• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
من شک داشتم که Hotfile کلاه برداری می کنه اما الان دیگه مطمئن شدم!
اصولاً هرچی دانلود از لینک های شما بیشتر بشه رنک شما بالاتر می ره، منظورم همون Bronze, Silver, Gold, Plutonium هستش.
من معمولاً Plutonium هست رنکم. اما حالا که دانلود ها و حتی درآمد بیشتر شده من رو برده روی Gold !!

تنها سایتی که واقعاً تا آخرین سنت رو درست حساب می کنه Fileserve هستش.

در مورد پست دادن توی سایت های معروف، شما اگر یوزری با سابقه خوب توی وارز داشته باشید نه تنها به راحتی قبول می کنن که توی سایتشون پست بدید، بلکه تو بعضی موارد ادمین می کنن شما رو تا روی باقی پست ها هم نظارت داشته باشید.

uptl

Registered User
لایک‌ها
4
من شک داشتم که Hotfile کلاه برداری می کنه اما الان دیگه مطمئن شدم!
اصولاً هرچی دانلود از لینک های شما بیشتر بشه رنک شما بالاتر می ره، منظورم همون Bronze, Silver, Gold, Plutonium هستش.
من معمولاً Plutonium هست رنکم. اما حالا که دانلود ها و حتی درآمد بیشتر شده من رو برده روی Gold !!

تنها سایتی که واقعاً تا آخرین سنت رو درست حساب می کنه Fileserve هستش.

در مورد پست دادن توی سایت های معروف، شما اگر یوزری با سابقه خوب توی وارز داشته باشید نه تنها به راحتی قبول می کنن که توی سایتشون پست بدید، بلکه تو بعضی موارد ادمین می کنن شما رو تا روی باقی پست ها هم نظارت داشته باشید.

HF که خیلی وقته کلاهبرداری میکنه! شما صبحا یه TV show آپلود کن ببین بعد از 10 دقیقه پاک میشه یا نه ؟ فکر میکنی فایلتو Report زدن ؟ نه HF خودش پاک کرده چون میدونه دانلود TV show ها خیلی خیلی زیاده و کمتر کسی میاد یه خاطر TV show اکانت Premium بخره! اینم میبینه آپلود TV Show ها به ضررشه تا جایی که بتونه مقابله میکنه!

در مورد اون سایت ها هم من خودم یوزر VIP هستم تو سایت warez-bb به هیمن سایت ها ایمیل زدم گفتم من فلانیم دسترسیمو باز کنین یه جواب بهم ندادن! به قول دوستمون این سایت ها شده محلی برا باند بازی یه مشت هندی- پاکستانی و ویتنامی

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
HF که خیلی وقته کلاهبرداری میکنه! شما صبحا یه TV show آپلود کن ببین بعد از 10 دقیقه پاک میشه یا نه ؟ فکر میکنی فایلتو Report زدن ؟ نه HF خودش پاک کرده چون میدونه دانلود TV show ها خیلی خیلی زیاده و کمتر کسی میاد یه خاطر TV show اکانت Premium بخره! اینم میبینه آپلود TV Show ها به ضررشه تا جایی که بتونه مقابله میکنه!

در مورد اون سایت ها هم من خودم یوزر VIP هستم تو سایت warez-bb به هیمن سایت ها ایمیل زدم گفتم من فلانیم دسترسیمو باز کنین یه جواب بهم ندادن! به قول دوستمون این سایت ها شده محلی برا باند بازی یه مشت هندی- پاکستانی و ویتنامی

خب من کارم فیلم و موزیک و مدیا نیست، اما برای اسم فایل هام از کد استفاده می کنم که می شه گفت تا ریپورت ندن پاک نمی شه.
جالب اینه فایل های من رو روبوت ها ریپورت نمی دن، یا یوزرهای نفوذی و یا از خود اون شرکتی که کارش رو پخش کردم بهم ایمیل می دن که پاک کن، منم پاک نمی کنم تا می رن از خود سرورها اقدام می کنن :دی

من تا حالا مشکلی تو گرفتن دسترسی نداشتم.

