• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
الان خواستم برم تو وارز بی بی که این پیغام رو میده

Your account was compromised and used to post/promote malware. Hence, your account is banned to protect you and Warez-BB. Please clean your PC by using an online antivirus scanner. This step is necessary since your installed AntiVirus could be modified to prevent detection of malware. Online Anti-virus Scanners Code:

کد:
 http://www.kaspersky.com/virusscanner
http://www.bitdefender.com/scan8/ie.html
http://housecall.trendmicro.com/
http://www.eset.com/onlinescan/

It's important that the scan is performed in safe mode. Please do not use system restore (eg Windows System Restore or Mac OSX's Time Machine), since it restores viruses, when it performs the restore operation (recent changes including those made by the malware are retained by system restore). If it's possible, please format your OS drive, since it guarantees maximum safety. When you are sure that your PC is clean, please contact us through our support website and create a ticket. You needn't create a new account in warez-bb to request account restoration. Code:
کد:
http://support.warez-bb.org

Since the old password is known to the attacker, you must reset your account's password using the Forgot Password option in Warez-BB and reset saved passwords for all other websites, once your account is unbanned. Furthermore, we recommend that you install Keyscrambler to strengthen security. Code:
کد:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3383

You may also configure a Firefox master password to prevent theft of your saved password information. To set a master password in firefox, navigate to

کد:
Tools -> Options -> Security -> Use a master password

You may also use configure Firefox to clear your private information by selecting Code:
کد:
Tools -> Options -> Privacy -> Always clear my private data when I close Firefox

This setting prevents cookie theft and loss of your personal information. IE users are recommended to clear auto complete information and saved cookies and move to secure browser or adopt their own security measures. If you are ever unsure about any file downloads, please uncompress the file, if necessary and scan executables and binaries (*.exe, *.com, *.dll, *.ocx etc) using Virustotal online scanner. Code:
کد:
http://www.virustotal.com/

Warez-BB is interested in your privacy, security and tries to provide the best user experience possible. Thanks for your cooperation.

یه یوزر جدید درست کردم که زیر اسم یوزر قبلیم نوشته This Account Has Been Hacked

فقط من با چنتا ایپی وارد میشدم
ممکنه واسه این گیر داده باشه ؟

امکان درست شدنش هست اگه پیام بدم بهشون ؟

با این آنتی ویروس هایی که معرفی کرده یه اسکن می کنی ، لوگ ( اطلاعات اسکن ) رو می فرستی براشون اگر مشکلی نبود اکانتت رو باز می کنن .

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
آره اما سخت چون بايد سيستمت با آدرسهاي آنلاين چك بشه و اگر حجم هاردت زياد باشه خيلي طول ميكشه
سيستمت رو چك كن و لاگها رو براشون بفرست احتمالا اكانتت باز ميشه

اكانت رو گرفتي پسوردت رو عوض كن

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
سلام دوستان

این مورد تو فایل سرو یعنی چی؟
Bonus

الان برای من زده
Bonus 0.15 دلار

RAR

Registered User
لایک‌ها
43
اگر با ویندوز مجازی Sun xVM VirtualBox اسکن کنم چی ؟
اسکن کردم با ویندوز مجازی
چیزی به اسم لاگ نداره eset
با هارد خودم خیلی طول میکشه

باید انتی ویروس هم رو ویندوز باشه ؟

RAR

Registered User
لایک‌ها
43
ای بابا ببین چی گفته

Date: 2010-12-13 16:33:27
Name: lionden

Please answer these questions so that we can verify you are the correct account owner:

- what was the country's name used for registering of your account
- what was registered email address and IP address and ISP used by the account for posting
- please state information about your history of warnings/bans that includes moderator names and infraction with time period if possible

Thank you.

lionden

چه کنم ؟

منظورش از خط چیه ؟
please state information about your history of warnings/bans that includes moderator names and infraction with time period if possible

Last edited:

HARTMANN

Registered User
لایک‌ها
34
امکانش هست معرفی کنید سایت هایی که کار میکنید !
ارسال پست تو 180 تا فروم کار بسیار راحتی هست در 10 دقیقه !اساتید هم هستن اینجا جسارت نکنیم ولی واقعاً بی فایدست !من که نتیجه نگرفتم از ارسال به فروم ها !انقد پست زیاد میزنن که هیچ بازدیدی نمیگیره تاپیکتون !;)

softarchive.net
downarchive.com
downeu.com
freshwap.net
warezrocker.net
downtr.net
downextra.com
redown.com
alivedownload.com
gfxtra.com
freshdl.com
downturk.info

البته برای فعالیت تو برخی از این سایت ها قبلا باید با مدیر هماهنگ کنید.

