• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
بهتره بی خیال وارز بی بی شید.دیگه نمی ذاره کسی توش پست بده.فقط کاربرای قدیمی سایت می تونن توش پست بدن و لینک بذارن.کاربرای جدید فقط می تونن دانلود کنن.
یه قانون دیگه گذاشته که نمیشه توش لینک اپلودسنتر های پولی رو زد.البته اینو یکم شک دارم.چون هنوز می ذارن با اینکه غیر مجاز کردن.
اینم فکر کنم به عاقبت رپیدشیر دچار بشه.....

میشه لینک پست این قوانین رو بزارین ؟؟

tsamant

Registered User
لایک‌ها
12
نوشته اصلی توسط merlinmgha
این ماه 3 تا وی پی اس خریدم یکی از یکی آشغال تر. الان هر سه تا رو هم دارم. یکی خریدم با پورت 10 گیگ بعد سرعت آپلود با زوم خیلی جون بکنه به 800 کیلوبایت میرسه. تیکت زدم و براشون عکسش رو ارسال کردم پشتیبانی میگه داره 4 تا فایل رو همزمان با 800 کیلوبایت آپلود میکنه دیگه چی میخوای ؟؟؟
اون دو تای دیگه که همین وضع رو دارن. خواهشن یک شرکت خوب معرفی کنید من یک وی پی اس خوب بخرم گیر کردم شدید. تا ماهی 70 هم میتونم بدم.
با تشکر

من تعجب می‌کنم شما چطور توی کار اپلود هستی با این سرعت‌های افتضاح. اگر چند VPS رو امتحان کردی و سرعت در همین حده بنظرم شما باید دور VPS رو خط بکشی و بری سراغ Dedicated serverها. من با سرور اختصاصی در uploaded سرعت web-upload در بازه‌ی ۲۰ تا ۷۰ مگابایت هس و برای اکستابیت هم اگر مشکلی فنی نباشه حدود ۱۰ تا ۳۰ مگابایت.

بهرحال بعید می دونم اگر درآمدی برای شما داشته باشه با این سرعتِ کم، جبران وقت و عمر تلف‌شده رو بکنه، ضمن اینکه این سرعتِ کم، تعداد اپلودها در روز رو هم ناگزیر کم می‌کنه و همین خودش مانعی می‌شه برای کسب درآمد بیشتر.

اقبال عزیز درست میگه

اکثر شما دوستان در این تاپیک میشه گفت بصورت آماتور دارین کار میکنین در کل وی پی اس بدرد این کار نمیخوره یا باید Dedicated Server بگیرین یا RDP سرعت آپلودتون روی تمامی آپلود ستتر ها بین 20 تا 100 مگابایت میشه و این مساویه با آپلود بیشتر و درآمد بیشتر در زمان کمتر با وی پی اس فقط وقت خودتون رو تلف میکنید

همین الان شما داری ماهی 70 تومن میدی برای هیچی

میتونی RDP بگیری

Remote-RDP.com - E3-1230/E3-1240 16GB Ram, Encoding, 1Gbps RDAs from $15month (NL/EU) - WJunction - Webmaster Forum

یا Dedicated

Dedicated servers. - OVH

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
بهتره بی خیال وارز بی بی شید.دیگه نمی ذاره کسی توش پست بده.فقط کاربرای قدیمی سایت می تونن توش پست بدن و لینک بذارن.کاربرای جدید فقط می تونن دانلود کنن.
یه قانون دیگه گذاشته که نمیشه توش لینک اپلودسنتر های پولی رو زد.البته اینو یکم شک دارم.چون هنوز می ذارن با اینکه غیر مجاز کردن.

دوست عزیز ما که داریم کار میکنیم هیچ دوشواری هم نداریم خیلی هم عالیه ! یکه

قوانین رو رعایت کنی دوشواری نداری

باید نصف لینک هات قابلیت دانلود رایگان داشته باشن

peahman

Registered User
لایک‌ها
68

درسته یوزرای جدید حتی لینک آپلودد هم نمی تونن بزارن

garlic

Registered User
لایک‌ها
64
من ديشب 10 پست تو اين فروم دادم صبح كه ديدم همه پست ها پاك شدن
tehparadox

من خودم فكر ميكنم مشكلي نداشتم فقط اسكرين شات از فيلم نذاشته بودم همه موارد ديگه گذاشته بودم
نميدونم دليلش چي هست
الان هم وقتي با يوزر خودم لوگين ميكنم وارد ميشه ولي انقدر دسترسيم سيم رو كند كردند كه اصلا صفحات سايت رو باز نميكنه
وقتي با يوزر خودم لوگين ميكنم اينطوره

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
من ديشب 10 پست تو اين فروم دادم صبح كه ديدم همه پست ها پاك شدن
tehparadox

من خودم فكر نميكنم مشكلي نداشتم فقط اسكرين شات از فيلم نذاشته بودم همه موارد ديگه گذاشته بودم
نميدونم دليلش چي هست
الان هم وقتي با يوزر خودم لوگين ميكنم وارد ميشه ولي انقدر دستسرسيم رو كند كردند كه اصلا صفحات سايت رو باز نميكنه
وتي با يوزر خودم لوگين ميكنم ايطنوره

بعضی وقت ها این تالار ها به خاطر مشکل دار شدن restore backup میشن به همین خاطر باید دوباره پست بزنید

irmefo

Registered User
لایک‌ها
26
دوست عزیز ما که داریم کار میکنیم هیچ دوشواری هم نداریم خیلی هم عالیه ! یکه

قوانین رو رعایت کنی دوشواری نداری

باید نصف لینک هات قابلیت دانلود رایگان داشته باشن

بله دوست من برای شما که کاربر قدیمی سایتی پست زدن آزاده.من برای کاربرایی گفتم که تازه می خوان عضو شن.
بعد وقتی شما تو یه اپلود سنتر لینک رپیدشیر یا مدیافایر بذارید معلومه که تعداد زیادی از کاربرا از مدیافایر و رپیدشیر دان میکنن.

