آژانس هواپیماییexchanging

آموزش پی اچ پی - مقدماتی

شروع موضوع توسط carp3 ‏18 اکتبر 2005 در انجمن PHP

  1. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    آموزش پي اچ پي - مقدماتي - قسمت اول - ( اگه غلط املائي داشتم ببخشيد [​IMG] )


    پي اچ پي چيست ؟
    پي اچ پي ( گرفته شده از : Hypertext Preprocessor ) يک زبان تحت سرور است
    -
    پي اچ پ چي کار ميتونه انجام بده ؟
    هرچي !
    نقطه تمرکز پي اچ پي تحت سرور بودن اون هست شما با پي اچ پي ميتوانيد CGI نويسي کنيد يعني کوکي بفرستيد دريافت کنيد صفحات دايناميکي ( پويا ) بسازيد و ...
    البته پي اچ پي کار هاي بيشتري نيز انجام ميدهد !

    اصلي ترين جاهايي که از پي اچ پي استفاده ميشه :

    برنامه نويسي تحت سرور - يعني برنامه نوسي براي يک سايت ! :d
    اين بهترين و به عبارتي اصلي ترين کاري که ميتونه پي اچ پيانجام بده هست

    برنامه نويسي خط فرماني
    مثل برنامه هاي تحت داس ! شما ميتونيد پي اچ پي را بدون وب سرور و مرور گر اجرا کنيد

    نوشتن برنامه هاي رو ميزي
    مثل برنامه هاي ويندوز ! النبته اين پي اچ پي براي اينکار خوب نيست به خصوص برنامه هاي گرافيکي ولي اگر پي اچ پي رو خوب بلد باشيد ميتوانيد اين کار را انجام بديد
    و برنامه هاي تحت ويندوز يا لينوکس درست کنيد

    پي اچ پي در بيشتر سيستم عامل ها کار ميکنه مثل : Linux, خيلي Unix گوناگون (در بر گينده HP-UX, Solaris و OpenBSD), Microsoft Windows, Mac OS X, RISC OS,

    و پي اچ پي از بيشتر وب سرور ها پشتيباني ميکنه مثل :
    Apache, Microsoft Internet Information Server, Personal Web Server, Netscape and iPlanet servers, Oreilly Website Pro server, Caudium, Xitami, OmniHTTPd,
    و خيلي هاي ديگه !

    خوب پس با پي اچ پي آزادي داريد که کدام وب سرور و کدام سيستم عامل را انتخاب کنيد !

    با پي اچ پي ميتونيد خيلي راحت خروجي متن - swf - عکس و ... داشته باشيد ! :D

    همچنين پي اچ پي از خيلي از بانک هاي اطلاعاتي پشتيباني ميکنه مثل :
    Adabas D
    InterBase
    PostgreSQL
    dBase
    FrontBase
    SQLite
    Empress
    mSQL
    Solid
    FilePro (فقط خواندني)
    Direct
    MS-SQL
    Sybase
    Hyperwave
    MySQL
    Velocis
    IBM DB2
    ODBC
    Unix dbm
    Informix
    Oracle (OCI7 و OCI8)
    Ingres
    Ovrimos

    همچنين پي تچ پي ميتواند با سيستم هاي ديگر هم ارتباط بر قرار کند با استفاده از پروتکل هاي : LDAP, IMAP, SNMP, NNTP, POP3, HTTP, (برو روي ويندوز)COM و تعداد بيشمار ديگر

    حالا چه جوری پی اچ پی رو رو کامپیوتر خودمون اجرا کنیم ؟
    بهترین کار اینه که برنامه زامپ که کامل ترینشون رو دانلود کنید البته راه های خیلی دیگه ای وجود داره ولی زامپ راهترین و کامل ترینشونشون !
    http://www.apachefriends.org/en/xampp.html

    -------------------/////////////////--------------------////////////////////--------------



    به وسيه اين سيستم شما ميتوانيد برنامه هاي نوشته شده به زبان پي اچ پي نوشته شده اند را اجرا کنيد
    برنامه هاي پي اچ پي سورس باز هستند ( Open Source )
    خروجه اين سيستم ( پي اچ پي ) معمولا HTML است ( در بخش هاي بعدي خروجي هاي ديگر آموزش داده خواهد شد )
    خوب اين يعني چي [​IMG]
    به اين مثال توجه کنيد :
    PHP:
    <html>
       <head>
           <title>Example</title>
       </head>
       <body>

           <?php 
           
    echo "Hi, I'm a PHP script!"
           