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
یکی به داد من برسه :(
امروز از ساعت 6 پاشدم هی دارم آپ می کنم این وضع ماست :
یعنی چی آخه !!!!!
64547735.jpg
انجمن هایی که پست میدم :
www.ferbourtoi.org
legendw.com
platinumw.org
smartwarez.org
expresshare.com
warez-bb.org
بعد یه سوال دارم :
تو سافت آرشیو هرچی میزارم نمیره تو صفحه اصلی همش پیغام زیر رو میده :
کد:
About user:

- We will download random links to check adv. All links with adv - No mirror if original said no mirror - Clone nick and Fake IP to post more than permit. - Must: MU/HF + OR or FS or RS + any mirror ! - Refuse topics which not at main 2 times => All previous Topics will be delete as answer => All will Get Ban or Not For Main !
نمونه کدی که میزارم برای پست ها :
کد:
[center][url=http://imgarchive.info/viewpicture.php?file=731953.jpg&th=][img]http://imgarchive.info/201012/731953.jpg[/img][/url]

Genre: Comedy
Video: 640×352 | 1102 kbps
Audio: English | VBR 128k | Stereo | Mp3[/center]
[cut]

Release Group: AEN ( Scene )
Release Name: You.Might.As.Well.Live.2009.FESTIVAL.DVDRip.XviD-AEN
Release Date: December 16, 2010
Filename: aen-ymal-xvid.avi
Source: DVD Retail
Size: 708.02 MB (742,416,299 bytes)
Genre: Comedy
Video: 640×352 | 1102 kbps
Audio: English | VBR 128k | Stereo | Mp3
Subtitles: English
Runtime: 78 mins
IMDB Rating: 5.7/10
RT Critics: N/A
Directed By: Simon Ennis
Starring: Joshua Peace, Michael Madsen and Stephen McHattie

[spoiler]
[center][b]Screenshot:[/b]
[url=http://imgarchive.info/viewpicture.php?file=731955.jpg&th=true][img]http://imgarchive.info/201012/th_731955.jpg[/img][/url][/center]
[/spoiler]

[b]Download (Hotfile.com)[/b]
[url]http://hotfile.com/dl/89988761/f2c24e7/aen-ymal-xvid.part1.rar.html[/url]
[url]http://hotfile.com/dl/89988760/7e61b97/aen-ymal-xvid.part2.rar.html[/url]

[b]Mirror (Fileserve):[/b]
[url]http://www.fileserve.com/file/nyBkdmb[/url]
[url]http://www.fileserve.com/file/Qty6jrZ[/url]

[b]Mirror (Filesonic):[/b]
[url]http://www.filesonic.com/file/43629202/aen-ymal-xvid.part1.rar[/url]
[url]http://www.filesonic.com/file/43629168/aen-ymal-xvid.part2.rar[/url]

[b]No Password[/b]

دوستان لطفا کمک کنید ، دیگه خسته شدم از بس آپلود کردم اما نتیجه ای برام نداشت . :(

1774

Registered User
لایک‌ها
33
یکی به داد من برسه :(

کد:
About user:

- We will download random links to check adv. All links with adv - No mirror if original said no mirror - Clone nick and Fake IP to post more than permit. - Must: MU/HF + OR or FS or RS + any mirror ! - Refuse topics which not at main 2 times => All previous Topics will be delete as answer => All will Get Ban or Not For Main !

