• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
هر مطلب تو حداقل 30 تا سايت و بين

سلام جناب R3B

من 2 ماه هست که پولم رو از فایل فکتوری درخواست دادم ولی همچنان اینطوریه!!!پندینگ مونده و اصلا پول رو نمیده

Payment HistoryRequested
Amount Description Status Paid
6th Oct 2010 $51.21 PayPal Pending

چیکار کنم به نطر شما؟

Last edited:

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
بستگي داره فايلتون چي باشه و چقدر بمونه (حذف نشه من بعضي لينكام تو 2 ساعت حذف ميشن)
هر چي لينكاتون بيشتر پخش بشه زودتر بلوكه ميشه

من هم دنبال تعداد داونلودها نيستم بيشتر حواسم به پولي هست كه هر روز بايد برام بندازه

ممنون.
من حدود 500 تا فایل تو اکانتم دارم. تو چند تا سایت مثل داون آرشیو و سافت آرشیو عضوم که وقتی تو اون سایت ها پست می دم تعداد دانلودهای هر فایل بیشتر از 300 تا می شه ولی تو فاروم ها اصلا نتیجه نمی گیرم. برای همین پرسیدم. تعداد اسپمرها تو فاروم ها اینقدر زیاد شده که ...
راستی تا به حال حتی یک فایل هم از اکانت من پاک نشده. من با سایت های فایل سرو، فایل سونیک و هات فایل کار می کنم.

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
اگه شما وي پي ان اشتراكي بگيريد چون دنگ و فنگ داره كسي دنبال لاگها نيست و معمولا لاگهاي كلاينتها رو غير فعال ميكنند چون حجم و رم رو اشغال ميكنه
اما اگر مديري خرده شيشه داشته باشه براحتي با ثبت لاگها تمام فعاليتتون و تمام يوزر و پسورهايي كه استفاده كرديد ثبت ميشه

نمونه اين لاگها اينطوريه

program name : firefox
URL : mail.yahoo.com
USER : 123456
pass : 123456
Client : user35
Date : 2010-12-07
time : 23:20:35

و اين طوري پشت سر هم ثبت ميشه و البته تمام كلاينتها پشت سر هم هستند و نه تفكيك شده

کد:
Firefox	http://mail.yahoo.com	123456	123456	user35	2010-12-20       23:20:35

فرقي هم نميكنه شما صفحه مقصدتون چه پرتكلي داشته باشه با اين نوع *** همه چيز تحت كنترل مدير شبكه هست
تو يه وي پي ان با 100 تا كلاينت لاگش در يك 12 ساعت ممكنه تا 500 مگابايت هم برسه و رم شديدي هم مصرف ميكنه
البته تو پرتكل وي پي ان گزينه اي داره كه ميشه اطلاعات رمز گذاري بشه و اونوقت كاملا امن ميشه اما چون فعال سازي اين گزينه كارت شبكه جدا براي كلاينت ميخواد براي همين اينايي كه وي پي ان اشتراكي ميدند چون كارت شبكه مجزابراي كلاينت رو سرور ندارند نميتونند رمز شده اطلاعات رو عبور بدند

حالا فكر كنم فهميديد چرا سخت (چون منابع رو بشدت مصرف ميكنه و كيفيت سرور افت ميكنه) هست و چرا آسونه (چون به اندازه تيك زدن يه گزينه با گرفتن تمام اطلاعاتتون وقت ميخواد)

اگه ميخوايد امنيت كامل داشته باشيد بهتره وي پي اس اختصاصي بگيريد و روش وي پي ان اختصاصي براي خودتون راه اندازي كنيد
biggrinsmiley.gif

سلام دوست عزیز
ممنونم از کمک شما، اطلاعات کاملی دادین.
فقط چند تا سوال :
1 - اگه اشتباه نکنم وی پی اس اختصاصی گرون تر از وی پی اس مجازیه، درسته؟
2 - سیستم عامل اونا هم ویندوز هست؟ در کل چه فرقی با وی پی اس مجازی داره؟
3 - رو وی پی اس اختصاصی چطوری میشه وی پی ان را انداخت؟

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
لطفا بگویید چطوری توی 10 دقیقه 100 تا پست بفرستیم!