    ?>

       </body>
    </html>
    توجه داشته باشيد که پي اچ پي مانند زبان هاي قديمي ( C و پرل ) لازم نيست که براي داشتن خروجي HTML ثابت ( مثل : <head> ) کد نويسي انجام شود
    پي اچ پي ميتواند در بين کد HTML قرار گيرد چون پي اچ پي تگ شروع و پايان دارد [​IMG]

    پي اچ پي يه جورايي شبيه به جاوا اسکريپته ولي با اين تفاوت که جاوا اسکريپت بر روي کامپوتز کاربر اجرا ميشه ولي پي اچ پي بر روي سرور براي همين پي اچ پي گشتردگي بيشتري داره و امن تره
    همين تور اگه رايانه کاربر ساده و يا قديمي باشه باز هم کار ميکنه به عبارتي پي اچ پي ربط زيادي با مرور گر کاربر ندارد

    کار با پي اچ پي ساده و راحته !
    اما ميتونه حرفه اي ترين برنامه ها هم باهاش نوشته بشه
    شايد اولين بار که يک کد رو ديديد بگين واي ! اين ديگه چيه ؟
    مثلا مثال بالا را ککامل باز ميکنيم :
    خط اول :
    فهموندن به مرور گر که اين يک فايل HTML هست
    خط دوم :
    شروع شدن تگ هد
    خط سوم :
    مشخص کردن تيتر صفحه
    خط پنچم :
    بستن تگ هد
    خط ششم :
    شروع کردن کد بادي ( در بين اين تگ تمام خروجي هاي شما قرار ميگيرد)
    خط هفتم :
    فاصله ! [​IMG]
    خط هشتم :
    فهموندن به برنامه پي اچ پي که از اين به بعد ديگه کد پي اچ پي هست پس آنها اجرا کن : در بعضي موارد اين کد ؟> هم هست
    خط نهم :
    در اين خط ما با استفاده از دستور اکو ( ECHO ) يک خروجي ايجاد کرديم
    يک فرمان اکو ميتواند به روش هاي زيادي نوشته بشه
    دستور اکو تنها کاري که ميتونه انجام بده اينه که يک خروجي به سمت مرور گر ارسال کنه. همين ! البته دستور هاي ديگه اي مانند PRINT اين کار را انجام ميدن
    در زير تمام مديل هايي که اکو بکار رفته رو ميبينيد :
    PHP:
    <?php
    echo "SALAM ! ";

    echo 
    "In yek mat 
    chand khati 
    hast "
    ;

    echo 
    "in ham \n ham yek matn chand khati hast didid PHP \n rahate ! .";

    echo 
    " karekter haye geyr mojaz ham gabol mishe !  \"mesle in   ! \".";

    // شما متيتونيد از متغير هم استفاده کنيد ! 
    $foo "salam";


    echo 
    "heloo yani  $foo"// hello yani salam


    ?>
    البته مدل هاي ديگر هم ميشود اکو کرد ولي اين ها ساده ترين و پر کاربردي ترين نوعشون هستند
    ( توجه :
    اکو يک ميانبر هم هست يعني شما ميتونيد از آن سريع استفاده کنيد :
    PHP:
    <?=echo "salam" ?>
    )

    حالا ادامه بديم :
    خط دهم :
    در اينجا به برنامه پي اچ پي ميفهمونيم که کد پي اچ پي در اين جا به پايان رسيد و بعد از اين ديگه پي اچ پي نستند البته شما هر جا که دوباره لازم شد ميتونيد باز از پي اچ پي استفاده کنيد به شرطي که قبلش به برنامه بفمونيد که از اين به بعد کد پي اچ پي هست و بعدش هم کد را ببنديد

    خط يازدهم :
    فاصله [​IMG]

    خط دوازدهم :
    بستن تگ بادي
    خط دوازدهم بستن تگ بادي
    ----*-*-*-*--------------*-*-*-*------------*-*-*-*--------------
    حالا با هم ميبينيم که يک تابع پي اچ پي از چه قسمت هاي تشکيل شده :
    PHP:
    ECHO " Text ";
    خوب کد بالا يه ديد کلي از تابع هاي پي اچ پي بود بيشتر تابع ها به اين صورت هستند ولي همه نه بعضي ها فرق دارند
    حالا توضيح ميدم :
    ECHO که اسم تابع بود بعدش چون ما خواستين از يک متن استفاده کنيم از علامت " استفاده کردين اين علامت نشان دهنده اينه که از اين يه يعد متن عادي هست Text هم که متنمون هست و بعد از " براي بستن متن اسنفاده کرديم و
    در آخر هم با ; کد را بستيم ( توجه در بيشتر توابع پي اچ پي بايد آخر آنها را با ; بست پس حتما اين کار را بکنيد )
    -----------------------------------------------------------------

