• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آموزش crack...فقط علاقه مندان لطفاً

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام

چندين بحث شد در مورد crack که به این نتيجه جمع رسيدند که چنين TOpicی بسيار خوب ميتونه باشه...
البته قرار بود که اول چيزی گير ما بياد اما خوب...دنيا همينه ديگه....

چند نکته قبل از شروع هر کاری برای من...(که البته علت این نکات فقط در خاص بودن این topic است و همين)
1.فعلاً من دارم اینجا درس ميدم..و قرار هست همه از همديگر چيز ياد بگيريم من بسيار از تجربه بد "آموزش flash" ناراحت شدم
پس لطفاً هيچ کس هيچ چيزی رو برخ ديگری نکشه که معمولاً دعوا از اونجا شروع ميشه..در مورد خودم هم از همين الان بگم من هيچ چيز بلد نيستم
بعداً دوست ندارم حرف در بياد
2.لطفاً از هرگونه پست بيجا بپرهيزيد..نيازی به نشون دادن smily و غيره نيست...که بتونيم کاملاً بحث علمی انجام بديم
3.من ترجيح ميدم که تعداد کسانی که ميخواهند جداً به آموزش بپردازند مشخص بشه و ترجيحاً فقط همين دوستان جواب بدند!!!

این قوانين اوليه ای بود که به ذهن من رسيد..طبيعتاً قبل از هر چيز بايد همه نظرشون رو بدند در این مورد
که شايد من خيلی در این موارد اشتباه کرده باشم!!!

به هر حال فکر کنم افرادی که فعلاً ميخواهند در این کلاس شرکت کنند هستند:
koorosh
sassan
mammad
...p30...
miladmovie
blueman

این ليست تا 15 تا از نظر من ميتونه اضافه شه

....P30....

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من هم دوست دارم در اين كلاس شركت كنم
البته با اجازه استاد عزيز

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
قبل از هر بازی
1.بايد پشتکار داشته باشيد
2.يک زبون برنامه نويسی بلت باشيد...واجب هست...تازه بخاطر روی گل آقا Koorosh ننوشتم يک زبون به جز vb!!!
3.تمرين ها رو هم حداقل از هر 6 تا يکی انجام بديد!!!!

اگر هستيد که ما هم هستيم!!!
اسماتون رو نوشتم!!!اگر هم شرايط رو نداريد بگيد که پاک کنم...
لطفاً همه با شرايط عضو شند!

Blueman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من شرکت میکنم ، نه برای Crack کردن ، برای یادگیری سریال نامبر گذاری بطوری که کمترین خطر لو رفتن و کرک شدن رو داشته باشه .

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
يک مقدمه کوتاه اول برم...(تريپ این خارجی ها...)
مهمترين هدف برای من و اميدوارم برای شما این باشه که از crack نه به عنوان يک وسيله برای پول در اوردن
بلکه برای يادگيری چجوری برنامه های خودتون رو با اسيب پذيری کمتری در برابر سارقان بنويسيد و
مهمتر از همه اینکه بتونيد reverse engenireing(اگه گفتی چند تا غلت داشت!!!!) رو ياد بگيريد
جدی لذت اینکه بفهميد طرف چجوری برنامه نوشته بسيار بالا هست!!!!

