• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

irmefo

Registered User
لایک‌ها
26
این ماه 3 تا وی پی اس خریدم یکی از یکی آشغال تر. الان هر سه تا رو هم دارم. یکی خریدم با پورت 10 گیگ بعد سرعت آپلود با زوم خیلی جون بکنه به 800 کیلوبایت میرسه. تیکت زدم و براشون عکسش رو ارسال کردم پشتیبانی میگه داره 4 تا فایل رو همزمان با 800 کیلوبایت آپلود میکنه دیگه چی میخوای ؟؟؟
اون دو تای دیگه که همین وضع رو دارن. خواهشن یک شرکت خوب معرفی کنید من یک وی پی اس خوب بخرم گیر کردم شدید. تا ماهی 70 هم میتونم بدم.
با تشکر
درسته منم با زوم راحت نیستم سرعتش هم همچین بالا نیست.ولی سرعت شما باور نکردنیه.شما به جای دیگه هم تست کن که سرعتش خوب باشه چون دیروز اپلودد سرعت اپلودش رو کم کرد که بریم پریمیوم بخریم.:d
در کل اگه مطمئنید سرعت واقعی شما اینه بهتره سرویستون رو عوض کنید. من از novinvps.com استفاده میکنم.پشتیبانی خوبی دارن سرعت دانلود هم من از یه سرور خوب که دانلود میکنم تا 30 مگ میرسه.من تضمینشون نمیکنم ولی راضیم ازشون نسبت به بقیه خیلی بهترن.

eqbalb

Registered User
لایک‌ها
56
من تعجب می‌کنم شما چطور توی کار اپلود هستی با این سرعت‌های افتضاح. اگر چند VPS رو امتحان کردی و سرعت در همین حده بنظرم شما باید دور VPS رو خط بکشی و بری سراغ Dedicated serverها. من با سرور اختصاصی در uploaded سرعت web-upload در بازه‌ی ۲۰ تا ۷۰ مگابایت هس و برای اکستابیت هم اگر مشکلی فنی نباشه حدود ۱۰ تا ۳۰ مگابایت.

بهرحال بعید می دونم اگر درآمدی برای شما داشته باشه با این سرعتِ کم، جبران وقت و عمر تلف‌شده رو بکنه، ضمن اینکه این سرعتِ کم، تعداد اپلودها در روز رو هم ناگزیر کم می‌کنه و همین خودش مانعی می‌شه برای کسب درآمد بیشتر.

این ماه 3 تا وی پی اس خریدم یکی از یکی آشغال تر. الان هر سه تا رو هم دارم. یکی خریدم با پورت 10 گیگ بعد سرعت آپلود با زوم خیلی جون بکنه به 800 کیلوبایت میرسه. تیکت زدم و براشون عکسش رو ارسال کردم پشتیبانی میگه داره 4 تا فایل رو همزمان با 800 کیلوبایت آپلود میکنه دیگه چی میخوای ؟؟؟
اون دو تای دیگه که همین وضع رو دارن. خواهشن یک شرکت خوب معرفی کنید من یک وی پی اس خوب بخرم گیر کردم شدید. تا ماهی 70 هم میتونم بدم.
با تشکر

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
من تعجب می‌کنم شما چطور توی کار اپلود هستی با این سرعت‌های افتضاح. اگر چند VPS رو امتحان کردی و سرعت در همین حده بنظرم شما باید دور VPS رو خط بکشی و بری سراغ Dedicated serverها. من با سرور اختصاصی در uploaded سرعت web-upload در بازه‌ی ۲۰ تا ۷۰ مگابایت هس و برای اکستابیت هم اگر مشکلی فنی نباشه حدود ۱۰ تا ۳۰ مگابایت.

بهرحال بعید می دونم اگر درآمدی برای شما داشته باشه با این سرعتِ کم، جبران وقت و عمر تلف‌شده رو بکنه، ضمن اینکه این سرعتِ کم، تعداد اپلودها در روز رو هم ناگزیر کم می‌کنه و همین خودش علتی می‌شه برای کسب درامد کمتر.