    حلا درساي بعدي رو بعدا ميدم ! :D
     
  2. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
  3. Azemati

    Azemati کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title= کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2003
    نوشته ها:
    3,366
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    wp-config.php
  4. daftarekhaterat

    daftarekhaterat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2003
    نوشته ها:
    4,974
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    در قلب پاك او
    مشكل اينه كه همه آموزشها با همين قسمت مقدماتي شروع و به همين قسمت هم ختم ميشه.
     
  5. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    !

    این اینجوری نیست !
    دفعه بعدی میخوام راه خواستن یک صفحه ارتباط باما رو
    آموزش بدم چون دیدم که این بیشترین چیزیه که تو پی تی تاپیک میشه !
     
  6. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    سلام - قسمت دوم ! [​IMG] [​IMG] ديدين ادامه دادم !
    تو اين قسمت ميخوام نحوهي سواختن يک فرم ارتباط با ما رو نشون بدم
    نحوه کار اين جور فرم ها اينجويه :
    2 حالت وجود دارد :
    1. ذخيره اطلاعات درون بک بانک اطلاعاتي مانند MySQL
    2. ايميل کردن اطلاعات براي دارنده سايت

    خوب هوتون ميدونيد که راه دوم راحتره و امن تره
    راه دوم چند خط بيشتر برنامه نوسيس نميخواد ! [​IMG]


    براي نوشتن راه دوم اول بايد يه فرم ارتباط با ما ايجاد کنيد که ربطي به پي اچ پي ندارده ولي ميگم :
    HTML:
    <p>Contact us : </p>
    <form action="save.php" method="POST">
      <p>Your name : <input type="text" name="name" size="20"></p>
      <p>Your Email&nbsp; Address : <input type="text" name="mail" size="20"></p>
      <p>Your comment : </p>
      <p><textarea rows="7" name="comment" cols="28"></textarea></p>
      <p><input type="submit" value="Submit" name="B1"></p>
    </form>
    
    خوب کد بالا اطلاعات رو به روش پست براي پي اچ پي ميفرسته
    (حالا يه مقدار در باره فرق بين پست و گت خرف ميزنم ! ( اگه ميدونيد : [​IMG] )
    روش گت get محدوديت داره ولي در بعضي موارد واقعا کاربرديه
    در روش پست اطلاعات ارسالي در آدرس نشون داده ميشه :
    http://www.domain.com/save.php?name=pedram&[email protected]&comment=this is a test
    در کد بالا اطلاعات زير به فايل save.php ارسال شده :
    name : pedram
    mail : [email protected]
    comment : this is test
    خود ديديد که اطلاعات ديده ميشه و اگه اطلاعاته مهمي باشه لو ميره ! :D
    محدوديت هم داره اونم اينه که هر اطلاعات ( هر فيلد ) نميتونه بيشتر از 255 تا باشه بعني اگه از اين مقدار بيشتر باشده همش ارسال نميشه ! [​IMG]
    ولي پست وحدوديت نداره و آدرس به اين صورت هستش :
    http://www.domain.com/save.php
    هيچي به آدرس اضافه نميشه و اطلاعات با امنيت بيشتري ارسال ميشه و هيچمحدوديتي نداره پس از پست بيشتر استفاده کنيد !
    حالا برگرديم به کار خودمون ! :D


