• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
جواد جون یعنی بازدید و دانلود اینا خیلی زیاده ؟
خودشون مگه اپلود نمیکنن ؟فقط میزارن بقیه پست بدن توش ؟چه خیری برا خودشون داره ؟
میشه ادرس لینک این سایت ها رو بزاری برام.
[/]

از سایت ddlrank.com میتونی لیست این سایت ها رو به دست بیاری

این سایت ها مدیراشون آپلودر هستن ولی مثل ما ایرانی ها نیستن که نه خودشون موفق بشن نه بزارن بقیه موفق بشن

اونا با اینکار باعث میشن بازدید سایتشون بالا بره و در این این بین پست های خودشون هم دانلود بیشتری میگیره
در ضمن با این افزایش بازدید تبلیغات دیگه ای هم میگیرن
و بعدش توی اکثر سایت ها قوانین رو تغییر میدن و حق عضویت میگیرن و ...

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111
اين كمترين درامد از يكي از اكانت ها در اپلود بوي است فقط UploadBoy - Easy way to share your files براي كاربراي از كشور ايران اگه داري ه خاطر راحتي دانلود براشون گيج نميشند

Payments history
DateAmountStatus
2013-04-12$5.00PAID
2013-04-03$5.01PAID
2013-03-28$6.01PAID
2013-03-20$6.00PAID
2013-03-16$5.81PAID
2013-03-09$5.01PAID
2013-02-24$5.06PAID
2013-02-16$5.20PAID
2013-02-05$5.08PAID
2013-01-24$6.33PAID

از اونجائیکه 200 گیگ به کاربر پریمیوم نمی ده میشه چند تا اکانت داشت؟

baha2rnezhad

Registered User
لایک‌ها
31
از اونجائیکه 200 گیگ به کاربر پریمیوم نمی ده میشه چند تا اکانت داشت؟

اره عزيز ميشه. كه من زير مجموعه خودم ميشم.واين اكانت تقريبا درامد زيرمجموعه هاي من ميشه گفت هست.

naderrostami

Registered User
لایک‌ها
30
اره عزيز ميشه. كه من زير مجموعه خودم ميشم.واين اكانت تقريبا درامد زيرمجموعه هاي من ميشه گفت هست.

سلام دوست عزیز انوقت فقط کاربر پریمیوم میتونه ؟ یا کاربر فری هم میتونه زیز مجموعه خودش بشه؟

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111

دوست عزیز این کار رو نکن

بفهمه همه اکانت هات بن میشه ها

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311
دوستان چند تا سایت که ریموت آپلود داشته باشند معرفی میکنید؟ممنون میشم

jamal20

Registered User
لایک‌ها
2
من ميخام در سايت uploaded.net فايل آپلود كنم. ولي نمي تونم علتش چيه؟ قسمت file upload غير فعاله بايد كار خاصي انجام داد؟
منظور از ريموت آپلود چيه؟
شما كه از uploadboy دريافت داشتين . ايا دلارا به قيمت آزاد خريداري شد يا نرخ مبادله اي؟ چون فرقش خيلي زياد ميشه.

paiom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
دوستان چند تا سایت که ریموت آپلود داشته باشند معرفی میکنید؟ممنون میشم

بیشتر سایتها الان برای اکانت رایگان هم ریموت آپلود دارن. ul.to - turbobit.net - rapidgator.net

من ميخام در سايت uploaded.net فايل آپلود كنم. ولي نمي تونم علتش چيه؟ قسمت file upload غير فعاله بايد كار خاصي انجام داد؟

صفحه uploaded.net یه رفرش کنید یا اینکه پلاگین فلش پلیر روی مرورگرتون نصب نیست.

منظور از ریموت آپلود یعنی شما یه لینک دانلود مستقیم به اون سایت مثلا آپلودد بدید و اون خودش دانلود کنه.

maskot

Registered User
لایک‌ها
2,018
دوستان من از uploaded اکانت دارم الان لینکهام دانلود شدند ولی هیچ مقداری پول به حسابم اضافه نشده ایا تنظیمات خاصی باید صورت بگیره من فقط توش ثبت نام کردم و شروع به اپلود کردن توش و پخش کردن لینک ها

baha2rnezhad

Registered User
لایک‌ها
31
شما كه از uploadboy دريافت داشتين . ايا دلارا به قيمت آزاد خريداري شد يا نرخ مبادله اي؟ چون فرقش خيلي زياد ميشه.