البته این حرفی هست که هميشه در همجا برای آموزش ميگن حالا چرت پرت باشه و يا نه ديگه بخودتون ربط داره
ما هم گفتيم بگيم يهو مشکل سياسی برامون درست نکنن...
به هر حال اميدوارم با هم بتونيم به يک جاهايی برسيم...من چند وقت پيش عضو يک گروه Crack بودم که شما ها
هم از crack های این گروه استفاده کرديد حتماً چون تقريباً خيلی مشهور هستند اما من بيشتر علاقه دارم که هر کاری انجام بدم
و ديگه يک سالی هست همکاری نميکنم اما خوب سعی ميکنم از مطالبی که اونجا برای آموزش استفاده کرديم اینجا هم استفاده کنم
البته خيلی forum هست که آموزش ميدند و حتماً ایرانی هم بايد باشه(خودم از يکی سراغ داشتم حالا اگر پيدا کنم ميگم)
حالا ما اینجا يه کم روشمون فرق ميکنه...چون من ترجيح ميدم فقط يک مشت کار الکی نکنيم..کمی هم آموزش که بدرد بخوره هم باشه
منظورم از اینه که در مورد exe و اینکه چی هست هم توضيح ميدم اول...البته گفتم که این وست چند تا مشکل هست يکی اینکه
معلم بدی هستم که خودتون بايد تحمل کنيد..هر جا هم حس کرديد چرت پرت داره ميشه بگيد...دوم اینکه زود دلسرد ميشم...
البته فعلاً که گرمم....

حالا چی گفتم.....
آقا يکی از چيزايی که بايد ياد بگيريد assembly هست..اصلاً نترسيد هيچ هم سخت نيست....حتا بعداً بهش معتاد ميشيد....
فردا يا پسفردا از assembly و اینکه Exe چيست و اصلاً چرا يک برنامه اجرا ميشه ميگم..البته اینا شايد برای برنامه نويس ها ساده باشه
اما Vb کارها فکر نکنم خيلی بلت باشند!!!!به هر حال Vb کارا اینجا بايد هر گونه توهين به VB رو هم تحمل کنند اینم جزو قوانين هست...شوخی کردم
تا فردا...
اگر افراد فعلاً عضو اینها رو ميدونند چيزی بگان که شايد نيازی به گفتن نداشته باشيم...

لطفاً چند تا پست هم پشت سر هم نکن fotocopyy..ميتونی edit کنی قبليت رو...اینجوری زود هی صفحه تموم ميشه

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
منم دارم اينجا رو دنبال ميكنم!گفتم كه بقول خودت زودي دلسرد نشي!

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خوب الان ديدم ديگه خيلی بيکارم گفتم کمی اینجا مطلب بنويسم ::::

os ها يکی از کاراشون اجرا برنامه ها هست...هر os يک نوع خاص از برنامه ها رو اجرا ميکنه...مثلاً Wav,txt,exe و غيره
اما بعضی از این فرمت ها نشان دهنده اینند که این برنامه ها بايد کد داخلشون اجرا بشه..مثل exe و com و همچنين dll,ocx,vxd همه اینها به نوعی شامل کد
اجرايی ميباشند...این کد ها بوسيله زبان های برنامه نويسی نوشته ميشوند مثلاً برلند پاسکال!
کاری که این compiler ها انجام ميدهند تبديل زبانی که شما استفاده کرديد به زبان کامپيوتر بعلاوه اضافه کردن
يک مشت guideline برای osای که شما ميخواهيد برنامه شما در آن اجرا شود.
در سيستم های ويندوز اکثراً نوع فايل ها از پسوند آنها مشخص ميشوند..ما این فرمت ها را برای برنامه های اجرايی داريم:exe,ocx,dll,vxd اینها تقريباً مهمترين ها هستند که
شما با اکثر compiler ها ميتونيد برای این حالات برنامه بنويسيد...

الان کمتر از بافت com استفاده ميشود اما بهترين بافت برای يادگيری برنامه نويسی به زبان اسّمبلی هست..چون هيچ گونه فرمت خاصی ندارد
و از ابتدا فايل کد اجرايی ميباشد...

اما اینها اصلاً به چه درد ميخورند؟!!
شما برای crack کردن و يا يادگی نحوه نوشته شدن برنامه خاصی قاعدتاً نياز به تحقيق در فايل اجرايی آن برنامه داريد!
برای همين معمولاً در ويندوز فايل های اجرايی دارای پسوند exe هستند پس شما بايد فايل exe را بخوبی بشناسيد!!
کمتر با com,ocx,vxd برخورد ميکنيد و فکر نکنم ما هيچ وقت به اون مرحله برسيم اما يک برسی هم برای فايل dll ميگزارم
چون امکان برخورد با این فايل رو هم خواهيد داشت!

