کسی تو وارز بی بی تازگیا رفته ؟
زیادی کند نیست یا واسه من اینطوری شده .
اون پست من نبوده دوست عزیز (تو اون پست بهترین سایتا معرفی شده)
من با اپلودد کار نکردم ، ولی تا جایی که خبر دارم باید پرمیوم باشید تا فضای اپلود بهتون بده
خودم با extabit و rapidgator کار می کنم خوبه
extabit صد گیگ فضا میده
اون پست من نبوده دوست عزیز (تو اون پست بهترین سایتا معرفی شده)
من با اپلودد کار نکردم ، ولی تا جایی که خبر دارم باید پرمیوم باشید تا فضای اپلود بهتون بده
خودم با extabit و rapidgator کار می کنم خوبه
extabit صد گیگ فضا میده
extabit رو چه سیستمی کار می کنی ؟
کدوم پلن؟
ممنون
من در extabit ثبت نام کردم ولی اجازه نمیده ریموت اپلود و ftp داشته باشم.
توی توضیحاتش خوندم که باید فعالشون کنی ولی تو صفحه ای که باید یکی از گزینه ها را انتخاب کنی ، چیزی برای انتخاب نیست
Affiliate
شاید توی این سایت هم باید پریمیوم بود؟
فکر نمی کنم گیر بیاریبچه ها کسی invite avaxhome داره واسم بفرسته؟
دوستان کسی جواب من رو نمیده:blush:دوستان که تجربه کار بالا دارن سوال برام پیش اومده هنوزم این کار درامد داره منظورم از در امد همین قدر که بشه ماهی 20 دلار دراورد که هزینه vps در بیاد کافیه و روزیه چه حجم فایل اپلود و چه قدر زمان صرف کرد که بشه این هزینه رو دراورد
فکر نمی کنم گیر بیاری
ولی اگر کسی هست دعوتنامه آواکس داشته باشه من 200 هزار تومن میخرم
فکر نمی کنم گیر بیاری
ولی اگر کسی هست دعوتنامه آواکس داشته باشه من 200 هزار تومن میخرم
من 250 هزار تا میخرم اینوایت یا اکانت پوستر فرقی نداره .
با درود به تمام دوستان
تعداد زيادي از دوستان در پ خ سوالاتي در مورد نحوه آپلود كردن و كسب در آمد سوالاتي داشتند كه در حد توان پاسخگو بودم اما با توجه به ازدياد پيامها و تكراري بودن اكثر سوالات تصميم گرفتم اين مطلب رو بنويسم.
در تاپيكهاي ديگه مطالبي رو شرح دادم كه گويا وارز كارهاي قدر بهشون برخورد و بجاي كمك همون عادت هميشگي ايرانيها بروز كرد يعني تخطئه ديگران و ايراد گرفتن.
همينجا اعلام ميكنم تمام كساني كه در پي تي عضو هستند از من بهتر و مسلط ترند پس نيازي نيست تو اين تاپيك بخواند خودشونو ثابت كنند.
تو كار وارز و آپلود هم قطئنا من كم كارتر و ناشي تر از همه هستم.
و اين مطلبي كه شرح ميدم
اولا اين كه تا بحال من جايي نديدم و كپي برداري نيست
صرفا تجربيات شخصي من هست و هيچ جنبه علمي نداره پس ميتونه كاربردي باشه يا نباشه
دوست ندارم اين تاپيك تبديل به بحث و جدل بشه هر كسي اگه مطلبي تو ذهنش هست كه ميتونه مفيد باشه عنوان كنه تا بقيه هم استفاده كنند.
قبل از هر بحثي يادتون باشه هدف اين تاپيك كمك هست و كمك و نه چيز ديگه اي
اگر در حين آموزش آمار و ارقامي اعلام ميشه به اين معني نيست كه ميخوام خودنمايي كنم بلكه فقط قصد اين هست كه مضنه دست دوستان بياد.
