• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
*** نميتونه باعث لاك شدن اكانت بشه

يا فروشنده يه اكانت رو به چند نفر فروخته يا از جايي كه وي پي ان گرفتيد مشكل دار بوده و تونسته پستون رو دربياره
سلام، خوب هستین؟
واقعا مطمئنین که کسی که به آدم وی پی ان میده میتونه پسورد سایتایی که بهشون وارد میشیم رو بتونه پیدا کنه؟
مثلا من که با وی پی ان می خوام وارد حساب کاربریم تو پی تی بشم یه نسخه از پسورد من رو به اونی که وی پی ان داده میفرسته؟:(

pooyan2012

Registered User
لایک‌ها
24
نرم افزاری هست که لیست فروم بهش بدیم خودش پست رو ارسال بکنه؟
خیلی وقت پیش مجانی بود ولی الآن باید بخریدش تا بتونید ازش استفاده کنید.

برای خرید به سایت زیر مراجعه کنید:
http://extremecoderz.com

ارزش 20$ رو داره. متاسفانه من اکانت پی پال ندارم وگرنه حتما میخریدم

RAR

Registered User
لایک‌ها
43
حالا واقعا کار میده ؟

اگر کار بده و پستها اسپم شناخته نشه که خیلی ارزش داره
تو وقت خیلی صرفه جویی میشه
کسی از این استفاده کرده ؟

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
حالا واقعا کار میده ؟

الان 90% سایت های معروف از Captcha استفاده می کنن، این نرم افزارها Captcha v, نمی تونن وارد کنن.
من 100 تا مثل این نرم افزارها رو تست کردم.

RAR

Registered User
لایک‌ها
43
سایتهایی مثل warez-bb , forumw.org .... وقتی پستها پایین باشه از Captcha استفاده میکنه
ولی من الان تو هر چی فروم که پست میدم Captcha نداره
خوب اون سایتهایی که Captcha داره رو دستی وارد میکنیم
حالا کار داده یا نه ؟

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
سایتهایی مثل warez-bb , forumw.org .... وقتی پستها پایین باشه از Captcha استفاده میکنه
حالا کار داده یا نه ؟

اون هایی که من تست کردم می زد که ارسال شده، اما وقتی می رفتم چک می کردم چیزی توی سایت ارسال نشده بود.
در کل من به شخصه روی ارسال توی فروم ها حساب نمی کنم، وقتی می شه توی 3 - 4 تا سایت درست حسابی پست زد و خیلی بیشتر جواب گرفت.
البته فروم خوبیش اینه از مافیا بازی های سایت ها خبری نیست.

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
سلام، خوب هستین؟
واقعا مطمئنین که کسی که به آدم وی پی ان میده میتونه پسورد سایتایی که بهشون وارد میشیم رو بتونه پیدا کنه؟
مثلا من که با وی پی ان می خوام وارد حساب کاربریم تو پی تی بشم یه نسخه از پسورد من رو به اونی که وی پی ان داده میفرسته؟:(

نه به اين سادگي اما اگه طرف روتون زوم كنه بله راحت ميتونه تمام مشخصاتتون رو بگيره

خیلی وقت پیش مجانی بود ولی الآن باید بخریدش تا بتونید ازش استفاده کنید.

برای خرید به سایت زیر مراجعه کنید:
http://extremecoderz.com

ارزش 20$ رو داره. متاسفانه من اکانت پی پال ندارم وگرنه حتما میخریدم

ارزش حتي يك دلار رو هم نداره مجاني هم كه بودند ارزش وقتي كه تلف ميشد رو نداشتند

حالا واقعا کار میده ؟

تو بعضي فرومهاي در پيت (كه خودشون دنبال افزايش ديتابيسشون هستند) كار ميده
تو فرومهاي معروف كپچا داره - به ديتابيس وصل نميشه و ارسال هم كه ميشه خبري از پست نيست اونجاست كه سريع بعنوان اسپمر بن ميشيد

حالا کار داده یا نه ؟

شما چون دستي و صحيح كار كرديد رنكتون رفته بالا و كپچا نداره اما اگر با اين ابزار كار كنيد سريع بن ميشيد
فقط كافيه يه سر ريز بافر (فكر كنم همين اصطلاح بهش ميگند)داشته باشيد (يعني يه پستتون ارسال بشه اما تو فروم نياد در حقيقت به ديتابيس وصل بشه و اطلاعات هم ارسال بشه اما تو ساخت صفحه خطا بده اونجاست كه بن ميشيد چون براحتي معلوم ميشه )

Last edited:

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
اون هایی که من تست کردم می زد که ارسال شده، اما وقتی می رفتم چک می کردم چیزی توی سایت ارسال نشده بود.
در کل من به شخصه روی ارسال توی فروم ها حساب نمی کنم، وقتی می شه توی 3 - 4 تا سایت درست حسابی پست زد و خیلی بیشتر جواب گرفت.
البته فروم خوبیش اینه از مافیا بازی های سایت ها خبری نیست.