اما خوب ما اصلاً چگونه يک برنامه/فايل اجرايی رو ميخواهيم برسی کنيم؟
فعلاً در ابتدا نيازی به برسی به صورت binary فايل exe نخاهيم داشت اما نياز به يک dissassembler و يا يک debugger خواهيم داشت.
اما اینها اصلاً چی هستند؟
dissassembler برنامه شما رو تبديل به برنامه ای با کد assembly ميکند و با debugger هم شما ميتونيد کد assembly را ببينيد...اما خوب چه فرقی ميکنند...
ببينيد تمامی برنامه های اجرايی در سيستم های intel based از يک کد زبن استفاده ميکنند که در هر صورت برنامه شما بايد تبديل به این کد ها شود برای قابل فهم شدن برای کامپيوتر شما
اما ما يک زبان macro assembly داريم که کمی پيشرفته تر از assembly شايد بشه گفت هست و اینکه شما يک راست کد نميکنيد چون
هيچ وقت اطلاع درستی از آدرس های حافظه نداريد برای همين باز هم کد assembly خوب را به يک COMpiler ميفرستيد تا به خوبی تبديل به يک برنامه قابل فهم بشه
کل این حرفا بدين معنی که debugger ها هرچند که هدف اصليشون debug کردن و يافتن مشکلات در برنامه ها هست اما
باز هم به خوبی امکان برسی را به ما ميدهند و debugger ها در حقيقت فقط قسمت کوچکی از حافظه را
disassemble ميکنند اما dissassembler ها سعی ميکنند که کل برنامه را به يکديگر ارتباط داده و نشان دهند
به همين علت dissassembler ها در اکثر مواقع مشکلتی در نمايش کد خواهند داشت اما debugger ها نه؟

حالا ما چه استفاده ای از debuger ميکنيم؟
ما برنامه را از ابتدا با debuger اجرا ميکنيم و پله پله با برنامه پيش ميريم بدين ترتيپ ميتونيم بفهميم که
هدف برنامه نويس از این کد ها چه بوده و چگونه این کار را انجام داده...که ميبينيد برای این کار نياز به دانستن
assembly خواهيد داشت...البته خوب شايد برتون سؤال پيش بياد که اینجوری چرا مثلاً ملت چرا از code های ديگران استفاده نميکنند
و يا مثلاً رقبا با این کار پی به رمز نوشته شدن این برنامه نميبرند؟؟؟
اگر برنامه نويس باشيد حتماً توجه کرديد که خواندن برنامه فرد ديگر چقدر سخت است...
حال در نظر بگيريد که خواندن برنامه طرف آن هم در زبان assembly و با n برابر شدن مقدار source آيا ميشود يا نه؟؟؟؟
که البته هدف از reverse engeeniring هم همين است که سعی ميشود با کارهايی این فرايند ساده تر شود و بتونيم چنين کاری انجام دهيم

خوب این هم يک مقدمه خيلی بد از من...هنوز هم پايه هستيد يا نه؟به هر حال چون من هرچيزی که به ذهنم
ميرسه مينويسم در ابتدا شايد کمی سخت،ساده،احمقانه و.. به نظر بياد اما هم در مرور زمان من ياد ميگيرم و هم شما تحملتون زياد تر ميشه...

تا اینجا اگر کسی چيزی براش نمفهوم بود ی اینکه حس ميکرد نياز بيشتری به توضيح ميخواد بگه که دفعه بعد يک شروع کوچيک از asembly خواهيم داشت
و بعد هم ميريم سراغ آشنايی با برنامه های مورد نياز و از این به بعد ديگه crack رو آغاز ميکنيم...

