nitiX
Registered User
- نوشتهها
- 345
- لایکها
- 134
مرسی دوسته عزیزز من تا اینجاشو میدونم فقط نمی دونم لینک رو چه جوری باید بذارم!
مثلا از اپلودد میخوام ریموت کنم لینکو باید چه جوری بذارمم !
مرسی دوسته عزیزفقط لینک مستقیم رو میشه در حالت عادی ریموت کرد. اگر میخوای لینک آپلودد رو ریموت کنی باید اکانت پریمیومش رو داشته باشی و وارد کنی تا بتونه برات ریموت آپلود کنه.
مرسی دوسته عزیز
پس از کدوم سایت میشه ریموت اپلود کرد تو این سایت؟(منظورم بدونه اکانته پرمیومه)
دوستان من که اخرش نتونستم ریموت اپلود کنم کسی از دوستان یه اموزش مختصر از اولش میده ببینم چه جوری باید تو اکستابیت بدون اکانت پرمیوم ریموت اپلود کنم
دوستان خیلی خوب راهنمایی کردندوستان من که اخرش نتونستم ریموت اپلود کنم کسی از دوستان یه اموزش مختصر از اولش میده ببینم چه جوری باید تو اکستابیت بدون اکانت پرمیوم ریموت اپلود کنم
اگه کسی تو کار SEO سایت مهارت بده بهم پیام خصوصی بده اگه ممکنه ...
دادا شما که دنبال سئو نبودی اونهمه توی پیغام خصوصی ما رو نفرین کردی
من شما رو نفرین نکردم شما چرا ناراحت شدید، فقط از کارتون ناراحت شدم .
انتظار داشتی به دست و پات بیافتم که سایت شما رو بهینه کنم !
من به شما پیشنهاد دادم که سایتت رو درست کنی ، شما هم گفتی من خودم سئو کارم
پس شما رو بخیر و ما رو هم بخیر
دوستان خیلی خوب راهنمایی کردن
شما اگه بخوای لینک آپلود ، رپیدگیتور ، و .... رو از طریق ریموت آپلود بذاری تو Extabit کلا دو روش داره:
1-اکانت پریمیوم این سایت ها رو داشته باشی و موقع ریموت تو سایت Extabit ، یوزر و پسورد اکانت پریمومت رو بدی
2-لینک آپلودد و ... رو اول مستقیم کنی (مثلا تو سایت فایل گیر) بعد این لینک مستقیم شده رو از طریق ریموت آپلود کنی تو Extabit
ممنون دوسته عزیز پس حداقل چیزی که باید تهیه کرد یه اکانت لیچ هست برای مستقیم کردن فایل ها
من که یه اکانت لیچ گرفتم دوسه تافایل از سایت rlsbb رو گرفتم و مستقیم کرد تو اکستابیت اپلود کردم تو چندتا فروم پخش کردم ولی انگار نه انگار یه دونه دانلودم نشد![]()