امتحانش کردمسلام
کسی با sBorg کار کرده؟ چند سوال ساده در این مورد دارم.
سلام دوستان میشه چند تا سایت پخش لینک خوب معرفی کنید؟
باتشکر
سلام.
دوستان لینک هاتون رو تو کدوم سایت ها پخش میکنید ؟
وارز بی بی خیلی کند شده برام.
برا شما هم همینطور شده ؟
امتحانش کردم
برای پرایویت ترکر خوب نیست
ولی دردسر فشرده کردن فایل و این کارا رو کم می کنه , سرعتش هم خیلی بالاست
ممنون دوست عزیز.
از طریق این اسکریپت می شه یه فیلم رو از لینک مستقیم گرفت، ازش اسکرین شات تهیه کرد و دوباره روی سایت های شرینگ آپلود کرد؟
خود سایت امکان لیچ کردن از سایت های شرینگ معروف رو داره؟
اسکرین شات ها رو هم به صورت اتوماتیک آپلود می کنه؟
يكسالي ميشه دست كشيدم
تو شركت دولتي با حقوق بالا استخدام شدم
يكبار گفتم اين كار علاوه بر فوائدش مظرات خودشو داره
اگه بخواي تو سايتاي مطرح پست بدي بايد شب بيداري بكشي
بيداري شب خواب روز و داره
خواب روز هم معنيش اينه كه از كل زندگيت عقب ميموني به كارهاي اداريت نميرسي و .....
آخه شركت دولتي حقوق بالا ميده به آدم!(مگر اينه در ناسا يا مايكروسافت استخدام شده باشي) با اين كار اگه خوب عمل كني ماهي 5-6 تومان هم ميتوني درآمد داشته باشي البته شايد هم بيشتر. من به شخصه ماهي 4 تومان هم تجربه كردم تازه با قيمت دلار اون موقع (قبلانا كه oron و filesonic زنده بودن) كه بعد از سفت و سخت گرفتن قانون كپي رايت من كارمو تقريبا رها كردم. اما الان دوباره ميخام استارت كنم. الان هم كه كارمو هنوز استارت نكردم كار خاصي هم نميكنم ماهي 500 تومان رو بطور ميانگين دارم. خرج vps و خرجهاي ديگه رو حداقل در ميارم.
ای بابا شما که تجربتون بالاست بگید سایت بزنیم درآمدش بیشتره یا تو فروم ها یا کارهای دیگه ای که باید بکنیم؟
ای بابا شما که تجربتون بالاست بگید سایت بزنیم درآمدش بیشتره یا تو فروم ها یا کارهای دیگه ای که باید بکنیم؟
معمولا تا 24 ساعت بعد از اینکه paid میزنه پرداخت می کنه ، اگه بیشتر طول بکشه خودشون اطلاع میدندوستان اولین پرداخت منو تو RG زده PAID همین امروز ولی به حسابم نیومده
میخواستم بدونم مشکل از کجاس ؟
صبر کنم یا میل بزنم؟
دوستان سایت دارن ماهی 1 میلیون پول سرورشون میشه :دیفرقی نمیکنه که
مگه سایت چقدر هزینه داره فوقش سالی 80 تومن
همون پست های تالار رو توی سایت هم بزاری بعد از یه مدت سایت خودت هم نبدیل میشه به یه برند معتبر
معمولا تا 24 ساعت بعد از اینکه paid میزنه پرداخت می کنه ، اگه بیشتر طول بکشه خودشون اطلاع میدن
RG مشکلات خودشو داره ولی از نظر پرداخت همیشه قابل اعتماد بوده و به موقع پرداخت می کنه
درباره اون موردی هم که فرمودید متاسفانه جوابشون منفی بود