هر دلار 3000 تومن حساب ميكنه.ولي اگه حساب پيپال و وب ماني داشته باشي ميتوني به حسابت منتقل كني ولي واسه واريز به شتاب 3000 تومن هر دلار

baha2rnezhad

Registered User
لایک‌ها
31
سلام دوست عزیز انوقت فقط کاربر پریمیوم میتونه ؟ یا کاربر فری هم میتونه زیز مجموعه خودش بشه؟

فرقي نميكنه.بعد حساب پرميومش ارزونه.5دلار.1 ماهه
ابتداي كار اگه زير 1000 باشه دانلودخورت فكر كنم اگه با مديرش صحبت كني پرميوم 1 ماهه ابتدا بهت بده.(البته قبلا كه اينطوري بود الان نميدونم)

maskot

Registered User
لایک‌ها
2,018
دوستان من از uploaded اکانت دارم الان لینکهام دانلود شدند ولی هیچ مقداری پول به حسابم اضافه نشده ایا تنظیمات خاصی باید صورت بگیره من فقط توش ثبت نام کردم و شروع به اپلود کردن توش و پخش کردن لینک ها
دوستان یه کمکی هم به ما کنید

irmefo

Registered User
لایک‌ها
26
دوستان یه کمکی هم به ما کنید
نه دوست من مشکل از شما نیست.
این قوانین اپلودد که برای هر ای پی تو روز یه بار حساب میکنه.
به طور مثال من امروز صبح از یه فردی دانلود کردم خب اون رو برای اون فرد حساب میکنه.ولی تا آخر شب هر چی دانلود کنم برای صاحب های اکانت دانلود رو میشماره ولی پولی نمیده.
در هر صورت قوانینش ولی مقدار پولی که برای دانلود میده خیلی از اپلودسنتر های دیگه بیشتره پس ارزش کار کردن باهاشو داره.

kkick

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
منم در مورد sborg یه سوال دارم اگه sborg روی سرور نصب کنی بعد ip سرور تغیر کنه دوباره باید پول بدی key بخری یا نه؟

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
این ماه 3 تا وی پی اس خریدم یکی از یکی آشغال تر. الان هر سه تا رو هم دارم. یکی خریدم با پورت 10 گیگ بعد سرعت آپلود با زوم خیلی جون بکنه به 800 کیلوبایت میرسه. تیکت زدم و براشون عکسش رو ارسال کردم پشتیبانی میگه داره 4 تا فایل رو همزمان با 800 کیلوبایت آپلود میکنه دیگه چی میخوای ؟؟؟
اون دو تای دیگه که همین وضع رو دارن. خواهشن یک شرکت خوب معرفی کنید من یک وی پی اس خوب بخرم گیر کردم شدید. تا ماهی 70 هم میتونم بدم.
با تشکر

maskot

Registered User
لایک‌ها
2,018
این ماه 3 تا وی پی اس خریدم یکی از یکی آشغال تر. الان هر سه تا رو هم دارم. یکی خریدم با پورت 10 گیگ بعد سرعت آپلود با زوم خیلی جون بکنه به 800 کیلوبایت میرسه. تیکت زدم و براشون عکسش رو ارسال کردم پشتیبانی میگه داره 4 تا فایل رو همزمان با 800 کیلوبایت آپلود میکنه دیگه چی میخوای ؟؟؟
اون دو تای دیگه که همین وضع رو دارن. خواهشن یک شرکت خوب معرفی کنید من یک وی پی اس خوب بخرم گیر کردم شدید. تا ماهی 70 هم میتونم بدم.
با تشکر
دوست عزیز من با زوم سرعت اپلودم 400 بود ولی بجاش الان از filzilla برا اپلود استفاده می کنم که سرعتم به 3.5-5 مگ می رسه به شما هم توصیه می کنم از طریق ftp اپلود کنید و بیخیال زوم شید

basili

Registered User
لایک‌ها
73
با تشکر

عزيز من با zoom يا ftp سرعت بايد بالا باشه (معمولا ftp بيشتره) البته اونجا كه آپلود ميكني هم موثره. من تو آپلودد با زوم 2 مگابايت رو دارم. مشكل شما اينه كه سرويس دهنده شما بدرد نخوره! توصيه من اينه كه هر چيزي كه ميخاي بگيري از سرويس دهنده خارجي بگير. من هم چند سال پيش از اين سرويس دهنده ايراني گرفته بودم با پورت 1 گيگ سرعت آپلود رو 400-500 كيلوبايت بود. بعد از يه سرويس دهنده خارجي نه چندان مطرح گرفتم با پورت 100 مگابايت سرعت آپلود شد رو 2-3 مگابايت! ديگه دور ايرانيها رو خط قرمز كشيدم واسه هميشه!

بالا