• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش 30 زبان زنده دنیا به روش رزتا استون در 5 دی وی دی فقط 3500 تومان

maradona1986

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
مجموعه های tell me more و نصرت 2 رو می خواستم لطفا هزینه را محاسبه و اعلام کنید.
با تشکر

maradona1986

Registered User
لایک‌ها
0
مبلغی که فرموده بودید به حساب شما واریز شد و اطلاعت لازم به صورت PM برای شما ارسال شد.

Mahdi 100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز .من قصد خرید ٍtell me more و nosrat رو از شما داشتم .اما در مورد rosetta stone 30 lan. 5DVD .. .یه سواال داشتم. تفاوت rosetta stone 30 language_5DVD با rosetta stone 31 language_3DVD در چیه؟ تو اینترنت نتونستم سطوح منتشر شده نسخه rosetta stone 31 language_3DVD را پیدا کنم _ایا مجموعه 5DVD سطوح بیشتری رو در بر میکیرد ؟ ایا این 5 دیویدی مجموعهی کاملتری هست یا اینکه تفاوتی ندارد. لطفا جواب منصفانه ای بدهید .چون من دنبال کاملترین هستم و مجموعه 31 زبان را به رایگان میتوانم تهیه کنم !:rolleyes:

Last edited:

amirfox

Registered User
لایک‌ها
0
رزتا استون + نصرت + تل می مور با احتساب همه هزینه ها چقدر به حساب سیبا بریزم ؟

maradona1986

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام
دوست عزيز شش روز پيش مبلغي را كه گفته بوديد به حسابتان واريز كردم و اطلاعات لازم را به صورت پيغام خصوصي برايتان ارسال كردم اما تا الان نه به پيغامم جواب داده ايد و نه بسته را فرستاده ايد.لطفا پيگيري كنيد.
با تشكر

Ames

Registered User
لایک‌ها
0
من ده روز است که مبلغ سفارش رو به حسابتون واریز کردم و اطلاعات آنرا هم برایتان با پیغام خصوصی فرستاده ام وهم دو بار آنها را برایتان SMS کرده ام. تکلیف سفارش ما چیست؟ حد اقل یک خبری بدهید. متشکرم.

بالا