    اين رو توي کد پي اچ پيتون بزاريد : ( sve.php )
    PHP:
    <?PHP
    //Adrese email shoma : 
    $to "[email protected]";
    //END
    $name $HTTP_POST_VARS['name'];
    $mail $HTTP_POST_VARS['mail'];
    $comment $HTTP_POST_VARS['comment'];
    $message "
    Hi ! \n
    some one send a email from your contact us page : \n
    From : 
    $name \n
    comment :  \n
    $comnent  \n
    END " 
    ;
    $mail_headers "";
    $mail_headers .= "From: $mail\n";
    $mail_headers .= "Reply-to: $mail\n";
    $mail_headers .= "Return-Path: $mail\n";
    mail($to,'Contcat us page - $name ',$message,$mail_headers) or die("Can't send email - please tryagain latar ";
    echo(
    "Your Comment Saved ! ");
    ?>
    خوب حالا به تحليل اين کد ميپردازيم :
    خط اول : شروع کد
    خط دوم : توضيحات ( در پي اچ پي براي گزاشتن توضيح در کد بايد اول دو تا / بزاريد ( // ) يا اولش */ و آخريش /* بزارين )
    حط سوم : يک متغير که توش آدرس ايميل شما نوشته شده - متغير هاي با $ شروع ميشود
    خط چهرم : باز هم يک توضيح
    خظ پنجم : فهموندن که متغير name$ چيه ؟ اصلا چه چيزي بايد تو اونها ذخيره شده براي اين کار اينجوري کار ميکنيم :
    براي ارسال به وسيله پست :
    PHP:
    $motegayer $HTTP_POST_VARS['namefild'];
    براي ارسال به وسيله گت :
    PHP:
    $motegayer $HTTP_GET_VARS['namefild'];
    البته راه هاي ديگه اي هم وجود داره که اين راه استاندارد ترينشونه
    خط ششم و هفتم مانند خط پنجم هستند
    و اما خط هشتم :
    در اين خط ما يک هدر ( سرانداز ! ) واسه ناممون ميسازيم که البته اين هدر يک هدر استاندارد نيست !
    البته در خط هشتن اين هدر خليه و ما فقط يک استرينگ خالي ميسازيم
    خط نهم :
    در اين خط ما به متغير mail_headers يک مقدار اضافه ميکنيم ( براي اضافه کردن به يک متغير کافيه که قبل از مساوي يه نقطه ( . ) اضافه کنيد )
    در اين هدر ما نام فرستنده نامه را مشخص ميکنيم
    در خط بعدي ( دهم ) اينکار تکرار ميشه و ما مسيري که براي جواب دادن نامه بايد به آن ارسال شود را مشخص ميکنيم
    در خط بعديش ( يازدهم ) ما مسيري براي پس فرستادن ايميل را مشخص ميکنيم ( مثلا وقتي که ميل باکس شما پر شده باشد نامه برگش زده خواهد شد )
    خط دوازدهم :
    در اين خط ما نامه را بوسيله اسال کننده نامه در پي اچ پي ارسال ميکنيم :

    PHP:
    mail('[email protected],'SUBJECT','EMAIL BODY HERE','HEADER HAYE EMAIL);
    اون ( die مردن ) واسه اينه که اگه نتونست ايميل رو ارسال کنه صفحه رو متوقف کن ( بکش ! ) و ادامه ندا و پيام داخلش رو نشن بده ( Can't send email - please tryagain latar )
    اين موقعي رخ ميده که سرور شلوغ باشه يا به اينترنت وصل نباشه ! ( مثل موقعي که در لومال تستش ميکنيد )
    در خط سيزدهم :
    در اين خط هم يه پيام به کاربر ميديم و بهش ميگيم که پيام شما ذخيره شد اگه ايميل ارسال نشده باشه اين نشون داده نميشه چون اون DIE صفحجه رو متوقف کرده !
    خط آخر :
    کد پي اچ پي تموم شد [​IMG]
    ---------------------
    خسته شدم ! دفعه بعد بقيه ( آموزش هاي بعدي )
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    یه نظ بدین دیگه ! :D

    آموزش بعدی چی باشه ؟
    یه چیز کاربردی پیشنهاد کنید
     
  9. iransbs

    iransbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 می 2005
    نوشته ها:
    471
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایران، مازندارن، ساری
  10. daftarekhaterat

    daftarekhaterat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2003
    نوشته ها:
    4,974
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    در قلب پاك او
    چرا يه سايت ساده با 5 صفحه كه ميشه با html خالص نوشت با php بنويسيم؟ آيا اصلا چنين كاري درسته؟
     
  11. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    مممم
    خب روش وصل شدن به گوگل و گرفتن نتیجه ها !
    یادمه یک زمانی خیلی سوال می کردند
     
  12. daftarekhaterat

    daftarekhaterat Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2003
    نوشته ها:
    4,974
    تشکر شده:
    39
    محل سکونت:
    در قلب پاك او
    تاثيري در سرعت لود شدن صفحات داره؟
     