دوستان لطفا کمک کنید ، دیگه خسته شدم از بس آپلود کردم اما نتیجه ای برام نداشت . :(

سلام
یکی از قوانینش اینه که در مورد فایلت یه توضیح بزاری info
ایتطوری که معلومه شما نگذاشتید

1774

Registered User
لایک‌ها
33
در این مورد که دودره بازی در میاره شکی نیست یکی از نمونه کاراش اینه اگه از یه کشور که جزو اونایی که قبول داره دنلود کنی شماره نمی اندازه مثلا از همین ایران ولی بقیه کشورا شمارش میشن
نمونه هم اینه
90002179.jpg

خودتون ببنید جالب اینه که 66 بار شمرد

حالا که اینا این کارو میکنند یه روش هست که بتونید این کمبود و جبران کنید :p
کافیه اول یه اکانت فری باز کنید البته باز چیز پی ان هر چند وقت یک بارم چنتا فایل کوچیک آپ کنید و پخش کنید که فعال باشه از طریق لینکش یه اکانت اینبار با ای پی خودتون باز کنید و کار اصلی و با این انجام بدید حالا 20 درصدی که از اکانت اصلی در می اد به اکانت فری شما هم میره یعنی با 100 دلار 20 دلار هم به اکانت فری میره

نکته مهم : تمام ایتمهای مو جود در دو اکانت باید با هم فرق کنه نیایید به هر دوتاش یه شماره حساب و ایمیل بدیداااا

1774

Registered User
لایک‌ها
33
چرا دیگه ، گذاشتم ، بالا هست برو ببین . :D

عزیزم قبل از cut باید یه توضیح در مورد داستان فیلم بدی واسه فیلم به سایت idmb برو اونجا یه خلاصه از فیلم هست اونا کپی کن :cool:
قبل از cut

pooyan2012

Registered User
لایک‌ها
24
من فهمیدم درد Hotfile چیه!!
پولی که به دانلود ها می داد رو نصف کرده! Fileserve هم اومده همین کار رو کرده! چه مرگشون شده اینا؟!

capturejwm.jpg

capture2m.jpg

از اول همین بود تا اونجایی که من تو جریان بودم, هیچ تغییری نکرده.البته شاید من اشتباه می کنم.اگر اینطور هست لطفا دوستان تصحیح کنند.

1774

Registered User
لایک‌ها
33
یکی از دوستان اگه وی پی ان خوب داره و ازش راضیه به من هم معرفی کنه

armin321

Registered User
لایک‌ها
41

من كه هاتفايل رو گذاشتم كنار ، حداقل اعصابم راحته
من رنك پلاتينيوم بودم 10 گيگ پاك كرد منو كرد برنز!!!!! يعني ديد درآمد رفته بالا خودش پاك كرد. حالا جالبه 2 تا 3 تا پارت رو پاك كرده و بقيه مونده.يعني قشنگ معلومه ماشيني پاك شده. اين از هاتفايل اونم از فايل فكتوري هر چي ايميل ميزنم ميگم پولمو بديد مگه جواب ميدن.
الان بهترين گزينه همون فايل سرو هست . البته بماند اونم يك مشكل داره كه زمان دادن پول رو ننوشته چقدره.

در مورد دوم من پيشنهاد ميكنم ما ايرانيها هم يك سايت بزنيم. الان 15 نفر هستيم حداقل . روزي 1 پست نفري بديم ، راحت ميشه سايت رو پر كرد.
البته بماند كه اينكار هم مشكلات زيادي داره. مثلا كي نماينده بشه و كي طراحي كنه و يا پستها با هم تداخل نكنه. و هزاران مشكلات ديگر.

