• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111
یه سوال البته نمی دونستم کجا باید مطرح کنم
تو سایت iptorrents این پیغام هشدار hit and run مربوط به چی است؟ چکار باید کرد که دیگه نیاد؟

یعنی یاب باید یا پویینت بدی یا به همون اندازه فایلی که دان کردی همون فال رو اپ کنی

rezaaliyar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من با چه برنامه ای از فیلم هام اسکرین شات بگیرم که ارم تبلیغاتی برنامه روش نیوفته وسرعتش بالا باشه

rezaaliyar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خیلی ممنون خیلی کمکم کردی
heart.gif

MAXiMo

Registered User
لایک‌ها
25
سلام

دوستان من قبلا با سایت هایی مثل دیپوزیت فایلز PPD کار می کردم ولی حدودا یک هفته پیش به پیشنهاد دوستان رفتم سراغ LumFile تا PPS کار کنم. برای امتحان حدود 180 فایل آپلود کردم که در مجموع 42 گیگابایت حجمشون هست. یعنی به طور متوسط 230 مگابایت برای هر فایل. تا این لحظه هم 711 دانلود از فایل هام ثبت شده ولی هیچ فروشی نداشتم. این طبیعیه؟ آخه من کسانی رو دیدم که با روزی 50 دانلود هم حداقل یک فروش دارن. در ضمن فایل ها همشون تک پارتی هستن. تو بعضی فاروم ها مگاترید کار می کنم و تو بعضی هاشون هم تک پست ارسال می کنم.

ممنون.

rezat1

Registered User
لایک‌ها
292
سلام .
بچه هایی که قصد همکاری در یک سایت وارز رو دارن به من پیام بدن + آیدی یاهو . منظورم نویسندگی یا کلا همکاری برای مدت کوتاه نیست منظورم شراکته .

خواهش می کنم دوستانی که چند روزه این کارو شروع کردن پیام ندن .

MAXiMo

Registered User
لایک‌ها
25
سلام

دوستان من قبلا با سایت هایی مثل دیپوزیت فایلز PPD کار می کردم ولی حدودا یک هفته پیش به پیشنهاد دوستان رفتم سراغ LumFile تا PPS کار کنم. برای امتحان حدود 180 فایل آپلود کردم که در مجموع 42 گیگابایت حجمشون هست. یعنی به طور متوسط 230 مگابایت برای هر فایل. تا این لحظه هم 711 دانلود از فایل هام ثبت شده ولی هیچ فروشی نداشتم. این طبیعیه؟ آخه من کسانی رو دیدم که با روزی 50 دانلود هم حداقل یک فروش دارن. در ضمن فایل ها همشون تک پارتی هستن. تو بعضی فاروم ها مگاترید کار می کنم و تو بعضی هاشون هم تک پست ارسال می کنم.

ممنون.

دوستان کسی نمی تونه کمی راهنمایی کنه؟

Legend1365

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من شنیدم Rapidgator خوب پول میده کسی تجربه کار باهاش رو داشته البته بزرگترین مشکلش برای شروع اینه که تا 10 دلار از طریق دانلود بدست نیاری پول فروش رو بهت نمیده

HKinG

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
دوستان کسی نمی تونه کمی راهنمایی کنه؟

خدمتتون عرض کنم که تو Lumfile فری دی ال خیلی راحته و یوزر نیازی نمیبینه که اکانت بخره ، مگه اینکه واقعا مطلب شاخی باشه
اینطور که من دستگیرم شده هر چقد free download سخت تر باشه امکان sale بالاتر میره

MAXiMo

Registered User
لایک‌ها
25
خدمتتون عرض کنم که تو Lumfile فری دی ال خیلی راحته و یوزر نیازی نمیبینه که اکانت بخره ، مگه اینکه واقعا مطلب شاخی باشه
اینطور که من دستگیرم شده هر چقد free download سخت تر باشه امکان sale بالاتر میره

ممنونم. شما خودتون از کدوم سایت استفاده می کنید؟ چقدر فایل آپلود کردید و روزانه چقدر تعداد دانلودها و فروش هاتون هست. البته اگه دلتون نخواست جواب ندید.

ممنون می شم دوستان دیگه هم اگر ایرادی نداره در این مورد توضیح بدن. اگه اسکرین شات هم باشه که عالی می شه.

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
دوستان :

آخر سر ما نفهمیدیم hipfile خوب هست و پرداخت داره یا اینکه شدیدا دزده و رفتارهای غیر حرفه ای زیاد داره ؟

و اینکه به نظرتون uploadboy خوب هست برای کار کردن باهاش ؟ هر 1000 تا دانلود رو جقدر میده ؟

مرسی

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
دوستان :

آخر سر ما نفهمیدیم hipfile خوب هست و پرداخت داره یا اینکه شدیدا دزده و رفتارهای غیر حرفه ای زیاد داره ؟

و اینکه به نظرتون uploadboy خوب هست برای کار کردن باهاش ؟ هر 1000 تا دانلود رو جقدر میده ؟

مرسی

می توانید تاپیک مربوط به پشتیبانی سایت آپلودبوی را در همین سایت دنبال کنید :

http://forum.persiantools.com/t336929-page13.html

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
خب فکر می کنم جوابم رو در مورد سایت آپلودبوی دریافت کردم. فقط مونده پاسخ سوال زیر در مورد هیپ فایل مبنی بر اینکه :

آیا این سایت پرداخت منظم و رفتار منطقی داره یا متاسفانه بسیار دزد هست و پرداخت نداره و رفتارهاش هم غیرمنطقی ؟

مرسی

piishii

Registered User
لایک‌ها
126
وی پی اس خوب از کجا دوستان میگیرند و ماهی چند ؟ سرور آمریکا باشه
سرعت آپلود اصلا برام مهم نیست فقط دانلود

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
جهت اطلاع دوستان ,

از اکستا دریافتی داشتم , سر وقت رو وبمانی پرداخت کرد .

ظاهرا مشکلاتش کمتر شده .

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
من در اکستابیت عضو شدم اما هیچ جایی نیست واسه آپلود کردن فایل !!

باید زیر مجموعه ی فرد دیگری شد ؟

الان همین اکانتی که ساختم رو نمیشه فعالش کرد که بشه روش کار آپلود رو انجام داد ؟؟

BryanAdams

Registered User
لایک‌ها
26
دعوت نامه iptorrents رو دارم از دوستان کسی خواست بیاد توی تاپیک امضا

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
دعوت نامه iptorrents رو دارم از دوستان کسی خواست بیاد توی تاپیک امضا
دوست عزیز قیمت این دعوتنامه بین 2 تا 5 هزار تومن بیشتر نیست ، چون به راحتی در فروم های خارجی میشه دریافت کرد (رایگان !!! )

piishii

Registered User
لایک‌ها
126
هم هیچکس یعنی اینجا وی پی اس خوب نمی شناسه ؟
عجب

بالا