همراه با بقیه مواد ذکر شده در فهرست مواد لازم، به‎طور همزمان به گوشت اضافه کنید و مخلوط گوشتی را خوب ورز دهید تا مواد با هم مخلوط شوند.

مقداری از مخلوط را با یک دست برداشته و در کف دست دیگر به شکل گلوله درآورید.

سپس با فشار، آن را به دایره‌ای کوچک تبدیل کنید. البته قبل از کار دستان خود را تمیز بشویید تا به جای انرژی مثبت، میکروب را به غذای خود تزریق نکنید با این مقدار مواد لازم، شما می‌توانید ۷ عدد از این کباب‌های
دایره‌ای شکل درست کرده و در ماهی تابه سرخ کنید.

در پایان در صورت تمایل روی کباب‌ها مقداری سس گوجه‌فرنگی و جعفری خردشده بریزید و همراه پیازچه سرو کنید.

soraya66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
بنده اممممممممما جور دیگه دوروست میکنم که از یکی از رستوران های سمت بازار تهران یاد گرفتم
گوشت چرخ کرده
پیاز رنده شده به مقدار فراوان(مثلا 3-4 تا متوسط)
زعفران-نمک-زردچوبه+سماق
سیب زمینی سرخ کرده
تخم مرغ نیمرو
گوجه سرخ کرده
پیازو که رنده کردین کاملا ابشو بگیرین.همچین با دست فشار بدین هیچی ابش نمونه:happy:
بعد با گوشت و ادویه جات ورز بدین .زیاد ورز بدین.
از این ماهیتابه رژیمی یا مغناطیسی ها هست یه تابه معمولی فرقی نمی کنه
دراز به دراز کبابارو بخوابونید در تابه.اول با در بسته بزارین بپزن.هر دوطرف که پخت در تابه رو کلا بردارین حالا بزارین سرخ بشه دو طرفش
گوجه رو هم در تابه سرخ کنید با شعله کم با در بسته جوری که له لورده بشه
یه کم سیب زمینی سرخ کرده بزارید کنار ظرف رو کبابا سماق بپاشید.گوجه هم کنارش.
حالا تخم مرغ.هر چند تا دوس داشتین من یکی بیشتر میلم نمی کشه.اول خوب تخم مرغو هم بزنید بعد بریزین تو ظرف مثل نیمرو درست کنید
اولش که دیدم تخم مرغ نیمرو بقل کباب گذاشتن حالم بد شد ولی وقتی امتحانش کردم عاشق این غذا شدم.شمام امتحان کنید
مزه اش عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییه:p

فایل های ضمیمه

• e7219ca2684fd8a29254133ade988d67.jpg
    e7219ca2684fd8a29254133ade988d67.jpg
    64 KB · نمایش ها: 13

soraya66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
فلفل یادم رفت یه گوشتش فلفل هم باید زد:D

بالا