• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آيانوشتن مطالب سياسی خلاف قانون شما است؟

reza592

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام عزيزان
من یک سئوال درمورد تعهدنامه شما دارم .آنجاييکه نوشته ايد:
<span style='color:red'>PersianTools حق دارد خدمات ارائه شده به هر کسی که کارهای خلاف قانون انجام می دهد را قطع نماید. همچنین کلیه قعالیتهای غیرقانونی را Cancel نماید</span>
آيا مطالب سياسی هم شامل اين ممنوعيت می شود؟مطالبی مانند «سردبيرخودم» آقای حسين درخشان. ;)

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
بله

به علت اينكه مطالبي كه از نظر سياسي حساسيت برانگيزد ممكن است از طرف مخابرات ايران فيلتر شود و اين باعث مي شود كه دوستان ديگه اي كه از ما سرويس مي گيرند به مشكل بر بخورند. (مثل صبحانه حسين درخشان)
به همين علت مطالب تند سياسي ممنوع !! :p

shaar

Registered User
لایک‌ها
57
نكته ديگري هم وجود دارد:
اگر سيستم ميزباني در ايران به سايتي سرويس دهد كه از نظر سياسي مشكل ساز شود خيلي راحت ( حتي اگر در تعهد نامه هم نباشد) توسط مراكز رسمي از او خواسته خواهد شد كه اين سرويس را قطع كند و هيچ راهي به جز قطع سرويس وجود ندارد.

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
در نتيجه مطالب سياسي رو در بلاگر بنويسيد که اگر فيلتر بشه نمي تونن همشو ببندن چون ملت داد و بيداد مي کنن و دوباره باز ميشه و اگر هم اوني که مال شما بود فقط همونو بستن ميرين از توي ستينگ آدرس subdomain رو عوض مي کنيد و خلاص !! ايمپورت و اکسپورت هم نداره :D

Registered User
لایک‌ها
49
والله تا اومجا كه من فهميدم سياست در برحه كنوني خيلي خطرناكه
نمونش قتل خبرنگار كانادايي ايراني الاصل
به سادگي يه پلك زدن كله بالاي داره
باور كن

ابی

Registered User
لایک‌ها
0
اقا جان عزيزتون بحث سياسي راه نندازين اينجا .در اينجا تخته ميكنن ما بيچاره ميشيم.
كلي كار و زندگي داريم اينجا .از تون ممنونم.
:)

badjens

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا جان عزيزتون بحث سياسي راه نندازين اينجا .در اينجا تخته ميكنن ما بيچاره ميشيم.
كلي كار و زندگي داريم اينجا .از تون ممنونم.
:)
خوب من نمي خواستم اينجا چيزي بنويسم ولي زور به اعصابم فشار اورد و مي نويسم: از اونجايي كه منم دوست دارم دات كام و اين حرفا داشته باشم تا تمام امكانات بلاگم يا هر چيز ديگري مستقل باشه و وابسته به جاي ديگه اي نباشه ٬ مثلا سيستم كامنت مستقل نه از yaccas و عكسها توي فضاي خودم نه جاي ديگه مثل sharemation ٬ تصمیم گرفتم از جایی سرویس بگیرم تا این توقعاتم بر اورده بشه! اولین جایی که امدم همین جا بود چون اطمینان داشتم امکانات خوبی خواهد داشت و شروع کردم به سوال ‍‍پرسیدن ولی متاسفانه به خاطر طرز نوشتنم نمی تونستم از اینجا سرویس بگیرم :( :x بنابراین به جاهاي ديگه هم سر زدم و درخواستمو ازشون دادم و جوابهاي مشروط گرفتم كه خيلي واسم جالب بود :shock: تمام اين معضلات بر سر اينه كه من كرديت كارت معتبر ندارم و نمي تونستم online خريد كنم! ولي بالاخره از جايي اين امكانات رو خريدم! و كاراشو هم رديف كردم و نقل مكان كردم چند روز بعد اين نوشته offline شد:
agha rasti ye khahesh azaton daram yekamin to weblogeton moadabane tar benevisid!! :x
خوب فضاي سايبره و ايشون هم حق دارن گله كنن چون مسوليت چند صد تا فضاي ديگه رو هم بر عهده دارن ولي اجازه دستور صادر كردن در مورده اينكه چجوري بنويسم رو كه ديگه ندارم خلاصه قضيه داره با بدي فيصله مي خوره و من مي مونمو حوضم :rolleyes: و خريد به صورت online از يك شركت خارجي كه مشكلي براي يوزر ايراني پيش نياد!