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
خيلي از دوستان فقط دارند ليچري ميكنند نميتونيد نام نيكي براي يوزرتون درست كنيد خب با ليچري هم كه عمرا به گرد پاي ويتنامي ها برسيد.
اين مطلب جزو مطالب پولي هست كه ميگم

بهترين راه اينه بريد تو هر چي سايت كه ميبينيد ثبت نام كنيد غصه رنك سايت رو نخوريد فقط اجازه زدن پست رو بده كافيه

بعد هم ايبوك و عكس و ... (پستهاي كم حجم) نه مال خودتون لينك بقيه رو پست كنيد تو تمام سايتها
حداقل 150 پست اينطوري اولش داشته باشيد بهترين سايت هم آواكس هست براي كپي برداري تا رنكتون تو سايتها بره بالا و پستهاتون بدون تائيد منتشر بشه بعد كارتون رو شروع كنيد و لينكهاي خودتون رو منتشر كنيد

armin321

Registered User
لایک‌ها
41
خيلي از دوستان فقط دارند ليچري ميكنند نميتونيد نام نيكي براي يوزرتون درست كنيد خب با ليچري هم كه عمرا به گرد پاي ويتنامي ها برسيد.
اين مطلب جزو مطالب پولي هست كه ميگم

بهترين راه اينه بريد تو هر چي سايت كه ميبينيد ثبت نام كنيد غصه رنك سايت رو نخوريد فقط اجازه زدن پست رو بده كافيه

بعد هم ايبوك و عكس و ... (پستهاي كم حجم) نه مال خودتون لينك بقيه رو پست كنيد تو تمام سايتها
حداقل 150 پست اينطوري اولش داشته باشيد بهترين سايت هم آواكس هست براي كپي برداري تا رنكتون تو سايتها بره بالا و پستهاتون بدون تائيد منتشر بشه بعد كارتون رو شروع كنيد و لينكهاي خودتون رو منتشر كنيد

جناب R3B والا خيلي از ما ها ليچري نميكنيم . الان موضوع اينه كه صاحبان سايت اصلا اجازه ارسال نميدن كه حالا بخوايم پست كسي رو كپي كنيم.

الان اين مدل سايتها دست يك عده هندي و پاكستاني و چيني و .يتنامي و تايلندي افتاده كه بجز خودشون نميزارن كسي پست بده.

الان من تو خيلي از سايتها عضو قديميم . (مثل پي تي نگاه كنيد بين خودمون من از همه قديمي ترم) تو بقيه سايتها هم همين وضع رو دارم .

ولي تا پستي ارسال ميكنم سريع يك اخطار ميدن كه اينو از كسي كپي كرده يا قبلا ارسال شده يا توي تگ بزار (تو تگ ميزارم ميگه توي تگ نزار) و اينجور مسائل.
موضوع دوم هم افتضاح شدن هاتفايله كه واقعا جالبه رنك من امروز پلاتين هست فردا ميشه برنز!!!!

يكذره شرايط رو سخت كردن آپلود سنتر ها و بطبع اون سايتها هم شرايط رو براي ارسال سختر

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
جناب R3B والا خيلي از ما ها ليچري نميكنيم . الان موضوع اينه كه صاحبان سايت اصلا اجازه ارسال نميدن كه حالا بخوايم پست كسي رو كپي كنيم.

الان اين مدل سايتها دست يك عده هندي و پاكستاني و چيني و .يتنامي و تايلندي افتاده كه بجز خودشون نميزارن كسي پست بده.

الان من تو خيلي از سايتها عضو قديميم . (مثل پي تي نگاه كنيد بين خودمون من از همه قديمي ترم) تو بقيه سايتها هم همين وضع رو دارم .

ولي تا پستي ارسال ميكنم سريع يك اخطار ميدن كه اينو از كسي كپي كرده يا قبلا ارسال شده يا توي تگ بزار (تو تگ ميزارم ميگه توي تگ نزار) و اينجور مسائل.
موضوع دوم هم افتضاح شدن هاتفايله كه واقعا جالبه رنك من امروز پلاتين هست فردا ميشه برنز!!!!