آره سايت چيز ديگه اي هست و خيلي بهتر جواب ميده

اما تو فرومها هم باند بازي هست خيلي هم شديد
يه گروههايي هم پست ميزنند و هم پستهاي رفيقاشونو بالا مييارند

thanks
.
.
your wellcome
biggrinsmiley.gif

1774

Registered User
لایک‌ها
33
چنتا سوال از اونهایی که دانلود بالای دارن می خوام بپرسم

1 - برای هر مطلب تو چنتا سایت یا فروم پست میدن

2 - برای هر مطلبی که در فروم میدن پست جدید باز میکنند یا یه تاپیک راه می اندازن و اپدیت می کنند ؟

با تشکر

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454

2 - برای هر مطلبی که در فروم میدن پست جدید باز میکنند یا یه تاپیک راه می اندازن و اپدیت می کنند ؟

با تشکر

1 - سایت خودم + چند تا سایتی که ادمین هستم + 2 فروم.
2 - برای هر مطلبی یک تاپیک جدید بزنید. اصولاً منطقش همین هستش، چون معمولاً کسی که می خواد تو فروم چیزی رو دانلود کنه اول سرچ می کنه. شما اگر تاپیک نداشته باشید و ارسال هاتون به صورت پست باشه دیده نمی شید.

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
1 - سایت خودم + چند تا سایتی که ادمین هستم + 2 فروم.
2 - برای هر مطلبی یک تاپیک جدید بزنید. اصولاً منطقش همین هستش، چون معمولاً کسی که می خواد تو فروم چیزی رو دانلود کنه اول سرچ می کنه. شما اگر تاپیک نداشته باشید و ارسال هاتون به صورت پست باشه دیده نمی شید.

لطفا اگر امکانش هست بگید فایل هاتون به طور متوسط چقدر دانلود می شن؟

ممنون.

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
نه به اين سادگي اما اگه طرف روتون زوم كنه بله راحت ميتونه تمام مشخصاتتون رو بگيره
اول فرمودین نه به این سادگی بعد فرمودین راحت میتونه.
بالاخره کدوم؟
راهی هست که بشه جلوی این جور جنایات رو به صورت صد درصد تضمینی گرفت؟:(

Last edited:

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
تو خيلي از سايتها من ديدم باندي شده

مثلا سايت دي آي وي ايكس ترك شديدا باندي بود و منو فقط بخاطر اعتراض به اينكار بن كردند. سافت آرشيو هم همينطور.

كلا من الان زياد كار نميكنم . فقط دارم دنبال راه حل ميگردم :wacko:حالا دنبال چي ، خودمم نميدونم

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454

ممنون.

راستش من اونقدر تعداد فایل هام و حجمشون زیاد هستش چک نمی کنم معمولاً. بیشتر درآمد رو میانگین می گیرم تا بدونم وضعیت چطوری هستش.
زیاد هم وقت نمی زارم برای اینکار اما می دونم که چه چیزی بزارم و کی بزارم برای دانلود.

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
خوب دوستان حرفه ای شما بدون برنامه چطوری یه پست رو تو 10 دقیقه تو 100 تا سایت میزارید ؟!!!

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
بالاخره کدوم؟

امکان سرقت کردن نام کاربری و رمز عبور سایت هایی مثل Gmail که از پروتکل SSL استفاده می کنند وجود نداره. حداقل برای هر کسی این امکان وجود نداره. ولی دزدیدن اطلاعات سایت هایی که از این پروتکل استفاده نمی کنند مثل آب خوردن راحته.

تو خيلي از سايتها من ديدم باندي شده

مثلا سايت دي آي وي ايكس ترك شديدا باندي بود و منو فقط بخاطر اعتراض به اينكار بن كردند. سافت آرشيو هم همينطور.

كلا من الان زياد كار نميكنم . فقط دارم دنبال راه حل ميگردم :wacko:حالا دنبال چي ، خودمم نميدونم

متاسفانه همینطوره. تو سافت آرشیو چند وقتی هست عضوم. برای همین این مساله رو احساس نمی کنم ولی سایت آواکس بی دلیل اکانتم رو بست و جواب گو هم نیستند. اکثر سایت ها این شرایط رو دارند.