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
بله دوست من برای شما که کاربر قدیمی سایتی پست زدن آزاده.من برای کاربرایی گفتم که تازه می خوان عضو شن.
بعد وقتی شما تو یه اپلود سنتر لینک رپیدشیر یا مدیافایر بذارید معلومه که تعداد زیادی از کاربرا از مدیافایر و رپیدشیر دان میکنن.

منظور این بود که مثلا سطح محدودیت لینک رو نیاری بزاری زیر 100 مگ که کاربر حتما مجبور بشه اکانت بخره

بلکه میتونی بالای 1 گیگ بزاری تا هر کس دلش خواست اکانت بخره

irmefo

Registered User
لایک‌ها
26
منظور این بود که مثلا سطح محدودیت لینک رو نیاری بزاری زیر 100 مگ که کاربر حتما مجبور بشه اکانت بخره

بلکه میتونی بالای 1 گیگ بزاری تا هر کس دلش خواست اکانت بخره
آهان.به هر حال برای شما خوبه.من قبلا توش بودم ولی بنم کردن بعد دیگه سمتش نرفتتم تا الان که دیدم کاربر جدید قبول نمیکنه.

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
آهان.به هر حال برای شما خوبه.من قبلا توش بودم ولی بنم کردن بعد دیگه سمتش نرفتتم تا الان که دیدم کاربر جدید قبول نمیکنه.

احتمالا دوباره ثبت نام آزاده میشه
فعلا دارن سیستم رو بهینه میکنن و جای سرورش رو عوض میکنن و از این حرفا

kkick

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
میشه با zoom روی راپیدگیتور اپلود کرد؟

web.master

Registered User
لایک‌ها
4
توي سايت هاي خارجي كدوم يك از همه بهتره ؟

قصد دارم با 2 تا سايت كار كنم تا اگه لينك يكي كار نكرد ، از سايت دومي دانلود كنند

يكي uploadboy هست و يكي هم ميخوام از سايت هاي خارجي باشه ...

دوستان توجه داشته باشيد ، يوزرهام اكثرا آي پي ايران هستن

لطفا راهنمايي كنيد

سپاس

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
توي سايت هاي خارجي كدوم يك از همه بهتره ؟

قصد دارم با 2 تا سايت كار كنم تا اگه لينك يكي كار نكرد ، از سايت دومي دانلود كنند

يكي uploadboy هست و يكي هم ميخوام از سايت هاي خارجي باشه ...

دوستان توجه داشته باشيد ، يوزرهام اكثرا آي پي ايران هستن

لطفا راهنمايي كنيد

سپاس

پس بهتره با همین سایت های داخلی کار کنی

چون کار کردن با IP ایران و سایت خارجی فقط ppd هستش که اون هم زیاد نتیجه بخش نیست

web.master

Registered User
لایک‌ها
4
پس بهتره با همین سایت های داخلی کار کنی

چون کار کردن با IP ایران و سایت خارجی فقط ppd هستش که اون هم زیاد نتیجه بخش نیست

مگه سايت هاي خارجي غير از ppd هستن ؟

مثلا سايت رپيدگيتور به ازاي هر 1000 دانلود از آي پي ايران 0.5 $ ميده كه ميشه حدود 1700 ت (در صورتي كه آپلودبوي 1500 ت ميده)

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
مگه سايت هاي خارجي غير از ppd هستن ؟

مثلا سايت رپيدگيتور به ازاي هر 1000 دانلود از آي پي ايران 0.5 $ ميده كه ميشه حدود 1700 ت (در صورتي كه آپلودبوي 1500 ت ميده)

سایت های خارجی همونطور که دوستان در قبل هم اشاره کرده اند بیشتر به درد pps میخورن یعنی پول به ازای فروش اکانت های حرفه ای

اما در مورد رپیدگیتور ، دوست عزیز رپیدگیتور برای IP ایران قیلتر هستش

در ضمن رپیدگیتور لینک مستقیم نمیده که ولی آپلود بوی فکر کنم 8 ساعتی لینک مستقیم بده

در کل کاربر ایرانی بین رپیدگیتور و آپلودی بوی ( پیکو فایل رو انتخاب میکنه ) شوخی کردم همون آپلود بوی رو انتخاب میکنه

web.master

Registered User
لایک‌ها
4
سایت های خارجی همونطور که دوستان در قبل هم اشاره کرده اند بیشتر به درد pps میخورن یعنی پول به ازای فروش اکانت های حرفه ای

اما در مورد رپیدگیتور ، دوست عزیز رپیدگیتور برای IP ایران قیلتر هستش

در ضمن رپیدگیتور لینک مستقیم نمیده که ولی آپلود بوی فکر کنم 8 ساعتی لینک مستقیم بده

در کل کاربر ایرانی بین رپیدگیتور و آپلودی بوی ( پیکو فایل رو انتخاب میکنه ) شوخی کردم همون آپلود بوی رو انتخاب میکنه

رپيدگيتور واسه من بازه (بدون چيلتر شكن) :دي

در كل پس آپلودبوي رو انتخاب مي كنم ... چند تا سايت داخلي هم معرفي كنيد كه به درد آي پي هاي ايران بخورن ؛ rodfile به نظرتون چه طور هست ؟

ممنون

بالا