• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

sahand shirinpo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید دوستان یه سوال خیلی ابتدایی مثلا اگه یکی با رفرال لینک من ثبت نام کنه فرض کنیم 100 دلار دآمد داشته باشه و قرار باشه 20 درصد از اون به من برسه 20 دلار از حساب اون کم میشه و 80 دلار به اون می رسه و 20 دلار به من اضافه
می شه یا 100 دلار برای اون باقی می مونه و یه 20 دلار هات فایل به من می ده؟ امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
ببخشید دوستان یه سوال خیلی ابتدایی مثلا اگه یکی با رفرال لینک من ثبت نام کنه فرض کنیم 100 دلار دآمد داشته باشه و قرار باشه 20 درصد از اون به من برسه 20 دلار از حساب اون کم میشه و 80 دلار به اون می رسه و 20 دلار به من اضافه
می شه یا 100 دلار برای اون باقی می مونه و یه 20 دلار هات فایل به من می ده؟ امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.

از کسی که 100 دلار درآورده چیزی کم نمیشه و همون 100 دلار رو دریافت میکنه 20 دلار شما رو خود سایت جداگانه پرداخت میکنه.

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
دوستان منظور از دانلود دانلود کامل هست یا نه فقط برن کلیک کنن لینک رو بگیرن اوکی هست
راهنمایی لطفا

MMax

Registered User
لایک‌ها
50
دوستان منظور از دانلود دانلود کامل هست یا نه فقط برن کلیک کنن لینک رو بگیرن اوکی هست
راهنمایی لطفا

در بعضی از سایت ها باید فایل کاملا دانلود بشه. در بعضی دیگه 60 درصد یا 50 درصد و ... . هیچ کدوم از آپلودسنترها صرفا کلیک روی لینک ها رو شمارش نمی کنن.

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
در بعضی از سایت ها باید فایل کاملا دانلود بشه. در بعضی دیگه 60 درصد یا 50 درصد و ... . هیچ کدوم از آپلودسنترها صرفا کلیک روی لینک ها رو شمارش نمی کنن.
می تونی یه چند مورد از گروه دوم رو بگی؟

siavashb7

Registered User
لایک‌ها
66
ادمین این تاپیک لطف کنین شما که این همه زحمت کشیدین
یه لطفی کنین و ایبوک خلاصه مطالب کسب درامد از اپلود را اماده کنید و در همین تاپیک بزارید
ممنون میشیم

چون واقعا خیلی زیاد شده و عمره ادمو میگیره

برای روش های افزایش دانلود و بازدید در گروهی که در امضام هست عضو بشین کلی روش جدید اوردم توپ

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
اپلودد کم شماری می کنه وگرنه هم پولش هم چیزهای دیگش عالیه

ho3in-life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
11
دوستان راهی برای تبدیل Point ها در آپلودد به پول هست ؟!

RAR

Registered User
لایک‌ها
43
Extabit دیروز پولا رو پرداخت کرد

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
سلام دوستان هر کدوم از شما که خواستید میتونین پست های وارزتون رو توی سایت ما هم بزنید

آدرس سایتمون

ActiveDownload | Download Free Movie Magazine Software

ما هیچ هزینه ای از شما نمیگیریم و همه درآمدتون ار آپلود هم ماله خودتون میشه

اگر خواستید با من هماهنگ کنید ( از طریق پیغام خصوصی )

irmefo

Registered User
لایک‌ها
26
با سلام.
من مدتیه که دنبال منبع خوب برای بازی اندروید می گردم.
اگر کسی منبعی داره ممنون میشم معرفی کنه.شدیدا بهش نیاز دارم.
ممنون.

MMax

Registered User
لایک‌ها
50
سلام

دوستان چطور می تونم از یک فیلم اسکرین شات بگریم بدون اینکه روی کامپیوترم یا VPS دانلودش کنم؟ اسکریپت رپیدلیچ این امکان رو داره؟ یا اسکریپت مشابه ریپدلیچ وجود داره که لینک ویدئوها رو بهش بدم ازشون اسکرین شات بگیره؟ لینک ویدئوها مستقیم هست.

با تشکر

rasoul2003

Registered User
لایک‌ها
10
برنامه ای هست از گروه warez-bb مربوط به تغییر md5 که فقط فایل های rar رو md5 رو تغییر میداد.کسی دارد؟
یه برنامه ی دیگه هست سبز رنگ که هر فرمتی رو تغییر md5 میشد باهاش انجام داد اینم کسی داره؟
هر جفتشون و داشتم ولی متاسفانه رپیدشیر پاکشون کرد

کسی یکی از این دو تا برنامه رو هم نداشت؟

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
سلام

دوستان چطور می تونم از یک فیلم اسکرین شات بگریم بدون اینکه روی کامپیوترم یا VPS دانلودش کنم؟ اسکریپت رپیدلیچ این امکان رو داره؟ یا اسکریپت مشابه ریپدلیچ وجود داره که لینک ویدئوها رو بهش بدم ازشون اسکرین شات بگیره؟ لینک ویدئوها مستقیم هست.

با تشکر

رپیدلیچ این قابلیت رو داره البته باید پلاگین MTN روش نصب باشه که بشه باهاش اسکرین شات گرفت.

بالا