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
ممنون.
من حدود 500 تا فایل تو اکانتم دارم. تو چند تا سایت مثل داون آرشیو و سافت آرشیو عضوم که وقتی تو اون سایت ها پست می دم تعداد دانلودهای هر فایل بیشتر از 300 تا می شه ولی تو فاروم ها اصلا نتیجه نمی گیرم. برای همین پرسیدم. تعداد اسپمرها تو فاروم ها اینقدر زیاد شده که ...
راستی تا به حال حتی یک فایل هم از اکانت من پاک نشده. من با سایت های فایل سرو، فایل سونیک و هات فایل کار می کنم.

فایل های هات فایل شما 300 بار دانلود میشه ؟!!!!! :eek: :blink:
کلاس خصوصی میزارید ما بیایم ؟ :D

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
سلام جناب R3B

من 2 ماه هست که پولم رو از فایل فکتوری درخواست دادم ولی همچنان اینطوریه!!!پندینگ مونده و اصلا پول رو نمیده

Payment HistoryRequested
Amount Description Status Paid
6th Oct 2010 $51.21 PayPal Pending

چیکار کنم به نطر شما؟

مكاتبه بهترين كاري هست كه ميشه انجام داد

ممنون.

پس حتما مواردي آپلود نميكنيد كه گير داشته باشه
من هري پاتر رو 24 ساعت 6 بار آپلود كردم

سلام دوست عزیز
ممنونم از کمک شما، اطلاعات کاملی دادین.
فقط چند تا سوال :
1 - اگه اشتباه نکنم وی پی اس اختصاصی گرون تر از وی پی اس مجازیه، درسته؟
2 - سیستم عامل اونا هم ویندوز هست؟ در کل چه فرقی با وی پی اس مجازی داره؟
3 - رو وی پی اس اختصاصی چطوری میشه وی پی ان را انداخت؟

اختصاصي و مجازي نداره
وي پي اس يا اشتراكي هست (همينهايي كه دارند يه سرور رو به چند نفر ميدند) يا اختصاصي هست كه كل سرور دست خودتونه با هر كدومش باشه هم فرق نميكنه

راه اندازي وي پي ان بسته به سيتم عامل (لينوكس - ويندوز) فرق ميكنه

لطفا بگویید چطوری توی 10 دقیقه 100 تا پست بفرستیم!

پ خ بزنيد تا شرايط رو براتون بفرستم

rasoul2003

Registered User
لایک‌ها
10
بعضی release ها همینطوره
inception
sex and sity 2
harry potter 2010
البته بیشتر واسه هات فایل اینطور میشه و فایل سرو ماندگاریش بهتره

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
ممنون از کمکتون.:)

خواهش می کنم.

فایل های هات فایل شما 300 بار دانلود میشه ؟!!!!! :eek: :blink:
کلاس خصوصی میزارید ما بیایم ؟ :D

گاهی اوقات بیشتر هم می شه ولی به طور متوسط تعداد دانلودهای هر فایل تو هات فایل حدود 300 تاست. با فایل سرو و فایل سونیک جمعا بیشتر از 1000 تا می شه.

جدیدترین فایل ها رو هفته پیش آپلود کردم.

68528572.jpg

برای مثال این فایل رو هم 35 روز پیش آپلود کردم.

26652667.jpg

من در حدی نیستم که بخوام کلاس بگذارم.

سایت هایی که ازشون استفاده می کنم اینا هستن :

softarchive.net
downarchive.com
downtr.net
freshwap.net

و چندتای دیگه.

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
پس حتما مواردي آپلود نميكنيد كه گير داشته باشه

من بیشتر والپیپرهایی رو که تو آرشیو خودم دارم به اشتراک می گذارم.

البته تو سایت سافت آرشیو اکثرا در زمینه مجله و کتاب فعالیت می کنم.

rasoul2003

Registered User
لایک‌ها
10
خواهش می کنم.

گاهی اوقات بیشتر هم می شه ولی به طور متوسط تعداد دانلودهای هر فایل تو هات فایل حدود 300 تاست. با فایل سرو و فایل سونیک جمعا بیشتر از 1000 تا می شه.

