• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آيا بك لينك هاي قديمي و ثابت در آينده تاثير خواهند گذاشت ؟!

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
اگر من به يك سايتي كه الان ساختم كلي بك لينك بذم ولي اين سايت هنوز در گوگل ثبت نشده
وقتي اين در گوگل ثبت بشه بعد ها اين بك لينك هاي قديمي تاثيري در رنكش خواهد داشت يا اينكه بايد وقتي سايتي در گوگل ثبت شد بع بك لينك ساختن براش رو شروع كرد؟

hosseintdk775

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
http://www.rastgo.com htp://www.rastgo.net ww
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
فرقی ندارد که ثبت شود یا ثبت نشود / در کل بک لینک ها تاثیر دارد.

حال اگر می توانید بهتر است شروع به جمع آوری بک لینک نمایید.

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
من متوجه نشدم سایت هست یا اینکه بک لینک به یه صفحه خالی که وقتی گوگل بک لینک رو دنبال می کنه با خطای 404 مواجه می شه؟
اگر این باشه که مسلما تاثیر منفی می زاره! یعنی لینک به صفحه ای که نیست! هم برای سایت لینک دهنده هم برای سایت شما.
ولی اگر اون صفحه هستش که تاثیرش مثبت

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
با سرسبز موافقم ! اگه سايت مطلب داره توش مطمئنا بك لينك چه قبل ايندكس و چه بعده ان تاثير مثبت داره.

hosseintdk775

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
http://www.rastgo.com htp://www.rastgo.net ww
من متوجه نشدم سایت هست یا اینکه بک لینک به یه صفحه خالی که وقتی گوگل بک لینک رو دنبال می کنه با خطای 404 مواجه می شه؟
اگر این باشه که مسلما تاثیر منفی می زاره! یعنی لینک به صفحه ای که نیست! هم برای سایت لینک دهنده هم برای سایت شما.
ولی اگر اون صفحه هستش که تاثیرش مثبت

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
می شود یک صفحه در دست ساخت هم ساخت / تا به نابه گفته شما دیگر مشکلی به وجود نمی آید.

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
در صورتی که صفحه مقصد براساس anchor لینکی که داده شده ، در طول این مدت وزنش ( منظورم وزن کلمات کلیدی صفحه است ) تغییر نداشته باشه ( مثلا یه مقاله که ثابت میمونه ) خوب این بک لینک خوبه . اما اگر مقصد مطالبش دائم در حال تغییر باشن ( مثل صفحه اول یک بلاگ ) بستگی به محتوای صفحه مقصد میتونه تاثیر مثبت یا تاثیر منفی داشته باشه .

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
در صورتی که صفحه مقصد براساس anchor لینکی که داده شده ، در طول این مدت وزنش ( منظورم وزن کلمات کلیدی صفحه است ) تغییر نداشته باشه ( مثلا یه مقاله که ثابت میمونه ) خوب این بک لینک خوبه . اما اگر مقصد مطالبش دائم در حال تغییر باشن ( مثل صفحه اول یک بلاگ ) بستگی به محتوای صفحه مقصد میتونه تاثیر مثبت یا تاثیر منفی داشته باشه .
منظورت اينه كه اگر با كلمه مثلا كتاب به صفحه اول بلاگي لينك داده بشه و محتواش كتاب باشه ولي بعد ومحتواش درباره المپيك بشه تاثير منفي داره ولي اگر هميشه صفحه اول بلاگ محتواش درباره كتاب بمونه تاثير مثبت داره ؟
آره؟

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
دقیقا ! چون مثلا به بلاگ تو با تایتل lovely book reviews لینک میدن . خوب پس بلاگ در مورد نظریه های ارایه شده در مورد کتابهاست . حالا شما بیا محتوای مقصد این لینک رو بیا عکس celeb بزار . خو این تاثیر مثبتی برات ندار و در مدت زمان زیاد باعث کاهش رتبه در جستجوی کلمات book و review و ... میشه .

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
بک لینکم تاثیر انچنانی نداره من با الکسا چک کردم دایرکتوریم بالای 8 میلیون بک لینک داشت اما الان نه رنک درسی داره نه رتبه ای نه بازدیدی

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
از اون حرفا بودا 8 میلیون بک لینک ! اونم توی الکسا !:دی

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
8 میلیون !!!!؟!!
به احتمال زیاد شما اشتباه کردید .

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
من فکر کردم منظور و قصد تاپیک درباره گوگله ! نتیجه ای که من گذاشتم از گوگل بود !

البته یه بررسی کوتاه تو جستجوی الکسا نشون میده که ضعیفه . نتایج دوم / سوم / چهارم و ... فقط در مورد محصولات Dlink هستن و کاری به وب سایت مورد نظر ما نداره .

Last edited:

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
حالا چقدر رنك بايد داشت تا مثلا براي كلمه بوك در صفحه اول گوگل باشيم؟

يك خورده جزئي تر توضيح بديد ..

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
حالا چقدر رنك بايد داشت تا مثلا براي كلمه بوك در صفحه اول گوگل باشيم؟

يك خورده جزئي تر توضيح بديد

من ميتونم با خيلي كمتر از اينها شما رو براي هر كلمه اي كه بخواهي در نتيجه اول گوگل بيارم !
(البته من وقتش رو ندارم - فقط ميگم كه بدوني كه براي سايت هاي فارسي آمدن در نتيجه اول گوگل چقدر راحته ...)

البته اگر منظورت محتوا و غيره هست و ميخواهي از اون لحظ جزو ده سايت برتز باشي هيچ كس نميتونه بگه چقدر خرجش ميشه ....

ولي اگر منظورت بازديد از طريق گوگل هست با خيلي كمتر از اينها اين كار عملي هست !

تو اون يكي تايپيك ميگيد ميتونيد خيلي راحت بيايد به نتيجه اول اما الان همون سوال را خودتون ميپرسيد !؟

بالا