جريان ويكي ليكس رو كه ميدونيد
آخرين موردش اطلاعات جديدش رو با تورنت پخش كردند
قبلا اروپا گير نميداد و فقط آمريكا گير بود اما جديدا و تو همين دو روزه اروپا هم داره گير ميده
ای وای . آخه یکی به این وی کی لیکس نیست بگه مگه بیکاری هم خودتو تو دردسر انداختی هم مارو
هاتفایل گمونم فقط یوزیهایی که به صورت فری دانلود میکنند رو شمارش میکنهآقا این هات فایل چرا نمیشماره دانلود ها رو !
مکافاتی شده ها!
هاتفایل گمونم فقط یوزیهایی که به صورت فری دانلود میکنند رو شمارش میکنه
سلام
دوستان، کسی از اینجا تو سایت avaxhome عضو هست؟
چطور می تونم با مدیران این سایت تماس بگیرم؟
هر چی به آدرس [email protected] ایمیل می فرستم، جواب نمی دن. این تنها آدرس ایمیلی هست که تو سایت موجوده.
ممنون
مشكلت چي هست؟
به اين كاربر پ خ بده
http://avaxhome.ws/blogs/Zedy
يا پاشا كه نام كاربريش دقيق يادم نيست
ممنونم دوست عزیز.
من وقتی با این سایت آشنا شدم، ثبت نام نداشت. البته الان هم نداره. بنابراین برای استفاده از برخی امکانات سایت یک اکانت خریدم. چون آپلود سنتر عکس این سایت ف.ی.ل.ت.ر.ه، از v.p.n برای استفاده از سایت استفاده کردم که بلافاصله اکانتم لاک شد. با این دلیل که از اکانت های متعدد استفاده می کنم.
حالا نمی تونم بهشون حالی کنم که مشکل از کجاست.
متاسفانه نمی تونم لاگین کنم که بخوام PM بفرستم. تنها ایمیلی هم که تو سایت پیدا کردم همون بود که ذکر کردم.![]()
سیستم هات فایل خیلی مسخره هست ، خیلی از دانلود هارو نمیشماره .
یادش بخیر رپیدشیر![]()
البته مشكل داره و حسابي قاطي كرده
براي من يه فايل 900 تا داونلود داره يكي 300 تا اما بازم ازش ناراضي نيستم چون هم فايل روش زياد دارم و هم رنكم بالاست.
اما به نسبت زماني كه راپيد شير فعال بود خراب شده فكر كنم خيلي جوگرفتتش و فكر ميكنه ميدون داره سرورهاي فايل شيرينگ هست
*** نميتونه باعث لاك شدن اكانت بشه
يا فروشنده يه اكانت رو به چند نفر فروخته يا از جايي كه وي پي ان گرفتيد مشكل دار بوده و تونسته پستون رو دربياره
نرم افزاری هست که لیست فروم بهش بدیم خودش پست رو ارسال بکنه؟