جدیدترین فایل ها رو هفته پیش آپلود کردم.

68528572.jpg

برای مثال این فایل رو هم 35 روز پیش آپلود کردم.

26652667.jpg

من در حدی نیستم که بخوام کلاس بگذارم.

سایت هایی که ازشون استفاده می کنم اینا هستن :

softarchive.net
downarchive.com
downtr.net
freshwap.net

و چندتای دیگه.
شما نرم افزار utorrent رو گذاشتید که با این حجمش 1000 بار هم دانلود داشته باشد سود انچنانی نصیبتون نمیشه اگه اکانت downarchive.com و freshwap.net اکتیو شده داشته باشید و این فایل ها رو بزارید ارزشی نداره این سایت ها با این رنکینگشون بهتر از اینها میشه ازشون سود داشت

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
شما نرم افزار utorrent رو گذاشتید که با این حجمش 1000 بار هم دانلود داشته باشد سود انچنانی نصیبتون نمیشه اگه اکانت downarchive.com و freshwap.net اکتیو شده داشته باشید و این فایل ها رو بزارید ارزشی نداره این سایت ها با این رنکینگشون بهتر از اینها میشه ازشون سود داشت

البته زیاد هم بد نیست. درآمد 470 دانلود تو هات فایل بیشتر از 3 دلار می شه. رنک اکانتم پلاتینیوم هست. دانلود های فایل سرو و فایل سونیک رو هم حساب کنی قابل قبول می شه.

البته این رو قبول دارم که به پای فیلم نمی رسه. هفته پیش قسمت جدید دکستر رو منتشر کردم لامصب ترکوند.
متاسفانه الان وقت ندارم فایل های حجیم آپلود کنم. این فایل ها رو هم از روی کامپیوتر خودم آپلود می کنم.

راستی شما با این آواکسی های کج فهم چکار کردید؟ من یک اکانت خریدم ولی در دم بلاکش کردن. به جرم اینکه چند تا اکانت دارم.:wacko:

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
به هر حال خوبه ، من تو عمرم فایل هام این همه دانلود نشده ، اونم تو هات فایل :blink:
مثلا Call Of که جدید اومد 2 ساعت بعدش تو 10 تا فروم گذاشتمش با 5 تا میرور تعداد دانلود ها 1 :D
بدبختی هست دیگه !!!
یکی به ما کمک کنه ، آقای R3B هم که هوای مارو ندارن ، آموزششون خیلی گرون هست :D

donnie yen

Registered User
لایک‌ها
204
اختصاصي و مجازي نداره
وي پي اس يا اشتراكي هست (همينهايي كه دارند يه سرور رو به چند نفر ميدند) يا اختصاصي هست كه كل سرور دست خودتونه با هر كدومش باشه هم فرق نميكنه

راه اندازي وي پي ان بسته به سيتم عامل (لينوكس - ويندوز) فرق ميكنه
ممنون دوست گلم:)

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
آقای R3B هم که هوای مارو ندارن ، آموزششون خیلی گرون هست :D

يكي بهم گفت ايراني جماعت ارزش كمك نداره گفتم نه بذار تو وارز هم ما با اين جمعيت جوون حرفي برا گفتن داشته باشيم

اون يكي گفت پشيمون ميشي و ... چندين و چند مطلب ديگه اما من اين تاپيك رو شروع كردم
خدائيش فقط آرمين و rar و يكي دو نفر ديگه حمايت كردند شايد اگه همين چند نفر هم نبودند اين كار شروع نميشد
كار به جايي رسيد كه سو استفاده ها شروع شد و ناچارا آموزش قطع شد

الانم اين قيمت نه بخاطر احتياجش هست و نه اين كه آدم دندون گردي هستم يا بي انصاف باشم

اين قيمت رو گذاشتم كه اوني كه واقعا ارزشش رو درك ميكنه تهيش كنه. حتي يه تازه كار هم تو يك هفته ميتونه پول اين آموزش رو راحت در بياره (به شرطها و شروطها كه از اول آموزش هم گفتم و توصيه كردم كامل عمل بشه)