دوست عزیز من تازه کار نیستم و این ماه اول هستش که به این مشکل خوردم. چند روز دیگه سرویس من تموم میشه و میرم از یک سایت خارجی میخرم و خودم رو از دست این سرویس دهنده های ایرانی خلاص میکنم.

ho3in-life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
11
دوست عزیز من تازه کار نیستم و این ماه اول هستش که به این مشکل خوردم. چند روز دیگه سرویس من تموم میشه و میرم از یک سایت خارجی میخرم و خودم رو از دست این سرویس دهنده های ایرانی خلاص میکنم.
این خارجی ها رو باید با دلار و حساب پی پال بگیری ؟! دوستان یه سوال. این اسکریپت های nfo مثل ماله سایت ریلز بی بی که لینک های زیادشو توش میزنه، کسی سراغ نداره که رو سایتم نصبش کنم ؟! نیاز دارم هر چی میگردم پیدا نمیکنم. یدونه خوبش باشه. ممنون میشم

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
این خارجی ها رو باید با دلار و حساب پی پال بگیری ؟! دوستان یه سوال. این اسکریپت های nfo مثل ماله سایت ریلز بی بی که لینک های زیادشو توش میزنه، کسی سراغ نداره که رو سایتم نصبش کنم ؟! نیاز دارم هر چی میگردم پیدا نمیکنم. یدونه خوبش باشه. ممنون میشم

الان اکثرا وب مانی و لایبرتی ریزرو رو هم ساپورت میکنن برای پرداخت.

mahdi_1365

Registered User
لایک‌ها
37
با تشکر
سلام
شما تو سایت webhostingtalk فکر می کنم تو یه تاپیکی که من زده بودم و پرسیده بودم تا 100 هزارتومن میخام یه vps بگیرم اومده بودین ، چند تا آفر اونجا بهم پیشنهاد شد ، دو تاشون تست دادن ولی اصلا قابل مقایسه با Vps ی که خودم گرفتم نبودن ، من از سایت aminserve.com یک ماه از Switzerland سرویس گرفتم که اواخر یه مقدار اذیت کرد و یکی دو روز قطع بود برای همین تیکت زدم و دلیلش رو پرسیدم که گفتن مشکل برای این سرویسشون پیش اومده و اگر دوست دارید تبدیلش کنیم به Germany من هم گفتم موردی نداره ، الان سرویس Germany دارم ازشون تا 20 / 5 ، از همه چیزش راضی هستم ، سرعت دانلود ، آپلود و ...
با زوم هم سرعت آپلود خوبه و تا الان مشکلی نداشتم

mohammadsj

Registered User
لایک‌ها
36
دوستان کسی عضویت در سایت mazika2day.com را میدونه چه جوری هست .
من که هر چی اقدام میکنم ثبت نامش بستس !!!
کسی هست تو این سایت کار کنه که بگه دعوتنامه ای یا نه ؟؟؟
ممنون میشم پاسخ بدید .

MAXiMo

Registered User
لایک‌ها
25
دوستانی که دنبال دعوتنامه آواکس بودن بالاخره چی شد؟ تونستید استفاده کنید؟

garlic

Registered User
لایک‌ها
64
يعني مثلا ما 1000 تا فايل پارت پارت 1 گيگي داريم اگر كسي در يك روز 500 تاش رو دانلود هم كنه فقط همون پارت اول محاسبه ميشه بقيه پارت ها محسابه نميشه ؟
از يه اي پي و يك اكانت

نه دوست من مشکل از شما نیست.
این قوانین اپلودد که برای هر ای پی تو روز یه بار حساب میکنه.
به طور مثال من امروز صبح از یه فردی دانلود کردم خب اون رو برای اون فرد حساب میکنه.ولی تا آخر شب هر چی دانلود کنم برای صاحب های اکانت دانلود رو میشماره ولی پولی نمیده.
در هر صورت قوانینش ولی مقدار پولی که برای دانلود میده خیلی از اپلودسنتر های دیگه بیشتره پس ارزش کار کردن باهاشو داره.