باز هم اعلام ميكنم ما كوچيك همه وارز كارها و آپلودرها هستيم لطفا كاري نكنيد كه آدم از كارش پشيمون بشه و ديگه به كسي نخواد كمك كنه.
سر فصلها تا اونجاييكه به نظرم مي ياد اينها هست
ملزومات ابتدايي آپلودر
ميزان درآمد از راه آپلود و مخارج اون
نحوه دسترسي به منابع تازه
انتخاب سرورهاي مناسب جهت آپلود
نحوه آپلود مطالب
چگونگي پخش لينكها
درطول آموزش اگه سوالاتي بود تحت يك سر فصل بهش پرداخته ميشه
حالا اگه كسي تمايل داشت اعلام كنه تا مطالب رو شروع كنيم
(اين تاپيك با توجه به اين كه اكثر آپلودرها در بازارچه هم حضور دارند قبلا در بخش بازارچه ايجاد شده بود كه با تذكر همكار بخش بازارچه حذف و در اين بخش ايجاد شد)
سلام
اگه ممکنه یه خورده شفاف تر و اجمالی تر توضیح بدید که این روش چگونه است .
اگه فایل یا مطلب اموزشی هم دارید ممنون میشم برای بنده ارسال کنید .
با سپاس
دوست عزیز دقت کنید خیلی ساده هستش
شما فایلی رو روی هاست های آپلود سنتر آپ میکنید و به ازای دانلود پول میگیرید
وقتی فایل ها حجمشون زیاد باشه کاربرا خارجی چون سرعت اینترنتشون بالاست مجبورن اکانت پریمیوم بخرن که بتونن از نهایت سرعتشون استفاده کنن.خب این وسط اپلودسنتر کلی سود میکنه و مقداری از اون رو به اپلودر ها میده.آره خیلی ساده است .
اما این کار برای اپلود سنتر چه فایده ای داره ؟ آپلود سنتر درآمدش از تبلیغاته ؟ یا گرفتن اشتارکهای پریمیوم ؟ یا راه دیگر ؟
فایلهای موزیک هم میشه اپلود کرد ؟ در نوع فایل محدودیت وجود نداره ؟
وقتی فایل ها حجمشون زیاد باشه کاربرا خارجی چون سرعت اینترنتشون بالاست مجبورن اکانت پریمیوم بخرن که بتونن از نهایت سرعتشون استفاده کنن.خب این وسط اپلودسنتر کلی سود میکنه و مقداری از اون رو به اپلودر ها میده.
معمولا هم اپلودسنتری که درست و حسابی باشه تبلیغ نمیذاره تو سایتش چون اکانت پریمیوم خودش کلی درامد داره و ارزشش رو نداره تبلیغ بذاره.
محدودیت هم قدیما اپلودد به کاربرای معمولی فقط تا حجم 1 گیگ رو اجازه اپلود می داد که خوشبختانه این محدودیت برداشته شد.
تو رپید گیتور هم برای اپلود محددویت وجود نداره ولی برای دانلود از فایل ها باید تنظیم کنید که 250 مگ باشه یا 500 مگ یا 1000 مگ.حد اکثرش هم 1000 مگ.
بله این سایت ها بیشتر برای سایت های خارجی به کار میرن.برای سایت های ایرانی rodfile هست که سایت های فیلم ازش استفاده میکنن.سایت های restfile و eyefile هم سایت هم خوبین من چند ماه پیش تستشون کردم به ای پی کاری ندارن و به حجم هم کاری ندارن.پس باید بر روی کاربران غیر ایرانی زوم کرد و کلا باید سایت به زبان لاتین باشه ؟!
بله این سایت ها بیشتر برای سایت های خارجی به کار میرن.برای سایت های ایرانی rodfile هست که سایت های فیلم ازش استفاده میکنن.سایت های restfile و eyefile هم سایت هم خوبین من چند ماه پیش تستشون کردم به ای پی کاری ندارن و به حجم هم کاری ندارن.