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
يكي بهم گفت ايراني جماعت ارزش كمك نداره گفتم نه بذار تو وارز هم ما با اين جمعيت جوون حرفي برا گفتن داشته باشيم

اون يكي گفت پشيمون ميشي و ... چندين و چند مطلب ديگه اما من اين تاپيك رو شروع كردم
خدائيش فقط آرمين و rar و يكي دو نفر ديگه حمايت كردند شايد اگه همين چند نفر هم نبودند اين كار شروع نميشد
كار به جايي رسيد كه سو استفاده ها شروع شد و ناچارا آموزش قطع شد

الانم اين قيمت نه بخاطر احتياجش هست و نه اين كه آدم دندون گردي هستم يا بي انصاف باشم

اين قيمت رو گذاشتم كه اوني كه واقعا ارزشش رو درك ميكنه تهيش كنه. حتي يه تازه كار هم تو يك هفته ميتونه پول اين آموزش رو راحت در بياره (به شرطها و شروطها كه از اول آموزش هم گفتم و توصيه كردم كامل عمل بشه)

جناب R3B من هيچ وقت اين كمك هايي كه شما كرديد رو فراموش نميكنم.
واقعا اينو ميگم. :)

يك موضوع متفرقه:
ولي اين چيني ها عجب وحشتناك تو كار آپلودن
من فكر كنم بيشترشون ماهي بالاي 2 هزار تا دارن درميارن

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
ممنون.
امکانش هست معرفی کنید سایت هایی که کار میکنید !
ارسال پست تو 180 تا فروم کار بسیار راحتی هست در 10 دقیقه !اساتید هم هستن اینجا جسارت نکنیم ولی واقعاً بی فایدست !من که نتیجه نگرفتم از ارسال به فروم ها !انقد پست زیاد میزنن که هیچ بازدیدی نمیگیره تاپیکتون !;)

RAR

Registered User
لایک‌ها
43
الان خواستم برم تو وارز بی بی که این پیغام رو میده

Your account was compromised and used to post/promote malware. Hence, your account is banned to protect you and Warez-BB. Please clean your PC by using an online antivirus scanner. This step is necessary since your installed AntiVirus could be modified to prevent detection of malware. Online Anti-virus Scanners Code:

کد:
 http://www.kaspersky.com/virusscanner
http://www.bitdefender.com/scan8/ie.html
http://housecall.trendmicro.com/
http://www.eset.com/onlinescan/

It's important that the scan is performed in safe mode. Please do not use system restore (eg Windows System Restore or Mac OSX's Time Machine), since it restores viruses, when it performs the restore operation (recent changes including those made by the malware are retained by system restore). If it's possible, please format your OS drive, since it guarantees maximum safety. When you are sure that your PC is clean, please contact us through our support website and create a ticket. You needn't create a new account in warez-bb to request account restoration. Code:
کد:
http://support.warez-bb.org

Since the old password is known to the attacker, you must reset your account's password using the Forgot Password option in Warez-BB and reset saved passwords for all other websites, once your account is unbanned. Furthermore, we recommend that you install Keyscrambler to strengthen security. Code:
کد:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3383

You may also configure a Firefox master password to prevent theft of your saved password information. To set a master password in firefox, navigate to

کد:
Tools -> Options -> Security -> Use a master password

You may also use configure Firefox to clear your private information by selecting Code:
کد:
Tools -> Options -> Privacy -> Always clear my private data when I close Firefox

This setting prevents cookie theft and loss of your personal information. IE users are recommended to clear auto complete information and saved cookies and move to secure browser or adopt their own security measures. If you are ever unsure about any file downloads, please uncompress the file, if necessary and scan executables and binaries (*.exe, *.com, *.dll, *.ocx etc) using Virustotal online scanner. Code:
کد:
http://www.virustotal.com/

Warez-BB is interested in your privacy, security and tries to provide the best user experience possible. Thanks for your cooperation.

یه یوزر جدید درست کردم که زیر اسم یوزر قبلیم نوشته This Account Has Been Hacked

فقط من با چنتا ایپی وارد میشدم
ممکنه واسه این گیر داده باشه ؟

امکان درست شدنش هست اگه پیام بدم بهشون ؟

بالا