اقا جان عزيزتون بحث سياسي راه نندازين اينجا .در اينجا تخته ميكنن ما بيچاره ميشيم.
كلي كار و زندگي داريم اينجا .از تون ممنونم.
خوب من نمي خواستم اينجا چيزي بنويسم ولي زور به اعصابم فشار اورد و مي نويسم: از اونجايي كه منم دوست دارم دات كام و اين حرفا داشته باشم تا تمام امكانات بلاگم يا هر چيز ديگري مستقل باشه و وابسته به جاي ديگه اي نباشه ٬ مثلا سيستم كامنت مستقل نه از yaccas و عكسها توي فضاي خودم نه جاي ديگه مثل sharemation ٬ تصمیم گرفتم از جایی سرویس بگیرم تا این توقعاتم بر اورده بشه! اولین جایی که امدم همین جا بود چون اطمینان داشتم امکانات خوبی خواهد داشت و شروع کردم به سوال پرسیدن ولی متاسفانه به خاطر طرز نوشتنم نمی تونستم از اینجا سرویس بگیرم

:x بنابراین به جاهاي ديگه هم سر زدم و درخواستمو ازشون دادم و جوابهاي مشروط گرفتم كه خيلي واسم جالب بود :shock: تمام اين معضلات بر سر اينه كه من كرديت كارت معتبر ندارم و نمي تونستم online خريد كنم! ولي بالاخره از جايي اين امكانات رو خريدم! و كاراشو هم رديف كردم و نقل مكان كردم چند روز بعد اين نوشته offline شد:
agha rasti ye khahesh azaton daram yekamin to weblogeton moadabane tar benevisid!! :x
خوب فضاي سايبره و ايشون هم حق دارن گله كنن چون مسوليت چند صد تا فضاي ديگه رو هم بر عهده دارن ولي اجازه دستور صادر كردن در مورده اينكه چجوري بنويسم رو كه ديگه ندارم خلاصه قضيه داره با بدي فيصله مي خوره و من مي مونمو حوضم

و خريد به صورت online از يك شركت خارجي كه مشكلي براي يوزر ايراني پيش نياد!
حالا نكته اي و سوالي كه اينجا مطرحه اينه كه تا كي بايد اين وضع رو تحمل كرد. اخه هر كسي به دنبال كشيدن گليم خود از ابه و مهم نيست دور برش چه اتفاقاتي مي افته . چرا ما ايرانها ادمهاي پر مدعا ٬ پاچه خواره و بي خ.يه ي هستيم؟ (شرمنده به خاطر اين كلمات كه بهداشتي نبود اخه جور ديگه نمي شه گفت)