Last edited:

paiom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
فرقي نميكنه.بعد حساب پرميومش ارزونه.5دلار.1 ماهه
ابتداي كار اگه زير 1000 باشه دانلودخورت فكر كنم اگه با مديرش صحبت كني پرميوم 1 ماهه ابتدا بهت بده.(البته قبلا كه اينطوري بود الان نميدونم)

شما لینک آپلود بوی رو تو سایتهای خارجی که میزاری از کمبود سرعت شکایت نمیکنن؟
چون بیشتر سایتهای آپلود ایرانی سرعت دانلودشون واسه کاربرای رایگان خیلی کمه و همش شکایت میکنن از سرعت.
میدونی نهایت سرعتش برای کاربر رایگان چنده ؟
ممنون

irmefo

Registered User
لایک‌ها
26
يعني مثلا ما 1000 تا فايل پارت پارت 1 گيگي داريم اگر كسي در يك روز 500 تاش رو دانلود هم كنه فقط همون پارت اول محاسبه ميشه بقيه پارت ها محسابه نميشه ؟
از يه اي پي و يك اكانت
بله درسته این قوانین آپلودد هست.برای بازی های حجم بالا مثل ایکس باکس بیشتر فروشش کاربرد داره تا دانلود.ولی برای سریال ها و فیلم ها خوبه.
سایت هایی مثل اکستابیت فعلا دانلودشون خوب و پول خوبی میدن.رپیدگیتور هم بد نیست و دانلودخورش خوب نیست.شانستون باید بزنه فروش داشته باشید ازش.
اگر خواستید تو اکستابیت ثبت نام کنید باید یکی که عضو اونجا برای شما دعوت نامه بفرسته تا بتونید از ریموت اپلود و FTP استفاده کنید.اگر خواستید ثبت نام کنید ایمیلتون رو تو پیغام خصوصی بفرستید یا بگید یکی از بچه های انجمن براتون بفرستن.

garlic

Registered User
لایک‌ها
64
منظورم اين بود كه مثلا من 1000 تا فايل 500 مگابايتي در اكانتم دارم حالا ميدم يه نفر تو انگليس 1000 تاش رو همه در يه روز دانلود ميكنه با اكانتش همش هم رو يك سيستم و يك اي پي از انگليس دانلود ميكنه

حالا من خيلي برام مهم بدونم كه مبلغ همه هزار فايل رو بهم ميده يا اينكه فقط همون لينك 500 مگ اولي محاسبه ميكنه؟

اين مثال واسه همه آپلود سنترهاي فايل بود

چون واسه جايي ميخواهم استفاده كنم كه نفراتي كه دانلود ميكنن كمن ولي روزانه حداقل 2 ترابايت دانلود ميكنم همين چند يوزر

بله درسته این قوانین آپلودد هست.برای بازی های حجم بالا مثل ایکس باکس بیشتر فروشش کاربرد داره تا دانلود.ولی برای سریال ها و فیلم ها خوبه.
سایت هایی مثل اکستابیت فعلا دانلودشون خوب و پول خوبی میدن.رپیدگیتور هم بد نیست و دانلودخورش خوب نیست.شانستون باید بزنه فروش داشته باشید ازش.
اگر خواستید تو اکستابیت ثبت نام کنید باید یکی که عضو اونجا برای شما دعوت نامه بفرسته تا بتونید از ریموت اپلود و FTP استفاده کنید.اگر خواستید ثبت نام کنید ایمیلتون رو تو پیغام خصوصی بفرستید یا بگید یکی از بچه های انجمن براتون بفرستن.