راستش من اونقدر تعداد فایل هام و حجمشون زیاد هستش چک نمی کنم معمولاً. بیشتر درآمد رو میانگین می گیرم تا بدونم وضعیت چطوری هستش.
زیاد هم وقت نمی زارم برای اینکار اما می دونم که چه چیزی بزارم و کی بزارم برای دانلود.

ممنونم.

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
امکان سرقت کردن نام کاربری و رمز عبور سایت هایی مثل Gmail که از پروتکل SSL استفاده می کنند وجود نداره. حداقل برای هر کسی این امکان وجود نداره. ولی دزدیدن اطلاعات سایت هایی که از این پروتکل استفاده نمی کنند مثل آب خوردن راحته.
سلام ممنون
شرمنده من خیلی کند ذهنم متاسفانه.:(
از کجا میشه فهمید سایتی که با هاش کار می کنیم با این پروتکل SSL کار میکنه یا نه؟

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
سلام ممنون
شرمنده من خیلی کند ذهنم متاسفانه.:(
از کجا میشه فهمید سایتی که با هاش کار می کنیم با این پروتکل SSL کار میکنه یا نه؟

https پروتکل ssl هست

درسته. سایت هایی که آدرسشون با https شروع می شود، تحت پروتکل SSL کار می کنند.

R3B

Registered User
لایک‌ها
161

با تشکر

هر مطلب تو حداقل 30 تا سايت و بين 200 تا فروم
بايد تاپيك باشه تا هم تو سرچ نتيجه بده و هم موتورهاي جستجو ثبتش كنند

ممنون.

بستگي داره فايلتون چي باشه و چقدر بمونه (حذف نشه من بعضي لينكام تو 2 ساعت حذف ميشن)
هر چي لينكاتون بيشتر پخش بشه زودتر بلوكه ميشه

من هم دنبال تعداد داونلودها نيستم بيشتر حواسم به پولي هست كه هر روز بايد برام بندازه

بالاخره کدوم؟

اگه شما وي پي ان اشتراكي بگيريد چون دنگ و فنگ داره كسي دنبال لاگها نيست و معمولا لاگهاي كلاينتها رو غير فعال ميكنند چون حجم و رم رو اشغال ميكنه
اما اگر مديري خرده شيشه داشته باشه براحتي با ثبت لاگها تمام فعاليتتون و تمام يوزر و پسورهايي كه استفاده كرديد ثبت ميشه

نمونه اين لاگها اينطوريه

program name : firefox
URL : mail.yahoo.com
USER : 123456
pass : 123456
Client : user35
Date : 2010-12-07
time : 23:20:35

و اين طوري پشت سر هم ثبت ميشه و البته تمام كلاينتها پشت سر هم هستند و نه تفكيك شده

کد:
Firefox	http://mail.yahoo.com	123456	123456	user35	2010-12-20       23:20:35

فرقي هم نميكنه شما صفحه مقصدتون چه پرتكلي داشته باشه با اين نوع *** همه چيز تحت كنترل مدير شبكه هست
تو يه وي پي ان با 100 تا كلاينت لاگش در يك 12 ساعت ممكنه تا 500 مگابايت هم برسه و رم شديدي هم مصرف ميكنه
البته تو پرتكل وي پي ان گزينه اي داره كه ميشه اطلاعات رمز گذاري بشه و اونوقت كاملا امن ميشه اما چون فعال سازي اين گزينه كارت شبكه جدا براي كلاينت ميخواد براي همين اينايي كه وي پي ان اشتراكي ميدند چون كارت شبكه مجزابراي كلاينت رو سرور ندارند نميتونند رمز شده اطلاعات رو عبور بدند

حالا فكر كنم فهميديد چرا سخت (چون منابع رو بشدت مصرف ميكنه و كيفيت سرور افت ميكنه) هست و چرا آسونه (چون به اندازه تيك زدن يه گزينه با گرفتن تمام اطلاعاتتون وقت ميخواد)

اگه ميخوايد امنيت كامل داشته باشيد بهتره وي پي اس اختصاصي بگيريد و روش وي پي ان اختصاصي براي خودتون راه اندازي كنيد
biggrinsmiley.gif

خوب دوستان حرفه ای شما بدون برنامه چطوری یه پست رو تو 10 دقیقه تو 100 تا سایت میزارید ؟!!!

اين همون موردي هست كه نامردان نذاشتند بگم و الان بطور خصوصي به فروش ميره

Last edited:
بالا