حالا نكته اي و سوالي كه اينجا مطرحه اينه كه تا كي بايد اين وضع رو تحمل كرد. اخه هر كسي به دنبال كشيدن گليم خود از ابه و مهم نيست دور برش چه اتفاقاتي مي افته . چرا ما ايرانها ادمهاي پر مدعا ٬ پاچه خواره و بي خ.يه ي هستيم؟ (شرمنده به خاطر اين كلمات كه بهداشتي نبود اخه جور ديگه نمي شه گفت)

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
ما اعتقاد داريم جنگ اول به از صلح آخر است .1!!!! واسه همين از همون اول مي گيم.

ولي دوست عزيز يه Email بزن به [email protected] و بگو دقیقا چقدر فضا می خوای و چقدر هزینه می خوای بکنی شاید تونستیم برات کار بکنیم.

reza592

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستش موقعی که اين سئوال را نوشتم فکرنمی کردم اينجورسرش بحث راه بیافته!خوب من وخيلی های دیگه مشگل دوستمان «بدجنس» راداريم.من فکرکردم که همانطوری که در«پرشین بلاگ »ويا «بلاگ اسکای» بحثهای سياسی ديده ميشه اينجاهم شايدبشه با اين محسناتی که داره صاحبخونه شد.من مشکلاتی را که ازطرف صاحبان اينجاذکرشده می پذيرم که وجودداره ، ولی آيا واقعا چکاربايدکرد؟برای حتی داشتن يک سايت شخصی هم بايد به بيگانگان مراجعه کرد؟يابايد صحبت دوست ديگری را که مايل به ديدن هيچ مطلب سياسی دراينجا نيست پذيرفت تا آب توی دلمان تکان نخورد؟البته شما مالک هستيد وصاحب اختيار.صلاح مملکت خويش خسروان دانند.

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
متاسفانه چون به اين شركت مخابرات و كارهايي كه ميكنه هيچ مدله نميشه اعتماد كرد براي همين من دلم نميخواد بعدا براي كسي مشكل ايجاد بشه. مگرنه قاعدتا ما از مشتري بيشتر خوشحالتر هم ميشيم. :?

Registered User
لایک‌ها
49
تا اين پست قبليه رو فرستادم كه با تغيير چهره دادي
بابا دمت گرم

Registered User
لایک‌ها
49
اما اگه اون كاريكاتوره رو يه جورايي كوچيك ميكردي
كلي دمش ايول بود

shaar

Registered User
لایک‌ها
57
آنلاين جان بيا اينجا دعوا كنيم . . . اونجا براي چيزاي ديگه دعواست :rolleyes: :D
<a href='http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?p=12230#12230' target='_blank'>http://forum.persiantools.com/viewtopic.ph...p?p=12230#12230</a>

dashamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
متاسفانه چون به اين شركت مخابرات و كارهايي كه ميكنه هيچ مدله نميشه اعتماد كرد براي همين من دلم نميخواد بعدا براي كسي مشكل ايجاد بشه. مگرنه قاعدتا ما از مشتري بيشتر خوشحالتر هم ميشيم. :?

خب يه راهي بقيه بزارند جلوي پاي ملت . . . !
مثلا :
شما آقا احسان كرديت كارت داري ... بيا هاست خوب پيدا كن كه مربوط به هاستهاي ايراني نيست و با كرديت واسه اين معدود نفرات هم هاست جور كن ... مي دونم بيشتر ميوفته .. بجاش پولش رو بيشتر بگير .. ولي امكاناتش كامل باشه مث اينجا !
اما سوالي كه هست اينه كه اونوقت مي تونند اون وب هاستينگ خارجي رو هم فيلتر كنند نه ؟!؟ :shock: :(

badjens

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اما سوالي كه هست اينه كه اونوقت مي تونند اون وب هاستينگ خارجي رو هم فيلتر كنند نه ؟!؟
مسلمآ مي تونن ولي حداقل صاحاب سرور تو رو فيلتر نمي كنه!

بالا