خبری از koorosh,sassan نيست؟

Sassan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
34
[left:f37b8c0384]En2fa I'm followig u , thanks. I'm attending this class to.[/left:f37b8c0384]

Blueman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یک درخواست دارم ، من قبلا debug کردم منتها برنامه های خودم رو که سورسش موجود بوده و در هنگام کمپایل . اینی که تو میگی میخواد فایل EXE رو دیباگ کنه . همچین دیباگری ندارم من که .... . میشه اسم یک دیباگر این مدلی رو بدی که بگریدم دانلودش کنیم ؟ اگر هم تو پکت ویژوال استادیو هست اسمش رو بگو یا نحوه کار کردنش رو ، من هیچ تجربه ای تو این زمینه ندارم. البته 4 سال پیش 3 واحد اسمبلی پاس کردم منتها اون پاس کردن به درد عمه ام میخورد. اگه اشتباه نکنم با Turbo Assembler کار میکردیم که اونم عمرا" بتونم پیداش کنم.

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
سلام
اقا ما نمي دونستيم شما هم دارين كرك ياد مي ديدن توي قسمت معرفي سايت وب لاگم براي آموزش كرك معرفي كردم. شرمنده

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام
اقا ما نمي دونستيم شما هم دارين كرك ياد مي ديدن توي قسمت معرفي سايت وب لاگم براي آموزش كرك معرفي كردم. شرمنده
حالا چرا شرمنده ما که خوشحال شديم...اميدوارم که هم ما و هم شما از مطالب يکديگر استفاده ببريم و همکاری گرمی داشته باشيم!

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
والا blumen جان هر چی فکر کردم اون ضربلمثل که ميگه اسيا نوبه به نوبه رو يادم نيومد کاملش چجوری هست
اما يعنی به اونجا هم ميرسيم...اما بگو از چه debugger ای استفاده کردی چون همه debuger ها این امکان رو ميدهند
و براشون بود يا نبود source مهم نيست!

Blueman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو ويژوال استادیو به جای زدن کلید Shift+f5 برای کمپایل ، از f5 خالی که استفاده میکنم برنامه رو دیباگ میکنه ، تو c++ و سی شارپ البته . برای ایراد پیدا کردن از برنامه هایی که مینو یسم استفاده میکنم و هرجا به ایرادی بر بخوره از Execution میپره بیرون میره آخرین خط برنامه که اجرا شده ، من همین استفاده رو ازش بلدم. گاهی هم که حدس میزنم مشکلی داره میرم تو دیباگ مود و میزارم خط به خط بره جلو بعد فانکشن ها و مقدار متغییر هامو باهاش چک میکنم . همین ! اسمش فکر کنم Remote debugger باشه.

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
آقا درس اول رو نوشتم بي زحمت يه نگاه بنداز ببين چه اشكالي داره بهم بگو مرسي .

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
saeedsmk جان چرا آدرس وبلاگ رو در prfileت نميگزاری؟مثل من و بقيه که راحت تر بتونيم پيداش کنيم!

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ببين من چقدر از بازی عقب افتادم !
استاد سر کلاسه و ما هنوز دم بوفه ول ميپلکيم !!!

الان همه نوشته ها رو کامل دوبار خوندم، چقدر بدبختن اين VB کار ها !!!

من هفته پيش کتاب گرفتم که شروع کنم کمی با C آشنا بشم.

خيلی خيلی خيلی خيلی خيلی ممنون از دوست عزيزم en2fa .
ايشاللا يه جوری بتونيم جبران کنيم اين لطف و محبت و بزرگواريت رو . . .

من يه برنامه آموزش Assembly دارم که شايد کمی کمک کنه . ..
با اجازه استاد ميگذارم ملت استفاده کنن.
مال فريد نصيری، دانشجوی رشته مخابرات دانشگاه آزاد واحد شهرری است.
از اينجا ميشه دريافت کردش:
<a href='http://koorosh82.com/learn/assembly.rar' target='_blank'>http://koorosh82.com/learn/assembly.rar</a>

بالا