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
ای بابا ببین چی گفته

Date: 2010-12-13 16:33:27
Name: lionden

Please answer these questions so that we can verify you are the correct account owner:

- what was the country's name used for registering of your account
- what was registered email address and IP address and ISP used by the account for posting
- please state information about your history of warnings/bans that includes moderator names and infraction with time period if possible

Thank you.

lionden

چه کنم ؟

منظورش از خط چیه ؟
please state information about your history of warnings/bans that includes moderator names and infraction with time period if possible

من تا الان به این خاطر 6-7 بار بن شدم! :D دیگه همه Elite مدیر های وارز منو مشناسن! :p
سوال اول معنیش مشخصه.
سوال دوم هم ازت ایمیلی رو که باهاش رجیستر کردی رو میخواد(اگه لینک Activetion که برات به میلت از وارز فرستاده شده رو داری بزار تو Reply)
سوم هم میگه اگه سابقه ای تو بن یا اخطار توسط مدیران دیگه داری رو نام ببر.

مشکلی نیست اکانتت باز میشه. ولی این دفعه پسوردت رو طولانی بزار. دفعه آخر اکانت من هک شد باهاش 4-5 تا تاپیک ویروس زدن تو وارز. من الان حدودا 970 تا پست دارم.
راستی این lionden هم یکم بدخلقه! تند حرف نزن باهاش!

Last edited:

RAR

Registered User
لایک‌ها
43
نه بابا کسی اکانت منو هک نکرده

من با 10-15 تا آیپی مختلف پست میدادم

فکر کنم بخاطر همین فکر کرده هک شدم

من 2300 تا پست دارم

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
نه بابا کسی اکانت منو هک نکرده

من با 10-15 تا آیپی مختلف پست میدادم

فکر کنم بخاطر همین فکر کرده هک شدم

من 2300 تا پست دارم

lionden چی گفتش؟ به خاطر Switch آی پی بوده بن شدنت یا هک شدن؟ البته این وارز هم یکم کلیده تو این زمینه! ما که از *** استفاده میکنیم این سیستم تغیر IP وازر خیلی مسخره است!

RAR

Registered User
لایک‌ها
43
هنو ز جوابی نداده

انگار خواب تشریف دارن :d

حیفه با 2300 پست ، برم یه یوزر دیگه درست کنم

کاش درست شه

1774

Registered User
لایک‌ها
33
اگه امکانش هست یکی از دوستان بیاد بگه روش کار با سافت ارشیو چه جوریه
من تمام پستام مطابق با شکلی هست که میگن ولی اصلا نمی فهمم تو سایت قرار میگیره یا نه

بعد یه سوال متفرقه ... تو وارز بی بی پستم 1200 تا ویزیت داشته هر کدوم از فایلهام هم حداقل 15 بار دانلود شده ولی بیشعورا فقط دانلود میکنند یه تشکر نمیکنند اگر تشکر زیاد بود ویزیتم 10 برابر بود
واسه شما هم همینطوریه پس چجوری یه سری از این تاپیکا 100 هزار تا ویزیت داره تازه تاپیکشون استیک هم نیست ؟؟؟؟!!

مرسی از تمام دوستان

Last edited:

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
اگه امکانش هست یکی از دوستان بیاد بگه روش کار با سافت ارشیو چه جوریه
من تمام پستام مطابق با شکلی هست که میگن ولی اصلا نمی فهمم تو سایت قرار میگیره یا نه

بعد یه سوال متفرقه ... تو وارز بی بی پستم 1600 تا ویزیت داشته هر کدوم از فایلهام هم حداقل 15 بار دانلود شده ولی بیشعورا فقط دانلود میکنند یه تشکر نمیکنند اگر تشکر زیاد بود ویزیتم 10 برابر بود
واسه شما هم همینطوریه پس چجوری یه سری از این تاپیکا 100 هزار تا ویزیت داره تازه تاپیکشون استیک هم نیست ؟؟؟؟!!

مرسی از تمام دوستان

جواب سوال اولتون داده شده زحمت خوندن و پيدا كردنش با خودتون

اونها يكسري باندند كه اگه دقت كنيد تو تاپيكاي هم ميرند و تاپيك و بالا مييارند

RAR

Registered User
لایک‌ها
43
منم که همین پشنهاد باند بازی رو دادم
کیه گوش بده !!!!

1774

Registered User
لایک‌ها
33
جواب سوال اولتون داده شده زحمت خوندن و پيدا كردنش با خودتون

اونها يكسري باندند كه اگه دقت كنيد تو تاپيكاي هم ميرند و تاپيك و بالا مييارند

با تشکر از اینکه به سوالها سریع جواب میدید
راستش اونا خوندم ولی یه قسمت به اسم Compilation هست که پستا بعد از بلاگ شدن اونجا میره بعد از یه مدتی هم از اونجا پاک میشه اگه پاک بشه بهت میگن که مشکل داشته مثل یکی از پستای قدیمی که داده بودم ، ولی سوالم این بود که پستی که پاک نمیشه کجا باید پیداش کرد
باز هم از همکاری همتون ممنونم:blush:

1774

Registered User
لایک‌ها
33
منم که همین پشنهاد باند بازی رو دادم
کیه گوش بده !!!!

دوست عزیز من واسه این کار پایم ولی باید یه تعداد زیادی باشیم تو وارز بی بی یه پست بالای 10 صفحه بفرما ، مرسی ، قابلی نداشت :D داره

RAR

Registered User
لایک‌ها
43
یوزر ما هم باز شد

هر کی پایه هست واسه باند بازی بسم الله

من امادگی خودمو اعلام میکنم

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
منم پایم! :D