• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش کالیبره کردن نقشه برای برنامه GPS Tuner

profixus

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به دوستان
دیدم خیلی ها دنبال کالیبره کردن نقشه هستند گفتم یه آموزشی برای این برنامه بزارم

GPS Tuner به نظر من یکی از کامل ترین و بهترین برنامه های کار با GPS هست که خوبی که این برنامه داره اینه که نقشه با فرمت JPG رو میتونه ساپورت کنه .

برنامه ی کالیبراتور :
http://www.4shared.com/file/31439244/b8be2c1d/MapCalibrator2_install.html?dirPwdVerified=a72c82d0

برای کالیبره کردن اول اون نقشه ای رو که میخواید ازش استفاده کنید رو با برنامه MapCalibrator باز کنید .

حالا کاری که باید بکنید اینه که به او مختصات بدید , برای اینکار 2 تا راه هست یکی اینکه گوشیتون رو بردارید و برید یه جایی که توی نقشه باشه ( مثلا سر فلان 4 راه یا فلان خیابان ) برید و برنامه gps tuner رو باز کنید . توی برنامه وقتی که کانکت شد 2 تا مختصات به شما میده که یکی مختصات N هست و یکی E هست . این 2 تا رو یاد داشت کنید . یک راه دیگه استفاده از google earth هست که باز هرجایی رو میخوایید برید روش و مختصات N و E رو یاد داشت کنید .

حالا توسط برنامه MapCalibrator اونجایی رو که قبلا مختصاتش رو برداشتید رو پیدا کنید و دکمه ی راست موس رو روی اون نقطه نگه دارید . سپس add new و بعد calib point رو بزنید , اعداد رو وارد کنید و save رو بزنید .

شما باید برای 2 یا 3 نقطه متفاوت روی نقشه رو اینکارو بکنید .

حالا در برنامه MapCalibrator اون بالا save map as رو بزنید و با اسم WORLD اون رو در جایی از کامپیوتر خود Save کنید .

حالا 2 فایل برای شما ساخته میشود که این 2 فایل رو در فولدری به نام Maps در فولدر برنامه توی پروگرام فایل پاکت پیسی کپی کنید .( وقتی کپی میکنید 2 تا فایل دقیقا یه همون نام وجود داره که شما باید yes رو بزنید و روی اونها کپی کنید.)
SD/program flie/ GPS Tuner v5/Maps

خوب حالا برنامه GPS Tuner رو باز کنید و وقتی کانکت شد حالشو ببرید:happy:

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
سلام

ممنون بابت مطالبت.
اما GPS Tuner تمام نقشه رو لود ميكنه، به همين دليل با نقشه هاي بالاي 6000x6000 دچار مشكل ميشه و PPC خيلي كند ميشه. من به شما PathAway رو پيشنهاد ميكنم. PathAway فقط قسمتي از نقشه رو كه داريد ميبينيد لود ميكنه و فوق العاده قدرتمنده...

با احترام :blush:

profixus

Registered User
لایک‌ها
1
درسته اما خوب امکانات خیلی بیشتری نسبت به PathAway داره
ممنون از شما

البته نیازی هم به این رزولیشن نیست من الا یک نقشه اصفهان با رزولیشن 2000 اینا دارم که مشکلی ندارم

یه سوال هم در مورد PathAway داشتم که تو تاپیک خودتون میپرسم

بالا