arashen91
Registered User
خواهش می کنمخیلی ممنون از معرفی سایت ها من از 4 سایت اول ساتفاده کردم که واریز آنی به epay داشتند و اولین درآمد من به مبلغ 0.0004 btc به حسابم واریز شد
خواهش می کنمخیلی ممنون از معرفی سایت ها من از 4 سایت اول ساتفاده کردم که واریز آنی به epay داشتند و اولین درآمد من به مبلغ 0.0004 btc به حسابم واریز شد
یه نرافزاره سایت های کسب بیت کوین مجانی رو میاره و کپچا وارد می کنی و بیت کوین می گیری.کلا تقلب نکنید چون اگه حسابتون بن بشه تمام زحماتتون بر باد میره .اینم از چند تا آدرس بیت کوین استفاده می کنه.دوست عزیز این سایتو چک کن ببین قضیش چیه ؟؟؟چطوره؟؟
http://moneyboney.blogfa.com/post/3
اره فک کنم landofbitcoin بهتره ممنونیه نرافزاره سایت های کسب بیت کوین مجانی رو میاره و کپچا وارد می کنی و بیت کوین می گیری.کلا تقلب نکنید چون اگه حسابتون بن بشه تمام زحماتتون بر باد میره .اینم از چند تا آدرس بیت کوین استفاده می کنه.
به جای این نرافزار می تونید از همون سایت landofbitcoin استفاده کنید مطمئن تره
آموزش استفاده :دوستان چجوری توی landofbitcoin فعالیت کنم؟
Browse 100+ free faucets رو میزنم تمام سایت هاشم کپچا وارد کردم ولی بالانس از 0 تکون نخورده
منظورت انتقال از کجا به کجاست؟دوستان از شما هم برای انتقال پول کارمزد کسر میکنه؟ الان قضیه انتقال بیت کوین من چیه؟ لطفا جواب بدین الان پولمو گذاشتم واس سرمایه گذاری به جای 20 هزار ساتوشی 30 هزار تا برداشت و همون 20 هزار تارا به حسابم واریز کرد اگه اینجوریه که به جای سود سرمایه گذاری ضرر میده