Last edited:

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
والا ما شنیدیم در طول روز یک آیپی یک دانلود رو میندازه

حالا چه 1 دانلود کرده باشه یا 1 میلیون تا دانلود

اینجوری که باشه خود آدم آپ میکنه فایلو بعد خودش هم چندین و چند بار دانلود می کنه در طول روز ، آروم آروم خود آپلود سنتر یه چیزی هم دستی باید بده ولش کنید ! :p

irmefo

Registered User
لایک‌ها
26
منظورم اين بود كه مثلا من 1000 تا فايل 500 مگابايتي در اكانتم دارم حالا ميدم يه نفر تو انگليس 1000 تاش رو همه در يه روز دانلود ميكنه با اكانتش همش هم رو يك سيستم و يك اي پي از انگليس دانلود ميكنه

حالا من خيلي برام مهم بدونم كه مبلغ همه هزار فايل رو بهم ميده يا اينكه فقط همون لينك 500 مگ اولي محاسبه ميكنه؟

اين مثال واسه همه آپلود سنترهاي فايل بود

چون واسه جايي ميخواهم استفاده كنم كه نفراتي كه دانلود ميكنن كمن ولي روزانه حداقل 2 ترابايت دانلود ميكنم همين چند يوزر
بهتون گفتم که حتی اگه یک میلیارد فایل هم داشته باشید یه نفر از اکانتتون تو اپلودد دانلود کنه فقط اولین فایلی که دانلود کرده محاسبه میشه.از اون به بعدش چه از شما چه از هر کس دیگه هم دانلود کنه محاسبه نمیشه.فقط اولین دانلود تو هر روز.
بقیه اپلود سنتر های معروف اینجوری نیستن و تمام دانلود هارو میشمرن و به ای پی کاری ندارن.تقریبا فقط اپلودد این قانون رو داره.

behzad.70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوستان خسته نباشید
من از این wazerbb سر درنیاوردم چطوری میشه تو این لینک های دانلود رو به اشتراک گذاشت؟
اصلا کارش چیه؟
اگه ممکنه کمک کنید ممنون

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
دوستان خسته نباشید
من از این wazerbb سر درنیاوردم چطوری میشه تو این لینک های دانلود رو به اشتراک گذاشت؟
اصلا کارش چیه؟
اگه ممکنه کمک کنید ممنون

warez-bb تالار دانلود هستش دانلود نرم افزار و فیلم و موسیقی و سریال و ....
لینک های دانلود رو اونجا میزاری بقیه استفاده میکنن

maskot

Registered User
لایک‌ها
2,018
دوستان این extabit چه مدلیه توش ثبت نام کردم اما اصلا هیچ قسمتی که برا پرداخت و این کارا نداره

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان این extabit چه مدلیه توش ثبت نام کردم اما اصلا هیچ قسمتی که برا پرداخت و این کارا نداره

موقع ثبت نام باید زیر مجموعه کسی باشی.

اگر میخوای با یه ایمیل دیگت از لینک رفرالم استفاده کن:

New user registration

maskot

Registered User
لایک‌ها
2,018
دوستان سایت uploking.com دچار مشکل شده درسته یا برا من ایطوریه

irmefo

Registered User
لایک‌ها
26
دوستان خسته نباشید
اصلا کارش چیه؟
اگه ممکنه کمک کنید ممنون
بهتره بی خیال وارز بی بی شید.دیگه نمی ذاره کسی توش پست بده.فقط کاربرای قدیمی سایت می تونن توش پست بدن و لینک بذارن.کاربرای جدید فقط می تونن دانلود کنن.
یه قانون دیگه گذاشته که نمیشه توش لینک اپلودسنتر های پولی رو زد.البته اینو یکم شک دارم.چون هنوز می ذارن با اینکه غیر مجاز کردن.
اینم فکر کنم به عاقبت رپیدشیر دچار بشه.....

بالا