  13. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    ربطی نداره فک کنم ب خواتر کلاسش هست !
    قعلا یه قسمت دیگه آماده کردم :
    سلام - باز اومدم ! [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    اين دفعه ديگه اسکريپت آماده درس نميدم و نکته هاي ساده و کيليدي رو ميگم ( نکته ها خيلي ساده و کاربردي هست [​IMG] )

    خوب
    %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% : اوليش :
    اول اينکه چجوري تو يه if تعييد کنيم که اگه مثلا date$ مساوي فلان نبود ادامه بده ؟ :
    براي اين کار قبل از تعيرف استرينگ يا قيب از == يک علامت تعجب ميزاريم ( ! ) يعني : ==! - يعني اگه مساوي اون نبود ادامه بده : يک مثال - در مثال پايين اگه مقدار date$ مساوي با test نباشه ادامه ميده اگه مساوي باشه ادامه نميده

    PHP:
    <?PHP
    if(!$date=="test"){
    echo(
    "Hello world ! ");
    }
    ?>
    %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% : دوميش :
    اگه خواستيم که صفهمون ارور(error) نده ( يعني اگه يه مشکلي پيش امد ( مثلا وقتي ميخواد ايميل بفرسته و سرور به اينترنت وصل نباشه )
    تو اول صفحمون يکي از اينا ( بسته به نوع کارتون داره ) اضافه ميکنيم :
    PHP:
    <?PHP
    //hich errori neshon nemide
    error_reporting (0);
    //fagat FATAL ERROR ro neshon mide 
    error_reporting (E_ERROR);
    //Fagat WARNING haro neshon mide 
    error_reporting (E_WARNING);
    // Fagat PARSE error haro neshon mide 
    error_reporting (E_PARSE);
    //fagat NOTICE haro neshon mide 
    error_reporting (E_NOTICE);
    ?>
    %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% : سوميش :
    گرفتن USER AGENT ( مرور گر کاربر ) ( با استفاده از اين ميشه تشخيس داد که کاربر از چه مرور گري استفاده ميکنه ) :
    PHP:
    <?php 
    echo $HTTP_SERVER_VARS['HTTP_USER_AGENT']; 
    ?>
    اين کد اينو خروجي ميده :
    Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)
    البته در مرورگر ها و ويندوز هاي مختلف فرق داره
    اين اسکريپت هم اگه از آي اي استفاده کنيد يه چيز از خود در ميکنه ! ( منو جو گرفت )
    PHP:
    <?php
    if (strpos($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], 'MSIE') !== FALSE) {
       echo 
    'You are using Internet Explorer.<br />';
    }
    ?>
    حلا يه نموره در باره strpos با هم حرف بزنيم اين يه چيز تو مايه هاي find خودمونه ترتيبشم به اين صورته :
    PHP:
    strpos("matne asli","Matni ke bayad peyda kone" );
    //////////////////////
    injori ham mishe 
    $mystring 'abc';
    $findme   'a';
    $pos strpos($mystring$findme);
    اگه پيدا کرد TRUE خروجي ميده اگه نکرد FALSE خورجي ميده

    %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% : حرف آخر :
    خوب اين چند تا چيزه جالب و بدرد بخور که اميد وارم به دردتون خرده باشه
    در آخر هم بايد بگم خدا پدر آصف رو بيامرزه که اگه اين QSmile نبود بايد همشو آنلاين مينوشتن ! [​IMG]
    %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    حالا قسمت چهارم !
    سلام دوباره [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]




    اين دفه ميخوام ياد بدم که چجوري يه سيستم نمايش تعداد بازديدکنند ها بسازيم اين سيستم فقط نياز به 2 فايل داره :
    فايل اول : - add.php
    توش اينو بزاريد بعدا ميگم چه تغييري نياز داره و فايل رو باز ميکنيم ( تحلبل )
    PHP:
    <?PHP
        $big_num 
    file("num.txt");
        
    $big_num $big_num[0];
        if(!
    $big_num or $big_num == ""){ $big_num 1; }
        
    $big_num ++;
        
