• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم

D-olarba-Z

Registered User
لایک‌ها
111
خواهش می کنم
طبق اون لینک IDM از کوکی های internet explorer استفاده می کنه ، کافیه روی vps با internet explorer لاگین کنید و تیک direct download رو بزنید ، به این ترتیب لینک ها باید به صورت اتوماتیک به لینک مستقیم تبدیل بشن (نیازی به دادن یوزرنیم و پسود به IDM نیست! )

واقعا ممنون
مشکلم حل شد
رپید گیتور رو راهی براش نداری؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

DrXoX

Registered User
لایک‌ها
14
برای من که بالغ بر ۱۰۰۰ دلار هست هنوز پرداخت نکرده و بنظر قرار هم نیست که پرداخت کنه، طی تماسی که با یکی از کارمنداش داشتم متوجه شدم که اونم نمی‌دونه به چه علتی بعضی اکانت‌ها پرداخت نشده و نهایتن فهمیدم رییس دیوانه‌‌ای داره که در مورد مشکلاتی که بوجود میاد هیچ توضیحی حتی به کارمنداش هم نمی‌ده چه برسه به کاربران/مشتری‌هاش.

بنابراین بشدت توصیه می‌کنم که سمت Extabit نرید چون دیر یا زود پول شما را هم خواهد خورد.

حدود 200 دلار من 2ماهه قراره پرداخت بشه :دی
من که کلا هر چی فایل تو Extabit آپلود کرده بودم ، پاک کردم که دیگه از لینکهای من پولی به حساب این "دزد خاموش" نره
هر چند قبلا خوب بود ولی دیگه به ریسکش نمی ارزه که ندونی پرداخت می کنه یا نمیکنه....
چیزی که زیاده سایت معتبر که خیلی ها ازش دریافت دارن

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
حدود 200 دلار من 2ماهه قراره پرداخت بشه :دی
من که کلا هر چی فایل تو Extabit آپلود کرده بودم ، پاک کردم که دیگه از لینکهای من پولی به حساب این "دزد خاموش" نره
هر چند قبلا خوب بود ولی دیگه به ریسکش نمی ارزه که ندونی پرداخت می کنه یا نمیکنه....
چیزی که زیاده سایت معتبر که خیلی ها ازش دریافت دارن

شما اسم چند تا از اون معتبر هاشو بگو ...؟

والا هر سایتی رو دیدیم که دزد بوده و همه نالیدن

irmefo

Registered User
لایک‌ها
26
دوستان به آپلودسنتر به غیر از رپیدگیتور و آپلودد معرفی کنید که خوب باشه .
از نظر من لتیت بیت هم خوبه.دانلودرش کمه ولی دزدی نمیکنه.مینیموم پرداختش 5 داره فکر کنم و به وب مانی پرداخت داره.سرعت اپلودش خیلی بالاست تا 30 مگ راحت میره.فقط نمی دونم ppd هم داره یا نه.برای من فقط رو pps تنظیم شده.
در کل میرور خیلی خوبیه.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
از نظر من لتیت بیت هم خوبه.دانلودرش کمه ولی دزدی نمیکنه.مینیموم پرداختش 5 داره فکر کنم و به وب مانی پرداخت داره.سرعت اپلودش خیلی بالاست تا 30 مگ راحت میره.فقط نمی دونم ppd هم داره یا نه.برای من فقط رو pps تنظیم شده.
در کل میرور خیلی خوبیه.

دوستان این vip-file چیه ؟؟
این سه تا سایت رو کنترل میکه هم لت بیت هم شیر فلیر و هم خود vip-file

یه چیزی مثل wmp-file

ho3in-life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
11
دوستان بین لوم فایل و لتیت بیت کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟! از هر نظر.

ho3in-life

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
11
اگرم از دوستان یکی به این یوزر ho3inlife توی سافت آرشیو ریت بده که بتونم بلاگ بسازم ممنون میشم.

b00s624

Registered User
لایک‌ها
50
دوستان من همه ی کار هارو بلدم فقط موندم ازفایل های باحجم بالا استفاده کنم یا حجم پایین مثلا میتونم فیلم ها باکیفیت 15 گیگ به بالا اپلود کنم ولی نمیدونم جواب میده یانه و اینکه نمیخوام با روش ازمون و خطا پیش برم لطف هرکس میتونه یه مشاوره بده که کارمو چه جوری و با چه سبکی شروع کنم اگر اینجا نشد تو پخ بگه

irmefo

Registered User
لایک‌ها
26
دوستان من همه ی کار هارو بلدم فقط موندم ازفایل های باحجم بالا استفاده کنم یا حجم پایین مثلا میتونم فیلم ها باکیفیت 15 گیگ به بالا اپلود کنم ولی نمیدونم جواب میده یانه و اینکه نمیخوام با روش ازمون و خطا پیش برم لطف هرکس میتونه یه مشاوره بده که کارمو چه جوری و با چه سبکی شروع کنم اگر اینجا نشد تو پخ بگه

فیلم رو نمی دونم ولی برای من بازی های 10 15 گیگی زیاد جواب نداده (البته نه همشون) چون هر کسی توانایی دانلودش رو نداره.ولی بازی های بین 500 مگ و 2 گیگ برای من بهتر جواب داده.خیلی کم حجم ها هم مثلا 50 مگ تو رپیدگیتور و اپلودد و اینا زیاد جواب نمیده ولی تو اکستا چون حجم فایل رو در نظر نمیگیره بدک نیست.

b00s624

Registered User
لایک‌ها
50
یه سوال کدوم سایت یا انجمن برا فیلم های باحجم خیلی بالا مثل 14 گیگ به بالا خوبه

b00s624

Registered User
لایک‌ها
50
ایا میشه لینک های ساخته شده تو alldebird رو توی ریموت اپلود, اپلود سنتر ها وارد و لیچ کرد؟

merlinmgha

Registered User
لایک‌ها
284
ایا میشه لینک های ساخته شده تو alldebird رو توی ریموت اپلود, اپلود سنتر ها وارد و لیچ کرد؟

تا اونجایی که من میدونم این سایتها آی پی سرور ها رو بن کردن و اجازه دانلود بهشون نمیدن. من یک اکانت از realdebrid داشتم که اجازه نمیداد با وی پی اس دانلود کنی. بهترین راه اینه که یک ایمیل بزنی از خودشون بپرسی.

MMax

Registered User
لایک‌ها
50
دوستان بین لوم فایل و لتیت بیت کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟! از هر نظر.

صد در صد لتیت بیت. حداقل دوبارش رو خودم تجربه کردم که LumFile تمام فایل های کاربرا رو زده یکجا پاک کرده. بار اول موجودی اکانت رو هم صفر کرد. من که دیگه باهاش کار نمی کنم.

rezat1

Registered User
لایک‌ها
292
صد در صد لتیت بیت. حداقل دوبارش رو خودم تجربه کردم که LumFile تمام فایل های کاربرا رو زده یکجا پاک کرده. بار اول موجودی اکانت رو هم صفر کرد. من که دیگه باهاش کار نمی کنم.

لتیت بیت PPD داره ؟

Amin.Dragon

Registered User
لایک‌ها
12
سلام.
تو uploaded کدوم قسمت میشه اکانت وب مانی رو داد ؟
توضیح بدید لطفا .
ممنون.

بالا