آوردن مطالب يك صفحه در يك صفحه ديگر

شروع موضوع توسط M-r-r ‏31 آگوست 2005 در انجمن PHP

  1. M-r-r

    M-r-r کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 فوریه 2004
    نوشته ها:
    381
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    in my clothes
    ميخوام دفترچه ي ميهمان رو بيارم تو صفحه اول . زبان كاريم هم PHP هست . منظورم اينه كه محتويات اين صفحه رو :
    http://www.firoozabad.com/guestbook
    بيارم به اين صفحه :
    http://www.firoozabad.com
    حالا اون وسط هر جاييش كه بشه تو يه جدولي چيزي - فرقي نميكنه .
    ممنون ميشم كمكم كنين .
    قربان همگي
     
  2. cybamin

    cybamin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 آگوست 2003
    نوشته ها:
    1,510
    تشکر شده:
    137
    محل سکونت:
    اصفهان
    میتونی از کد زیر استفاده کنی:
    PHP:
    include "URL"
    ولي ممكنه درست كار نكنه. مخصوصا اگه تو guestbook فرم ارسال داشته باشي. استفاده از frame هم انتخاب ديگه اي هست كه در اين صورت فقط با html كار خواهي كرد.
     
  3. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    تو می تونی در PHP از تابع ()include_once استفاده کنی. شکل تابع به صورت زیره :
    (include_once(string filename
    این دستور رو در هرجایی از صفحه ای که می خوایی اطلاعات الحاق بشن بذار و آدرس فایلی رو که می خوایی به صفحه الحاق بشه رو داخل پرانتز بنویس.
     
  4. M-r-r

    M-r-r کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 فوریه 2004
    نوشته ها:
    381
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    in my clothes
    ممنون از لطف دوستان اما فکر کنم سورس اصلی این باشه :
    کد:
    include($GuestBook . 'http://firoozabad.com/guestbook'.$phpEx);
    
    یه چیز دیگه اینکه حالا میخوام اون رو در یه قسمتی قرار بدم که بشه اسکرولش کرد . اینکار رو چطوری باید انجام بدم ؟
    شرمنده زیاد سوال میپرسم .
     
  5. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    برای این کار می تونی از تگ iframe در HTML استفاده کنی.
    اینجوری :
    HTML:
    <iframe src="" name="I3" width="748" height="262"   valign="top" align="center" frameborder="0"  marginwidth="200" marginheight="100"></iframe>
    داخل مشخصه src هم آدرس فایل رو بده.
     
  6. cybamin

    cybamin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 آگوست 2003
    نوشته ها:
    1,510
    تشکر شده:
    137
    محل سکونت:
    اصفهان
    اگه هم در آرگومانهای تگ iFrame (که پارسا توضیح داد) مشکلی داشتی بگو.
     
  7. footbal
  8. Shahed

    Shahed Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,175
    تشکر شده:
    21
    محل سکونت:
    mt.cgi
    سورس این گاست بوکو از کجا میشه در اورد؟
     
  9. babakweb

    babakweb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,757
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    Tehran
    چی؟
    من متوجه نشدم!
     
  10. babakweb

    babakweb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏29 اکتبر 2003
    نوشته ها:
    1,757
    تشکر شده:
    36
    محل سکونت:
    Tehran
    آهان!
    تازه گرفتم!
    تو هات اسکریپتز سرچ کن. نمونه‌های خوبی پیدا می‌کنی.
    تلفظ guest هم گست (با کسره‌ی گ) هستش!
     
  11. cybamin

    cybamin Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 آگوست 2003
    نوشته ها:
    1,510
    تشکر شده:
    137
    محل سکونت:
    اصفهان
    تاپیک چی بید چی شد!
     
  12. J_Arash

    J_Arash کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏26 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    30
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Vienna , Austria
zarpopخرید بک لینک