يكذره شرايط رو سخت كردن آپلود سنتر ها و بطبع اون سايتها هم شرايط رو براي ارسال سختر

مساله همينه
شما پستي كه ارسال ميكنيد نبايد جديد باشه حداقل مال چند ماه قبل
و ترجيحا گرافيك و عكس و .... نام پست رو تغيير بديد و بفرستيد تا برسيد به حدي كه بدون تائيد منتشر كنند
اون سايتهايي كه بستند بعيد هست بدون پارتي بهتون اجازه بدند

R3B

Registered User
لایک‌ها
161
هاتفايل امروز يكسري فايلهاي منو كه كپي رايت نداشت و هر كدوم بالاي 10 هزار داونلود داشت پاك كرد
يكسري هم فايلهاي بك آپ بود كه لينكش منتشر نشده بود

خلاصه الان با ليست بلند بالايي از حذفيات هات فايل تو ميلم مواجه شدم

1774

Registered User
لایک‌ها
33
اینکار چه به بهونه کپی رایت چه به بهانه های دیگه انجام میشه دلیلشم معلومه هاتفایل به شما محدودیت نمیده مثل فایل سرور و بقیه سرورها که به شما یک فضای محدود میدن مثلا میگن 500 گیگ و اگه بیشتر شد باید خوتون زحمت پاک کردنو بکشید
اگه هاتفایل بخواد به همه فضای نامحدود بده و هیچ فایلی هم پاک نشه از اونطرفم با بالا رفتن فایلهاتون تعداد دانلود بیشتری هم داشته باشید باید یه چیزی هم قرض کنه تا بتونه به قولش عمل کنه
من به تنهایی تقریبا 500 گیگ فایل دارم حالا خودتون حساب کنید این همه ادم تو دنیا همینجوری دارن فایل تو سرورشون میریزن بابا می ترکه دیگه
اولویت هم با فیلم سریال برنامه ایفون و .... هست
true blood با حجم 10 گیگ یه شبه به باد فنا رفت و لی تا حالا برنامه و چیزای دیگه ندیدم پاک بشه

من فایلهای که دانلود بالایی دارند رو یه جا ذخیره میکنم و تا اعلام کرد پاک شده بلا فاصله آپ میکنم ولی یه مجموعه کامل رو نمیشه کاری کرد باید بری سراغ چیزای دیگه

موفق باشید

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
من كه هاتفايل رو گذاشتم كنار ، حداقل اعصابم راحته
من رنك پلاتينيوم بودم 10 گيگ پاك كرد منو كرد برنز!!!!! يعني ديد درآمد رفته بالا خودش پاك كرد. حالا جالبه 2 تا 3 تا پارت رو پاك كرده و بقيه مونده.يعني قشنگ معلومه ماشيني پاك شده. اين از هاتفايل اونم از فايل فكتوري هر چي ايميل ميزنم ميگم پولمو بديد مگه جواب ميدن.
الان بهترين گزينه همون فايل سرو هست . البته بماند اونم يك مشكل داره كه زمان دادن پول رو ننوشته چقدره.

در مورد دوم من پيشنهاد ميكنم ما ايرانيها هم يك سايت بزنيم. الان 15 نفر هستيم حداقل . روزي 1 پست نفري بديم ، راحت ميشه سايت رو پر كرد.
البته بماند كه اينكار هم مشكلات زيادي داره. مثلا كي نماينده بشه و كي طراحي كنه و يا پستها با هم تداخل نكنه. و هزاران مشكلات ديگر.
من سایت دارم همینی که تو امضام هست !
اگه مایل به همکاری هستی بسم الله !

mahdyonline

Registered User
لایک‌ها
92
من اکانت فری مگا رو دارم و 100گیگ هم الان ÷ر شده
الان خیلی از فایلهام که معمولا 140مگابایتی هستش و خیلیاشون 45000 بار بیشتر دانلود شده
میشه بگین اگه من اکانت ÷ریمیوم بگیرم چقدر ÷ول درمیاره

البته بگم من 700 فایل دارم که همشون روی 100بار دانلود شدن و 90درصدشون بالای 10000بار

دوم اینکه هر reedem چند دلار میشه؟

بالا