    $num_file fopen("num.txt""w");
        
    fwrite($num_file$big_num);
        
    fclose($num_file);
    ?>
    خط اول : شروع پي اچ پي
    خط دوم : معيت کردن فايلي که آمار قبلي رو ازش بخونه شه ( معمولا با فايلي که روش نوشته ميشه يکي هست در اينجا فايل num.txt هست
    براي خواند يک فايل در پي اچ پي ميتونيم از readfile و file استفاده کنيم که البته اين دو با هم فرق دارن ولي تو اينجا از جفنشون ميشه استفاده کرد
    خط سوم : در اين جا مشخص ميکنيم که ما خط اول رو نياز دارم ( 0 )
    خط چهارم : مشخص ميکنيم که اگه استرينگ وجود نداشد ( اول ! گذاشتيم ) يا اگه خلي بود ( ""== ) اين متغير ( استرينگ ) big_num$ را روي 1 تنظيم کنه اي موقه اي استفاده ميشه که فايل خالي باشه ( اولين بار باشه که کونتور اجرا ميشه )
    خط پنجم : در اين خط ما به متغير big_num$ يک شمازه اضافه ميکنيم ( ++ )
    خط ششم : در اين خط هم ما فايل را به به قصد نوشتن باز ميکنيم ميبينيد گه در انتخاب دوم w رو اضافه کدريم کل چيز هايي که ميتونيم انتخاب کنيم اينها هست :
    r : باز کردن فايل فقط براي خواندن
    r+ (اول r بعد + : +r ) : باز کردن فايل براي خواند و نوشتن ( نشانهگر را در اول فايل قرار ميدهد )
    w : باز کردن فايل فقط براي نوشتن - نشانه گر را در اول فايل قرار ميدهد يعني در هنگام نوشتن محتويات قبلي پاک ميشود - اگر فايل وجود نداشته باشد فايل سعي در ساختش ميکنه
    w+ (اول w بعد + : +w ) : باز کردن فايل براي نوشتن و خواندن - نشانه گر در ابتداي فايل قرار ميگيريد - اگر فايل وجود نداشته باشد سعي در ساخت آن ميکند
    a : باز کردن فايل براي نوشتن - نشانه گر در انتهاي فايل قرار ميگيرد
    a+ (اول a بعد + : +w ) : باز کردن فايل براي نوشتن و خواندن - نشانه گر در انتهاي فايل قرار ميگيرد - اگر وجود نداشت سعي در ساختنش ميکند
    x : ساختن و باز کردن فايل براي نوشتن - نشانه گر در اول فايل - اگر فايل وجود داشت fopen خورحي FALSE ميدهد - اين فقط در فايل هاي لوکال کار ميکند
    x+ (اول x بعد + : +x ) : ساختن و باز کردن فايل براي نوشتن و خواندن - نشانه گر در اول فايل - اگر فايل وجود داشت fopen خورحي FALSE ميدهد - اين فقط در فايل هاي لوکال کار ميکند


    خط هفتم : نوشتن بر روي فايل ( num_file$ )
    خط هشتم : بستن فايل
    خط نهم : پايان کد پي اچ پي ! [​IMG]
    -
    خوب [​IMG]
    حالا بايد اينو تو صفحه اصليتون اينکلود ( include) کنيد با اين دستور :
    PHP:
    <?php
    include("add.php");
    ?>
    خوب حالا يه فايل خالي درست کنيد و سي اچ مود ( CHMOD ) آن را روي 777 قرار دهيد اسمش رو هم num.txt بزاريد
    حالا هر جا خواستيد که تعداد بازديد کننده ها رو ببينيد فايل رو اينکلود کنيد :
    PHP:
    <?php
    include("num.txt");
    ?>
    -----------------------------تمام شد ! [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

    سي اچ مود : CHMOD :
    CHMOD کردن فقط در سرور هاي لينوکس نيازه و ويندوز نيازي به سي اچ مود کردن نداره
    براي اين کار در برنامه هاي اف تي پي کليک راست کنيد و بر روي Permission يا properties کليک کنيد و تمام تيک ها را بزنيد يا عدد را به 777 تغيير بدين
    همين !
    --------------
    تا دفعه بعد خدا حافط [​IMG]
     
  16. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    من خودم سوال کرده بودم ؟ یادت نیست ؟
    حالا خودم بیام جوابشو آمزش بدم :hmm: :hmm: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
     
  17. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    کاری نداره که !
    یکم توی اینترنت سرچ کن بعد هر چی رو فهمید بنویس من هم کمکت می کنم
    من یادم نیست تو سوال کرده باشی :rolleyes: وگرنه جوابت رو می دادم !
     
  18. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    پدرام ! رسما داري ميترکونيا ! [​IMG]